Iskalec_sebe 17. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2013 Temo sem odprl z resnim vprašanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 ja brezo imaš prav da nimam pošlihtanih zadev z nefizičnimi bitji ker enostavno nisem še pripravljena in jaz ne bi temu rekla agresija ampak ne pripravljenost. in to čisto druge zadeve, kot jih ljudje imajo tukaj, zato pač mislim da lahko vsaj pridigam in svetujem, ker so mi določene stvari vseeno bolj jasne kot drugim.poglej jaz sem v prejšnem življenju zlorabila svojo moč,če ne, ne bi bila tukaj in grem pač zdaj bolj previdno naprej in da ne bi spet prišlo do kakšne zlorabe.......... Omenil sem agresijo, čeprav so tudi strahovi pred lastno močjo in še marsikaj drugega, ipd...Videl kar nekaj takih primerov v živo, zato tudi hitro prepoznam te vzorce...in od teh, ki sem jih videl v RL je čisto vsak zlorabil moči v preteklosti in imel iste vzorce...pa tudi jaz sem šel čez te faze... Jasnovidne zadevce imajo pa bolj veze s strahci in ne z darkerskimi zadevcami... Bistvo...če ima oseba A v sebi iste vzorce kot oseba B potem tega ne more zaznati pri drugemu kot "problem"...v praksi to pomeni, da oseba A ne more pomagati osebi B, če tega najprej sama pri sebi ne "razčisti"...Al pa če zna med terapijo (ni pomembno kakšno, lahko je tudi psihoterapija) priklicati določena bitjeca iz najvišjih nivojev, ki imajo znanje in usput med terapijo, ko se zadeve procesirajo pri osebi B, "razščiščava" tudi pri sebi. Skratka, da istočasno ko govori in vodi osebo B skozi proces, to ozavešča tudi pri sebi. Takih primerov je v praksi zelo malo. Ponavadi oseba A to ozavesti malo s časovnim zamikom... To ni urok ali kaj hujšega, ampak blagoslov. Najbrž ga ne boš mogu v tej luči takoj prepoznat, ampak ščasoma boš lahko vidu kaj vse dobrga bo iz tega ven prišlo. Ne se bat tistih al bit jezen na njih, ker so ti le pomagal, da si začel povečevat svoje zavedanje. Če hočeš bit res srečen, služi Boga. To ni noben blagoslov, vsaj ne v taki meri kot se to smatra v okultnem smislu...Blessing ponavadi skuri karmične vezi, določen karmični dolg, se odstrani kakšnega energijskega parazitka, dušico prednika, itd. in pomeni prosto pot naprej...Laično in zelo posplošeno bi se pa lahko reklo, da je kao neke vrste blagoslov. Čeprav mislim, da bi bila boljša beseda namig, lekcija, udarec po glavci da to ni najboljša pot oz. da je treba nekaj spremeniti pri sebi, ipd... Nekateri človečki po cele dneve mantrajo, "služijo" Boga, delajo dobra dela, itd...ampak v sebi imajo še zmeraj povezavo z dark side in pogodbe z njimi...V praksi je treba narediti odločilni korak, ki sem ga omenil že zgoraj- ozaveščanje...šele potem lahko zadeve stečejo tako kot je treba...Je pa res, da znajo mantre kar lepo napolniti "nebeški" žiro račun in ko človeček skensla škodljive pogodbe, se znajo ta sredstva hitro sprostiti (metaforika)...znajo pa tudi razrahljat te darkerske zadevce, pripraviti teren za dokončni udarec. In seveda tudi omiliti darkerske vplive na kao "znosno" (minimalno) raven.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- By the way...to bluzenje je v neki meri namenjeno tudi 2-3 lunatikom, ki grejo oz. so šli čez te faze...in s katerimi sem kofetkal, čajčkal po različnih koncih SLO...med njimi tudi lunatki- moji učenki iz prejšnjih lifeov, ampak njej so te zadevce že v večji meri jasne...Toliko je tudi za javnost, ostalo pa seveda bolj privat pa še to samo določenim ljudem, ki že so določeni "posvečenci"- so inicirani v mistične stvari....pa naj bo to iz tega ali preteklega lifea... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Omenil sem agresijo, čeprav so tudi strahovi pred lastno močjo in še marsikaj drugega, ipd...Videl kar nekaj takih primerov v živo, zato tudi hitro prepoznam te vzorce...in od teh, ki sem jih videl v RL je čisto vsak zlorabil moči v preteklosti in imel iste vzorce...pa tudi jaz sem šel čez te faze... Jasnovidne zadevce imajo pa bolj veze s strahci in ne z darkerskimi zadevcami... Bistvo...če ima oseba A v sebi iste vzorce kot oseba B potem tega ne more zaznati pri drugemu kot "problem"...v praksi to pomeni, da oseba A ne more pomagati osebi B, če tega najprej sama pri sebi ne "razčisti"...Al pa če zna med terapijo (ni pomembno kakšno, lahko je tudi psihoterapija) priklicati določena bitjeca iz najvišjih nivojev, ki imajo znanje in usput med terapijo, ko se zadeve procesirajo pri osebi B, "razščiščava" tudi pri sebi. Skratka, da istočasno ko govori in vodi osebo B skozi proces, to ozavešča tudi pri sebi. Takih primerov je v praksi zelo malo. Ponavadi oseba A to ozavesti malo s časovnim zamikom... To ni noben blagoslov, vsaj ne v taki meri kot se to smatra v okultnem smislu...Blessing ponavadi skuri karmične vezi, določen karmični dolg, se odstrani kakšnega energijskega parazitka, dušico prednika, itd. in pomeni prosto pot naprej...Laično in zelo posplošeno bi se pa lahko reklo, da je kao neke vrste blagoslov. Čeprav mislim, da bi bila boljša beseda namig, lekcija, udarec po glavci da to ni najboljša pot oz. da je treba nekaj spremeniti pri sebi, ipd... Nekateri človečki po cele dneve mantrajo, "služijo" Boga, delajo dobra dela, itd...ampak v sebi imajo še zmeraj povezavo z dark side in pogodbe z njimi...V praksi je treba narediti odločilni korak, ki sem ga omenil že zgoraj- ozaveščanje...šele potem lahko zadeve stečejo tako kot je treba...Je pa res, da znajo mantre kar lepo napolniti "nebeški" žiro račun in ko človeček skensla škodljive pogodbe, se znajo ta sredstva hitro sprostiti (metaforika)...znajo pa tudi razrahljat te darkerske zadevce, pripraviti teren za dokončni udarec. In seveda tudi omiliti darkerske vplive na kao "znosno" (minimalno) raven.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- By the way...to bluzenje je v neki meri namenjeno tudi 2-3 lunatikom, ki grejo oz. so šli čez te faze...in s katerimi sem kofetkal, čajčkal po različnih koncih SLO...med njimi tudi lunatki- moji učenki iz prejšnjih lifeov, ampak njej so te zadevce že v večji meri jasne...Toliko je tudi za javnost, ostalo pa seveda bolj privat pa še to samo določenim ljudem, ki že so določeni "posvečenci"- so inicirani v mistične stvari....pa naj bo to iz tega ali preteklega lifea...Agresije nikoli nisem videla pri sebi, sem pa zelo kritična do vsega in vseh.ja vem jasnovidnost je nekaj drugega kot bitjeca in jasnovidnost sem sprejela veliko lažje ja ma je pa nelagoden filing ko začutiš da bo nekdo odšel v drugi svet ali ko vidiš slike kako je bil nekdo ubit.zakaj sem sprejela lažje ker o jasnovidnosti je veliko napisanega in tudi veliko ljudi kaj v o tem.o bitjih pa za enkrat nisem našla še nikogar "ta pravega" ki bi mi znal razložiti in sem morala kar sama skozi,dokler nisem bila dovolj stara da sem šla malo po svetu, pa tudi tam so redki ki ti znajo kaj pametnega povedat.večina gurujev je feak kot tudi ljudje pri nas ki pravijo da imajo srečanja z angeli, jezusom in raznimi drugimi, itd.zaenkrat so vsi lagali.vsaj tisti ki sem jih osebno spoznala....da ne govorim o vedeževalcih itd.žal je tako,ker se je ta pravo znanje izgubilo in priredilo z vsemi temi religijam....ki nočejo da bi ljudje spet postali celi ljudje in ne samo neke prazne podobe v katere lahko naliješ čisto vse. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Temo sem odprl z resnim vprašanjem Ne jih krivit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Mojemu pa je ime gold. Njega spoštujem, cenim in sem rad v njegovi družbi. Za vse, kar ga prosim, mi tudi daje.Enak odnos, ki ga imam do njega, mi on vrača. Če jaz zajebavam njega, on zajebava mene. Vedno me preizkuša z nalogami,s katerimi se včasih težko soočam.Vsako nalogo sprejmem kot igro z srečnim koncem. To je tudi čar vsega bistva življenja.Ko sem srečen jaz, je srečen tudi bog, ki je v meni.Ves čas življenja pa sem samo človek. V redu, kakor hočeš. Men je prijetno bit z Bogom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 jaz ti predlagam da narediš nekaj zase in se nafili z energijo, vstani zgodaj zjutraj s soncem boš videl koliko energije boš imel čez danMayita, to si že nekajkrat napisala, pa me zanima, kaj točno misliš z vstajanjem zjutraj s soncem? Ali greš potem ven na sonce ali samo pač vstaneš ob sončnem vzhodu? In kaj, če sonca ni? Iskalec_sebe, upam, da najdeš rešitev in da se težave nehajo. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 iskalec-sebe...itaq nisem bral...niti bom...bi pa reku par besed na hitr na tvoj nick name.nomen est omen-ime je vsenisi, kar misliš, ampak si to, kar misliš...da sploh ne omenjam njuejđovskih manter, kako se vrača vse, kar vibriramo, čutimo, pa milijon teorij o prepričanjih... ...hočem rečt:če si sebe identificiral kot iskalca... ne boš nikoli nič našel.zakaj?ker si iskalec.in kaj je delo iskalca?da išče.še enkrat... če se imaš za iskalca, ti bo pošteni lajf vse življenje ponujal priložnosti, da boš iskal.našel ne boš pa nikoli nič, ker to ni v tvojem prepričanju oz. programu.štekaš?zdej, če v iskanju uživaš, pol super. če pa bi kdaj rad kej našel, pa se iz iskalca "prekvalificiraj" v kaj drugega.maj opinion seweda, kar pomeni, da se komot tut motim, oz. da zate to ne velja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Agresije nikoli nisem videla pri sebi, sem pa zelo kritična do vsega in vseh.ja vem jasnovidnost je nekaj drugega kot bitjeca in jasnovidnost sem sprejela veliko lažje ja ma je pa nelagoden filing ko začutiš da bo nekdo odšel v drugi svet ali ko vidiš slike kako je bil nekdo ubit.zakaj sem sprejela lažje ker o jasnovidnosti je veliko napisanega in tudi veliko ljudi kaj v o tem.o bitjih pa za enkrat nisem našla še nikogar "ta pravega" ki bi mi znal razložiti in sem morala kar sama skozi,dokler nisem bila dovolj stara da sem šla malo po svetu, pa tudi tam so redki ki ti znajo kaj pametnega povedat.večina gurujev je feak kot tudi ljudje pri nas ki pravijo da imajo srečanja z angeli, jezusom in raznimi drugimi, itd.zaenkrat so vsi lagali.vsaj tisti ki sem jih osebno spoznala....da ne govorim o vedeževalcih itd.žal je tako,ker se je ta pravo znanje izgubilo in priredilo z vsemi temi religijam....ki nočejo da bi ljudje spet postali celi ljudje in ne samo neke prazne podobe v katere lahko naliješ čisto vse. Če ti ne opaziš agresije, to še ne pomeni, da jo ne opazijo drugi...je pa res, da se gre tukaj za podzavestno agresijo in jo je malo težje zaznati...kakor jaz sledim LNF-ju, ti je bilo to že parkrat namignjeno v kateri smeri bi bilo dobro gledati...če bi se lotila malo meditacije in ciljala različne agresije na blef, bi mogoče celo kaj zadela...in ko bi se ti začelo dogajat, bi lahko rekla WTF...Jap, v podzavesti se najde marsikaj kar človek ne bi pričakoval...preverjeno v praksi... Primer knjige o nefizičnih bitjecih...Devas and men...nisem bral v angleščini, ker "no habla ingles", ampak samo par listov prevodov...za moje pojme najboljši odlomki kar sem prebral o teh stvareh, če primerjam s knjigami, ki so v knjižnici...Al pa recimo kratka verzija, nisem bral, sem samo preletel... PDF] THE ASTRAL WORLD by Swami Panchadasi Table of ... - ModCam Prva stvar pri raznih gurujih ali nefizičnih bitjih je, da se preveri, če so res to za kar se izdajajo...to so osnove malo globje meditacije...Če človeček ne najde duhovnega učitelja na fizičnem nivoju, ki je kao po njegovih standardih, se še zmeraj lahko obrne navznoter...preko meditacije se človek lahko poveže z "učitelji človeštva"...preko srebrne nitke se da pač vzpostaviti telepatski stik, potem pa dogaja kar pač dogaja...odvisno koliko ima človek razščiščene določene stvari pri sebi...Jaz nisem nikoli iskal gurujev, ampak so oni prišli k meni. V bistvu obstaja neka vez med nami že preko več življenj, ampak pustmo detajle...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 17. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2013 iskalec-sebe...itaq nisem bral...niti bom...bi pa reku par besed na hitr na tvoj nick name.nomen est omen-ime je vsenisi, kar misliš, ampak si to, kar misliš...da sploh ne omenjam njuejđovskih manter, kako se vrača vse, kar vibriramo, čutimo, pa milijon teorij o prepričanjih... ...hočem rečt:če si sebe identificiral kot iskalca... ne boš nikoli nič našel.zakaj?ker si iskalec.in kaj je delo iskalca?da išče.še enkrat... če se imaš za iskalca, ti bo pošteni lajf vse življenje ponujal priložnosti, da boš iskal.našel ne boš pa nikoli nič, ker to ni v tvojem prepričanju oz. programu.štekaš?zdej, če v iskanju uživaš, pol super. če pa bi kdaj rad kej našel, pa se iz iskalca "prekvalificiraj" v kaj drugega.maj opinion seweda, kar pomeni, da se komot tut motim, oz. da zate to ne velja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif sem uporabil tak nick - hvala za uvid na to "trivialno" in "slučajno" zadevo. kot sem nekje prebral: kako najbolje skriješ zadevo ljudem-tako da jim jo daš pred oči. Ne jih krivit. Ne krivim nikogar, samo opazujem. HVALA VSEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Sem že sinoči razmišljala, ali sploh kaj napisati ali ne. Ker pošteno povedano, nimam pojmahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Ampak če je meni prav jasno, ti želiš konkreten nasvet ala izreci trikrat hokuspokus abrakadabra ali leži 10 noči na levem boku ali oderi dve žabi, dobivaš pa večinoma abstraktne odgovore. Ampak vse stvari niso tako enostavno razumljive, sploh pa ne instantne. Vedi pa, da je kar nekaj odgovorov že napeljalo smer, v katero moraš gledati, nekaj jih je tudi izjemno konkretnih (recimo Mayitin žajbelj, zdaj jaz mislim, da ga je treba prižgati in tako iti čez stanovanje). Če gre predvsem za tvoj strah, potem se zavedaj, da prav s tem strahom daješ njim oziroma tem negativnim dogodkom še večjo moč. Poskusi se nekako odtrgati od njih, jim ne dajati te moči, pozornosti, boš videl, da ne bo več imelo toliko efekta. Če se recimo človek ves čas ukvarja s tem, kaj drugi govorijo o njem, je s tem obremenjen, pazi, kaj dela, da ga ne bodo obrekovali, ves čas v strahu, kaj se bo zgodilo, kaj bodo rekli. S tem strahom jim daje moč, saj njihove govorice vplivajo nanj in on v tej smeri tudi deluje. Ko se odloči, da temu ne bo več polagal pozornosti, ko ga začne brigati za vse čenče, potem se zgodi kaj - nekateri bodo še vedno obrekovali, nekateri bodo pa prenehali, ker ne bodo dobivali nazaj hrane, torej neke volje, da bi to še naprej počeli. V vsakem primeru pa je bistven ta človek, ker bo naprej delal stvari tako, kot sam želi in se ne bo ukvarjal z drugimi, saj mu drugi ne kreirajo življenja, odvisen je od sebe in svojih dejanj. To je seveda večkrat laže reči kot storiti, ampak poskusi ne biti odvisen od njih, razmišljati o tem, analizirati, kaj vse je bilo, in nikakor se delati žrtev. Čim več se zaposliti in razmišljati o drugih stvareh, prenesti pozornost na kaj drugega. Čim več početi zabavnih stvari, ki ti sčistijo misli. Istočasno si postavi cilj, dobro misel, you name it, da bo jutri vse OK, da gre vse v pravo smer, poskusi zaupati. Če verjameš, se obrni na boga, višjo silo, karkoli in kateregakoli že, ter prosi za pomoč, varnost. Ne fokusiraj se na grdo prihodnost, kaj se ti bo slabega še zgodilo, temveč kaj se ti bo dobrega ali kaj lahko storiš, da bo prihodnost lepa. Še en konkreten nasvet: preden zaspiš, si v mislih, lahko pa tudi na glas govori npr. sem neodvisen, sem varen, sem samostojen ali kaj podobnega (sem odločen, sem srečen, sem zdrav ipd). Stavki naj bodo v sedanjiku in ne v negativni formi (torej ne nisem odvisen ali ne bom več odvisen). To si reci 40x, zna se zgoditi, da boš vmes zaspal. Če pa gre slučajno res za kak urok, potem pa res nimam blage veze, ampak vem, da obstajajo ljudje, ki se ukvarjajo tudi s tem. Zdaj boš videl, če me bodo raztrgali, potem še enkrat preberi moj drugi stavek in gladko ignoriraj ta posthttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. 4 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Ne krivim nikogar, samo opazujem. Kaj opazuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Žajbelj je najbolje dati v vročo vodo in si narediti čajček, potem pa ga med odmaranjem in opazovanjem narave lepo počasi srkati...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Vse bistvene smeri so bile že nakazane...ne pričakovati, da ti bo kdo govoril tehnične detajle...zlasti pa ne pričakovati kakšnih ekspres "magijskih" čira čara...dokler ima človek preveč strahcev v sebi nima kaj delati s tem...seveda lahko probavaš določene meditacijske in lažje "magijske trikove" na sebi, če želiš...Literaturo se dobi v knjižnici...Kar se pa namer in ostalih čira čara pred spanjem tiče, znajo pa biti prav lepo otkačene sanje. Včasih prav moreče, če pride kaj darkerskega na površje...koliko se pa človek spomni je pa drugo vprašanje...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png V igri ni nobenih urokov, črne magije....vsaj ne iz tega lifea...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Če bi iskalec dobro prebral vse poste, bi našel konkretno rešitev svojih težav.Najbolj komplicirane zadeve so v resnici zelo enostavne. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 18. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2013 Če bi iskalec dobro prebral vse poste, bi našel konkretno rešitev svojih težav.Najbolj komplicirane zadeve so v resnici zelo enostavne. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Zato sem se in se še zahvaljujem vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Nekateri človečki po cele dneve mantrajo, "služijo" Boga, delajo dobra dela, itd...ampak v sebi imajo še zmeraj povezavo z dark side in pogodbe z njimi... To lahko pomen, da ali nimajo pravih manter/Boga/dobrih del ali da jih ne izgovarjajo/služijo/opravljajo pravilno ali pa da se samo še niso v celoti spucal dark side-a, so pa v procesu. V praksi je treba narediti odločilni korak, ki sem ga omenil že zgoraj- ozaveščanje...šele potem lahko zadeve stečejo tako kot je treba... Ja, če stvari ne grejo v skladu z obljubami ali pričakovanji je dobr ozavestit zakaj je to tako. Je pa res, da znajo mantre kar lepo napolniti "nebeški" žiro račun in ko človeček skensla škodljive pogodbe, se znajo ta sredstva hitro sprostiti (metaforika)...znajo pa tudi razrahljat te darkerske zadevce, pripraviti teren za dokončni udarec. In seveda tudi omiliti darkerske vplive na kao "znosno" (minimalno) raven.. Ta učinek velja za mantre polbogov ali stranske učinke mantre Boga. Ampak ti učinki so začasne narave, ti tudi razodenejo. Ko ti to kot večnemu ni več dovolj, greš lahko naprej. Zato sem se in se še zahvaljujem vsem Tud jz se ti zahvaljujem. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 To lahko pomen, da ali nimajo pravih manter/Boga/dobrih del ali da jih ne izgovarjajo/služijo/opravljajo pravilno ali pa da se samo še niso v celoti spucal dark side-a, so pa v procesu. Ta učinek velja za mantre polbogov ali stranske učinke mantre Boga. Ampak ti učinki so začasne narave, ti tudi razodenejo. Ko ti to kot večnemu ni več dovolj, greš lahko naprej. To sem opazil tudi pri krišnovcih- človečkih, ki po cele dneve mantrajo kao maha mantro...takih človečkih, ki so na višji duhovni stopnji kot se trenutno nahajaš ti...med njimi so tudi t.i. duhovni učitelji krišnovcev...potem pa to pretolmači kakor hočeš... Kot sem že nakazal...eno je teorija, drugo je praksa...nekaj je prebiranje knjigic in slepo verjetje vsemu...drugo pa je tudi zaznavanje energij, čekiranje, preverjanje v praksi...ali kot pravijo svete bukvice- ozaveščanje+ aktivno sodelovanje... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 To sem opazil tudi pri krišnovcih- človečkih, ki po cele dneve mantrajo kao maha mantro...takih človečkih, ki so na višji duhovni stopnji kot se trenutno nahajaš ti...med njimi so tudi t.i. duhovni učitelji krišnovcev...potem pa to pretolmači kakor hočeš... To pomen, da ali si opazoval le praktikante ali/in da projeciraš svoje ali izmišljenje dark stvari v njih. Kot sem že nakazal...eno je teorija, drugo je praksa...nekaj je prebiranje knjigic in slepo verjetje vsemu...drugo pa je tudi zaznavanje energij, čekiranje, preverjanje v praksi...ali kot pravijo svete bukvice- ozaveščanje+ aktivno sodelovanje... Se strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Mayita, to si že nekajkrat napisala, pa me zanima, kaj točno misliš z vstajanjem zjutraj s soncem? Ali greš potem ven na sonce ali samo pač vstaneš ob sončnem vzhodu? In kaj, če sonca ni? Iskalec_sebe, upam, da najdeš rešitev in da se težave nehajo.ja fino je da si v tistem trenutku vzunaj da pričakaš SVITANJE takrat se okoli zemlje naredi čista energija in zelo močna prav tisti trenutek,tudi če ni sonca,najbolje je da se obrneš proti vzhodu. zato tudi muslimani molijo ravno takrat pa veliko drugih religij sam verjetno ne vedo vsi zakaj pač kaj počnejo. ali če sadimo stvari ali jih zalivamo takrat je to super za rastline.tudi pričetki filmov se tako začnejo da pokažejo svitanje ne vem katera kompanija oni že vejo zakaj.za žajbelj si pa prav povedala fino je da se dim usmeri tudi na osebo....recimo ko sem jaz delala po cerkvah sem ga skozi imela sabo ker je tam veliko negativne energije veliko mrtvecev z neraščiščenimi zadevam,meni je pomagalo. sveta voda mi nihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 To pomen, da ali si opazoval le praktikante ali/in da projeciraš svoje ali izmišljenje dark stvari v njih. Hočeš praktični primer...čekiraj linke, ki si jih podal v "sound yoga"...probaj zaznat ali imajo tisti, ki so tam kao "učitelji" al pa ki po tvojem mnenju niso praktikanti, še zmeraj kakšne pogodbe z dark side ali ne...To še ne pomeni, da imajo "veliko" povezavo z dark side, mogoče je povezave glih "za vzorec"....Seveda, če sploh znaš čekirat, zaznavat... Majhen namig, tudi ti imaš še neke pogodbe z dark side...mogoče ne bi bilo slabo, da najprej to pri sebi razčistiš in boš potem mogoče stvari videl drugače... Pogodbe (zaobljube, obljube, itd., ponavadi je to iz preteklih lifeov) z dark side ni isto kot karmični dolgovi do njih...to sta dva različna pojma... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Če ti ne opaziš agresije, to še ne pomeni, da jo ne opazijo drugi...je pa res, da se gre tukaj za podzavestno agresijo in jo je malo težje zaznati...kakor jaz sledim LNF-ju, ti je bilo to že parkrat namignjeno v kateri smeri bi bilo dobro gledati...če bi se lotila malo meditacije in ciljala različne agresije na blef, bi mogoče celo kaj zadela...in ko bi se ti začelo dogajat, bi lahko rekla WTF...Jap, v podzavesti se najde marsikaj kar človek ne bi pričakoval...preverjeno v praksi... Primer knjige o nefizičnih bitjecih...Devas and men...nisem bral v angleščini, ker "no habla ingles", ampak samo par listov prevodov...za moje pojme najboljši odlomki kar sem prebral o teh stvareh, če primerjam s knjigami, ki so v knjižnici...Al pa recimo kratka verzija, nisem bral, sem samo preletel... PDF]THE ASTRAL WORLD by Swami Panchadasi Table of ... - ModCam Prva stvar pri raznih gurujih ali nefizičnih bitjih je, da se preveri, če so res to za kar se izdajajo...to so osnove malo globje meditacije...Če človeček ne najde duhovnega učitelja na fizičnem nivoju, ki je kao po njegovih standardih, se še zmeraj lahko obrne navznoter...preko meditacije se človek lahko poveže z "učitelji človeštva"...preko srebrne nitke se da pač vzpostaviti telepatski stik, potem pa dogaja kar pač dogaja...odvisno koliko ima človek razščiščene določene stvari pri sebi...Jaz nisem nikoli iskal gurujev, ampak so oni prišli k meni. V bistvu obstaja neka vez med nami že preko več življenj, ampak pustmo detajle...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghvala brezo mi noče odpreti ampak bom že našla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Hočeš praktični primer...čekiraj linke, ki si jih podal v "sound yoga"...probaj zaznat ali imajo tisti, ki so tam kao "učitelji" al pa ki po tvojem mnenju niso praktikanti, še zmeraj kakšne pogodbe z dark side ali ne...To še ne pomeni, da imajo "veliko" povezavo z dark side, mogoče je povezave glih "za vzorec"....Seveda, če sploh znaš čekirat, zaznavat... Na mojih linkih od Sound yoge je Swami Madhusudan zelo napreden praktikant, veliko naprednejši od mene. Glede njegovih morebitnih pogodb z dark side pa nisem pristojen jaz, ampak Krišna. Je pa na željo Krišne tudi učitelj, ki ob tem še sam napreduje. Tudi meni veliko pomaga. Predlagam njegovo družbo tudi ostalim. Majhen namig, tudi ti imaš še neke pogodbe z dark side...mogoče ne bi bilo slabo, da najprej to pri sebi razčistiš in boš potem mogoče stvari videl drugače... Pogodbe (zaobljube, obljube, itd., ponavadi je to iz preteklih lifeov) z dark side ni isto kot karmični dolgovi do njih...to sta dva različna pojma... Kaj pa je eno in kaj je drugo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 mgd, a nisi že mal dosadan z svojo usmerjenostjo in predanostjo tvojemu bogu ? Skoraj enako, kot bi prebiral poste kakega frišnega vehanca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. maj 2013 Prijavi Deli 18. maj 2013 Kaj pa je eno in kaj je drugo? Obljuba je pač obljuba...lahko se misli resno ali ne... Zaobljuba je pa v bistvu "zakletva"- prisega...v imenu najvišje sile se lahko zaobljubi tudi temni strani...podobno kot duhovniki, ko se zaobljubijo...ponavadi je prisoten kakšen "ritual" oz. obred... Pri obeh obstajajo karmične vezi...prve je lažje prekinit kot druge...druge segajo vse do nivoja duše, torej mora človek na tistem nivoju preklicat...te so tudi bolj problematične saj se lahko vlečejo čez mnogo življenj...Različne vrste priseg iz preteklih lifeov se tudi na splošno težje razrešuje kot neke obične obljube...in tudi sila, ki se pri tem sprosti je ponavadi močnejša... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.