Skoči na vsebino

Slava

Mitja

Recommended Posts

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

slavni ljudje??? men so čisto kul, ok, večina njih predstavlja izpolnitev sanj drugih ne lastnih, saj mnogi vidijo v slavnih čisto nekaj drugega, kot dejansko so... podpiram njihove zaslužke, podpiram menedžerske plače in razdelitev dobička nadzornih svetov, vse to podpiram.......... mene to nič ne moti.... ja potem pa kdo reče, kaj pa uni božčki, ki delajo za 100 tisoč ali pa manj??? jebiga,...... moj dedi bi rekel: Bi pa v šolo hodil"... kruto ampak res..... za vsakega je kaj na tem svetu, eni majo keš, eni debelo rit, eni spretne prste, eni lep glas, eni pa smolo v življenju.... in kaj maš ti???

sokrates

Deli na socialnih omrežjih

Dej sokrates tolk posplošvat..."bi pa v šolo hodu"... :xx!: kakšni niso mogl lepo študirat...pa žvet na račun staršev...naj država reče kar hoče...fax še zdaleč NI zastonj...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sploh ne poslošujem, gre za to, da vsi ne moremo biti enaki oziroma ni za vse vse. pač eni živijo tko, eni drugač, eni majo tako karmo, eni drugačno... pač ljudje majo smolo, eni pa pač ne...............

:vragec:

hehe

de o OZZYju /osborn/ sploh ne zgublamo besed x:Dx  x:Dx  x:Dx

666 zlomkou....tralala

xrolleyesx :xx!: x:Ix :o|o: :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sory za (do zdaj, ko ga bom pac zamenjala, ker sem opazila) bel font, da ste se moral matrat. x;)x

*Gre za to, da smo selili forum in se je precej popacilo - nekatere teme (stotine, ce sem natancna) sem popravila, nekaterih pac ne, ker jih je prevec, nekatere popravim sproti, ko jo kdo osvezi in opazim, nekaterih pa ne bom, ker je vkljucenih prevec smajlijev in fontov, colorjev sajzev in podobnega in... ah, saj se mi ne da razlagat, skratka, s tem je ful dela)...

Tako tu seveda tema ni bila odprta tako kot je zdaj in v glavi ni bil bel color, pac pa morda moder (ker sem ocitno dajala -ali Mitja- nek color).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Slavni so tisti, ki so si to na nek nacin zasluzili. Nekaj so morali narediti za to, da so slavni..

Eni so igralci, eni pevci, eni manekeni, eni pa so naredili neko pizdarijo, samo zato da bi bili slavni.. - vsaka slava nekaj stane. Nimas vec zasebnosti, vsepovsod te spremljajo fotografi, ne mores si privoscit da gres iz hise neurejen...

Torej, slava ni samo lepa , sem spada tudi veliko odrekanja..

Jaz slavne ljudi spostujem, ker niso kar tako slavni - nekaj so v zivljenju dosegli, da imajo tak status v druzbi..

Rekli boste, kaj pa je naredil en, ki je (npr.) pokazal rit na stadionu samo zato, da bi postal slaven...? Predvsem je dobil visoko kazen, zaprli so ga ali pa se kaj hujsega... Tudi to je neke vrste zrtvovanje za slavo- ceprav malo hecno ( in noro )..

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Obstajata dve vrsti slavnih ljudi: so eni, ki so pač delali, kar delajo: športniki, al pa znanstveniki, tud kake glasbeni bendi, pa so nekak postal slavni. So pa eni, ki jim je čist vseen, kaj delajo al pojejo al plešejo, karkol, samo da so slavni, da so občudovani. Slava zarad slave same. Ta druga vrsta ljudi se mi gabi, ker poznam veliko ljudi, ki se grozno trudi bit slavna, pa jim ne ratuje, ampak, kaj ti ljudje delajo za to!!! Kradejo keš od frendov, lažejo, seksajo z določenimi ljudmi, da se prerinejo v določeno družbo...bljak!!

Kolk pa ma en slavn človk vpliva na enga neslavnga je pa čist odločitev tega neslavnga, kaka ovca je.

Poznamo slavne in revne

Poznamo slavne in bogate

Poznamo neslavne in revne

Poznamo neslavne in bogate

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Prav tako občudujem Maddono, čeprav ko sem prebrala njeno intimno biografijo, gledam malo drugače na njo - kaj vse je ta ženska naredila, samo da bi postala slavna, vendar vsaka ji čast koliko garanja in truda, predanosti njenemu delu in kakšna neverjetna iznajdljivost...

Redkih se slava ne dotakne in vedo, kaj hočejo. Sicer pa, kdo ve, kako je biti slaven, če tega sam ne doživi.. :palec:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Hm, jz sm že... xrolleyesx x:Dx

Em, drgač pa ne vem, zakaj tak halo okol njihovga truda pa odrekanja, ker če pogledaš znanstvenike, kolk so se mogl oni odrečt, pa študirat, pa še pa še napenjat možgančke....pa od njih mamo nekak večjo korist. xrolleyesx

Na našem faxu slavo nekak zaničujemo... Ne morm pomagat pa me je okužl...To, da se pojavljaš v medijih, ne pomen, da si oh in sploh. Pa na svetu obstaja (že samo v sloveniji) ful dobrih filozofov pa sociologov, pa še pa še matematikov pa biologov pa pravnikov pa sploh ne veste za njih.

Pejte mal stran od tv-ja pa za knjige- večja korist...kot pa gledat tiste ikone ne mtv-ju

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Se spomnem enkrat, ko smo se neki menl o županovi hčerki, pa sm jz rekla, da ne vem kera je to, pa vsi uno kuaaaaaaaaa!!!! x!x x!x NE POZNAŠ ŽUPANOVE HČERKE, budala.,...Koji k... je pa ona kej več ko pa jz zdej če majo uni 4x več keša ko moji tastari?!

Pa tud to mi gre na k... ko cimre berejo lady, pa rečejo: jaaaaa x pa hodi zdej z y pa jz: who the fuck are they? pa vse: pa ti si ena budala ko ne veš kdo sta, kje žviš .... men so ti slavni ljudje ene obične lutke... Itak če delajo vse zarad slave pa casha pa tk naprej...Itak mi je vse kar je masovno pa pop pa tk naprej mim, nč pa nimam npr. proti marie curie pa einsteinu pa tesli pa katzu pa sartru pa shakespearu ... ostali so pa vsi eni maliki :xx!:

Dear Human,

ostali so pa vsi eni maliki :xx!:

Pozdravljena.

Ne smes metati vseh ljudi v isti kos. Res je, da je nek znanstvenik vec studiral, da je postal to kar je, kar pa ne pomeni da se nek pevec ni odrekel mnogim stvarem in treniral svoj glas, vadil petje, se trudil za uspeh..

Ljudje ki naredijo neko sranje (po domace povedano), si slave res ne zasluzijo, tisti ki pa se trudijo za nek dosezek, nek cilj... pa si jo vsekakor.

rumena!

Ne, jz mečem vse v en koš, zato, ker predstavljajo za ljudi slepilo, eno fantazmo, da ljudje postanejo ovce. Kdorkol se proda, je lutka.

Dear Human,

Noben se ne obremenjuje, sploh pa ne jz, ker jih sploh ne opazm. Jz ne vem, kdo s kom hod, kdo je s kom noseč, kdo se odvaja od coka, ker me ne briga, v bistvu sploh ne vem, kdo je kdo.

Povedala sem sam svoje mnenje kot ga pač vsak pove x;)x

Dear Human,

Ej, luštna bejba.....Si ti ziher, da si blond?  :vragec:  x;)x  x:Dx  :palec:

Seveda. Miselnost, da smo blondinke neumne je sama po sebi neumna. Velikokat smo dosti pametnejse in inteligentnejse, kot temnolaske.

Razlika je ta, da se mora blondinka dokazat da je pametna ( kar niti ni tako napacno x;)x ), za rjavolasko je pa to samoumevno... x;)x

rumena!

Ne, jz mečem vse v en koš, zato, ker predstavljajo za ljudi slepilo, eno fantazmo, da ljudje postanejo ovce. Kdorkol se proda, je lutka.

no jaz se stem ravno ne strinjam. dejstvo je, da se vsi prodajamo - vsak dan, eni v službi, drugi za ljubezen ipd. Jaz temu rečem biznis. :palec: In če ga en zda delat, zakaj pa ne - vse ostalo je fovšija. Saj imamo vsi možnost.... eni jo izkoristijo eni ne.

In zakaj toliko besed o tem??? bzv. xrolleyesx

Govorit o tem, da ene bejbe spijo s tipi, samo zato da bi bile slavne- pa kaj!!! BIG DEAL, ene ženske pa spijo s vojimi možmi samo zato, da bi jim dal mir oz. da jim ne bi težil. Nasploh debata o tem, slavni gor ali dol je brezvezna xrolleyesx - dejstvo je, da vsi nosimo v sebi kanček narcisoidnosti .... in da si vsi želimo svojih 5 minu - v tem ne vidim nič slabega.. :palec:

sokrat

Sej slava ni edini način, da živiš in preživiš, če ne , mi taneslavni sploh ne bomo preživeli. :sori:

Fovšija- lahk rečeš temu kakorkol, jz svojga mnenja ne bom spremenila.

Če se ti pa zdi nevredno zgublat besede o tem, pa da se ti zdi brezveze...si še vedno v tej temi, tk da zgleda, da ti ni tk brezveze.

Da ženska spi z nekom, da nekam pride se ti zdi BIG DEAL ( jz temu rečem prostitucija), da pa kdo ne misli tako kot ti pa že kr ogenj v strehi. :xx!:

Men ni blo treba nikol z nikomer spat in tud nikol z nikomer ne bom zarad položaja...

Narcisoidnost nima glih veze s častihlepnostjo. :eek:

Poznam dost lepih in neslavnih ljudi.

Dear Human,

ah, ah, ah Devica - če bi poznala starega sokrata, bi dobro vedela, da pri meni ni nikoli ognja v strehi, še najmaj, če kdo misli drugače kot jaz - mislim, da spadam med najbolj flegma ljudi nasploh ..... gre samo za to, da slava ni nič slabega in jaz na to gledam kot na normalen pojav.... in besede so mi odveč predvsem kadar se dotikajo teh ljudi............ mene ne motijo, ne moti me, če kera s kerim spi, kaj dela, pa zakaj - pa naj, če hoče, še manj se mi zdi pa potrebno koga zaradi tega obtoževat oz. se zgražat nad tem......

Aja, no se mi je zdel, da sm začutla pikantnost v tvojmu postu...

Ja sej, nej žvijo kokr jim paše, itak me ne briga. Sam nej jz tud žvim kokr mi paše s svojimi prepričanji. xrolleyesx Mislim, da je to čist fair.

Dear Human,

Ce me sedaj kdo vprasa, bom rekla da nikoli ne bi spala z nekom samo zaradi polozaja.. Potem pa malo razmislim.. Hmm Kaj pa ce sta si sef in delavka, tajnica res vsec, se zblizata in postaneta ljubimca? Potem je skoraj logicno, da ji bo sef malo skozi prste pogledal. A ni tako? Vi bi tudi verjetno za svojega dragega-drago naredili kaj takega....

## mah ne vem. Samo na glas ramisjam ##

rumena!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...