devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Men se zdi, da se to ne odobrava povsod- kao pari na delovnem mestu... Take fore se drgač ful dogajajo, sam zdej bo mogl bit tega čimmanj, zdej pridejo v ospredje delovnost, izobrazba, smo v EU in če si bomo šli take fore, bojo še kr nesposobneži na vrhovih in se Evropi še približal ne bomo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 V Evropi je tega se vec kot pri nas.. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Možno (ne vem) ,tud če ja- oni si lahk prvošjo take zadeve, mi ko pa celi zveriženi krevslamo za njimi...bi pa mogl mal bolj na trdo zagrabit. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 , mi ko pa celi zveriženi krevslamo za njimi...bi pa mogl mal bolj na trdo zagrabit. Ali pa spat s cim vec sefi iz Evrope. hihi, hecam se Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Ja in šefi bojo oplodili našo skrevsljanko in rodila se bo nova, napredna, lepa državica... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 zanima me vaše mnenje o slavi? kateri so vaši najljubši zvezdniki, zakaj in tako naprej........... slava ima lahko dobre in slabe lastnosti..... seveda vedno najprej pomislimo na dpbre lastnosti slave kot so: VELIKO DENARJA, UŽIVANJE, POTOVANJA, IN NASPLOH UDOBNO ŽIVLJENJE,......... sicer pa ima tudi slava tako kot vse druge stvari tudi slabe lastnosti: veliko zvezdnikov ima pred svojo hišo pravo gručo raznih fotoreporterjev,.................. tudi ko grejo na nakupovanje jim vedno sledi veliko fotografov ki se "borijo" za kakšno dobro sliko iz zvezdnikovega življenja, ....................... seveda pa o teh zvezdnikih nato spet pišejo v raznih časopisih in revijah in tako naprej............. zanima me vaše mnenje o tem : O SLAVI aja pa še to zvezdniki zaradi vseh teh fotografov sploh nimajo zasebnega življenja............... no vaše mnenje o slavi, ki je lahko tudi hitro minljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 tko.tud vse 3 teme 'Slava' so zdruzene (v tejle). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 okej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 a mar kdo gleda na Prvi TV: it's good to be....?nekateri zvezdniki prav lepo skrivajo svoje privatno življenje, ni slišat skoraj ničesar od njih, o nekaterih se pa piše vsak dan...po mojem zvezdnik sam z nekakšnim svojim odnosom do medijev in do življenja nasploh privablja trume paparazzov...ali se rad izpostavlja, ali pa prav bolestno sovraži medije, seveda poleg neurejenega življenja...tistim pa, ki pa jim je slava deveta briga, imajo v glavnem mir...koliko slišimo recimo o Melu Gibsonu ali o Willu Smithu? Skoraj nič...ker imajo življenje pošlihtano v nulo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>okej res je Cashy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Dvomim sicer, da imajo zivljenje postimano v nulo. Ampak doloceni primeri, ki so res znani in se redkokdaj pise o njih, so dokaz, da tudi te "velike ameriske zvezde" lahko zavarujejo svoje privatno zivljenje.Sigurno imajo probleme, to lahko najdes pri vsakemu ( sploh pa mediji, ki iz muhe naredijo slona in se pri tem se zmislijo veliko informacij). Dolocene zvezde si pa reklamo delajo in skos neki skandali. VEDNO o Britney Spears Tud ce nocem vedet, vem. Pa o uni hugeass J.LO. In tako dalje. Itak so sami sebi kontradiktorni. Zadnjic sem gledala, koliko teh MTV zvezdic bo imelo svoje showe. Taksne, da bodo gledalci spremljali njihovo zivljenje. Spet Britney, naprimer Pac, reklama je baje dobra, kakrsnakoli ze, pravijo Drugace pa o slavi...mene ne mika. Nimam nic proti denarju, ampak v miru in v nasi sloveniji Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dvomim sicer, da imajo zivljenje postimano v nulo.mas prav, to je tud res... sam vsaj - ne bodejo me v oci... (skoraj?) vsakdo ma (najbrz?) rad slavo...ne pa tud tega, kar prinasa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 (skoraj?) vsakdo ma (najbrz?) rad slavo...ne pa tud tega, kar prinasa... Jaz bi tlele obrnil zadeve... skoraj vsak ima rad stvari, ki slavo prinasajo(uspehi na raznih podrocjih)... medtem ko same slave marsikdo ne mara (da te "slavijo" na tak ali drugacen nacin)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 no ja, jaz sem mislila 'stranske ucinke'... npr. cist kul mi je, da se ve, da je, ce je moja ilustracija na naslovnici, to moja ilustracija, docim pa ne bi hotla, da bi bila v xxy zenskem magazinu objavljena moja fotka, ces, tud ta ma celulitis. al pa kaj druzga, kar bi koga brigal, ker/ce bi bla slavna. sem mal zbanalizirala pac. boljs je skratka met mir. pa zasebnost. cesar, ce hlepis po slavi in ti rata, nimas vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, ok, nesramna sem bila Sam, sej se zaveda. Sej jo razkazuje. Njena rit je bolj slavna, kot njena muska Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 No ja, mava pac drugacna mnenja Men enostavno ni vsec, ne glasba, ne ona, kot igralka nima talenta, rit je za moj okus prevelika in to da ljubi krzno je samo pika na i Sam ok, to ni za to temo Drugace mas pa prav. Prevec "anoreksicark", je prava osvezitev, kaksna z mal bolj polno postavo ( sam skoda da je to J.LO ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ...pa krzno obožuje. :xx!: Kaj tazga, a??Kako si drzne!!! Na kriz z njo!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Meni je pa rit J.LO. čisto ok Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 zakaj so pa ravno njeno rit razglasili za eno najlepših, če je prevelika?ali sem zamešal s Kylie Minoguoe? Sicer je pa ne gledam ne v filmih in je niti ne poslušam...sicer pa že relativno dolgo nisem ničesar slišal o njej...hja...zgleda, da je čas že za kakšen nov škandalček, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 no sam a vidte kako gre to?NATANCNO o tem sem govorila prej: govorimo o slavi, pristali smo pri Lopezkini zadnjici . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> govorimo o slavi, pristali smo pri Lopezkini zadnjici . ja sej je res, da smo malo zašli iz teme............. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AashleY 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 po mojem pa kljub temu da si mi mislimo kok je bit fajn slaven ni tok fajn. Sej še prdnat ne morju brez da bi jih novinarji slikal oz v tem primeru posneli Citiraj Boys are Łike toys Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.