Skoči na vsebino

Slava

Mitja

Recommended Posts

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aakhut pesni kakor krava,

naj mu sije vechna SLAVA

Spomnila sem se zdajle, odkod je tole - morda sploh ne ves?

V knjigi Oslovska leta... Tam je bilo tole - pesni kakor krava... naj mu sije vecna slava... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Zanima me, zakaj bi radi bili v družbi tako pomembni?

Sem si predstavljala da bi pod tole spadalo tudi opaznost v družbi, kako naj rečem opaznost... Ne vem če deluje v meni levjost, ampak enostavno sem tak človek, da še vedno, kjerkoli sem bila in s komerkoli se na hitro vklopim v družbo in se začnem pogovarjat o čemerkoli, običajno hecat in enostavno nisem človek ki bi bil sposoben npr. presedeti en večer v družbi in opazovati dogajanje. Pa ne zato, ker bi hotela izpasti pomembna, ampak takšna sem in če bi se zadrževala, to pač ne bi bila jaz.

Tudi Zlomka si npr. sploh ne predstavljam, da bi v kakšni družbi mirno sedel in poslušal. Če se ti porajajo domislice druga za drugo, jih pač vsaj jaz moram dati ven, ne pa da nekje v kotu tiho sedim in poslušam.

Kar se pa tiče one drugačne slave sem pa mnenja, da samo zrele osebe zvozijo zadeve v svojo korist, v nasprotnem primeru lahko sicer pokasiraš dnarčka, pa poznanost pa en kup težav v sebi, zaradi sebe.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

aakhut pesni kakor krava,

naj mu sije vechna SLAVA

Spomnila sem se zdajle, odkod je tole - morda sploh ne ves?

V knjigi Oslovska leta... Tam je bilo tole - pesni kakor krava... naj mu sije vecna slava... xDDx

:vragec:

zlodej vse vidi,

zlodej vse ve,

priden biti

se ne sme x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xrolleyesx

Pri meni je pa tako; ne želim si slave kot take, da bi me vsi poznali ali kaj takega. Včasih pa si želim pomembnosti, ker imam občutek, da sem nepomembna in obratno, ko sem pomembna, si želim nepomembnosti.

V družbi pa je tako; Raje imam prijateljske pogovore, ne pa velike družbe. Taka sem.

Nasmešek xDDx

Nicky

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Stane, ikonca je kul, le malo jo procentualno razširi, ali pa stisni po višini, glede živalce, a veš, da sem dobil enkrat takšno klofuto od ene opice, ko sem dražil svojo hčerko, pa jo je opica hotela zaščititi.

Saj potem jo je ucvrla in je nisem mogel dobiti, da ji vrnem.

To je bilo pri enih znancih v Zg. Savinjski, namerč njihov sin jo je prinesel iz najbolj vroče celine, aja, pa doma., če so jo samo pustili v stanovanju jim je vse zavese dol zmetala, pravo razdejanje je naredila, ko kakšna žvirca. x:Dx

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...