aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 pa v besedi FUK...je UK 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Vsa naša slava je sneg na soncu. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 polali so ga v UK,pa je mislil samo na FUK aakhut pesni kakor krava,naj mu sije vechna SLAVA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 :xx!: Klik!!! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Slava je zelo spremenljiva;kdor sedi samo na lovorjevih vencihsvoje slave, se mu bodo kmalu spremenili v kaktuse. Peter Ustinov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 aakhut pesni kakor krava,naj mu sije vechna SLAVASpomnila sem se zdajle, odkod je tole - morda sploh ne ves?V knjigi Oslovska leta... Tam je bilo tole - pesni kakor krava... naj mu sije vecna slava... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Zanima me, zakaj bi radi bili v družbi tako pomembni?Sem si predstavljala da bi pod tole spadalo tudi opaznost v družbi, kako naj rečem opaznost... Ne vem če deluje v meni levjost, ampak enostavno sem tak človek, da še vedno, kjerkoli sem bila in s komerkoli se na hitro vklopim v družbo in se začnem pogovarjat o čemerkoli, običajno hecat in enostavno nisem človek ki bi bil sposoben npr. presedeti en večer v družbi in opazovati dogajanje. Pa ne zato, ker bi hotela izpasti pomembna, ampak takšna sem in če bi se zadrževala, to pač ne bi bila jaz. Tudi Zlomka si npr. sploh ne predstavljam, da bi v kakšni družbi mirno sedel in poslušal. Če se ti porajajo domislice druga za drugo, jih pač vsaj jaz moram dati ven, ne pa da nekje v kotu tiho sedim in poslušam. Kar se pa tiče one drugačne slave sem pa mnenja, da samo zrele osebe zvozijo zadeve v svojo korist, v nasprotnem primeru lahko sicer pokasiraš dnarčka, pa poznanost pa en kup težav v sebi, zaradi sebe. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 aakhut pesni kakor krava,naj mu sije vechna SLAVASpomnila sem se zdajle, odkod je tole - morda sploh ne ves?V knjigi Oslovska leta... Tam je bilo tole - pesni kakor krava... naj mu sije vecna slava... zlodej vse vidi,zlodej vse ve,priden bitise ne sme 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pri meni je pa tako; ne želim si slave kot take, da bi me vsi poznali ali kaj takega. Včasih pa si želim pomembnosti, ker imam občutek, da sem nepomembna in obratno, ko sem pomembna, si želim nepomembnosti.V družbi pa je tako; Raje imam prijateljske pogovore, ne pa velike družbe. Taka sem. Nasmešek Nicky Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tragedija slave je v tem, da moraš zapraviti preveč časa, da bi ostal slaven. Pablo Picasso Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stanislav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stanislav slava ti je v zibelko položena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Nekam daleč je že zibeljka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Oh pa ja nisi ze tako v letih. Če pogledam fotko bi ti jih dala slabih 30 .Poleg tega pa iz tebe veje takšna moškost in prvinska strast... oooh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ko zrase slava za palec,zrase nadutost za vrsto. Ruski PS! Nimam nikogar v mislih, da ne bo kdo prizadet!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ti si pa res pravi tiger Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stane, pa menda se me ja ne bojiš(ne bom te prepričeval!), ko si se tako zavaroval(bomba!), eh, mene se ti i potrebno bati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 http://www.umass.edu/anthro/Images/BLUE%20EYED%20LEMUR.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ej, če si pa to ti, se te pa bojim , ampak, če ti je pa všeč tole bitje moraš biti pa v realnosti zvit Saj ni pomembno, glavna je SLAVA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Slučajno sem ga srečal na Siolu. Res ne vem, ali gleda napadalno, zvito ali s strahom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ubošček je v šoku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stane, ikonca je kul, le malo jo procentualno razširi, ali pa stisni po višini, glede živalce, a veš, da sem dobil enkrat takšno klofuto od ene opice, ko sem dražil svojo hčerko, pa jo je opica hotela zaščititi. Saj potem jo je ucvrla in je nisem mogel dobiti, da ji vrnem.To je bilo pri enih znancih v Zg. Savinjski, namerč njihov sin jo je prinesel iz najbolj vroče celine, aja, pa doma., če so jo samo pustili v stanovanju jim je vse zavese dol zmetala, pravo razdejanje je naredila, ko kakšna žvirca. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Govor na glavi in pajčevina v želodcu slabo vozita. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.