Skoči na vsebino

Slava

Mitja

Recommended Posts

Men se zdi, da se to ne odobrava povsod- kao pari na delovnem mestu...

Take fore se drgač ful dogajajo, sam zdej bo mogl bit tega čimmanj, zdej pridejo v ospredje delovnost, izobrazba, smo v EU in če si bomo šli take fore, bojo še kr nesposobneži na vrhovih in se Evropi še približal ne bomo...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Možno (ne vem) ,tud če ja- oni si lahk prvošjo take zadeve, mi ko pa celi zveriženi krevslamo za njimi...bi pa mogl mal bolj na trdo zagrabit. :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:Dx Ja in šefi bojo oplodili našo skrevsljanko in rodila se bo nova, napredna, lepa državica... x:Dx

Dear Human,

• 1 year later...

zanima me vaše mnenje o slavi? kateri so vaši najljubši zvezdniki, zakaj in tako naprej...........

slava ima lahko dobre in slabe lastnosti..... seveda vedno najprej pomislimo na dpbre lastnosti slave kot so: VELIKO DENARJA, UŽIVANJE, POTOVANJA, IN NASPLOH UDOBNO ŽIVLJENJE,......... sicer pa ima tudi slava tako kot vse druge stvari tudi slabe lastnosti: veliko zvezdnikov ima pred svojo hišo pravo gručo raznih fotoreporterjev,.................. tudi ko grejo na nakupovanje jim vedno sledi veliko fotografov ki se "borijo" za kakšno dobro sliko iz zvezdnikovega življenja, ....................... xrolleyesx seveda pa o teh zvezdnikih nato spet pišejo v raznih časopisih in revijah in tako naprej.............

zanima me vaše mnenje o tem : O SLAVI

aja pa še to zvezdniki zaradi vseh teh fotografov sploh nimajo zasebnega življenja...............

no vaše mnenje o slavi, ki je lahko tudi hitro minljiva xDDx

a mar kdo gleda na Prvi TV: it's good to be....?

nekateri zvezdniki prav lepo skrivajo svoje privatno življenje, ni slišat skoraj ničesar od njih, o nekaterih se pa piše vsak dan...po mojem zvezdnik sam z nekakšnim svojim odnosom do medijev in do življenja nasploh privablja trume paparazzov...ali se rad izpostavlja, ali pa prav bolestno sovraži medije, seveda poleg neurejenega življenja...

tistim pa, ki pa jim je slava deveta briga, imajo v glavnem mir...koliko slišimo recimo o Melu Gibsonu ali o Willu Smithu? Skoraj nič...ker imajo življenje pošlihtano v nulo.

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dvomim sicer, da imajo zivljenje postimano v nulo. Ampak doloceni primeri, ki so res znani in se redkokdaj pise o njih, so dokaz, da tudi te "velike ameriske zvezde" lahko zavarujejo svoje privatno zivljenje.

Sigurno imajo probleme, to lahko najdes pri vsakemu ( sploh pa mediji, ki iz muhe naredijo slona in se pri tem se zmislijo veliko informacij).

Dolocene zvezde si pa reklamo delajo in skos neki skandali. VEDNO o Britney Spears xrolleyesx Tud ce nocem vedet, vem. Pa o uni hugeass J.LO. In tako dalje.

Itak so sami sebi kontradiktorni. Zadnjic sem gledala, koliko teh MTV zvezdic bo imelo svoje showe. Taksne, da bodo gledalci spremljali njihovo zivljenje. Spet Britney, naprimer xrolleyesx

Pac, reklama je baje dobra, kakrsnakoli ze, pravijo x:o)x

Drugace pa o slavi...mene ne mika. Nimam nic proti denarju, ampak v miru in v nasi sloveniji x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Dvomim sicer, da imajo zivljenje postimano v nulo.

mas prav, to je tud res... sam vsaj - ne bodejo me v oci... x;)x xDDx

(skoraj?) vsakdo ma (najbrz?) rad slavo...

ne pa tud tega, kar prinasa...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(skoraj?) vsakdo ma (najbrz?) rad slavo...

ne pa tud tega, kar prinasa...

Jaz bi tlele obrnil zadeve... skoraj vsak ima rad stvari, ki slavo prinasajo(uspehi na raznih podrocjih)... medtem ko same slave marsikdo ne mara (da te "slavijo" na tak ali drugacen nacin)...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

no ja, jaz sem mislila 'stranske ucinke'...

npr. cist kul mi je, da se ve, da je, ce je moja ilustracija na naslovnici, to moja ilustracija, docim pa ne bi hotla, da bi bila v xxy zenskem magazinu objavljena moja fotka, ces, tud ta ma celulitis. al pa kaj druzga, kar bi koga brigal, ker/ce bi bla slavna.

sem mal zbanalizirala pac. :)

boljs je skratka met mir. pa zasebnost. cesar, ce hlepis po slavi in ti rata, nimas vec. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No ja, mava pac drugacna mnenja x;)x Men enostavno ni vsec, ne glasba, ne ona, kot igralka nima talenta, rit je za moj okus prevelika in to da ljubi krzno je samo pika na i x:Dx Sam ok, to ni za to temo x;)x

Drugace mas pa prav. Prevec "anoreksicark", je prava osvezitev, kaksna z mal bolj polno postavo ( sam skoda da je to J.LO xrolleyesx )

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

...pa krzno obožuje.  :xx!:

Kaj tazga, a??Kako si drzne!!! x:Dx :vragec: Na kriz z njo!!! x8Dx x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

zakaj so pa ravno njeno rit razglasili za eno najlepših, če je prevelika?

ali sem zamešal s Kylie Minoguoe? :ermm:

Sicer je pa ne gledam ne v filmih in je niti ne poslušam...sicer pa že relativno dolgo nisem ničesar slišal o njej...hja...zgleda, da je čas že za kakšen nov škandalček, hehe x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

no sam a vidte kako gre to?

NATANCNO o tem sem govorila prej: govorimo o slavi, pristali smo pri Lopezkini zadnjici .

Picasso

• 1 year later...
po mojem pa kljub temu da si mi mislimo kok je bit fajn slaven ni tok fajn. Sej še prdnat ne morju brez da bi jih novinarji slikal oz v tem primeru posneli
Boys are Łike toys

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...