Lunin net 4. marec 2002 Prijavi Deli 4. marec 2002 Ali spremljate sojenje srbskemu ex vodji Slobodanu Milosevicu?Kaj si mislite o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 Zaprli ga bodo, to ve. Poizkusali bodo narediti sojenje vsaj na videz cim bolj posteno, ampak tudi sam dobro ve da je vse zrezirano. Dela po principu "If I'm going down, I'm taking a pice of you with me.". Ni mi vsec kaj je pocel v Yugoslaviji, ampak vseeno se mi zdi dober voditelj veliko boljsi od vecine svetovnih, nekako primerljiv s Clintonom, nazalost je bil na "napacni" strani in je naredil kaksno napako prevec. Zagotovo pa bo on potrdil Legitimnost ali Nelegitimnost Haskega sodisca. (z veliko ker je pomembno) Ima pa tudi odlicen smisel za humor (Ja sam Slobodan sa velikim i sa malim s.) Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Moony 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 Zadnjic sta mi prisla v roke dva clanka (Mladina - 07, str. 36 in 37, avt. P. Lukovic in J. Gustincic)), ki sta se oba ukvarjala v glavnem z vlogo Milosevica kot igralca.Oba clanka sta se mi zdela zelo dobra in oba zelo dobro opisujeta tako Milosevica sedaj, kot tudi stanje v Srbiji in celotno sojenje Milosevicu. Mnenjema v teh clankih se tudi jaz pridruzujem.Res je, da tezko spremljas sojenje, brez da bi se zraven vsaj za kancek zabaval in se celo deloma strinjal z Milosevicevim polemiziranjem.In res mu moras vcasih cestitati za inteligenco in genialne ideje - pa ceprav nore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 Prebral, Prebral,... Ja ja se strinjam z njimi. Sicer pa se mi zdi zanimivo porocanje s CNN o tem. Tako nekako pristranski so hehe. Pac Propaganda obstaja v US, in se kaksna.. Vcasih sem srecen, da zivim v zakotni "neodvisni" Sloveniji. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 Res je tam zelo duhovito opisan polozaj (predvsem) Milosevica sedaj -J. Gustincic.Dotaknil pa se me je tudi drugi clanek (P. Lukovic, ki stvari opisuje z druge perspektive), kjer je cutiti nekaksno tragicnost vsega skupaj. Vsake toliko pogledam delcek sojenja oz. predvsem Milosevicevega spektakularnega zagovora in "njegovega nacina".Strinjam se, da je neverjetno inteligenten, duhovit in celo zabaven, predvsem in najveckrat pa sokanten, ko tudi nam (vajenim njegove igre in manipulacije) marsikdaj zapre sapo njegov odgovor ali pac komentar.Do konca pa seveda car - kot omenjata oba gospoda v clankih. Mimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. maj 2002 Prijavi Deli 25. maj 2002 dobil bo svoje, kaj ne čutite tole balkansko zlo?ne glede na njegovo sposobnost manipuliranih, diplomatskih besed, bo ostal kot črna, preluknjena ovca svojih kopičenih, trmastih genov!Slepi se s svojo veličino in tole ga boli, ker mu je iluzija pošla. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jaz sem bila na tem sojenju...predlani...Kaj se pa zdaj dogaja pravzaprav? Nic? Z njem namrec. neki je bil bolan?..ful ne spremljam.Kar se pa samega njega tice...zblojen. Sodnik mu je velikokrat svetoval, naj si dobi odvetnika, ker se ocitno sam ni znal najbolj primerno zagovarjat, ampak on je mel tiste svoje butaste fore. Pravzaprav je bilo dolgocasno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ti si bila tam? Kako pa to?A res, dolgocasno da je bilo?No meni se je tistih par delov, posnezkov, ki smo lahko kje videli, zdelo kar zabavnih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Milošević - kriv!!!! Ker se je napačno odločal, ker je padal pod vplive množice, ker ni videl posledic svojih dejanj in ker ga je zaslepila veličina.... Ampak, soditi bi najbrž morali še celi četi, ki ga je podpirala, vzpodbujala in se skrivala za njegovim imenom. Tudi njegovi ženi, pa sinu, pa še marsikomu... po mojem no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja sej tiste najbolj zanimive stvari ze v dnevniku povejo Mogoce je bilo meni dolgocasno, ker prejsni dan nisem nic spala in sem se komi zadrzevala Prica je pac navajala vse prekrske in podrobnosti dolocenih zlocinov ( pravzaprav sama ponavlanja)...in po pravici povedano tudi prej po TV nisem natancno sledila vsem tem...Bili so doloceni trenutki, ki so bili fajn...se danes mi ni jasno, zakaj je zavracal obrambo, vsajal se je, da nima dovolj casa kot tozilci in tako naprej....pa da niso fer do njega pa tak.. Aja, bila sem tam, ker smo sli z ELSO na ekskurzijo den haag, bruselj, strasbourgMel smo sreco, da smo mel lih tist termin Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Tole je pa zlo zanimivo?? Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ne stekam te....samo zanima me, kaj je sploh s tem sojenjem? eni vem, da so umrli pa tak... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Men je žal, da situacij iz sojenja ni večkrat na TV. Jasno, da je kriv in da bo na koncu kaznovan, sam med procesom definitivno navijam zanjga. Zadeva je sicer resna, a iz nje je naredil dober joke; kot včasih prenosi iz našga parlamenta, k je bil not še Hvalica. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jasno, da je kriv in da bo na koncu kaznovan, sam med procesom definitivno navijam zanjga. ... Jaz tudi tako gledam na to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 sam med procesom definitivno navijam zanjga.Tega dela pa res ne štekam Človek je totalen bolnik. Shizo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, saj je....kako ne stekas?Prav je, da je kriv in vse, torej o zavzetju 'prave strani' tu ni dvoma in govora. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 sam med procesom definitivno navijam zanjga.Tega dela pa res ne štekam Človek je totalen bolnik. Shizo! Poskušaj ga videti tako, kot Hvalico v parlamentu. Totalno je zabaven. Čist ob zidu, pa vseeno ohranja porogljiv izraz na obrazu in jih kar dobro j...Jaz sem, se ob nekaterih pasusih iz sojenja definitivno nepopisno zabaval. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Saj sem si mislila, da misliš tole. Ampak, ko pita ne skita. V bistvu je res ena velika težka gnida, ki se zvija kot črv. In ker so oni tam bolj humano naštelani, kot je bil on...se lahko igra tele slepe miši. Če bi tole delal v Srbiji, bi bil križ, čez njega že long time.Tako pa uprizarja teater. Škoda časa. Bednik :xx!: Mogoče pa delajo raziskave česa so sposobni bolni umi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Tako pa uprizarja teater. Škoda časa. Bednik :xx!:Tocno to. Ni drugega. Igra sicer odvetnika, ki sprasuje cisto nepomembne stvari. Sodniki mu potem povedo, da ni to relevantno in potem se razburja, da ni fer sojenje. To sem si jaz najbolj zapomnila iz izletka v haag. Meni osebno Hvalica ni bil smesen. Tako kot mi Jelincic ni. Mislim, da bi se mogel clovek pri nekaterih stvareh bolj clovesko, umirjeno izrazat in argumentirat na diplomatski nacin. Zmerjanje s kekci, kreteni, nesposobnezi...to pac men ni to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Drug Slobodan Miloševič. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ne čujem dobro............... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Želim da Vam kažem ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Če ima astrološki kolega Aleksandar Imširagić prav in je možak rojen ob 22.03, potem mu horoskop lepo kaže, da bo svoje odživel v zaporu, a da mu niti ne bo zelo slabo, razen zdravja, ki mu na boljše ne bo več šlo. Za Srbe bi bilo bolje, da ga ni več, saj bi se lahko začeli gibati proti katarzi, Brez katere ne bo šlo in od katere so - tudi zaradi njega, ki "jih tako dobro jebe" - še zelo daleč. Samo za ilustracijo:Ko sva bila z Olgo letos pri žlahti v Srbiji, smo lepo klepetali, med drugim tudi en žlahtnik, rojeni Ličan, cca Miloševićev letnik, deklarirani radikalec. Celo popoldne je šlio čisto v redu, celo se nismo skregali (bilo je pa čisto po volitvah, ki so jih dobili radikalci, brez dotikanja politike pa tam tako in tako ne moreš) in smo šli narazen brez slabega okusa - razen "našega" radikalca, ki je na SAMEM KONCU, pri slovesu, zapopral (bolj v brado kot na glas): "Nema šta da im želim dobro, oni su se otcepili i nema tu šta da se priča!" Čeprav na splošno narod bolj gleda, kam jih bodo pripeljale politične zdrahe. Ali bo jutri kruh? Na kateri bencinski črpalki je bencin še dober? I tako to. Milošević pri tem niče ne pomaga. Ravno nasprotno. Žal. Škoda ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 "Nema šta da im želim dobro, oni su se otcepili i nema tu šta da se priča!"I nema Sedaj so oni na vrsti, da se pricepijo Evropi. Škoda je le vseh žrtev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 VARAJU SE SVI ONI KOJI MISLE......(miloshevich)A NE VARAJU SE ONI KOJI NE MISLE. (aakhut) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.