Skoči na vsebino

Sojenje Slobodanu Milosevicu

Lunin net

Recommended Posts

Hm, zanimivo, Bern, kje pa je bilo dobiti tistile podatek 22:03... no saj ne da dvomim... aja, on je Srb, pa kao zato...

Ja, saj, saj najbrz imas prav, saj videti je ze tako - zdaj iz tele tocke.

Stane - 'pricepili'... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Imel sem podatek 22:00 in mu nisem kaj prida verjel, ker ono "deset naveče u Požarevcu 41-ve" ni najbolj verodostojen podatek.

So mi pa nekatere stvari štimale, ko sem se ukvarjal s tem.

Potem sem ta podatek dostavil Meridianu (Nemčija) pa enemu Francozu, ki je to tam prebral, oan je pa dostavil podatek še na Astrodatabank, kjer je to še danes črno na belem.

Kasneje sem srečal Aleksandra in mi je povedal, da so se oni (jasno) zelo ukvarjali s tem predvsem tisto leto, ko so ga izdali/prodali in odpeljali v Haag ter da je prišel do "22:03" ter da so zelo preverjali.

Toliko vem o tem.

Živijo!

x:)x x:)x

Aha, fino, no to mi je pa svec, da ni kar nekaj, ker se morda nekomu sam mal zdi al pa kaj...

Mi je fino to, da se operira s tocnimi podatki, ce se le da oz. da ce jih ni, se pa res s 100 koncev pogleda.

kot asc, se spomnis, saj smo malo se ze pogovarjali, kako ga dolociti, ce ne poznas ure..

No, to so kar zanimiva vprasanja - ali tu pri znanih, ko prakticno lahko pac spremljas njegov lajf in imas torej lepo direkt primer na broju.

No, meni se zdi (S.M. :D) vsekakor zanimiv za taksno in drugacno obravnavo, ce nic drugega.

Ali je Crowley cist shizil na hitlerja, ce mu je recimo naredil chart in ali je za njim cist shizila Leni kaj je ze reziserka, ce je o njem posnela nad dober reklamni spot z vizijo...

To je tud vcasih vprasanje, nekateri vcasih ne znajo locit zanimanja od obcudovanja ali vsecnosti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko sem še jaz hodila v srednjo šolo, smo imeli profesorja zgodovine, ki je bil res velika faca. Klicali smo ga šerif. Tip je res znal razpravljati o perečih temah v tedanjem času in velikokrat smo celo potegnili kake minutke v odmor. Za Miloševiča je rekel, da glede na to kako se ta svet obrača, zna na koncu še celo kako Nobelovo nagrado za mir dobiti. Ampak takrat je Milošević še bil predsednik YU.

O sedanjem sojenju pa nimam izoblikovanega mnenja, zdi se mi, da "grešnega kozla" imajo, le krivde v celoti dokazat pa ne vem, če jim bo uspelo. Pa še kak striček bi moral tiste klopce tam gret.

LP

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Poleg stričkov politikov, tudi strički in tete novinarji, ki so zelo prispevali k nacionalnemu sovraštvu. Na HTV-ju so prav tekmovali v svojih originalnih izrazih za Srbe in njene enote. Na primer ugledni novinar Denis Latin, ki ga smatramo za socialno osveščenega človeka je takrat zelo rad uporabljal izraz "srbokomunističkečetničke snage i JA". Smiljko Šagolj je ob padcu Dervente komentiral, da pri Srbih rasaja huda oblika tifusa, zaradi nehigiene in dolgih brad. Da je zelo nevarno priti v stik z njimi, ker je bolezen zelo zelo huda. Na kaj je tip ciljal na Srbe ali na razsajanje bolezni, ali nacionalno sovraštvo do Srbov x?x Hrvaški HDZ politik Šime Džodan, ki je izginil iz javnosti pred 10 leti, najbrž zaradi preveč primitivnih izjav o Srbih v Saboru, je izjavil da Srba prepoznaš po kvadratastih glavah. Hej halooo. Koliko ljudi je, ki bi si res zaslužili sojenje v Haagu in ki so krivi za propagiranje sovraštva do drugih nacionalnosti.
Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...