Skoči na vsebino

Gostovanje na LN Forumu

Marsa

Recommended Posts

LN Forumi so postavljeni glede na vsebino in povprasevanje obiskovalcev avtorske strani Lunin net in obravnavajo tudi enake ali podobne teme in so tako nekaksen logicen podaljsek Luninega neta.

LN Forumi nimajo moderatorjev in to je ena od posebnosti Luninega foruma, ki poleg vsega ostalega skusa omogocati oz. zagotavljati tudi demokraticnost.

Po zelji ali na predlog obiskovalcev oz. clanov se ze od vsega zacetka tudi lahko odpre nov forum - ce urednistvo LN presodi, da je nov forum smiselno postavljati in da se bo lahko razvijal brez posebnega moderiranja (*tako je bilo npr. v primeru foruma Čvekarije), ali pa v primeru, da nekdo prevzame odgovornost za njegovo delovanje in azuriranje.

Nekateri so sicer nove oz. specificne forume ze predlagali (npr. numerologija), vendar ne tudi sami -in ne nihce drug- prevzeli odgovornosti zanje - tako se pac niso (se) oblikovali.

Treba je tudi vedeti, da je LN (vkljucno z LN Forumi in LN Novicami) osnovan in tudi ze vseskozi deluje na povsem prostovoljni bazi in se financira iz lastnega zepa in tako nikogar ne najema in kot tak tudi nikogar ne placuje.

Zato se mora vsakdo, ki tako ali drugace sodeluje, zavedati, da deluje povsem prostovoljno in torej zase oz. iz svojega vzgiba in ne za Lunin net. Tako v primeru obiskovanja in objavljanja oz. komentiranja kot tudi morebitnega tesnejsega sodelovanja.

Na LN Forumu pa nudiva tudi moznost svojega foruma stranem s svojo vsebino - ki pa se seveda na nek nacin navezuje na vsebino LN.

Ti novi forumi bodo postavljeni v rubriki SATELITKI na LN Forumih.

Forumi se postavijo na predlog/zeljo posameznega avtorja oz. urednika, ki s tem tudi v celoti sprejme odgovornost za Forum - seveda vkljucno z azuriranjem, odgovarjanjem, upostevanjem avtorskih pravic etc. ...

S tem dobi status moderatorja doticnega foruma in od tedaj skrbi za vse, kar je potrebnega/pricakovanega/zahtevanega, na njegovem posebej v ta namen odprtem forumu.

V tem primeru postavi predlog v forumu Novice urednistva/vprasanja urednistvu ali pa pise na urednistvo foruma.

Tako je postopal tudi Free, ki je ze nekajkrat izrazil zeljo po podobnem sodelovanju, zdaj pa se je tudi odlocil, da bo moznosti izkoristil in te nacrte tudi uresnicil.

Tako je od danes v nanovo postavljeni rubriki LN Forumov SATELITKI postavljen nov forum (*za katerega odgovornost in katerega delovanje je prevzel Free oz. GOH Slovenija in ki bo v celoti skrbel zanj) - to je Forum GOH Slovenija.

Cestitke, Free in veliko uspesne rasti, tudi s pomo

cjo tvojega novega Foruma! :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No ja, ne cisto tako, Teja...

Dozoreti mora v bistvu kaj drugega kot le zelja, mi pa smo vse, kar je potrebnega za tovrstne zacetke, ze zrihtali.

Delas zase, midva nudiva prostor - pripravljeno zemljo za sajenje.

Sicer pa me veseli, da privoscita Free-ju - on namrec ureja svoje strani ze nekaj let - vsekakor dlje kot je postavljen Lunin net in se dlje kot stojijo LN forumi.

Vendar ker gre za specificno vsebino, je tezje zbrati "ciljno publiko"...

In tako Free, kljub temu, da ureja avtorske strani in ima torej kaj za povedat, ni imel svojega foruma - ker zanj (poleg vsega ostalega) potrebujes tudi ljudi, ki bodo gor hodili.

In zdaj je pac izkoristil moznost tega prostora (LN) za svoje vsebine, ki jih siri.

Torej v Free-ju ni dozorela zgolj zelja in ni napisal zgolj maila - to, kar zdaj lansira, je v bistvu posledica nekajletnega dela.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, ja saj vem, ker sem že bila na njegovih straneh, hotla sem povedati, da možnost je tukaj. Ker jaz naprimer bi imela svojo stran. Imam ful idej kaj in kako bi, le da se konektam na internet doma, zdaj čakam na računalnik, ki bo delal kot se šika. In ko najdem varianto za svojo stran.... Vem na koga se lahko obrnem za naprej.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

• 11 months later...

Ker sem ravno popravljala tole in urejala, pa jo se reaktiviram... :)

Seveda je v sklopu LNF SATELITKOV tudi Forum Čebelarske zveze Slovenije. Tudi njim cestitke in pohvala za aktiven in azuren in simpaticen in koristen forum! :palec:

Pravzaprav pa je nekako SATELITEK tudi Vojkov forum 9-zvezdni KI - ki pa je zaradi obravnavane teme v sklopu foruma Astrologija.

Tudi Vojku hvala in cestitke, ko tako azurno skrbi in pedena! :palec:

x8Dx :palec:

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...