Skoči na vsebino
Pozdravljen/a na novem LN Forumu! ×

Katera knjiga?


Lunin net

Recommended Posts

Navduseno spremljam vaso spletno stran in novosti, ki mi jih redno posiljate po e-pošti.
Ker na spletnih straneh nisem uspela najti informacije, se obračam na vas s prošnjo, če mi lahko prosim posredujete naslove knjig, kjer bi si lahko kaj več prebrala o kristalih in mineralih.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sama sem kot vir imela poleg nekaj svojega znanja in izkusenj [i](med drugim sem nekaj casa delala tudi v trgovini s kristali)[/i] knjigo Elke Lopes - EZOTERIČNO ZDRAVLJENJE S KAMNI. Ta je zelo dobra - obstajata pa prvi in drugi del - svetujem vam prvega - glede na to, da ste zacetnik...

Sicer tedaj (pred 10, 15 leti) se ni bilo toliko literature... Vseeno pa vam bom nastela se par naslovov (ce drugega ne, jih lahko dobite v knjiznici ali pa celo obstaja moznost, da jih kupite v antikvariatu):
Knjizica Galerije Florijan (ki jo je izdala v samozalozbi l. 93): SKRIVNOSTNA MOČ KRISTALOV
Dobra pa je tudi knjiga Djura Despota: ISCELJIVANJE KRISTALIMA - v hrvascini...
Prav veliko drugih knjig o tem tedaj ni bilo na voljo.
Opazila sem, da se je vmes pojavilo veliko novih knjig, predvsem pa je zal njihova kvaliteta bila v lepih fotografijah ipd...
Tako mi je se vedno najboljsa prva, ki sem jo omenila - avtorice Elke Lopes (vse podatke dobite pri "virih", te pa najdete pri "copyright-u", ki je na dnu vsake strani).

V zadnjem casu pa sem opazila nekaj knjig slovenskega mlajsega avtorja [b]Tadeja Pretnerja[/b] - kolikor sem videla, pa je nacin podajanja dober in gre ocitno za kvalitetnega avtorja - tako poglejte malo po policah - naslovov pa zal ne vem (*a mislim, da je nekdo omenil te knjige v LN Forumu Kristali&Minerali - morda v temi - kristali za dolocena astroloska znamenja).
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...