Guest sanjalica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Hčerka se "odloča" odhajati med vegetarijance... Ne tiste zaprisežene ampak take, raje se izogne mesu, kot pa da bi ga.... In glej ga zlomka, sem jo včeraj peljala v Interpšar in na blagajni 23.000,00 sit! Ker je vse "nepogrešljivo v kuhinjji". - kajmak - feta sir- ovčji sir - jajca- polnjena paprika s skuto- brokoli- svakojako sadje - kislo zelje- smetana- mleko- polnozrnata moka (za peko kruha...- v tem trenutku vzhaja )itd...itd....- v vodi razgradljiv pralni prašek - ekološko to, ekološko ono....jauuuu in vse to ima dodatek xy% Vegetarijanstvo in skrb za okolje, naravo, je luksus in nadstandard, sem ji rekla po blagajni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 .ko kupujes parmezan, se nikar ne pusti nasamarit, da ti prodajo "grana padano", je malo bolj poceni,...Pravi in edini parmezan je PARMIGIANO REGGIANOsj sm vedu,de si od tam nekje..Hah, a veš,da sm šel prav pogledat v hladilnik, kak mu je ime, pa očitno nalepko že dau dol, ker men sploh ni pomembn ime sam, da res ima okus in da je pikanten ,jah seveda, je pa v stožčastem kosu. Ti pravš,da je samo tale znamka imena Prava, no povem to njim doma sedaj, če se strinjajo (Pravjo,da je enkrat tak kupljen drugič drugi ,kot imenuješ sama)Kisle smetane nikol ne uporabljam, nevem...je kisla, nim pojma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 V kuhinji je nepogresljiv pomivalni stroj in oseba, ki zlozi stvari noter.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ....nekateri enostavno mečejo kar skozi okno, tolk le pazite, da ne dobi kdo na glavo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ....nekateri enostavno mečejo kar skozi okno, tolk le pazite, da ne dobi kdo na glavo kje si pa ti doma ?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ...saj sva ja soseda, ampak s posodo pa ne delam kot Grki, no pa tudi se najde kakšen naš njim podoben Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Dvomim, da sva ravno soseda.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Nikar nikoli ne dvomi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Preberem naslov in pomislim najbolj nepogrešljiva je dobra kuharca.. ! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Preberem naslov in pomislim najbolj nepogrešljiva je dobra kuharca.. !lahko je tud kuhar Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Preberem naslov in pomislim najbolj nepogrešljiva je dobra kuharca.. !Nino, vidim, cel čas na Contesso misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Od danes naprej je pogrešljiv en lonec v moji kuhinji... rižoto tako prismodila da nikoli lonca ne očistim... (psttt je že v smeteh )In zakaj se mi je prismodilo???Ker sem prismoda dajala imena h gasilski fotki št. 4 :D in sta mi dva fanta in dve dami ostali brez "imen"... Iskala in iskala...se mučila...rižota pa zoglenela. Na fotkah je še Bobnar (ki je drugače za moj okus ful kritičen in špičast) zelo simpatičen fantič. Ostali pa tak ali tak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ...si pa res faca Sanjalica, mislim na prismojeno ....lepo nedeljo še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 a-a BorisM face pa nimam prismojene Ne boš verjel BorisM, pr nas sonce še visoko na nebu, ura pa že kaže 18.32 :D Le kam se mudi tej uri.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ....vidim, da si že prestavila uro....lep večer, tu pa ni več sončka za danes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ko gremo na dopust v kak apartma, vedno vzamem s seboj:komplet svojih nožev (mali krivček, mali ravni, lupilnik, veliki kuhinjski),v primeru, da gremo v SLO ali CRO, nujno še dva nerjaveča lonca,pašto (Barilla, Voiello ali DeCecco), paradižnikovo omako Pomi, nekaj konzerv tune (npr. RioMare) piškoti (PanDiStelle od Barille), 1kg dobrega krompirja, glavica česna, nekaj čebule, alpsko mleko, italijanska kava (npr. Lavazza gusto crema) in mašinci za 1 in 3 kave, malo sladkorja, dobro sol (navadna mleta in integralna), lij, zeliščni čaj, nekaj dobrega domačega žganja. Če gremo v IT, tudi polento "Zlato polje". Od začimb origano, domač lovor, domač rožmarin, mleta pekoča paprika. Aja, Nutella ne sme manjkati in kozarček domače marmelade (marelična ali jagodna - vsako leto ne kuham iste) pozimi tudi domač med. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sir...definitivno je sir najbolj nepogrešljiv...jogurti...(kako si? sem probala...je njami)...mleko...in zelenjava...karfjola, grah in fižol...pol me pa napenja po forumu... Od kastrol je pa najbolj nepogrešljiv peharček... da se lepo vsedeš in si nalupiš en jabuk... al pa pomarančo... al pa banano... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Uf, v moji kuhinji je pa nepogrešljiv moj mož , jaz sem bl Picasso sorte še zaenkrat, strokovnjak za surovo, razkuhano ali zažgano prehrano . Pride tudi to enkrat na vrsto . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 To ste mi gospodinje, na najvažnejšo stvar pa kar pozabljate :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ssol je samoumevna Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sir...definitivno je sir najbolj nepogrešljiv..res, r+e+s Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 To ste mi gospodinje, na najvažnejšo stvar pa kar pozabljate :xx!:A sem napisal, ali nisem? :xx!: Tisto je samo seznam za na pot, drugo računam, da dobim - tam. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Barbecue omaka... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.