free 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 super! se 1 vec med nami Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boris 2 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Lep pozdrav še od enega prijatelja živali. Vseeno vsaki dan z veseljem vsake toliko katero tudi malo pohrustam . Prav res ne vem, kaj bi ljudje počeli brez njih. Si pa res ne zamišljam, da bi samo travco papal. :xx!: :xx!: :xx!: In ker imam tudi pušo in lovsko dovoljenje si kakšen lep košček krače iz bližnjega gozdička tudi domov prinesem. Saj bi bil vendar greh, da tako lepi koščki mesa samo tekajo po gozdu. Lepo je g. Rode na televiziji povedal, da je dal bog živali ljudem, da se z njo hranijo in jo uporabljajo za svoje namene. Zato lepo vas prosim, bog najbolje ve, kaj je za nas najbolje. Ne vem pa, zakaj imam nek občutek, da se ne boste strinjali z mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 o.k., prznam, da čash grešm...pojem kaki košček, da vidm ,kakšna bo reakcija želodčka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Prav res ne vem, kaj bi ljudje počeli brez njih. Si pa res ne zamišljam, da bi samo travco papal. :xx!: :xx!: :xx!: Lepo je g. Rode na televiziji povedal, da je dal bog živali ljudem, da se z njo hranijo in jo uporabljajo za svoje namene. Zato lepo vas prosim, bog najbolje ve, kaj je za nas najbolje. zakaj pa ne? men je lih najbolš, sveža zelena solata, direktno z vrta, pa kakšen korenček, al pa paradižnik zraven, slastno, sveže, hrustljavo... no ja če je pa rode tko reku :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Glede vegi otrok. Sem ravno pred dnevi brala, da to ni zdravo!!! Ker otroci menda zelo potrebujejo nekatere sestavine mesa, ki so nujno potrebne za njihov razvoj, zato menda ni priporočljivo prepovedovanje mesa otrokom. In osebno tega tudi ne bi počela...naj se vsak sam odloči. jest sem že od rojstva veretarijanka, jem samo nekatere mlečne izdelke, mleka ne ne vem, starši so bli, še preden sem se rodila in sem se nekak navadla, tud ko sem bla majhna, v vrtcu, ko so mi ponujal meso, ga nisem jedla na rasti in razvoju se mi ni čist nč poznal, mam močne kosti, mišice,... in mislm, da sem popolnoma zdrava, tud kri mam dobro sicer pa mi ni nikol niti ma zapasal, da bi probala meso, al ga pa jedla Tiggy, fino, kul, da si se javila sem, da imamo kaksnega na broju takole iz prve roke, ki dejansko od rojstva fura to. Vcasih je pri teh otrocih vegetarijancev tako, da potem furajo MacDonald's. Oz. si sami kasneje zazelijo (meso in izdelke), morda zgolj iz zanimanja, enim je ogabno, ker niso bili nikoli navajeni, drugi pa 'padejo notri'.Menim, da je vsekakor dbest in pohvalno, svaka cast, ce si pa ob tem zdrav in kul in ti nic ne manjka in nicesar ne pogresas, je to to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Rode že ve....živali za hrano, vernike za podložnike Bilo enkrat v Mladini, pisem po spominu: Bog je prvi dan ustvaril....drugi dan je naredil...tretji dan je....osmi dan je rekel :"Rode, prevzami, jaz sem utrujen. " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 kaj bomo mi brez Rodeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ja.......vegetarijanci postal pr usej fuknjenosti...ti res sam she to manjka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 razlika med rastilnami pa zivalmi, k nekteri da je isto ce jes meso al pa zelenjavo sadje... pa ni! (to tk vem, da veste!) sam tko..., ce das utrgano delcek rastilne v vodo, al pa kos mesa, kaksne bodo vecinoma reakcije? meso se bo zacelo razkrajati, zastrupljati vodo..., medtem ko rastilna bo pa lahka prej ko slej pognala korenine, na novo zazivela Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boris 2 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Imata pa meso in zelenjava veliko skupnega . Večinoma sta obe vrsti umetno pridelani :xx!: , :xx!: in še enkrat :xx!: .No starejši ljudje so v svojih mladih časih imeli meso zelo poredko na krožniku. Človek bi zato mislil, da ga v današnjem času ne pogrešajo, toda vse ki jih poznam se mesa nikakor nje morejo najest, kaj šele prenajest. Današnja mladina, ki pa ima večinoma vsega na pretek pa umira zaradi bulemije oz. kako se že reče, kadar odvračaš hrano. Čist za znort je in vse je mal oz. precej narobe obrnjen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hehekaj se pa zgodi, che chas obrnesh naokoli? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hehekaj se pa zgodi, che chas obrnesh naokoli? 666 zlomkou....tralalaponavad bruhaš namest da bi jedeu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bruhanje je ponavadi posledica socialnega okolja.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Edina moznost, da vsi postanejo vegiji, je da se razsiri pticja gripa pa nore krva itd.. - tega si pa seveda ne zelimo!!!Saj vem, da so nore krave zarota vegetarijancev... zarota vegetarjancev??????????? kdo nosi pa posledice? vegetarjanci al mesojedi? jao...kravice se pol po tvoje mal narobe zarotujejo (proti napacnim!) :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hehe ne kapica nore krave so komot zarota vegeterjancev ker njim čist nič ne škodi.... mesojedi hamburgerjarji pa najebajo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja vem, sej zato sm njega to uprasala, k je mal narobe (no po mojih predstavah, pa zgleda tvojih tud ) napisal! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Boge živali, ker jim vi vegetarijanci odžirate hrano.butast. Vem, da je odžiranje hrane živalim butasto, samo kaj čem. Vegetarijanci to počnete... Česa še nam slišala.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Boge živali, ker jim vi vegetarijanci odžirate hrano.butast. Vem, da je odžiranje hrane živalim butasto, samo kaj čem. Vegetarijanci to počnete... Česa še nam slišala.... pa to se sigurn ni vse! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Ni...tok butast, da se loh nadejamo nadaljevanja... NNNP...ali Nič Nas Ne sme Presenetiti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja niti nore krave Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Vem, da je odžiranje hrane živalim butasto, samo kaj čem. Vegetarijanci to počnete...zanimivo, torej mesojedci ne jeste nič zelenjave, sadja, in ostalih stvari, ki jih jedo živali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Vem, da je odžiranje hrane živalim butasto, samo kaj čem. Vegetarijanci to počnete...zanimivo, torej mesojedci ne jeste nič zelenjave, sadja, in ostalih stvari, ki jih jedo živali? sicer pa tole odžiranje hrane.... to definitivno ni res mesna hrana je daleč najbolj potratna da ti enga prešička vzrediš rabiš 7x toliko zelenjave .... kot pa pol dobiš kalorij mesa ven z njega.... tko da vsak k je meso odžira hrano na srečo je zaenkrat še premalo ljudi oziroma hrane dovolj ampak ko bo manj zemlje in več ljudi... bojo pa mesojedarstvo prepovedali... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 El Nino Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boris 2 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 sicer pa tole odžiranje hrane.... to definitivno ni res mesna hrana je daleč najbolj potratna da ti enga prešička vzrediš rabiš 7x toliko zelenjave .... kot pa pol dobiš kalorij mesa ven z njega.... tko da vsak k je meso odžira hrano na srečo je zaenkrat še premalo ljudi oziroma hrane dovolj ampak ko bo manj zemlje in več ljudi... bojo pa mesojedarstvo prepovedali...V kolikor bi bilo razmirje med mesojedci in vegetarianci obratno, kot je sedaj bi uživanje mesne hrane postalo zelo kaznivo dejanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Vem, da je odžiranje hrane živalim butasto, samo kaj čem. Vegetarijanci to počnete...zanimivo, torej mesojedci ne jeste nič zelenjave, sadja, in ostalih stvari, ki jih jedo živali? sicer pa tole odžiranje hrane.... to definitivno ni res mesna hrana je daleč najbolj potratna da ti enga prešička vzrediš rabiš 7x toliko zelenjave .... kot pa pol dobiš kalorij mesa ven z njega.... tko da vsak k je meso odžira hrano na srečo je zaenkrat še premalo ljudi oziroma hrane dovolj ampak ko bo manj zemlje in več ljudi... bojo pa mesojedarstvo prepovedali... Pa itk, da mesodjedi jedo zelenjavo! Pa ce se na glavo postavljajo... K tud mesojede zivali plenijo bitja, ki uzivajo rastlinsko hrano, ta pa se preko presnove pretvori v meso Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.