free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 " O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali. "Mahatma Gandhi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>" O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali. "Mahatma Gandhi se strinjam dodala bi še....."do živali in narave" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ma jaz pa bi dodala se ljudi. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jaz pa bi dodala se do ljudi. x!x .. in žensk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, fino... O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali, do narave, do ljudi in do žensk. Mahatma Gandhi, Free, Principesa, Marsa, Sstane, MačkaRežalka bravo nova lepa misel polepša naj vam dneve...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Madonca se žgejo na POPTV TRENJIH Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da je tudi Hitler bil vegi. Klik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Vidiš, Rachek, je..e se Marsi za Hitlerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 torej hitler ni bil vegi... haha mislim bil je tak vegi kokr js preden sem postal vegi jeah life has been good since, čak grem zdej en vegi zajtrček pojest, ampak da je bil richard wagner tak jack, pa nisem vedu ni čudn da mi je njegova muska všeč.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> torej hitler ni bil vegi... haha mislim bil je tak vegi kokr js preden sem postal vegi jeah life has been good since, čak grem zdej en vegi zajtrček pojest, ampak da je bil richard wagner tak jack, pa nisem vedu ni čudn da mi je njegova muska všeč..Si prebral tudi moje mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Thanx Rachek, fajn ko si dal, sam skoda ker nisi kar citiral ta del. Ima pa Stane kar prav sicer. Hitlerja sem 'uporabila' kot znan argument - podobno kot ti navajas, da zakaj meso ni zdravo in zakaj je soja zdrava, kar si pac nekje prebral - VES (x!x) pa tega ne. Tko je s tem...Vseen je, ce hitler ni bil. Morda pa je bil Goebels?No za Musssolinija pa mocno dvomim, kaj menis, Racherk, morda pa je bil skoz na testeninah? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 biografije pravijo, da je Hitler bil vegi - men je to čist vseen. pa kaj če je bil vegi (to ne pomeni da je biti vegi slabo)pa kaj če je bil prijazen s tajnicamipa kaj če je imel probleme z zdravjempa kaj če so mu bili všeč psi in otroci (kolikor jaz vem jih ni imel vedno rad... le kadar ga je prijelo je počohal psa, z isto brezbrižnostjo ga je tudi brcnil...) bil je človek - sprijaznite se s temdeloval je človeško (ker je bil človek) in nečloveško (ker si tega kar je počel/ukazal on ne bi nihče smel dovoliti, čeprav to "lahko" naredi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, fino... O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali, do narave, do ljudi in do žensk. Mahatma Gandhi, Free, Principesa, Marsa, Sstane, MačkaRežalka eeemmma niste malo preveč stvari našteli?ne rečem, da ne spada vse noter, samo če ločuješ živali od narave in ženske od ljudi... rastline so tudi žive, ne imejmo jih zgolj za lepo podlago...pa napišite raje do žensk in do moških (zaradi mene lahko tudi ...in do ljudi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 pa res! tega pa sploh nisem porajtala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No za Musssolinija pa mocno dvomim, kaj menis, Racherk, morda pa je bil skoz na testeninah? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanx Rachek, fajn ko si dal, sam skoda ker nisi kar citiral ta del. Citiral cesa? No za Musssolinija pa mocno dvomim, kaj menis, Racherk, morda pa je bil skoz na testeninah? Ne vem, boli me k***c. Vsekakor ni bil ravno normalen. Sem moral malo postudirat, kje sem to prvic videl, pa sem se pol spomnil, pa dal link. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Samo vegetarijanci prispeli na cilj; (povezava = vir) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Tole je drugače dal tudi Kononenko na svojo listo, pa sem dal na svetjelep.com. So komentirali, da je to zato, ker takrat še ni bilo prehranskih dodatkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ? kwa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Krneki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 smrkci! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 in smrketa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Vegetarijanstvo je način prehranjevanja. A žal je med vegetarijanci kar nekaj pravih fundamentalistov, ki se preveč ukvarjajo s tem, kaj drugi jedo. Mžislim, da vegetarijanec ni nič boljši od šniclojedov. Ješ, kar ti paše in meni osebno se zdi nesmiselno iz tega delati nepotreben hrup. Vsakdo, ki mi samo namigne, da je slabo, ker se pač bašem s šniclom, je zame navaden zafrustriran črv (oprostite izrazu), s katerim nočem imeti nobenega opravka. Hranjenje vsdakogar od nas je naša zasebna stvar. Pomembna je zmernost. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jp.......zmernost in predvsem poslušanje telesa.... če ima telo pač potrebo po hrani živalskega izvora, zakaj mu jo odtegovat..... ampak res TELO, ne pa JEZIK.... tiste teorije, da človek sploh ne rabi mesa - a so probali na vseh ljudeh?kako lahko tako posplošujejo? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.