Skoči na vsebino

Vegetarijanci

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>No, fino...

O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali, do narave, do ljudi in do žensk.

Mahatma Gandhi, Free, Principesa, Marsa, Sstane, MačkaRežalka

x:Dx  x;)x

bravo :palec: nova lepa misel polepša naj vam dneve...... x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
:D torej hitler ni bil vegi... haha mislim bil je tak vegi kokr js preden sem postal vegi jeah :D life has been good since, čak grem zdej en vegi zajtrček pojest, ampak da je bil richard wagner tak jack, pa nisem vedu ni čudn da mi je njegova muska všeč..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>:D torej hitler ni bil vegi... haha mislim bil je tak vegi kokr js preden sem postal vegi jeah :D life has been good since, čak grem zdej en vegi zajtrček pojest, ampak da je bil richard wagner tak jack, pa nisem vedu ni čudn da mi je njegova muska všeč..

Si prebral tudi moje mnenje :8):

Thanx Rachek, fajn ko si dal, sam skoda ker nisi kar citiral ta del. :palec: :vio:

Ima pa Stane kar prav sicer. xDDx

Hitlerja sem 'uporabila' kot znan argument - podobno kot ti navajas, da zakaj meso ni zdravo in zakaj je soja zdrava, kar si pac nekje prebral - VES (x!x) pa tega ne. :palec:

Tko je s tem...

Vseen je, ce hitler ni bil. Morda pa je bil Goebels?

No za Musssolinija pa mocno dvomim, kaj menis, Racherk, morda pa je bil skoz na testeninah? x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

biografije pravijo, da je Hitler bil vegi - men je to čist vseen.

pa kaj če je bil vegi (to ne pomeni da je biti vegi slabo)

pa kaj če je bil prijazen s tajnicami

pa kaj če je imel probleme z zdravjem

pa kaj če so mu bili všeč psi in otroci (kolikor jaz vem jih ni imel vedno rad... le kadar ga je prijelo je počohal psa, z isto brezbrižnostjo ga je tudi brcnil...)

bil je človek - sprijaznite se s tem

deloval je človeško (ker je bil človek) in nečloveško (ker si tega kar je počel/ukazal on ne bi nihče smel dovoliti, čeprav to "lahko" naredi)

<{POST_SNAPBACK}>No, fino...

O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali, do narave, do ljudi in do žensk.

Mahatma Gandhi, Free, Principesa, Marsa, Sstane, MačkaRežalka

x:Dx  x;)x

eeemmm

a niste malo preveč stvari našteli?

ne rečem, da ne spada vse noter, samo če ločuješ živali od narave in ženske od ljudi...

rastline so tudi žive, ne imejmo jih zgolj za lepo podlago...

pa napišite raje do žensk in do moških (zaradi mene lahko tudi ...in do ljudi)

<{POST_SNAPBACK}>Thanx Rachek, fajn ko si dal, sam skoda ker nisi kar citiral ta del. :palec: :vio:

Citiral cesa? :inocent:

No za Musssolinija pa mocno dvomim, kaj menis, Racherk, morda pa je bil skoz na testeninah? x:Dx

Ne vem, boli me k***c. x:Dx Vsekakor ni bil ravno normalen.

Sem moral malo postudirat, kje sem to prvic videl, pa sem se pol spomnil, pa dal link. x:Dx

• 3 weeks later...
Vegetarijanstvo je način prehranjevanja. A žal je med vegetarijanci kar nekaj pravih fundamentalistov, ki se preveč ukvarjajo s tem, kaj drugi jedo. Mžislim, da vegetarijanec ni nič boljši od šniclojedov. Ješ, kar ti paše in meni osebno se zdi nesmiselno iz tega delati nepotreben hrup. Vsakdo, ki mi samo namigne, da je slabo, ker se pač bašem s šniclom, je zame navaden zafrustriran črv (oprostite izrazu), s katerim nočem imeti nobenega opravka. Hranjenje vsdakogar od nas je naša zasebna stvar. Pomembna je zmernost.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

jp.......zmernost in predvsem poslušanje telesa.... če ima telo pač potrebo po hrani živalskega izvora, zakaj mu jo odtegovat..... ampak res TELO, ne pa JEZIK.... x:Dx x;)x

tiste teorije, da človek sploh ne rabi mesa - a so probali na vseh ljudeh?

kako lahko tako posplošujejo?

xbendx

cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...