kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Res je, da je vse zivo.... Ampak je razlika!!! med rastlinami pa zivalmi!!! Zivali so ce dobr opazujes razlicnih vrst enako razlicne narave kot ljudje! Obstajajo miroljuble in zlobne, preperljive in dobrodusne...Hm, tiste zelene muholovke vsekakor niso miroljubne, kar muho vprašaj... Prav tako trdim, da ima moj mali fikus zelo blago, milo dušo, saj mi odpusti tudi to hudodelstvo, da ga včasih pozabim zaliti... hehe..zelena muholovka pol ze tko ni rastlina ceprav se smatra za rastilno! ima pa v sebi cele kupe muhjih lastnosti, procesov ki se dogajajo v muhi... ki pa je zival!itk, da se ti lahka zdi fikus nezen, blag.... kar mas prav! ampak,eno po resnicic uprasanje? kdo bo pa jedu fikus? z mal kisa pa olja...nde Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Temeljno vprašanje je, kaj se v prehrani smatra za žival, kajti le v tej definiciji leži pravi odgovor, ali je vegetarianstvo nravstveno, ali fizioliško vprašenje Kako, ne razumeš. Če ločiš živalski in rastlinski svet na najnižji točki, potem ni vegetarijanec nihče. kero najnizjo tocko pa mislis s tem? celico? enako poimenovanje za razlicne stvari... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Kako, ne razumeš. Če ločiš živalski in rastlinski svet na najnižji točki, potem ni vegetarijanec nihče. če ne ješ tistega kar seksa in diha- si po mojem mnenju vegetarijanec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Celica ti nič ne pove, šele njihova organizacija v organizme jih loći. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ce ne jes tistega kar ima oci aira: rastilne tud dihajo, sexajo pa res ne v dobesednem pomenu besede Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Kako, ne razumeš. Če ločiš živalski in rastlinski svet na najnižji točki, potem ni vegetarijanec nihče. če ne ješ tistega kar seksa in diha- si po mojem mnenju vegetarijanec. Dobra definicija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Celica ti nič ne pove, šele njihova organizacija v organizme jih loći.to sm misla s tem mal visje: "enako poimenovanje za razlicne stvari" fulll lahka reces najmanjsa enota celica... sam kaj k se pod njo skriva se pa se pa se pa se pa se lastnosti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 nekateri pac zbolijo, ce ne jedo mesa. zakaj pa je spet vprasanje!, ker je lahko razlogov vec, med njimi tudi te ki sem jih opisal zgoraj.Nekateri pa zbolijo pa lih ne vedo da je vzrok v hrani (mesu) tut ja. sem mel tut sam tezave pred 12 leti, ko sem ga jedu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Temeljno vprašanje je, kaj se v prehrani smatra za žival, kajti le v tej definiciji leži pravi odgovor, ali je vegetarianstvo nravstveno, ali fizioliško vprašenje Kako, ne razumeš. Če ločiš živalski in rastlinski svet na najnižji točki, potem ni vegetarijanec nihče. aja, stekam.hm, premal vem o tem, sicer pa jaz gledam malo bolj preprosto:al pojest kravo, prasicka, raco, zajcka, etc... al p ne. simpl.ce pa ze, pa kako in zakaj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Temeljno vprašanje je, kaj se v prehrani smatra za žival, kajti le v tej definiciji leži pravi odgovor, ali je vegetarianstvo nravstveno, ali fizioliško vprašenje Kako, ne razumeš. Če ločiš živalski in rastlinski svet na najnižji točki, potem ni vegetarijanec nihče. aja, stekam.hm, premal vem o tem, sicer pa jaz gledam malo bolj preprosto:al pojest kravo, prasicka, raco, zajcka, etc... al p ne. simpl.ce pa ze, pa kako in zakaj. kako? z usti zakaj? emmmm to pa sam najbolj ves Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 nekateri pac zbolijo, ce ne jedo mesa. zakaj pa je spet vprasanje!, ker je lahko razlogov vec, med njimi tudi te ki sem jih opisal zgoraj.Nekateri pa zbolijo pa lih ne vedo da je vzrok v hrani (mesu) tut ja. sem mel tut sam tezave pred 12 leti, ko sem ga jedu salmonelo? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Če je ph žalodca pravilen in stabilen, salmonela nima šans, ker je živalca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 kako? z usti zakaj? emmmm to pa sam najbolj ves ne ne vem, ker jih ne jem.kako sem mislil z kaksnim pristopom oz. odnosom.ne me zezat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 oki pr dvanajstih se lahka zelodcu odpusti, da se nima stabilnega ph-ja pri njej poleg kakovosti gre tudi za kolicino..! itk pa obstaja okoli 1400 razlicnih salmonel tko da bogi nasi zelodcki, k vse sproti odpravljajo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 salmonelo?ne bi vedu, le prevec kisline in me jepekla zgaga. :xx!: ko sem prenehal meso, je bilo takoj bols in se tudi nikoli ni vec ponovilo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 oki pr dvanajstih se lahka zelodcu odpusti, da se nima stabilnega ph-ja pri njej poleg kakovosti gre tudi za kolicino..! itk pa obstaja okoli 1400 razlicnih salmonel tko da bogi nasi zelodcki, k vse sproti odpravljajo Želodcu že, ne pa kuharici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 oki pr dvanajstih se lahka zelodcu odpusti, da se nima stabilnega ph-ja pri njej poleg kakovosti gre tudi za kolicino..! itk pa obstaja okoli 1400 razlicnih salmonel tko da bogi nasi zelodcki, k vse sproti odpravljajo ma ne pr 12-stih. pred 12-najstimi leti. kwa vidva sta oba ena kemika al kaj? jst pojma nimam o kemiji dost. sstane - odgovora se udej nisem dobil (ziva voda) :xx!: upam da ga bom. kaksni so znaki salmonele oz. da ima nekdo probleme zaradi salmonele? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 kako? z usti zakaj? emmmm to pa sam najbolj ves ne ne vem, ker jih ne jem.kako sem mislil z kaksnim pristopom oz. odnosom.ne me zezat pol pa ves zakaj jih ne jes (js tud)! tk da v vsakem primeru nekaj ves... vem, da si mislu kot "pristop" .. sam k je pa tk zabavno stvari kr poenostavit, pa videt samo crke ne pa pomena... itk pa brezveze se neki prepletat pa zapletat...k se tk ne odpletemo... ujeti v mreze lastnih misli in prepricanj... 1000 ljudi 1200 nacinov vsi skupaj pa tko v mirovanju sestavljamo gibljivo celoto... na taksne in drugacne nacine... kr je cist lepo in prav! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ZGAGA ( iz knjige) Včasih je bila to skoraj tipična bolezen kadilcev in pivcev.Toda ti vendar ne piješ, pa tudi kadiš bolj malo, pa te vseeno peče, ko poješ nedolžno orehovo potico.Pa še glavni adut proti dragemu pivcu si izgubila.Sedaj sta na istem.Ni več pravice na tem svetu.No, sedaj ko veš v čem je nadloga, ti je odleglo.Ne odteguj pa mu zdrave soli, sedaj ko veš.Lahko bolj resno zboli, kajti tablete, ki mu ovijejo želodec v opno, so bolj nevarne od vina.Kislina, ki je ne bo čutil, mu bo odrla črevesje kot mesar za klobase.Že res, da bo nehal piti, toda tudi tvoja hrana mu bo v gnus, ljubezen pa gre skozi želodec.Se ne izplača. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 sstane - odgovora se udej nisem dobil (ziva voda) :xx!: upam da ga bom. kaksni so znaki salmonele oz. da ima nekdo probleme zaradi salmonele? brrr sstane pomagi mu no.... pa kuharca nima nobene zveze z zelodcem in salmonelo! al ja? znaki? odvisn kdo jo povzroca.. zacne se pocasi in neopazno...hehe.. sj ne, uglavnem povisa se telesna temperatura, prisoten je glavobol, slabost in utrujenost..pol pa odvisn od trajanja... driska, oblozen jezik z oblogami, tudi psihicne motnje, padec krvnega tlaka... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Kapica, če si že kuharica, si le dobro preberi mojo knjigo, da te ne bodo kake salmonelaste glivice napadale :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 kako? z usti zakaj? emmmm to pa sam najbolj ves ne ne vem, ker jih ne jem.kako sem mislil z kaksnim pristopom oz. odnosom.ne me zezat pol pa ves zakaj jih ne jes (js tud)! tk da v vsakem primeru nekaj ves... vem, da si mislu kot "pristop" .. sam k je pa tk zabavno stvari kr poenostavit, pa videt samo crke ne pa pomena... itk pa brezveze se neki prepletat pa zapletat...k se tk ne odpletemo... ujeti v mreze lastnih misli in prepricanj... 1000 ljudi 1200 nacinov vsi skupaj pa tko v mirovanju sestavljamo gibljivo celoto... na taksne in drugacne nacine... kr je cist lepo in prav! grem v mizule pocas, lepo se mejta!sstane hvala za pesmco! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ce sm kuharica??? odvisn kaj za tebe pomeni "bit kuhar-ica?" jp kuham... vse kadar mam cas, voljo, idejo, moc, zeljo, ali pa sem enostavn primorana v to dejanje kero tvojo knjigo? glede salmonelastih glivic pa se ne bat... pr meni je to lepo poslihtano Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ti si prava slika, pod vsakim mojim podpisom jo imaš, klikni in reci - knjigica odpri se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ajaaaaaaaaaaaaa jao sploh sm gledala pa nism vidla... brez zamere pod to stranjo mislis "moja knjiga"? zanimivo! kaj prej ne poves??? saj ne dobr...si bom se kdaj bolj podrobneje pogledala stvari...... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.