Skoči na vsebino

Vegetarijanci

Recommended Posts

Kako, ne razumeš. Če ločiš živalski in rastlinski svet na najnižji točki, potem ni vegetarijanec nihče.

x?x

če ne ješ tistega kar seksa in diha- si po mojem mnenju vegetarijanec.

torej ločitev v najnižji čakri..... se strinjam razen da rastline še kako dihajo.... pa ribe se drstijo... a pol ribe lohk.... pravzaprav vse kar gre hitrej od par centimetrov na dan ne smeš pohrustat pa je .... sicer pa men je prav vseen dokler so take dobre bejbe vegeterjanke se ni za bat za prihodnost vegijev pol pridejo zraven dobri tipi in pol zmer pridejo zraven še bejbe... pa jih je prec dosti... tole se bo razpaslo... zdaj grem pa ene sirove torteline skuhat sem kar pošteno lačen ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Aha, a pol pohrustaš, kdaj pa kdaj kako dobro bejbo- vegetarijanko... :lol:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Vegetarijanci celo zaužijemo več kalcija kot mesojedci, ker je logično, da jemo več mlečnih izdelkov.

... s tem, da se ta kalcij nalaga vsekam drugam kot tja, kamor bi se moral, kaj čivkajo že vsi po vrsti, ne samo presnojedci (ki jij toliko ljudi takoooo rado obsoja in ne vem kaj.

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...iziranega+mleka

Je pa kalcija res dosti v mleku, to pa je res ... samo v kakšni obliki ...

Sej bi sam probal(ferbec),da vidi  foro veg... x:o)x

Tko moraš,če hočeš res razumeti vege... x:Dx

Če je to tvoj namen, potem ne boš razumel ničesar. (mislim, da je finta v stanju zavesti, ker tisti, ki probajo iz modne muhe, se vsi vrnejo nazaj k crkovini). x:Dx

vegeterijanci imajo višjo motivacijo za svojo nestrpnost, ki to sploh ni- ampak želja po dobrobiti nas vseh. sploh se ne more primerjati en ki brez milosti zakolje prašička in drugi ki mu to skuša preprečiti. nestrpen je ta drugi, ampak je tovrstna nestrpnost dobrodošla :vragec:

Žal je strpnost ali nestrpnost tisto, kar večina določi, da je .... :sori:

Vegetarijanci celo zaužijemo več kalcija kot mesojedci, ker je logično, da jemo več mlečnih izdelkov.

ja pa tud' kloramfenikola !

ja pa tud' kloramfenikola !

Heh, antibiotiki so vsepovsod ... še posebej v perutnini ... eni zdravniki pravijo jejte čimveč mesa, drugi zmerno, eni pa že POP TV pravijo: "Ljudje, ne jejte toliko mesa, navadili se boste na antibiotike". In še posebej v perutnini jih je dosti, saj ravno perutnina živi v daleč največji agoniji od vseh farmskih živali, zato jih je tudi največ bolanih.

http://www.vecer.si/vecer2003/default.asp?...004050600526806

Javna tribuna o prehrani današnjega in jutrišnjega dne je le delček v vsesplošni debati na vladni medresorski in civilnodružbeni ravni. Izzvenela pa je v nekoliko nenavadnem tonu, saj smo po predavanju dr. Dražigosta Pokorna in Jolande Prelec Lainšček dobili občutek, da poslušamo seminar o prednostih perutninskega mesa. Po naključju ali ne se je med poslušalci znašel tudi direktor Perutnine Ptuj dr. Roman Glaser.

Še vredu, da je novinar to napisal, da si lahko javnost ustvari svoje mnenje o "namenu" takšnih tribun.

Ska - vi, to pa res nima nobenega smisla-mucice se ti smilijo, krave pa se ti zdijo naravnost za zakol?! Po moje tebe boli za cel živalski svet. Kako moraš biti tako kruta? Če misliš o nas vegetarijancih in veganih govoriti še naprej, da smo smešni, ker ne jemo trupel, ker se nam smilijo živali, potem raje več ne komentiraj. Trda ženska si ti, trda. :C:

Nino, free :palec:  :palec:

Ce mislis, da bom zaradi tega sporocila tocila solze za kravami.. ph, se motis..

Krave so za zrezke.. Ja so.. In ce bi ziveli na kitajskem, bi bili tudi psi za pojest.. x;)x

Na sreco zivimo v Sloveniji in imamo pse za hisne ljubljencke..

Nisem pa se videla, da bi nekdo imel kravo za ljubljencka... Morda pa ti koga poznas.. x;)x x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Ska-vi...sej vem, da sem ti rekla, da bom tvoje najbolj butaste poste ignorirala...ampak tale mi gre pa že na kozlanje...še Lucifer bi bil pravi tombolski zadetek zate... :sick:

x:((x x:((x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sstane
Heh, antibiotiki so vsepovsod ... še posebej v perutnini ... eni zdravniki pravijo jejte čimveč mesa, drugi zmerno, eni pa že POP TV pravijo: "Ljudje, ne jejte toliko mesa, navadili se boste na antibiotike". In še posebej v perutnini jih je dosti, saj ravno perutnina živi v daleč največji agoniji od vseh farmskih živali, zato jih je tudi največ bolanih.

Rachek, se popolnoma strinjam. Nisem vegetarijanec, toda nos mi govori, ne jej kokoši. Farmaje, oziroma proizvajalce krmil pa imam na sumu, da tej hrani dodajajo veliko jodirane soli, da bi kokoške bile čimbolj žejne, mnogo pile in se redile, ker se jedilna sol mnogo prepočasi izloča iz organizma in zaradi tega zastaja tam tudi voda.

Tako, da ne samo farmske, tudi domače, ki jih kmetje krmijo s krmili, ne pa z naravno hrano, niso nič boljše. Verjetno bomo iz teh razlogov počasi vsi postali vegetarijanci, ne vem pa, kako bo tudi s sadjem in zelenjavo, če ne bo globalni kapitalizem manjšine človeštva transformiran z delnico države v globalni kapitalizem vseh državljanov. Sami sebe pa potem ja ne bomo več zastrupljali, upam x^x

Ne vem zakaj vas tako moti, da nekdo rece, da se mu krave ne smilijo.. Prepricana sem, da se mnogim ne.. Zakaj bi se mi?

Pac, imam drugacen odnos do hisnih ljubljenckov - psov, mack, ptickov,..., kot pa do "zivali, ki jih imamo za hrano" - ze tisocletja....

Se pa ne pritozujem in ne zalim tistih, ki imajo krave radi ( ce se lahko tako rece ), zato mislim, da imam vso pravico do svojega mnenja in, da ga lahko spostujete, tako kot jaz spostujem vase..

Pa lep pozdrav..

Ska - vi, si pa res kruta. Že ves čas se mi je dozdevalo, da si malo čudna. Ti ne bi smela imeti otrok, če jih misliš tako učit. Kakršen odnos do živali, takšen do ljudi. Jokati tudi nisi verjetno vajena.

Tebi pa ta trenutek prepovedujem govorit o mojih otrocih ( ce jim mam, ali pa jih bom se imela.., ni vazno), ker nimas nobene pravice zalit..

Malo se zamisli nad svojim obnasanjem.. Cloveku ( v tem rpimeru meni ) zelis slabo, za kravami pa joces!

Kaj ti pa zdaj ni jasno?

A moram odgovorit z ja ali ne, da bos razumela?  xrolleyesx

Zaradi mene ti tudi jej kar hoces.. Saj sem napisala, da mi je vseeno ali ste vegiji ali ne.. Glupo mi je pac, da je nekdo vegetarijanec, ker se mu zivali smilijo... ..what ever..  x:)x

Tale post ni odraz tvojega spoštovanja do drugih...ali pač... :sori:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Govoriš o sebi, kajti ti žališ. Tako. Ne mislim več razpravljat o krutosti. Jaz želim samo dobro, če želim, da se vse otroke vzgaja v spoštovanju do ljudi IN živali.

:palec: :palec: :palec: mačona... :palec:

Tale post ni odraz tvojega spoštovanja do drugih...ali pač... :sori:

Ja, spostujem to ali si vegi ali pa mesojedec. Bodi kar hoces. Ne bom te ovirala, tako kot mene ne bo pri mojih prehranjevalnih navadah, oviral nekdo drug..

Prav tako pa ne bo nihce zalil moje druzine in ji zelel slabo..., kajti sama nisem nikomur zazelela nic slabega! - razen, ce ste doma iz kravjega legla ( kar dvomim) - potem vas pa razumem xrolleyesx

:eek: :eek: halo?... :eek:

mačona...kako kamen naučiš jokati.... x?x

...ne vem zakaj je treba požret kar leze in gre... :sori:

...sem pa sredi morja jedla morske polže...pač drugega ni blo... x:o)x žvečilka... :xx!:

...ne vem zakaj je treba požret kar leze in gre... :sori:

...sem pa sredi morja jedla morske polže...pač drugega ni blo... x:o)x žvečilka... :xx!:

Kako si mogla? Pa nisi nic jokala zraven?

ja... sem...

pa jokam še za tvoje bližnje in vse živali, ki jih prebavljaš... :V:

ampak sočutja pa nimaš... x:px

:xx!: :xx!: :xx!:

Ne vem zakaj vas tako moti, da nekdo rece, da se mu krave ne smilijo.. Prepricana sem, da se mnogim ne.. Zakaj bi se mi?

Pac, imam drugacen odnos do hisnih ljubljenckov - psov, mack, ptickov,..., kot pa do "zivali, ki jih imamo za hrano" - ze tisocletja....

Se pa ne pritozujem in ne zalim tistih, ki imajo krave radi ( ce se lahko tako rece ), zato mislim, da imam vso pravico do svojega mnenja in, da ga lahko spostujete, tako kot jaz spostujem vase..

Pa lep pozdrav..

to je zdej kt bi reku ja črnci so pa kaj slabš od belcev... ej če spoštuješ psa morš skor obvezno tud krave... pa konje zicer... in to če je blo nekaj tisočletja narobe to še zmer ne pomeni da je kul...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...