SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 In se zmeraj ne pomeni, da se mi morajo krave smilit..Potem pa obtozite vse ljudi, ki se jim krave ne smilijo.. Prepricana sem, da je vec takih, kot tistih, ki se jim.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Spoštuj večje od sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 In se zmeraj ne pomeni, da se mi morajo krave smilit..Potem pa obtozite vse ljudi, ki se jim krave ne smilijo.. Prepricana sem, da je vec takih, kot tistih, ki se jim..ne pravim da bi se ti morale smilit ej men se tud ljudje ne smilijo če morejo živet težek life... sam tole pa Spoštuj večje od sebe spoštovat jih moreš... če ti omogočaš da nekdo živi kot živina... pa čeravno je ta nekdo oziroma nekaj živina... si sokriv za njihovo zlo usodo.... me zanima koliko krav si že ti požrla... kaki dve vsaj.... torej si kriva za njuno smrt... najbrž sicer tudi življenje ampak se ti zdi to fer.? če se ti zdi potem si mesojedka če se ti ne zdi si na dobri poti da postaneš Vegi... in to je to... ni vprašanje česarkoli tukaj temveč vprašanje Morale... družbeno sprejemljivi sta obe duhovno pa pač ne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Nino, ko si še bil majhen, so gasilci na veselicah najraje kar celega vola pekli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ja...gre za spreminjanje odnosa do vsega živega...marsikateremu se krava smili, ščurek pa ne...čeprav je ščurek ravno tako doprinos narave in naravi, in ljudje smo tako majhni v razumevanju stvarstva, da bi MORALI spoštovati vse živali...ne pravim, da je narobe, če jejo meso...da le omogočajo živali dostojno življenje in dostojno smrt...in se zavejo, da je žival na krožniku dala svoje življenje za to, da je nekdo sit......ljudje kot so ska-vi in podobni imajo do narave mačehovski odnos in so s svojim odnosom ravno tako smešni, kot babnice, ki nase navlečejo pelc montel, na ketni imajo psa in grulijo, kako rade imajo živali... Polona Vertih je enkrat rekla, da so nutrije in ostale lepodlačne živali na svetu zato, da ona nosi lep plašč... :xx!: Ska-vi je pa tako neizobražena o živalih, da ne ve, da živali imajo zavedanje in občutijo bolečino... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Zakaj se sploh tok obremenjujete z njenimi posti? Ignorirajte jo, pac ima svoje mnenje, k vecini ni vsec... Tudi ce ji bos milijonkrat povedal svoje ( se strinjam s tvojim mnenjem drugace), ne bo pomagalo. Glavno, da smo zvesti sami sebi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Tudi bacili so živalce, pa se nad njih kar z antibiotiki spravljamo, čeravno so naši prijatelji in ne sovražniki, ki nas rešujejo pred takojšnjo smrtjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Tudi bacili so živalce, pa se nad njih kar z antibiotiki spravljamo, čeravno so naši prijatelji in ne sovražniki, ki nas rešujejo pred takojšnjo smrtjo nsm še v življenju hrustal antibiotikov pa tega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ...ljudje kot so ska-vi in podobni imajo do narave mačehovski odnos in so s svojim odnosom ravno tako smešni, kot babnice, ki nase navlečejo pelc montel, na ketni imajo psa in grulijo, kako rade imajo živali... Polona Vertih je enkrat rekla, da so nutrije in ostale lepodlačne živali na svetu zato, da ona nosi lep plašč... :xx!: Ska-vi je pa tako neizobražena o živalih, da ne ve, da živali imajo zavedanje in občutijo bolečino...Ob takih sporocilih me prime, da bi si kupila krznen plasc.. hahahaha Ampak ne bom. Je prevroce zunaj. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja...ZNOVA...kup si ga...sej boš ti zgledala primitivna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja... mene pa (vse minilo), ko sem gledala na tv nekaj o kravah (zvok je bil izkljucen), pa sem tudi pomislila, res nas bodo v koncni fazi dobesedno okoliscine prisilile v vegetarijanstvo... Krave, prasici, kure... :o|o: Nikoli ne bom pozabila necesa... Nekoc sva bila v mesnici (morda sva kupvala kaj za muco, mozno pa, da tudi zase), pa vidiva rdece meso, cisto nekaj posebnega, zive barve in tko... pa vprasava - kaj pa je to?Pa pravi mesar: "To je pa zrebicek, cca (in zraven je takole z roko naredil, z dlanjo, kot naredimo ko recemo, priblizno, ko recimo ocenimo nekaj) 2 meseca..." Ne samo to, konkretno, pac pa tudi nacin, kako je to povedal, kako je rekel tisto 'cirka', kot da bi govorili o necem desetem...Mi je padlo dol in grozno se mi je zdelo.Pa ceprav je dejansko hinavsko - zrebicka ne, jagenjcka, piscancka... pa ja (itd.).... Ampak za zamislit se, res...Grozljivo je, da zivali tako trpijo in da imajo do njih tak ogaben odnos, to se mi pa kar zmesa, ko vidim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sej mi je kar nerodn to pravt...ampak tut mušice rešujem...pa polže iz pločnikov prestavljam v travo...pa deževnike... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Najdla sm vrabčka, ki je padel iz gnezda...tri dni sem ga futrala s pinceto (muhe in to...) potem smo ga pa podtaknili v drugo vrabčje gnezdo...pravzaprav smo ga dali zraven in je kar sam not zlezu (v valilnico)...upam, da so ga dobro futrali... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sej mi je kar nerodn to pravt...ampak tut mušice rešujem...pa polže iz pločnikov prestavljam v travo...pa deževnike... Zakaj nerodno? To je pa ja kul, jaz tudi to pocnem - in tudi jaz na veliko resujem ptice (ze pisala ful o tem). Razen dezevnikov... ... pa ne, ker se mi oni ne bi smilili... Muh tudi ne, a ne ubijem, srsena, oso, cebelo, muho... - lepo ven odzenem, pa je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Marsa...enkrat premagaj gnus in ga primi v roko... sploh ni sluzast...ampak samo malček moker...itak je pa ful čist... Da nau kdo kej mislu... o deževnikih govorim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Dvoje drži, kot pribito. Ni nujno, da bi se človek moral prehranjevati z živalmi, da bi preživel, je pa edina žival, ki ne more brez zdrave soli. če hoče ostati človek.Rešitev se ponuja kar sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sej mi je kar nerodn to pravt...ampak tut mušice rešujem...pa polže iz pločnikov prestavljam v travo...pa deževnike... Zakaj pa nerodno ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Marsa...enkrat premagaj gnus in ga primi v roko... sploh ni sluzast...ampak samo malček moker...itak je pa ful čist... Da nau kdo kej mislu... o deževnikih govorim... Majica, saj sploh ne vem, ce gre ravno oz. samo za gnus....Ko zacnes to analizirat pri sebi, pravzaprav sploh ne cutis nic takega - gnusnega.A ko ga bom pa tamle zagledala, se bom skusala spomnit na tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sej mi je kar nerodn to pravt...ampak tut mušice rešujem...pa polže iz pločnikov prestavljam v travo...pa deževnike... Zakaj pa nerodno ? Zato...ker so enkrat eni umiral od smeha... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sej mi je kar nerodn to pravt...ampak tut mušice rešujem...pa polže iz pločnikov prestavljam v travo...pa deževnike... Tiste na morju pa popapas... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kva bi ti rada od mene? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick...he he...se mi zdi da je ta znova nepotešena...pol pa je** tle po forumu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kva bi ti rada od mene?Nic , malo te hecam.. Ne vem kaj se razburjas.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Panika me daje, ker skoz laziš za mano... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.