SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Panika me daje, ker skoz laziš za mano...Se spomnis kaj sem te prosila v enem od sporocil?Da me ne napadaj za vsako moje sporocilo... Nisem razumela kaj sem ti naredila, potem me pa se z nekom menjas in ne nehas...Ne vem.. Malo cudno se obnasas pa mi spet ni jasno, kaj te daje. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mjca: lazi ti za njo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 to je že kanibalizem...kar predlagata...tema je pa brezmesni hrani... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sploh ne. naužij se Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ni depro., je sam premo. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Vceraj so po RAI2 dnevniku (zelo obcutljivi za zivalske zadeve od vedno) z obzalovanjem povedali, da se danes 11/05/ zacne lovopust na KITE :xx!: :xx!: Japonci, Norvezani in Islandci bodo skupno pomorili (uradno) 1000 teh cudovitih zivali. Od kar so sklenjeni oz. postavljeni moratoriji na lov kitov, so zadeve malo bolj pod kontrolo, pa ceprav se zdi, da bolj na videz. Najbolj hinavski pri vsem tem so Japonci. Oni lovijo kite za "raziskovalne" namene . Meso in kitovo mast pa lepo prodajo. Obseg kitovskega biznisa je toliksen, da ni verjeti, da bi si kdo zelel odreci taki mastni pogaci.Ogromno denarja so vlozili v propagando kitovskega mesa. Na japonskem velja kitovo meso za zelo "in". In vendar: raziskave javnega mnenja na Japonskem so pokazale, da samo 11% odraslega prebivalstva odobrava lov na kite. 14% pa ta lov celo obtozuje, ne samo zavraca Vem, da ni tema ravno ta prava, sem pa morala napisati mojo bolecino. Ker riba, pa tudi ce meri 30 metrov in se prehranjuje s planktonom, ne more vrescati in ne jokati, ko jo zasaci kitolovka, ko jo s povzrocitvijo smrtonosnih ran zvlecejo na krov, ko jo za en avtobus mozakarjev prebada z jeklenimi palicami, kolje na vseh straneh, para, dere... tudi to je umor z mucenjem Oprostite, morala sem napisati. Micka je vse minilo, ker je slabo parkiral. Prav za to gre. Ne najdem kompromisa, vedno bolj me boli ta razkrorak. Jesti meso in podpirati pobijanje, hkrati pa vse skupaj opravicevati s koristnostjo tovrstnih zivil ali jesti vedno manj mesa, se privajati novemu stilu zivljenja, ali pa postati vegan, verjeti, da obstajajo nadomestna zivila za proteine, minerala in vitamine, ki jih vegani ne jedo.Kaj narediti? Ne parkirati blizu klavnice, ker tako sendvic s sunko (ker nima oci) ne boli? Ne kupovati mesa v mesnici, zaradi morece rastave trupel in vonja, kar povzroci gnus in odpor (moj primer). Potisniti glavo v pesek? Ne misliti? Obuvati samo plasticne cevlje, ker.....ali pa se tolaziti, da je tisto govedo bilo ubito zaradi stevilnih golazev, ne nasih cevljev. K A J je prav? Ravnati po obcutku, zdravi pameti, kar ne vemo in vidimo obicajo ne boli? No,obicajno se nam splaca prav to.Dvojna merila in morala. Ne maram tega. Zato sem v precepu.Cisto iskreno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Muhe bi pa pobijat kmal začel vsi, vam povem če bi mel kak vaš sosed štalo zraven! Pol ti pa 20 muh v enem šusu not prleti! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ti si naš! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 kolk ton planktona zhe kit na dan pozhre.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Vem, samo to je brez veze argument; a zato, ker tolk pozre?Kaj pa ljudje?ves kolk eni pozrejo? :xx!: - in to tudi mesa!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 oh....zarad naravnega ravnovesja....tko k vojnea vesh kolk bi nas shele blo, che neb mel vojn 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kaj, če bi se šli, kdo več dni zdrži brez mesa. Kot kadilci brez cigarete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Zelo dobra ideja, Stane, vendar zelo tezko izvedljiva: prvic nimamo takega budgeta kot npr. Ministrstvo za zdravje ali sport ali kaj podobnega, drugic - kako to organizirati, nadzorovati, tretjic je pa se caka: da kdo kaj kolapsne, pa bomo mi krivi... oz. shtala... :||S chikom je drugace, ker je skodljiv - meso pa je zdravo in neobhodno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 meso pa je zdravo in neobhodno. hell yeah... to je to ja... dve alternativi al puste meso alpa nehte kadit tisti k zmorete oboje... enga lupčka na lice (in če je oseba pač mojega spola en stisk roke....) sicer pa kdo bo prvi porbu.. js sm že hm ampak to najbrž ne vela.... k itak ne jem tega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kako smešno-Ska - Vi ne prenaša, da jo kdo napada zaradi njenih sporočil, če pa ona koga "jebe u mozak", se ji zdi, da ga "nekaj popada".Nisem vedla, da tvoj mozak tako izgleda.. , glede na to da te jebem v mozak... :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sicer pa kdo bo prvi porbu.. js sm že hm ampak to najbrž ne vela.... k itak ne jem tega...Da bo pravično in enakopravno, mesojedci brez mesa, drugi brez zelenjave ali sadja, recimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 al pa brez LNF.ja.... jst sm zhe probu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Koliko ur Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ... Da bo pravično in enakopravno... Aaakhut - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Koliko ur heheskor ceu mesec :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 mačona in ostali, zakaj je ne ignorirate? pac ima cuden in ponekod malce nenormalen pogled na te zadeve...ampak je vseeno najbolje, da jo zignorirate do konca. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Nino, jaz sem nehala obenem jest meso, kadit, pit alko in se začela ukvarjat s športom. Niti za sekundo ne dvomim, da je to moja pot, moje življenje. Jaz tako čutim in zato tako ravnam. Spijem eno pivo na mesec, to pa je tudi vse. Aja, pa tudi travo sem takrat nehala kadit. Good for you, mačona... K bi še jest loh nehala kadit... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Good for you, mačona... K bi še jest loh nehala kadit... Majica, samo v glavi se je treba odlociti, pa gre vse..sploh pa smo vsi lahko pametni , ti pa si akter zase Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jaz ne jem mesa 5 let, ne štejem pa se za vegetarijanko, preprosto jem tako kot mi paše. Izključeno meso. Iz več razlogov, takšnih in drugačnih. In se počutim bolje. Ne morem si predstavljat, da bi sploh lahko jedla meso, me ne mika, mi sploh ne paše, me sploh ne gane... Vem da s tem načinom prehranjevanja ne pomagam živalim, ki so namenjene za hrano... In nisem nestrpna do tistih, ki jedo meso. Se držim svojega načela, živi in pusti živeti. Vsak tako kot mu paše... Sicer pa je to tema, ki ji ni konca in edini zaključek je, da naj vsak gleda v svoj krožnik kot je že nekdo napisal v tej temi... Sem pa hvaležna, da imam vsak dan svežo zelenjavo, sir, mleko in ostalo, da sploh imam hrano. Sliši se smešno, ampak ko pomislim, koliko otrok vsako uro umre od lakote, me mine tudi do sladkarij... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.