majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 heh...Tipka ... glava včas dela po svoje... moja me še posebej ne uboga... Mačona...tm sm tut jez šibka...cukri na n-to potenco za zadovoljstvo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Good for you, mačona... K bi še jest loh nehala kadit... Majica, samo v glavi se je treba odlociti, pa gre vse..sploh pa smo vsi lahko pametni , ti pa si akter zase Mojca xrosex Tipka, prav imaš, toda odločitev mora biti tudi prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ajda - (*Fino te je spet malo videti! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Je mozno, res motena oseba, depresivna z manijo, prisluhi, in se velik podobnih stvari (pravzaprav se niti ne zaveda, da je v tem casu in prostoru) pa ne je mesa??? iz kaksnih razlogov? kak se sploh to zaveda, skoz je nekak odsotna, sam tolk se nekak zave kar se tice hranjenja, pa tistih najbolj nujnih stvari (odvajanje)... in so pri zajtrku meli neko suho klobaso, pa ni hotela jest! in pol so ble sestre tolk prijazne, da ji niso nic drugega dale!!!! pol pa tk logicn zakaj so nekateri "nori" (ce jih mi k ne veljamo za nore delamo nore) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 heh...Tipka ... glava včas dela po svoje... moja me še posebej ne uboga... Mačona...tm sm tut jez šibka...cukri na n-to potenco za zadovoljstvo... Majica, ko bo cas zato, ti bo naenkrat kliknilo , verjami vase Glede cukrov, ce so za sladko duso, je manj skode, kot ce bi se ti blazno lustali, pa jih ne bi jedla.Seveda pa vsako pretiravanje vodi v napacno smer... Lp Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mojca xrosex Tipka, prav imaš, toda odločitev mora biti tudi prava Stane, odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava Lp Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Cukri so moja domena...uahahah...ne dam cukrov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Nič več jasno.......tak ajnfo se bi naj dalo odrečt gudijem? Sem se zamislu ni vec jasno??? zakaj si se tk odlocu??? odloc se da ti bo jasno, pa ti bo jasno! odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava! (ce citiram mal visje tipko ) aja, zdej si zamisljen.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 http://users.triera.net/tkalemat/index.html Razmišljanje neke deklice... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Stane, odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava Lp MojcaDrugače sploh ne more biti nikoli, saj se lahko v naslednjem trenutku premisliš in izbereš drugo najboljšo pravo odločitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ....zdej sem še bolj......zamišljen ne splaca si bit zamisljen, ne bos nic novega odkril! :xx!: vse ze obstaja joj hehe... taksn si kot noc, ki je samo svet pripravljajoc se na zoro, ki za obstaja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Stane, odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava Lp MojcaDrugače sploh ne more biti nikoli, saj se lahko v naslednjem trenutku premisliš in izbereš drugo najboljšo pravo odločitev ce ne drugo najboljso, pa tretjo, ce ne tretje, pa cetrto....! vedno je tista zdaj tle sigurno ta prava! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 http://users.triera.net/tkalemat/index.html Razmišljanje neke deklice... kaj dobr tole...grem js svojo internetno stran narest! :xx!: tnx, za idejo majica sj ne...zdej pa zares: se full strinjam z njenim (od natase) prepricanjem o vegetarjanstvu!!! vendar, ce bi se to delala res tko kot je treba, brez da bi se kej umesale umes razne bolezni ne bi potrebovala vitaminov kot je B12... vse je vedno lepo in prav, ce delas lepo in prav Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 joj hehe... taksn si kot noc, ki je samo svet pripravljajoc se na zoro, ki za obstaja ......najprej te skoraj s fotko dol buje .......pol pa še s komentari . Pa saj ne bi smel, saj se brzdam, pa saj veste, da ne morem, da ne bi, pa saj se trudim , no, bemu......z vsemi petimi se odrivam od tatstature.......ufff.......joj......nem zdržal.......kapica ... ........... hmmm... brez skrbi! vsi smo ziva zrcala drug drugega pa ne pozabit, da mors "razmisljat" ! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 http://users.triera.net/tkalemat/index.html Razmišljanje neke deklice... Mi je vsec. Nevsiljivo, a vseeno prepricano, kul... Dober pristop in stalisce, tako naj bi bilo, po mojem... Ja, zdravje itd. je seveda point tule, a itak pa tudi mislim, da je pravzaprav vse v glavi - vse je v naravnanosti. Vcasih je bil 'predpis', da je treba pozreti ne vem koliko mesa, jajc itd. na dan (!! ) v nosecnosti, npr... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ja sam ti predpisi so danes se vseen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 aha, zanimiva stran. preprosta nekje = poucna drugje.zanimivo razmisljanje o religiji Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vcasih je bil 'predpis', da je treba pozreti ne vem koliko mesa, jajc itd. na dan (!! ) v nosecnosti, npr... Včas je bil predpis konzumiranje surovih jajc in surovih jeter... :xx!: kar je moja mati dosledno izvajala Prav tako so po tekočem traku izvajali odstranitve mandeljnev... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ja!! Pa se tole (mandeljni)! :o|o: Saj to sem v bistvu mislila, kao zdaj nekaj - 16 jajc in to - kot ona peciva strasna, ki dol padem, ce pol kosa pojem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 meso pa je zdravo in neobhodno. hell yeah... to je to ja... dve alternativi al puste meso alpa nehte kadit tisti k zmorete oboje... enga lupčka na lice (in če je oseba pač mojega spola en stisk roke....) sicer pa kdo bo prvi porbu.. js sm že hm ampak to najbrž ne vela.... k itak ne jem tega...no, jest nism zmogla obojega, z mesom ni bilo problema, ker ga že itak nisem marala, s kajenjem pa še ne zmorem. brez mesa kamot živim, brez cigaret... no, to pa še ne vem... počutim se pa bolš, tud hrano med sabo kombiniram, postalo je način življenja. tud to okrog mučenja živali, ubijanja in klanja tud to je lohk razlog da nehaš... al pa počutje, al pa ...kakor kdo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Serafin 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Ce mislis, da bom zaradi tega sporocila tocila solze za kravami.. ph, se motis..Krave so za zrezke.. Ja so.. In ce bi ziveli na kitajskem, bi bili tudi psi za pojest.. Na sreco zivimo v Sloveniji in imamo pse za hisne ljubljencke.. Nisem pa se videla, da bi nekdo imel kravo za ljubljencka... Morda pa ti koga poznas.. Opala, tole mi je padlo v oči že pred časom, ko sem samo pohajal po forumu Ženska se bo še dolgo učila ponižnosti do narave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 KWAAAAAA...... A STE FUKJENIKOSILO BREZ SHNICLA???? ...... :xx!: 666 zlomkou....mesozhderou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kva se spet buniš šnicl maš tut iz seitana...ne sam mesa...ne bi čutu razlike... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kva se spet buniš šnicl maš tut iz seitana...ne sam mesa...ne bi čutu razlike... seitan (beri SHEITAN ali po domache HUDICH)NOMEN EST OMEN dokler nom leva jedu, bo prasica kralj zhivali 666 zlomkou....nema tice iznad prasicepa she pujsa se bo strinjala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 verjetn te pujsi zato obožujejo...ker ji maš za požret rad... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.