Skoči na vsebino

Vegetarijanci

Recommended Posts

heh...Tipka ... glava včas dela po svoje... x:)x x:Dx x:o)x moja me še posebej ne uboga... x;)x

Mačona...tm sm tut jez šibka...cukri na n-to potenco za zadovoljstvo... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
:palec:  :palec:  Good for you, mačona... :palec:  :palec:

K bi še jest loh nehala kadit... :V:

Majica, samo v glavi se je treba odlociti, pa gre vse..

sploh pa smo vsi lahko pametni , ti pa si akter zase x:)x

Mojca xrosex

Tipka, prav imaš, toda odločitev mora biti tudi prava x^x

Je mozno, res motena oseba, depresivna z manijo, prisluhi, in se velik podobnih stvari (pravzaprav se niti ne zaveda, da je v tem casu in prostoru) pa ne je mesa??? iz kaksnih razlogov? kak se sploh to zaveda, skoz je nekak odsotna, sam tolk se nekak zave kar se tice hranjenja, pa tistih najbolj nujnih stvari (odvajanje)... in so pri zajtrku meli neko suho klobaso, pa ni hotela jest! in pol so ble sestre tolk prijazne, da ji niso nic drugega dale!!!! pol pa tk logicn zakaj so nekateri "nori" (ce jih mi k ne veljamo za nore delamo nore)

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

heh...Tipka ... glava včas dela po svoje... x:)x  x:Dx  x:o)x moja me še posebej ne uboga... x;)x

Mačona...tm sm tut jez šibka...cukri na n-to potenco za zadovoljstvo... x:Dx

Majica, ko bo cas zato, ti bo naenkrat kliknilo x:Dx , verjami vase xDDx

Glede cukrov, ce so za sladko duso, je manj skode, kot ce bi se ti blazno lustali, pa jih ne bi jedla.Seveda pa vsako pretiravanje vodi v napacno smer... x;)x

Lp Mojca

Mojca xrosex

Tipka, prav imaš, toda odločitev mora biti tudi prava x^x

Stane, odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava x8Dx x;)x

Lp Mojca

Cukri so moja domena...uahahah...ne dam cukrov... xcivx xcivx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nič več jasno.......tak ajnfo se bi naj dalo odrečt gudijem?  :eek:  :huh: Sem se zamislu  :lol:

ni vec jasno??? zakaj si se tk odlocu??? odloc se da ti bo jasno, pa ti bo jasno! x:Dx x:o)x x:px

odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava! (ce citiram mal visje tipko x:)x )

aja, zdej si zamisljen....x:Dx x;)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest sstane
Stane, odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava x8Dx  x;)x

Lp Mojca

Drugače sploh ne more biti nikoli, saj se lahko v naslednjem trenutku premisliš in izbereš drugo najboljšo pravo odločitev x;)x

x:Dx ....zdej sem še bolj......zamišljen  x;)x  x:o)x  x:Dx  :palec:

ne splaca si bit zamisljen, ne bos nic novega odkril! :xx!: x:Xx vse ze obstaja x:o)x

joj hehe... taksn si kot noc, ki je samo svet pripravljajoc se na zoro, ki za obstaja x:px x:)x x;)x

Stane, odlocitev je za vsakega v vsakem trenutku najboljsa in prava x8Dx  x;)x

Lp Mojca

Drugače sploh ne more biti nikoli, saj se lahko v naslednjem trenutku premisliš in izbereš drugo najboljšo pravo odločitev x;)x

:palec:

ce ne drugo najboljso, pa tretjo, ce ne tretje, pa cetrto....! vedno je tista zdaj tle sigurno ta prava!

http://users.triera.net/tkalemat/index.html

Razmišljanje neke deklice... x:)x  :palec:

kaj dobr tole...

grem js svojo internetno stran narest! :xx!: tnx, za idejo majica x;)x

sj ne...zdej pa zares: se full strinjam z njenim (od natase) prepricanjem o vegetarjanstvu!!! vendar, ce bi se to delala res tko kot je treba, brez da bi se kej umesale umes razne bolezni ne bi potrebovala vitaminov kot je B12... vse je vedno lepo in prav, ce delas lepo in prav x;)x

joj hehe... taksn si kot noc, ki je samo svet pripravljajoc se na zoro, ki za obstaja  x:px  x:)x  x;)x

x:Dx ......najprej te skoraj s fotko dol buje :2src: .......pol pa še s komentari x:o)x x:Dx .

Pa saj ne bi smel, saj se brzdam, pa saj veste, da ne morem, da ne bi, pa saj se trudim :switz:, no, bemu......z vsemi petimi se odrivam od tatstature.......ufff.......joj......nem zdržal.......kapica ... x:Xx x:Xx x:Xx ........... x:o)x :vragec: x:Dx

x:)x x:Ix x:o)x

hmmm... brez skrbi! vsi smo ziva zrcala drug drugega x;)x

pa ne pozabit, da mors "razmisljat" ! x:Xx x:o)x x:)x

http://users.triera.net/tkalemat/index.html

Razmišljanje neke deklice... x:)x  :palec:

Mi je vsec. :palec:

Nevsiljivo, a vseeno prepricano, kul... Dober pristop in stalisce, tako naj bi bilo, po mojem...

Ja, zdravje itd. je seveda point tule, a itak pa tudi mislim, da je pravzaprav vse v glavi - vse je v naravnanosti.

Vcasih je bil 'predpis', da je treba pozreti ne vem koliko mesa, jajc itd. na dan (!! x:o)x) v nosecnosti, npr...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vcasih je bil 'predpis', da je treba pozreti ne vem koliko mesa, jajc itd. na dan (!! x:o)x) v nosecnosti, npr...

:V: Včas je bil predpis konzumiranje surovih jajc in surovih jeter... :xx!: kar je moja mati dosledno izvajala x?x x?x

Prav tako so po tekočem traku izvajali odstranitve mandeljnev... :V:

Ja!! Pa se tole (mandeljni)! :o|o:

Saj to sem v bistvu mislila, kao zdaj nekaj - 16 jajc in to - kot ona peciva strasna, ki dol padem, ce pol kosa pojem... x:Dx x:o)x xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meso pa je zdravo in neobhodno.

hell yeah... to je to ja... dve alternativi al puste meso alpa nehte kadit tisti k zmorete oboje... enga lupčka na lice (in če je oseba pač mojega spola en stisk roke....) sicer pa kdo bo prvi porbu.. js sm že ;) hm ampak to najbrž ne vela.... k itak ne jem tega...

no, jest nism zmogla obojega, z mesom ni bilo problema, ker ga že itak nisem marala, s kajenjem pa še ne zmorem.

brez mesa kamot živim, brez cigaret... no, to pa še ne vem...

počutim se pa bolš, tud hrano med sabo kombiniram, postalo je način življenja.

tud to okrog mučenja živali, ubijanja in klanja tud to je lohk razlog da nehaš... al pa počutje, al pa ...

kakor kdo!

• 2 weeks later...
Ce mislis, da bom zaradi tega sporocila tocila solze za kravami.. ph, se motis..

Krave so za zrezke.. Ja so.. In ce bi ziveli na kitajskem, bi bili tudi psi za pojest..  x;)x 

Na sreco zivimo v Sloveniji in imamo pse za hisne ljubljencke..

Nisem pa se videla, da bi nekdo imel kravo za ljubljencka... Morda pa ti koga poznas..  x;)x  x:Dx

Opala, tole mi je padlo v oči že pred časom, ko sem samo pohajal po forumu xrolleyesx Ženska se bo še dolgo učila ponižnosti do narave. x^x

Kva se spet buniš :vragec: šnicl maš tut iz seitana...ne sam mesa...ne bi čutu razlike...

Kva se spet buniš :vragec: šnicl maš tut iz seitana...ne sam mesa...ne bi čutu razlike...

:vragec:

seitan (beri SHEITAN ali po domache HUDICH)

NOMEN EST OMEN

dokler nom leva jedu, bo prasica kralj zhivali

666 zlomkou....nema tice iznad prasice

pa she pujsa se bo strinjala x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx verjetn te pujsi zato obožujejo...ker ji maš za požret rad... x:px x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...