matjazz 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Nesmrtnost pomeni mosjtrstvo nad življenjem. Z drugimi besedami. Takšen človek porabi manj energije, kot jo pridobi. In zato, se njegovo telo ne razpada ampak živi v poplni harmoniji. IN seveda s tem obvlada vse strahove. Nevem, zakaj je večno življenje strah. Mogoče je biti smrtnik strah in se ne potruditi za nesmrtnost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takšen človek porabi manj energije, kot jo pridobi. In zato, se njegovo telo ne razpada ampak ......debeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Mene pa zanima, v katerih zelenjavah je tolikšna količina vitaminov kot v mesu. Samo naštejte pa je. Brez informacij o vitaminih in mineralih, ker si ne bom nič od tistega zapomnil. Čist na kratko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 V vsej zelenjavi in sadju je dovolj vitaminov in mineralov, seveda pa je stvar tudi odvisna od pridelave. Če kupiš kumaro ali paradižnik pri kmetu, je veliko bolje, kot če kupiš v supermarketu, saj tista zelenjava raste v vodi, nafilani z super gnojili in zemlje sploh ni nikoli videla. Sploh pa med kuhanjem uničiš velik (če ne vseh) vitaminov. Kako je z vitamini, ne vem točno, ampak encimov npr., ne smeš izpostavljati temperaturam, višijih od 60-65 st. c., ker potem umrejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 vegiji grejo za kazen v pekeltam ni zelenjave sam meska papamo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 pomoje so mesojedci prej navezani na adrenalin in nizje vibracijeAh, duhovitniška pripomba. Te razne blodnje o višjih in nižjih vibracijah se mi zdijo brezvezne. Resnično. Zakaj so večinoma vegetarijanci tisti, ki so nestrpni do drugače jedečih ljudov. Dajmo že enkrat pustiti vsakomur, da se hrani, s čemer se pak hoče. Ekstremizmi vseh vrst so neumni. Osebno prav rad zbadam vse, ki so pri svojem prepričanju precej ognjeviti. Ko prepoznam strast, prepoznam tudi strah in tega je veliko. V Kabali imamo že na začetku praktičnega dela na sebi sistem, ki pomaga prepoznati in obvladati mehanizem strahu. Prvaimo zato: "Ko se ti smrt nasmeji, se ji nasmehni nazaj in razširi roke." Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Ko se ti smrt nasmeji, se ji nasmehni nazaj in razširi roke." O yeah. Ko bo pred tabo, čez eno minuto explodirala bomba, nikar ne zbeži. Ampak se nashmehni in jo objemi. Pa nižje in višje vibracije tud obstajajo. Če ne bi bilo nižjih vibracij, ne bi bilo materialnega sveta. Tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa nižje in višje vibracije tud obstajajo. Če ne bi bilo nižjih vibracij, ne bi bilo materialnega sveta. Tko. najprej je bla beseda....pol je bla misel....pol je bla kreacijaok....matrejalno je posledica al pa nadgradnja duhovnegabemu de ni sluchajn materjaln svet vishja stopnja od duhovne zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je tvoje prepricanje, da so vse tabletekemija.MAP Je 100% NARAVEN!! ---------- <{POST_SNAPBACK}>he he... ne, temvec izvlecki iz strocnic. -----------AHA....100% naravno......in kok izvlečejo te izvlečke verjetno jih lepo prosjo da pridejo sami vn... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ne jem rdečega mesa, ker si ne predstavljam, da bi lahko sam pokončal prasca ali kravo in potem še isti dan jedel njihovo meso. Sem bil navzoč na kolinah, kjer so zaklali prasca, kravo pa tudi kure, zajce in verjemite, ni lepo za videt če režejo živemu prascu vrat in strežejo vročo kri, medtem ko kruli kot zmešan. Potem se ta kri uporabi v takoooo hvaljenih krvavicah. Nikoli nisem razumel, kako lahko imajo klavci še isti dan toliko teka, da uživajo sveže popražena jetrca. Že kot par letnemu otroku mi je bilo seveda vse skupaj dovoljeno gledat in pomagat, zato se mi je dobro vtisnilo v spomin. ma pa kaj....js sm tud bla zmeri zravn....taglavna za mesarjem....za lovljenje krvi, za probavanje mase za želodce, salame, tud za krvavice.....surova kri ni nč navzgravžna al kej....mal sladka pa topla......pač nč posebnega.....pa sej ok, me je res kr mal pr srcu stiskalo k je čuneku vrat prerezov in sm pol tisto kri po cevmu dvorišču lovila.......ampak TKO PAČ JE........lajf je zajeban, kaj hočmo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..surova kri ni nč navzgravžna al kej....mal sladka pa topla........pa slana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 ja res je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma pa kaj....js sm tud bla zmeri zravn....taglavna za mesarjem....za lovljenje krvi, za probavanje mase za želodce, salame, tud za krvavice.....surova kri ni nč navzgravžna al kej....mal sladka pa topla......pač nč posebnega.....pa sej ok, me je res kr mal pr srcu stiskalo k je čuneku vrat prerezov in sm pol tisto kri po cevmu dvorišču lovila.......ampak TKO PAČ JE........lajf je zajeban, kaj hočmo Bravo Jaz sem pa zmeraj držal za zadnjo nogo, ker so mi rekli, da bom potem šunko dobil. Saj sem jo, samo ne celo.Ubogi vegetarijanci Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Hm, jaz bi rekel da je prej obratno in so mesojedci nestrpni do vegijev!kako:nekateri vegiji tezijo mojedcem zaradi uzivanja mesa. mesojedci pa vegijem, ker ga sploh uzivajo in zaradi njih obstaja se vec bednih vibracij kork jih je ze. Ni vse povezano s strahom. Tako kot ti govoris, da se vegiji bojijo, lahko jaz recem, da ti ignoriras. Oboje pa NI ljubezen in ne izhaja iz ljubezni!! vidim, da imate tudi v kabali precej razvito TEORIJO, kaj pa praksa!? no, to pa ze sam ves kajne!! tu nekje pa smo si zelo podobni kar mnogi tule na forumu. pa cetudi je oni vegi, tretji ni, peti kabalo, 6 krishno in 7 jezusa... etc.. bog ma vse rad in tudi vse enako!! ------------Ah, duhovitniška pripomba. Te razne blodnje o višjih in nižjih vibracijah se mi zdijo brezvezne. Resnično. Zakaj so večinoma vegetarijanci tisti, ki so nestrpni do drugače jedečih ljudov. Dajmo že enkrat pustiti vsakomur, da se hrani, s čemer se pak hoče. Ekstremizmi vseh vrst so neumni. Osebno prav rad zbadam vse, ki so pri svojem prepričanju precej ognjeviti. Ko prepoznam strast, prepoznam tudi strah in tega je veliko. V Kabali imamo že na začetku praktičnega dela na sebi sistem, ki pomaga prepoznati in obvladati mehanizem strahu. Prvaimo zato: "Ko se ti smrt nasmeji, se ji nasmehni nazaj in razširi roke." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>. bog ma vse rad in tudi vse enako!! ------------pajade Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekateri vegiji tezijo mojedcem zaradi uzivanja mesa. mesojedci pa vegijem, ker ga sploh uzivajo in zaradi njih obstaja se vec bednih vibracij kork jih je ze. ------------ sej priznal je de gre za uzhitke zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 meni se zdi, da je res pri veliko ljudeh tako, da nekaj delajo, ker je to moderno in taki so tudi tisti, ki povedo, da so VEGETARIJANCi in da je ta svet čisto tumač in da je treba v indijo al pa v tibet, ker tam so še edini, ki so normalni...in da ne štekajo unih, ki jejo meso..KAKO? oh verjetno so nižje razvita bitja oz. njihovo eterično telo ne vibrira na enako visoki ravni...Razumem da je človek tak, ko je v puberteti in se išče, izstopa, noče da se ga posplošuje, ne štekam pa , da se tako obnaša "zrela oseba".Kaj mene briga kaj ti ješ-če si mi ok, se bom družla s tabo...in kaj ma hrana s tem...?????Tisti, ki se obremenjujo z vegetarijanstvom in mesojedstvom (ne-razumevanjem tega) po mojem niso razčistili sami s sabo ....tolk nategovanja..ZAKAJ?Jabolko je zdravo za zdravega človeka........ Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma pa kaj....js sm tud bla zmeri zravn....taglavna za mesarjem....za lovljenje krvi, za probavanje mase za želodce, salame, tud za krvavice.....surova kri ni nč navzgravžna al kej....mal sladka pa topla......pač nč posebnega.....pa sej ok, me je res kr mal pr srcu stiskalo k je čuneku vrat prerezov in sm pol tisto kri po cevmu dvorišču lovila.......ampak TKO PAČ JE........lajf je zajeban, kaj hočmo Zdaj se te pa kar mal bojim Če te to ni motilo in ti je to meso pasalo, potem pa nimam kaj reči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Pa nižje in višje vibracije tud obstajajo. Če ne bi bilo nižjih vibracij, ne bi bilo materialnega svetaSeveda in potem se je svizec okrenil stran in bridko zajokal. Ne razumem, zakaj je potrebno tako enostavno shemo, kot je temeljna sestava sveta, tako zakomplicirati? Višje, nižje... obsedenost z negativnim predzankom materialnega sveta. Vse te misli mi dajo misliti, da ljudje čutite neko praznino, katero poskušate izpolniti z različnimi filozofijami, ki bi dale občutku praznine nek smisel. Žal je Bog popoln in njegovo razodevanje je popolno. Ako namesto razmišljanja o praznini poskušaš svojo pozornost usmeriti v ljubečo pozornost na Vse, bi bilo lažje. Takrat izginejo vse delitve na to in ono. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 zato ker je forum in se o tem pogovarjamo. sicer bi potemtakem lahko trdili za vse teme i nrekli da niso razcistili ... in seveda je to tudi res!! sej zato pa vedno pravim da govorimo le sebi in pojasnjujemo le sebi iz nivoja na katerem se nahajamo! ker pa ocitno tudi ti ne sprejmes nategovanja v tej temi, mas octino tut ti recimo temu 'problem'. sicer sploh ne bi pisala tule. in torej ce razumes situacijo tako, potem lazje razumes sogovornika in potemtakem se ne potrebujes boriti za svoj prav, ker ves da se boris s samim seboj! sam skoda k to veckrat pozabim-o ---------...Tisti, ki se obremenjujo z vegetarijanstvom in mesojedstvom (ne-razumevanjem tega) po mojem niso razčistili sami s sabo ....tolk nategovanja..ZAKAJ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj se te pa kar mal bojim Če te to ni motilo in ti je to meso pasalo, potem pa nimam kaj reči. nč me ni motlo tabolš je bla pa masa za želodce Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zato ker je forum in se o tem pogovarjamo. sicer bi potemtakem lahko trdili za vse teme i nrekli da niso razcistili ... in seveda je to tudi res!! sej zato pa vedno pravim da govorimo le sebi in pojasnjujemo le sebi iz nivoja na katerem se nahajamo! ker pa ocitno tudi ti ne sprejmes nategovanja v tej temi, mas octino tut ti recimo temu 'problem'. sicer sploh ne bi pisala tule. in torej ce razumes situacijo tako, potem lazje razumes sogovornika in potemtakem se ne potrebujes boriti za svoj prav, ker ves da se boris s samim seboj! sam skoda k to veckrat pozabim-o --------- ja, prav imaš-to je forum in zato se o tem razpravlja.. jaz nimam problemov s tem...mogoče me je podžgalo to, da sem bila na počitnicah pri starših in so bili čisto nesrečni, ker moja družina ne je normalne hrane pa spet o nivojih... hja, tema za drugam...Lp Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda in potem se je svizec okrenil stran in bridko zajokal. Ne razumem, zakaj je potrebno tako enostavno shemo, kot je temeljna sestava sveta, tako zakomplicirati? Višje, nižje... obsedenost z negativnim predzankom materialnega sveta. Ja ti si načel temo o višjih in nižjih nivojih. Pač v kabali samo nekaj analizirate, zato se ne čudim, če določenih stvari ne morete začutit. Čeprav ste marsikaj odpravili pred 2000 al 5000 leti, kot si že sam tako povedal. Ampak .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anabella 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Vseh strani nisem prebrala, ampak... Me pa res čudi, kakšni ljudje so tukaj gor... Iz duhovnega vidika: Nekateri se imate za nevem kako duhovno razvite in človške in ne vem kaj še, po drugi strani pa si "pacate" telesa in predvsem dušo s uživanjem živalskih trupel...kdor je meso, je sokriv uboja živali, čeprav pri njem ni sodeloval... In če verjamete, da morilci ljudi prevzamejo karmo ubitega, morajo mesojedci pravtako prevzeti določene negativne stvari uboge, trpeče živali, ki je umrla nasilne smrti... pa ne mi o tem, na kako human način jih usmrtijo v klavnici ipd. Žival čuti svojo smrt, prav tako, kakor jo boste vi, ko bo prišla vaša zadnja ura... Iz zdravstvenega vidika: Mesa ne potrebujemo, človek je sadjejedec... Človeško telo nima encimov za presnovo živalskih beljakovin, meso v želodcu gnjije in se ne prebavlja...Pa tudi raznorazni: kako potrebujemo beljakovine ipd... Beljakovine so sestavljene iz aminokislin, te pa vse dobimo v svežem sadju in zelenjavi...B12-telo proizvaja samo, seveda čisto, nezapacano telo... Razmišljanja nekaterih so zelo žalostna (živali so na svetu zato, da jih jemo), dokler boste razmišljali tako, razsvetljenja za vas ne bo. Najbrž pa tako ali tako na to še niste pripravljeni...Uživanje brezmesne prehrane je prvi korak k temu, zamislite se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.