Guest sstane 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Free, sploh ne vem, kaj se ti okoli soli toliko mučiš, zdrava sol mora biti taka, kot jo jaz opisujem v knjigi, če želiš doseči take učinke, kot so tudi tam opisani. In Saleslute Zdravasol° je taka, če pa ti misliš, da je tudi katera druga taka, je to za tvojo uporabo tvoja stvar, ne seri pa potem po meni drugim, če rezultatov ne boš dosegel.Ne bom ti pa dopustil, da boš iz ne vem kakšnih motivov sračil, da je kar vsaka sol zdrava, ali celo ti proglašal kakšno konkretno sol konkretnega proizvajalca za zdravo sol po mojem opisu iz knjige, ker lahko to po Zakonu o avtorskih pravicah storim le jaz in sicer tako, da proizvajalcu odstopim know how in mu dovolim, da se potem pri reklamiranju take soli sklicuje tudi na knjigo.Če ne verjameš, da je z avtorskimi pravicami res tako, pa povprašaj svoje Amerikance, cel njihov uspeh temelji ravno na strogi zaščiti avtorstva.Če si pa pameten, ti svetujem, da vsakemu odjemalcu tvojih medikamentov priporočiš tudi vzporedno biodieto z zdravo soljo, ker bodo le tako dosegli optimalen uspeh pri uporabi teh prehranjskih dodatkov.Ko že glih praviš, da se ti za zdravje ljudi ne jebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he, pena.... joe penas... penoslav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 pa ne samo, da si samopomben, zraven se ti zgleda se mal ..... pa o kakih avtorskih pravicah ti bluzis? pa o kakem sklicevanju? ja, kaj spa naredil, da te je tako strah?? sstane, zelim ti veliko miru! ceprav enkrat vse skup propade, ostanejo odnosi. teh se ne da zbrisati, saj ostanejo v nas.men se stabo kot uporabnik tvoje soli, pac ne da vec kregat, ker iz tvojega prestola izgleda nikoli ne bos stopil. pac, morda bom doumel, da se z nekaterimi ljudmi pac ne prides do konca. skoda pac, ker bi vsi lahko odnesli vec, kakor pac bomo. kar pa se tice tvojega nesprejemanja, da je pac nekdo bolj uspesen pa raje vprasaj samega sebe samega. jaz se okoli soli mucim le toliko, da kot potrosnik zelim izvedeti tisto, kar dandanes skoraj vsak potrosnik zeli vedeti. to je recimo povsem enostavna sestava tvoje soli. Kakor rezultate meritev iz laboratorija; mineralna in vitaminska sestava tvoje soli. Morda se ORP potencial in se kaksno malenkost sicer pa nic vec. Ce zahtevam prevec (kar ocitno da), oz. ce teh povsem dandanes 'normalnih' meritev ne dobim, pac dvomim v to, da je tvoja sol vredna tvoje cene. In to je vse.Zakaj pa me to zanima: Zaradi sebe in zaradi tega, da ne nategujem ljudi in jih informiran o necem, kar lahko dobijo ceneje kje drugje. To je vse. Zgodovinska logika dandanes ni dovolj, kot kupec hocem meritve. Sicer pa nimam proti tebi osebno prav 0. In ce ti kakor prodajalec, ne razumes mojih , zame cisto obicajnih potreb, pac skoda a ne. Ker pa se ti bojis, da bi ti kdo vzel patent oz. nacin pridelave tvoje soli; pa ne upas iti niti toliko dalec, da bi meni kot uporabniku povedal vitaminsko in mineralno sestavo tvoje soli, pa se bolj skoda. In kakor si povedal, da te jaz pripravljam na 'Velike' ribe, (al kako ze?) ki bodo prisle in te bremenile, bi rekel, da se dokaj slabo (vsaj po mojem mnenju) pripravljas na srecanje 5256436 vrste. Pac moje mnenje. Hm, ocitno se tebi ne zdi pomembno, da kupec zeli imeti vitaminsko in mineralno sestavo prehrambenega izdelka. Zal, pa je to danes (ceprav tudi lazejo), pac ze skoraj nuja prav zaradi sarlatanskih preprodajalcev vsega zivega.Kar se tice zdravstvenih rezultatov, pa mislim, da nima smisla na tak nacin debatirati. , ker se s tvojimi 'fanaticnimi' prepricanji pac nocem boriti vec, ceprav verjamem da je tvoja sol vredi, mislim, da pretiravas. Zdravje je vedno bilo in je CELOSTNA rast in odnos posameznika. - Copyright 2005 by me he he No, naposled, pa ti se povem, da se ne bos na tvojem prestolu pocutil zapostavljenega, da sva se veliko menila in bolj malo zmenila , da bols da o soli nehava (no vsaj jaz bom) in greva ob priliki na kako pivo. ko bo tudi okolje malo bolj prijazno temu! ----------Free, sploh ne vem, kaj se ti okoli soli toliko mučiš, zdrava sol mora biti taka, kot jo jaz opisujem v knjigi, če želiš doseči take učinke, kot so tudi tam opisani. In Saleslute Zdravasol° je taka, če pa ti misliš, da je tudi katera druga taka, je to za tvojo uporabo tvoja stvar, ne seri pa potem po meni drugim, če rezultatov ne boš dosegel.Ne bom ti pa dopustil, da boš iz ne vem kakšnih motivov sračil, da je kar vsaka sol zdrava, ali celo ti proglašal kakšno konkretno sol konkretnega proizvajalca za zdravo sol po mojem opisu iz knjige, ker lahko to po Zakonu o avtorskih pravicah storim le jaz in sicer tako, da proizvajalcu odstopim know how in mu dovolim, da se potem pri reklamiranju take soli sklicuje tudi na knjigo.Če ne verjameš, da je z avtorskimi pravicami res tako, pa povprašaj svoje Amerikance, cel njihov uspeh temelji ravno na strogi zaščiti avtorstva.Če si pa pameten, ti svetujem, da vsakemu odjemalcu tvojih medikamentov priporočiš tudi vzporedno biodieto z zdravo soljo, ker bodo le tako dosegli optimalen uspeh pri uporabi teh prehranjskih dodatkov.Ko že glih praviš, da se ti za zdravje ljudi ne jebe Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 as ze jedla pr penasu?? jst se nism. zmer majo tako guzvo, kt da zdravo sol prodajajo za kosilo zadnic pa je bla taka guzva na avtobusu, da je se sufer stal ---------- Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Free, v soboto pri Melisi ti bom pokazal embalažo, na kateri vse piše, kar mora pisati o soli, pa bova to odkritje zalila s pirom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 8_lazi_o_prehrani vir: je povezava sama in osvoboditev-zivali.org Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 cak grem v svetlobo pogledat, ker sploh en vem kdaj, kje, ob... ? aja, blis maribora hm, ne vem no, teska da pridem. pomoje ne.ce pa pridem, pa pivo velja! sicer pa bi sou lahk mal sorodnike obiskat.. koncno spet po 2000 letih .. ---------Free, v soboto pri Melisi ti bom pokazal embalažo, na kateri vse piše, kar mora pisati o soli, pa bova to odkritje zalila s pirom Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 8_lazi_o_prehrani NORO, HUDO, FENOMENALNO!!!!!! TO SI BOM ZDAJ SPRINTALA VEN, IN POMOLILA POD NOS VSAKMU, KI MI BO HOTEL SPET PAMETNJEVAT IN ODKRIVAT MOKRO VODO O NEPRAVILNOSTI MOJE VEGETARIJANSKE PREHRANE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>8_lazi_o_prehrani NORO, HUDO, FENOMENALNO!!!!!!TO SI BOM ZDAJ SPRINTALA VEN, IN POMOLILA POD NOS VSAKMU, KI MI BO HOTEL SPET PAMETNJEVAT IN ODKRIVAT MOKRO VODO O NEPRAVILNOSTI MOJE VEGETARIJANSKE PREHRANE Če je slana, je pravilna, drugače je pa ravno tako zanič, kot vsaka druga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 nč bat, slana, sladka, grenka------>čist po želji in potrebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 morm napisat, ker:v vecini res, sam je tu se njena antioksidantska moc! recimo vprasanje za primerajvo: ali je voda iz doline hunza, ki naj bi bila najbolj antioksidantska na svetu slana? jst ne vem, sam bi blo pa zanimivo vedet! ---------Če je slana, je pravilna, drugače je pa ravno tako zanič, kot vsaka druga Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 par jih bom kar tule napisal, k so hude: "SEM VEGETARIJANEC IN ANTIALKOHOLIK, KER LAHKO TAKO BOLJE UPORABLJAM SVOJE MOŽGANE."Thomas Edison, iznajditelj žarnice in kina "VEGETARIJANEC SEM OD DVANAJSTEGA LETA. NIKOLI PA ŠE NISEM BIL RESNO BOLAN. VEGETARIJANSKA HRANA KREPI IMUNSKI SISTEM. VERJAMEM, DA MESO DELA LJUDI BOLNE."Byran Adams, glasbenik "JE LAHKO ŠE KAJ BOLJ OSTUDNEGA, KOT HRANITI SE Z MRLIŠKIM MESOM?!Francois de Voltaire (1694-1778) LAŽ O PREHRANI ŠT. 8: JESTI MESO SODI K ŽIVLJENJU! NAPAČNO! Jesti meso pomeni biti soodgovoren za lakoto. "Ista površina zemlje, ki kot travnik, torej kot krma za živino, z mesom hrani deset ljudi, bi lahko, posejana z grahom, prosom, lečo in ječmenom prehranjevala sto ljudi." Alexander von Humbolt, utemeljitelj znanstvenega zemljepisa Zapravljanje pridelovalne površine: Brez mesne produkcije bi lahko shajali približno s četrtino pridelovalne površine. Na enem hektarju zemlje je mogoče pridelati 50 kg govejega mesa ali pa 4.000 kg jabolk, 8.000 kg krompirja, 10.000 kg paradižnika ali 12.000 kg zelene. Zapravljanje žita: Polovico svetovne žetve se uporabi kot krmilo. V industrijskih deželah je delež žetve, ki se poklada živini celo večji od dveh tretjin. 60 % uvoza vseh krmil pride iz dežel v razvoju. Tam zaradi lakote vsak dan umre 40.000 otrok, 1,3 milijarde ljudi trpi zaradi podhranjenosti, zaradi lakote oziroma posledičnih bolezni vsako leto umre 50 milijonov ljudi. Pri tem ne bi bilo treba nikomur na tej Zemlji umreti od lakote: dodatno bi se lahko prehranilo 100 milijonov ljudi, če bi se poraba mesa v industrijskih deželah zmanjšala samo za deset procentov. "NA ZEMLJI NE BI NIČ TAKO POVEČALO MOŽNOSTI PREŽIVETJA KOT KORAK K VEGETARIJANSKI PREHRANI." Albert Einstein ---------------torej, ce pride 60 % uvoza vseh krmil pride iz dežel v razvoju. Tam pa zaradi lakote vsak dan umre 40.000 otrok; jih torej umre, da lahko v razvitem svetu ljudje uzivajo meso! Torej, v nerazvitem svetu grajo in pridelujejo hrano, sakatero potem v razvitem svetu nahranijo zivino, ki jo potem tudi pojedo v razvitem svetu. Tisti, ki pa so v razivtem svetu krmo pridelali, pa umirajo od lakote shvasta... ............. VEGETARIJANSKE PREHRANE Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>morm napisat, ker:v vecini res, sam je tu se njena antioksidantska moc! recimo vprasanje za primerajvo: ali je voda iz doline hunza, ki naj bi bila najbolj antioksidantska na svetu slana? jst ne vem, sam bi blo pa zanimivo vedet! ---------Vsaka naravna voda je slana, sicer bi bila morja sladka, ker se vse vode izlivajo tja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč bat, slana, sladka, grenka------>čist po želji in potrebi Če si šlank, ti verjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 kul! kaj pa gorske vode? recimo v kamniskih alpah? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kul! kaj pa gorske vode? recimo v kamniskih alpah?Mnogo bolj, kot s pobočij granita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 sam kokr se spomnim izvirska voda v kamniskih alpah ni 0 slana vsaj po okusu ne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Primerjaj njen okus z okusom destilirane vode, pa boš čutil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Mene pa zanima nekaj glede teh dodatkov, ki so bli omenjeni. Pa če si vegiterjanec, kaj je nujno, da jih uživaš? Je sploh možno bit, ne da bi jih vključil v svojo prehrano? Kaj pa, če imaš doma pridelano sadje in zelenjavo? Kako je z tem nasplošno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima nekaj glede teh dodatkov, ki so bli omenjeni. Pa če si vegiterjanec, kaj je nujno, da jih uživaš? Je sploh možno bit, ne da bi jih vključil v svojo prehrano? Kaj pa, če imaš doma pridelano sadje in zelenjavo? Kako je z tem nasplošno? NI nujno, seveda ne. moraš pa imeti uravnoteženo prehrano-vedeti, kaj katero živilo vsebuje...pa sej to je isti šmorn, a ješ meso al ne ...v vsakem primeru je pomembna uravnotežena prehrana.Veliko dodatkov je tu omenjenih zaradi reklame. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 V celi zgodovini človeka so se najbolj obnesli naravni dodatki kuhani hrani, katerikoli, sol in začimbe. Temu pravim jaz po domače kodiranje hrane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ja itak, sej destilirana je preciscena, tako da tole ni lih dovolj merodajno zame! -------Primerjaj njen okus z okusom destilirane vode, pa boš čutil. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Res je jebeno (oprostite izrazu) toliko časa zapraviti za prehranjevanje. Bizarno, da človek tretjino dneva prespi, drugo tretjino služi svoj cekin (ako ne živi preko tujega hrbta), a ostalo tretjino zapravi za prehranjevanje... temu bi rekel razsvetljenje v pesti riža. A šalo na stran. Vegetarijanci verjetno MORATE porabiti veliko časa, da uspete dolgoročno (pre)živeti z uravnoteženo prehrano. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res je jebeno (oprostite izrazu) toliko časa zapraviti za prehranjevanje. Bizarno, ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ukvarjanju(prekomernemu) s hrano pravijo odvisnost od hrane in naj bi bila ena izmed težjih oblik zasvojenosti.Ja, kabalist, mogoče tvoja trditev velja na začetku, ko se začneš prehranjevati brezmesno...po določeni količini časa pa to ni več potrebno. Sicer pa pravijo, da vsak je tisto, kar je za njega dobro in kar potrebuje za svoj razvoj-seveda, če dela po svojem občutku in ne zato, ker mu je nekdo rekel, da je to najboljše in dobro zanj...Skrajnosti so povsod...so mesojedci in so vegetarijanci, ki se prehranjujejo neuravnoteženo. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.