Skoči na vsebino

Vegetarijanci

Recommended Posts

Glej Pika, če sta oče in mati zaprisežena vegeterjanca, valda da si želita da bi bili tud njihovi otroci... kaj misliš?

Ja, najlažje se je odločat v imenu nekoga, ki ne zna izrazit svoje volje. xrolleyesx

Kako bedno. :xx!:

Tko, kot da bi tebe doma silil, da ješ meso, ker ga pač oni jejo in so mesojedci, pa moraš bit pol tud ti. A bi ti blo to všeč? :o|o:

Si že slišala za besedi SVOBODNA VOLJA? :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

Glej Pika, če sta oče in mati zaprisežena vegeterjanca, valda da si želita da bi bili tud njihovi otroci... kaj misliš?

ne, želita si da bi bil otrok zdrav, zadovoljen ... veš kolk staršev poznam ki so vegetarijanci pa njihovemu otroku prav zapaše ena bedrica ;) pa veš kolk otrok poznam, ko so starši vsejedi, otroci pa vegetarijanci?

Ja, najlažje se je odločat v imenu nekoga, ki ne zna izrazit svoje volje. xrolleyesx

Kako bedno. :xx!:

Tko, kot da bi tebe doma silil, da ješ meso, ker ga pač oni jejo in so mesojedci, pa moraš bit pol tud ti. A bi ti blo to všeč? :o|o:

Si že slišala za besedi SVOBODNA VOLJA? :o|o:

xDDx glej jaz vem zase, da ni dobro jest meso in bom to svojemu otroku tud razložila, ko bo dovolj star. Ja kaj se ne odločajo starši, ki jedo meso že cel life, da bo pa otrok tud jedu meso. To je to.

Sem že slišala za svobodno voljo. Vendar majhnemu otroku kar daš bo pojedel, če mu daš veliko bo vse pojedel, če mu govoriš kako priden je ker toooliko poje, bo že zarad tega še več pojedel x;)x poznam osebno ta primer xrolleyesx in otrok je tako zdravo debel, da je ko žoga že, a babici ga še z veseljem pitata dalje. (čeprav je mami že nerodno, kakšen da že je).

Glejte jaz zase vem, drugi pa zase... in tale vojna med vegeterjanci in vsejedci je never ending story, zato se je jaz ne grem več. Samo toliko v vednost x;)x

ne, želita si da bi bil otrok zdrav, zadovoljen ... veš kolk staršev poznam ki so vegetarijanci pa njihovemu otroku prav zapaše ena bedrica ;) pa veš kolk otrok poznam, ko so starši vsejedi, otroci pa vegetarijanci?

:palec: :palec: :palec:

Amber, kdaj pa misliš, da bo otrok to, o vegetarijnstvu, polno razumel? Da mu bo totalno jasno, zakaj je to zanj zdravo? xrolleyesx

Se pravi, kaj bo pa do takrat, dokler ne bo zadosti star, da bi razumel, jedel?

Pa ne govorimo o tem, a bo veliko jedel, ampak o tem, če bo meso tudi na jedilniku. Ne mešaj tega.

:palec: :palec: :palec:

Amber, kdaj pa misliš, da bo otrok to, o vegetarijnstvu, polno razumel? Da mu bo totalno jasno, zakaj je to zanj zdravo? xrolleyesx

Se pravi, kaj bo pa do takrat, dokler ne bo zadosti star, da bi razumel, jedel?

Pa ne govorimo o tem, a bo veliko jedel, ampak o tem, če bo meso tudi na jedilniku. Ne mešaj tega.

Sem povedala že zgoraj kako jaz gledam na to. In s tem sem vse povedala. x;)x

:V: škoda...

težka izjava

tko zdej me pa res ni... sem morala še po čistilo za okna :o|o:

Ksenia... kar drugi jedo me pa res te interesira, poglej po svetu kako je. (kaj vse jejo in kaj vse ne). Mene tud ne bo več v to temo, ker je mim mi debatirat o tem, ker je to osebna stvar vsakega posameznika. That"s it.

Ksenia... kar drugi jedo me pa res te interesira, poglej po svetu kako je. (kaj vse jejo in kaj vse ne). Mene tud ne bo več v to temo, ker je mim mi debatirat o tem, ker je to osebna stvar vsakega posameznika. That"s it.

A pol razumeš, kaj ti že skoz tupim???? Tvoj otrok bo posameznik in bo to njegvoa osebna odločitev, ne TVOJA!

Pa tok si besna, ker se starši namest tebe odločajo že cel svoj lajf, pol misliš pa isto delat. Mal se zamisli.

:o|o:

A pol razumeš, kaj ti že skoz tupim???? Tvoj otrok bo posameznik in bo to njegvoa osebna odločitev, ne TVOJA!

Pa tok si besna, ker se starši namest tebe odločajo že cel svoj lajf, pol misliš pa isto delat. Mal se zamisli.

:o|o:

JAA itak. Zdej pa nehi. x;)x

Amber, pa si ti sploh prebrala kaj sem jst pisala? tko mislim, a si me razumela?

haha v kuhinji sta okna že pomita Pikica...

še enmal pa grem kuhat potem pa v službico...

vegetarianstvo je neke vrsta odvisnosti, ki nastane na osnovi nekega prepričanja....otroku tega svojega prepričanja ne smeš vsiljevati, ko bo izoblikoval svoj prav okoli tega, bo pač tak kot bo.......če to počneš, sebi polniš nahrbtnik karme, čeprav to počneš v prepričanju, da je tko najbolj prav, vendar je to spet prav zaradi tvoje odvisnosti in ne otrokove......

Hrana je najbolj prava, če je uravnovešena, otroci pa še posebej najbolj vedo kaj jim paše, čeprav se vseeno moramo pri nekaterih otroških odvisnostih malo zabremzati, da ni ravnovesje porušeno......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Guest sstane
stane moja profesorica ruščine je iz Dravograda in te pozna... ker tebe vsi poznajo, torej ti ni treba imeti več otrok, da bi požel slavo x:)x

Harašo x:)x

citiram tebe: "Hrana je najbolj prava, če je uravnovešena,... "- tudi to je prepricanje!

Bremzati teba tudi pri vedno veec otrocih, ki so alergicni na vso zivalsko hrano... Torej, vedno vec otrok se odloca za vegetarijanstvo tudi zaradi zdavstvenih razlogov! Pa kljub temu povsem normalno zivijo!

Mesojedstvo se iz planeta zemlja poslavlja... res da pocasi, toda se! x^x

vegetarianstvo je neke vrsta odvisnosti, ki nastane na osnovi nekega prepričanja....otroku tega svojega prepričanja ne smeš vsiljevati, ko bo izoblikoval svoj prav okoli tega, bo pač tak kot bo.......če to počneš, sebi polniš nahrbtnik karme, čeprav to počneš v prepričanju, da je tko najbolj prav, vendar je to spet prav zaradi tvoje odvisnosti in ne otrokove......

Hrana je najbolj prava, če je uravnovešena, otroci pa še posebej najbolj vedo kaj jim paše, čeprav se vseeno moramo pri nekaterih otroških odvisnostih malo zabremzati, da ni ravnovesje porušeno......

Guest sstane
Mesojedstvo se iz planeta zemlja poslavlja... res da pocasi, toda se! x^x

Prihajamo na ljudožerstvo :o|o: x^x

"Hrana je najbolj prava, če je uravnovešena,... "- tudi to je prepricanje!

se ne strinjam s tabo...eden osnovnih zakonov narave je ravnovesje, prav na vseh ravneh in področjih......vegetarianstvo je pa zasvojenost na osnovi miselnega vzorca, ki pa lahko čist ok funkcionira, ker se telo kemično prilagodi novemu načinu pretvorb....mora pač ustvariti neko drugačno ravnotežje......prilagojeno tem razmeram...če se ne prilagodi na osnove lastnega notranjega prepričanja, pač nastanejo blokade in te na kakem konc stisne.....sam večinoma nas je še vedno tko sprogramirano, da mamo standardni način prehranjevanja v mejah normale, brez ekstremov in to funkcionira...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...