Santosha 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Hudo vendar vseeno mislim, da ni samo živinoreja kriva, za požiganje tudi ekstenzivno kmetijstvo je k temu pripomoglo, nasploh z masovno produkcijo ene kulture zmeraj grobo posežemo v okolje pa nisem kmetica kot nekatere tu gor ne po poreklu ne po obnašanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 pa nisem kmetica kot nekatere tu gor ne po poreklu ne po obnašanju Ja, to pa res nisi, Santosha. Kmetice namreč na tem forumu spoštujemo, ker so delovne in pridne ženske. To pa najbrž ni tvoja vrlina, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ja, to pa res nisi, Santosha. Kmetice namreč na tem forumu spoštujemo, ker so delovne in pridne ženske. To pa najbrž ni tvoja vrlina, ne? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ja, to pa res nisi, Santosha. Kmetice namreč na tem forumu spoštujemo, ker so delovne in pridne ženske. To pa najbrž ni tvoja vrlina, ne? To, da poskušajo žalit z izrazom "kmetica" je pa res nizka.Obup.Pa kdo je ta ženska? Kdaj se je sploh prikazala tukaj? Včeraj sem gledala film Fast food nation. Hehe, svetovn film, a ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Včeraj sem gledala film Fast food nation. OMG, mislim, da res ne bom več jedla mesa. :xx!: Uh, to knjigo mi je pa kuhar ekipe Discovery Channel priporočal, ko smo se na enem potovanju srečali in malo pogovarjali o tem, kaj jemo. Je rekel, da če to preberem, več nikoli ne bom fast fooda jedla. Še ga vedno jem. Kar pomeni, da očitno nisem prebrala knjige. To, da poskušajo žalit z izrazom "kmetica" je pa res nizka.Obup.Pa kdo je ta ženska? Kdaj se je sploh prikazala tukaj?Hehe, svetovn film, a ni Uh, Michelle, sploh ne veš, kaj zamujaš. Zraven bele vrtnice in še ene zadrgnjene budale, katere imena se trenutno ne spomnim, smo dobili še enega vseveda. Pridigaško usmerjenega, seveda. Brez skrbi, boš še že naletela na kak njen veleumen post. Se ne da odgnat, je kot plevel. Ali jehova priča, kot je bilo v eni drugi temi od nekoga omenjeno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Sta me prepričali, bom šla kaj prebrat O filmu se pa strinjam....ma pr men je ze tist Supersize naredu svoje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Michelle, ja beri, se splača da se mal nasmeješ Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Včeraj sem gledala film Fast food nation. Kje se da dobit ta film ali knjigo?Morda boljše knjigo, ker sem za vizualne scene še bolj občutljiva Se vnaprej zahvaljujem za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Za knjigo žal ne vem.Film si pa zloadaj iz neta (bad michelle podpira piratstvo ). Jaz ga sicer imam na CDju, tako da če hočeš, ti ga lahko tudi pošljem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Knjigo sem jaz iskala malo po prihodu iz Španije (2002 ali 2003), pa je niso nikjer pri nas imeli. Mogoče so se že poboljšali. Aha, so se. V knjižnici Otona Župančiča jo imajo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Hvala Michelle, si res prijazna Bom poskusila potegnit iz neta (brezsramu.com ) Nekaj me zanima, ali ima film kakšne prav posebno hude scene, recimo klanje živali? Tega res ne prenesem Hvala tudi tebi Girly Bom pošpegala v koprski centralni knjižnici in tu pri nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Ja, to pa res nisi, Santosha. Kmetice namreč na tem forumu spoštujemo, ker so delovne in pridne ženske. To pa najbrž ni tvoja vrlina, ne? Pikica - pa teba človek ja mora imeti rad Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Veste kaj je vaš problem?To dami zavidate, da lahko ne jem mesa a vi ste odvisnice, ja ja tko kot narkomani..In zato ste tudi nesramni agresivni in popadljivi do drugačnih ljudi. Ampak jaz nisem kot vi, na svetu sem zato, da nesebično delim ljubezen vsakemu ki jo je potreben.In vi ste tako uboge, da vam z veseljem podarim ljubezen tudi vam... Aja PikicaKmetice niso delavne, živijo od subvencij si gradijo hiše s tem koliko so delavne se samo hvalijo po forumih. drugače pa delajo vse drugo in podkupujejo šefe s pršutom in pridelki, da jim ni treba nič delat..Kdor jih ne bi poznal bi jim še verjel.. normalno pa da ti tega ne veš ker si iz Ljubljane v Ljubljani pa ni kmetov razen par tistih ki tam študirajo pa se jih prepozna na kilometer po tem kako se oblačijo. Mystica šele sedaj po ogledu filma ti je posdtalo jasno kaka morija nedolžnih živali, ki jo podpirajo razne Nataly Girly Pikice se dogajajo po svetu in če je tako v Ameriki, kako je šele drugod v neciviliziranih državah.. saj pravim, če bi bile tako pametne kot se tu predstavljate in imele malo več srčne kulture bi že zdavnaj prišle do tega spoznanja tako kot jaz, meni mi ni treba filmov gledat da bi prišla do informacij.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Veste kaj je vaš problem?To dami zavidate, da lahko ne jem mesa a vi ste odvisnice, ja ja tko kot narkomani..In zato ste tudi nesramni agresivni in popadljivi do drugačnih ljudi. Ampak jaz nisem kot vi, na svetu sem zato, da nesebično delim ljubezen vsakemu ki jo je potreben.In vi ste tako uboge, da vam z veseljem podarim ljubezen tudi vam... Aja PikicaKmetice niso delavne, živijo od subvencij si gradijo hiše s tem koliko so delavne se samo hvalijo po forumih. drugače pa delajo vse drugo in podkupujejo šefe s pršutom in pridelki, da jim ni treba nič delat..Kdor jih ne bi poznal bi jim še verjel.. normalno pa da ti tega ne veš ker si iz Ljubljane v Ljubljani pa ni kmetov razen par tistih ki tam študirajo pa se jih prepozna na kilometer po tem kako se oblačijo. Mystica šele sedaj po ogledu filma ti je posdtalo jasno kaka morija nedolžnih živali, ki jo podpirajo razne Nataly Girly Pikice se dogajajo po svetu in če je tako v Ameriki, kako je šele drugod v neciviliziranih državah.. saj pravim, če bi bile tako pametne kot se tu predstavljate in imele malo več srčne kulture bi že zdavnaj prišle do tega spoznanja tako kot jaz, meni mi ni treba filmov gledat da bi prišla do informacij.. tole bi bilo bolje, da bi zadržala zase,tolk bedarij in kozlarij v enem postu ne vidiš vsak dan, Pikica in Mysti mislim, da ti bosta sami še predobro dali vetra,tko, da se ne bom v to mešala, glede kmetic pa tko,očitno je, da ne ločiš motike od grabl,prave kmetice sploh nimajo interneta niti časa, da bi brale tvoje sranje na forumih,prave kmetice majo pri 40 letih zvito hrbtenico od dela, ki poteka od jutra do mraka,prave kmetice sploh nimajo šefa,niti pršuta, da bi ga same sebi postregle, kaj šele za okoli talat, pa še glede kmetov, ki študirajo v Lj,več kot očitno je, da imajo oni več pameti v glavi od tebe, kljub temu kaj imajo oblečeno,tebi pa nobena wonabe Armani kreacija ne pomaga, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Veste kaj je vaš problem?To dami zavidate, da lahko ne jem mesa a vi ste odvisnice, ja ja tko kot narkomani..In zato ste tudi nesramni agresivni in popadljivi do drugačnih ljudi. Ampak jaz nisem kot vi, na svetu sem zato, da nesebično delim ljubezen vsakemu ki jo je potreben.In vi ste tako uboge, da vam z veseljem podarim ljubezen tudi vam... Aja PikicaKmetice niso delavne, živijo od subvencij si gradijo hiše s tem koliko so delavne se samo hvalijo po forumih. drugače pa delajo vse drugo in podkupujejo šefe s pršutom in pridelki, da jim ni treba nič delat..Kdor jih ne bi poznal bi jim še verjel.. normalno pa da ti tega ne veš ker si iz Ljubljane v Ljubljani pa ni kmetov razen par tistih ki tam študirajo pa se jih prepozna na kilometer po tem kako se oblačijo. Mystica šele sedaj po ogledu filma ti je posdtalo jasno kaka morija nedolžnih živali, ki jo podpirajo razne Nataly Girly Pikice se dogajajo po svetu in če je tako v Ameriki, kako je šele drugod v neciviliziranih državah.. saj pravim, če bi bile tako pametne kot se tu predstavljate in imele malo več srčne kulture bi že zdavnaj prišle do tega spoznanja tako kot jaz, meni mi ni treba filmov gledat da bi prišla do informacij..ok. sem bla tiho, pa vas raje sam brala. samo, mislim, kak komentar pa koga briga, kaj kdo je. naj vsakdo je, kar mu paše (če s tem ne dela škodo drugemu)itak ima vsak svoje potrebe. nekomu paše nekaj, drugemu nekaj drugega.sama ne jem ne mesa ne rib. pa se nimam zaradi tega za nič kaj več. al pa da bi komu pridigala. zakaj bi bil nekdo, ki ne je mesa, kaj boljši od tistega, ki ga je? eh, santosha, zamisli se malo.in ti pišeš o srčni kulturi? in kje si jo tukaj do zdaj pokazala? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 si dejansko tako *****v tem je štos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 žlehnoba eh,verjetno mi sam srčne kulture fali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Jao kok ste hecni ni da ni. pa vse kar je : strpnost je pomembna. npr. jaz sem bila danes po službeni dolžnosti na enem kosilu, kjer niso imeli hrane zame, pač. so se na vse pretege opravičevali jaz sem pa vseeno trpela ob vonju in pogledu na to kar jedo, ker nisem navajena tega in se na vse pretege izogibam takih zborovanj. V četrtek bi morala spet it, pa ne bom šla, čeprav ne bi blo napačno da grem (zarad službenih zadev) a ne morem več gledat, kaj jedo. tako je čist enostavno. Večina ljudi brez pomislekov je kar je, pač in nič jih ne obrne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Jao kok ste hecni ni da ni. pa vse kar je : strpnost je pomembna. npr. jaz sem bila danes po službeni dolžnosti na enem kosilu, kjer niso imeli hrane zame, pač. so se na vse pretege opravičevali jaz sem pa vseeno trpela ob vonju in pogledu na to kar jedo, ker nisem navajena tega in se na vse pretege izogibam takih zborovanj.Večina ljudi brez pomislekov je kar je, pač in nič jih ne obrne.boš morala službo zamenjat Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Hudo vendar vseeno mislim, da ni samo živinoreja kriva, za požiganje tudi ekstenzivno kmetijstvo je k temu pripomoglo, nasploh z masovno produkcijo ene kulture zmeraj grobo posežemo v okolje pa nisem kmetica kot nekatere tu gor ne po poreklu ne po obnašanju Ekstenzivno kmetijstvo nima monokultur, za tako vrsto pridelave je značilna biotska raznoličnost... Najbrž si imela v mislih INTENZIVNO kmetijstvo! Veste kaj je vaš problem?To dami zavidate, da lahko ne jem mesa a vi ste odvisnice, ja ja tko kot narkomani..In zato ste tudi nesramni agresivni in popadljivi do drugačnih ljudi. Ampak jaz nisem kot vi, na svetu sem zato, da nesebično delim ljubezen vsakemu ki jo je potreben.In vi ste tako uboge, da vam z veseljem podarim ljubezen tudi vam... Aja PikicaKmetice niso delavne, živijo od subvencij si gradijo hiše s tem koliko so delavne se samo hvalijo po forumih. drugače pa delajo vse drugo in podkupujejo šefe s pršutom in pridelki, da jim ni treba nič delat..Kdor jih ne bi poznal bi jim še verjel.. normalno pa da ti tega ne veš ker si iz Ljubljane v Ljubljani pa ni kmetov razen par tistih ki tam študirajo pa se jih prepozna na kilometer po tem kako se oblačijo. Mystica šele sedaj po ogledu filma ti je posdtalo jasno kaka morija nedolžnih živali, ki jo podpirajo razne Nataly Girly Pikice se dogajajo po svetu in če je tako v Ameriki, kako je šele drugod v neciviliziranih državah.. saj pravim, če bi bile tako pametne kot se tu predstavljate in imele malo več srčne kulture bi že zdavnaj prišle do tega spoznanja tako kot jaz, meni mi ni treba filmov gledat da bi prišla do informacij..Ta zapis pa je izjemno žaljiv....in oproščeno ti je samo zato, ker se vidi, da nimaš pojma, o čem govoriš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Ampak bolj ko razmišljam .... ne, ne gre tole skupaj, ne more biti nekdo dejansko tak. Santosha, čigav alter ego si?jaz imam teorijo,pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 :xx!: Samo to še dodajam, ste kot podivjani psi napadete eno osebo v tropu, ker sami nimate izdelanih stališč morate kot papige ponavljat za drugimi.Dost mi je tega zato vas zapuščam zbogom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Dost mi je tega zato vas zapuščam zbogom Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Zarečenega kruha se največ poje. Pobiram stave, kdaj bo nazaj...začnite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Uf, pol sm pa že stavo dobila...to je bla pa najhitrejša dobljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.