klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 na žalost sem ene apr takih pzoizvodov(za lase) uporabljala....itak sem potem vse v koš pometala une kremice alao dior, chanel...te majo to vse v seb... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 na žalost sem ene apr takih pzoizvodov(za lase) uporabljala....itak sem potem vse v koš pometala une kremice alao dior, chanel...te majo to vse v seb... aja... pa kje si to prebrala for sure? sem res slišala tud jaz neki sicer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 placenta menda veš kaj jeto in pa tudi embrie dajajo v kremice sicer ne v obične...ampak kake une delux varjante http://www.jeancharlescosmetics.com/images/600/PlacentaBodyLotion.gifše ena fotka kot dokaz, da res to delajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 What About Biological Ingredients? A number of biological products in cosmetics have raised consumer concern: Human placenta is the nourishing lining of the womb (uterus), which is expelled after birth. When placental materials were first used as cosmetic ingredients in the 1940s, manufacturers promoted the products as providing beneficial hormonal effects such as stimulating tissue growth and removing wrinkles. (Although newborn infants emerge from the womb with wrinkled skin!) The hormone content and the tissue-growth and wrinkle-removing claims classified the placenta-containing products as drugs, and FDA declared them to be ineffective and therefore misbranded. FDA's challenge caused placenta suppliers to change marketing strategies by claiming that hormones in their placenta ingredients had been extracted and were no longer in the product. They then offered placental raw materials without medical claims--only as a source of protein. Can you get a disease from placental cosmetic ingredients? Bailey says no. Placenta used in cosmetics is washed and processed many times to destroy any harmful bacteria or viruses. Besides that, says Bailey, the cosmetic matrix (components that bind the ingredients in products) is made from a wide variety of substances, such as alcohol and preservatives, that would present a hostile environment to any viruses or bacteria the placenta might have carried. Amniotic liquid (from cow or ox) is the fluid that surrounds the developing fetus and protects it from physical injury. It is promoted for benefits similar to those of human placenta and has limited use in moisturizers, hair lotions, scalp treatments, and shampoos. Collagen (from young cows) is the protein substance found in connective tissue. (Connective tissue binds together and supports organs and other body structures.) A great deal of research has been done on the different types and uses for collagen. In cosmetics, collagen has a moisturizing effect. It is not water soluble, but it holds water. FDA says there is no convincing evidence that collagen can penetrate the skin and have an effect below the surface. Cerebrosides (from animals or plants) are a type of glycolipid (a chemically combined form of fatty substance and carbohydrate) produced naturally in basal epidermal cells--the deepest layer of skin. After cerebrosides are formed, they are secreted to the outside of the cells and serve as a protective coating. As new cells form in lower layers of skin, the older skin cells move closer to surface layers and start to dry out. During this process, the cerebrosides are chemically changed and form ceramides, part of a network of membranes between cells. Skin moisture and suppleness comes from this network. The raw material for cerebrosides in cosmetics comes from cattle, oxen or swine brain cells or other nervous system tissues. Alternatively, the raw material may be isolated from plant sources. Industry cosmetic scientists claim that the use of cerebrosides in skin products results in a smoother skin surface and better moisture retention, effects that translate into marketing claims such as luminosity and ever-improving hydration. FDA has not evaluated the studies on which these claims are based. placenta products in še in še in še Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 No fajn, da vem za sigurno hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 kwaspa mislla de je v vseh tadragih kremahrecimo onih proti gubanju kozhehehe zlomk....tralalaValda so v teh kremah delci placent in fetusov. Saj je njihov namen pomlajevanje in to je pač najmlajša stvar do katere so se dokopali. Logično. Kozmetiko pa itak preizkušajo na živalih. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 hehede vidmo odgovore na tole:ali vrle ;vegetrajanke uporabljate kreme ki so izdelane iz posteljic in splavljenih fetusou?Uno belo tekočinco. Zastonj je. Koža potrebuje belkjakovine. Ultra univerzalno - lahko je zajtrk, lahko je krema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Valda so v teh kremah delci placent in fetusov. Saj je njihov namen pomlajevanje in to je pač najmlajša stvar do katere so se dokopali. Logično. Kozmetiko pa itak preizkušajo na živalih. Pa ne preizkušajo kar vse povprek na živalih, pa sigurno ne uporabljajo vse firme tega zgoraj omenjenega, itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Moje mnenje.Placento uporabljajo v kremah proti staranju, v večini verjetno in je človerškega in živalskega izvora, vendar placenta ne pomeni, da je zaradi tega nekdo umrl, placenta je posteljica ki spremlja porod otroka ali živalice, ki so največkrat žive.. in se izloči kot odpadek..Sedaj če se za te kreme uporabljajo tudi fetusi ne vem, smo pa pri tisti debati, ko je že nekdo rekel v eni drugi temi. Splav še ne pomeni uboja, baje. Cerkev pravi drugače, vendar mislim, da ga večina žensk podpira in posvetne države tudi, torej tudi v tem primeru ne gre za uboj živega bitja.. Zdaj ne vem zakaj se je potrebno obešati na te stvari, Sveto pismo pravi ne ubijaj. Vendar dopušča možnost da se človek brani in v obrambi ubije.. tako je nagonb preživetja, če bi moj otrok bil alergičen na vse rastlinske proizvode bi mu seveda omogočila uživanje mesa.Tudi zdravila sdo največkrat testirana na živalih, vendar če nujno rabim kakšno zdravilo, bom pač morala ga doibit, tu ni moja krivda, ker nimam možnost izbire.Govorimo zmerom o možnosti izbire.. Tako jaz izbiram produkte ki niso testirani na živalih in niso živalskega izvora ker imam kadar imam to možnost ko je nimam sem pač prisiljena to pravilo prekršiti. Mačona a misliš na spermo? Sperma tudi ni živo bitje po isti logiki zarodka, čeprav po mikroskopu je zelo živa. Pikica, na internet pridem samo v sliužbi in moram na hitro pisat, da mi kdo ne uleti mi gledat kaj pišem.Tako da ne morem prebrat kaj sem napisala in popravit.Pa eno lepo dobro jutro vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 a ponoč delaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Zjutraj ob 6h pa pridem malo prej tudi ponoči delam kdaj ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 ja ker si na svoji strani napisala Amberr, da lahko prideš na forum samo ponoč, tule pa pišeš, da samo v službi, pa sem tko sklepala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 tisti teden sem delala ponoči in sem lahko prišla gor samo ponoči, ta teden delam zjutraj in lahko pridem gor samo zjutraj.. Zakaj je pa to čudno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 a ti je čudno kaj?grem jst počas v službo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Pikica, na internet pridem samo v sliužbi in moram na hitro pisat, da mi kdo ne uleti mi gledat kaj pišem.Tako da ne morem prebrat kaj sem napisala in popravit.Pa eno lepo dobro jutro vsemSi pa shrani tekst, pa ga večkrat preberi, ker je včasih res moteče. Enkrat tko pišeš, drugič tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Pa ne preizkušajo kar vse povprek na živalih, pa sigurno ne uporabljajo vse firme tega zgoraj omenjenega, itak.Mogoče je čas, da nehamo biti naivni in pazimo kaj uporabljamo. Zelo veliko kozmetičnih proizvodov, ki jih dobimo v trgovinah vsebuje tudi kaj živalskega, poleg tega pa ogromno snovi, škodljivih za naravo. da ne govorimo še o testiranjih na živalih. Nek kozmetični magnat (ne vem kateri) je, ko je odšel v pokoj na vprašanje, katero kozmetiko sam uporablja odgovoril, da edino, kar bi dal nase je olivno olje. Da vsa kozmetika vsebuje toliko svinjarije in strupov, da je ne bi nikdar uporabljal. Loreal, ker se cenim. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Tudi jaz imam doma seznam tistih, ki ne testirajo in tistih, ki to počnejo.Problem postane takrat, ko izveš, da so firme, ki so ponosno na seznamu, kjer NE testirajo, kupile rezultate raziskav in testiranj od podjetij, ki testirajo. Si potem res lahko zaslužijo mesto na NE TESTIRAM seznamu? Mislim, da sem nekoč prebrala, da je ena izmed redkih kozmetičnih podjetij, ki ima lahko čisto vest, podjetje LUSH. Najhujši so pri P&G. Testirajo pa ne samo kozmetike, ampak tudi čistila in vse ostalo. So pa letos spet priznali nekaj učinkovitih alternativnih metod, tako da je to res brezveze. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Na LUSH jaz sicer prisegam. Moji lišajasti občutljivi koži zelo paše. Ampak je v celi sloveniji njihova trgovina le v centru Ljubljane. Jaz nekako verjamem, da so najboljši (beri najbolj naravni) proizvodi tisti, na katerih pod sestavini ni besed, ki jih ne poznam. Pa tudi po vonju lahko marsikaj opaziš ... zelo parfumirane kreme, šamponi ... so ponavadi tudi zelo umetni.Sicer imam pa jaz naravni tester ... svojo kožo. ne prenese pizdraij. Imam pa znancaa, ki se ukvarja tudi s kozmetiko. baje je izredno težko dobiti napis, da ni testirano na živalih. On namreč tega ne more nalepiti na svoje proizvode, ker je notri čebelji vosek, ki so ga pred nekaj desetletji testirali na živalih. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Ja, samo tista trgovinca je meni super. Bolje je, da sploh ne grem mimo Obožujem LUSH Drugače se pa strinjam s tabo. Najraje bi delala sama kremice... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Ja, samo tista trgovinca je meni super. Bolje je, da sploh ne grem mimo Obožujem LUSH Drugače se pa strinjam s tabo. Najraje bi delala sama kremice... Jaz tudi notri celo premoženje zapravim! Ampak ni panike, je to edina kozmetika, ki jo sploh uporabljam. pa še moj dragi me večkrat pošlje tja po mila, šampone in potem časti še mene s kakšnim dišečim milom. (Mi manjka en smiley, ki bi bil čisto omamljen od dišav zdele). Kreme bi pa tudi jaz rada znala narest, ampak baje ni tolk simpl.čeprav Marsa mislim, da si jih dela (se mi zdi, da sem to nekje prebrala). Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Mačona a misliš na spermo? Sperma tudi ni živo bitje po isti logiki zarodka, čeprav po mikroskopu je zelo živa. Ja fajn, piščanec, ki ga jaz pojem tudi ni živo bitje, ga je že en prej usmrtil....Kar se tiče krem, kar ti absorbira koža je identično, kot če bi šlo per oralno.... Kakšna logika zarodka- a zarodek ni živo bitje ??????? a je iz umetnih materialov , al kaj ???Pol smo bili vsi v trebuhih -kaj- neživa bitja ??? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Ja fajn, piščanec, ki ga jaz pojem tudi ni živo bitje, ga je že en prej usmrtil....Kar se tiče krem, kar ti absorbira koža je identično, kot če bi šlo per oralno.... Kakšna logika zarodka- a zarodek ni živo bitje ??????? a je iz umetnih materialov , al kaj ???Pol smo bili vsi v trebuhih -kaj- neživa bitja ??? sej je jasno de se ji trga zarad pomanjaknja beljakovin in vishka vitaminou zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 danes sem jedla pri mami v družinskem krogu in prav nihče ni opazil da se nisem dotaknila mesa... zanimivo ane da nisem kakšne galame zraven zganjala, ko so drugi z veseljem obirali rebrca... torej sem danes pojedla eno sirovo štručko, pa pečen krompirček, pa kuhano zelenjavo, salato, potem doma en avokado zdejle pa redkvice napadam, samo želodček se neki upira... sem vegetarijanka - ne, trenutno moje telo zavrača meso in ker ga že nekaj mesecev poslušam ni na mojem jedilniku mesa, kolk časa bo to še, ne vem... za naslednji vikend imam obljubljene polnjene paprike...pustimo se presenetit, če ne bo šlo, pač ne bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 :xx!: Pr men ne bi nič pršparal, ker ne jem svinjine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Juh juhej http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=143454 :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.