Skoči na vsebino

Vegetarijanci

Recommended Posts

:vragec:

ujetnica svojih iluzij...hehe

666 zlomkou....tralala

hehe... upam da ti tale 666 prinaša srečo. :palec:

a ni ochitno :eek: x:Dx x:px x:)x x:Xx

666 X 666 X 666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

vegeterijanci imajo višjo motivacijo za svojo nestrpnost, ki to sploh ni- ampak želja po dobrobiti nas vseh. sploh se ne more primerjati en ki brez milosti zakolje prašička in drugi ki mu to skuša preprečiti. nestrpen je ta drugi, ampak je tovrstna nestrpnost dobrodošla :vragec:

ne obstaja višje motivacije za nižje stvari... ko si enkrat motiviran da ubijaš še vedno ubijaš.... ... hvala aira za ta point čeravno antipoint ... eh eno suho salamco bi se dalo kdaj pojest ja... pa en zrezček dober tek..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:xx!: xrolleyesx

na fotki si bos...

normaln de sm bos...

a vesh kuko je v K4 uroche...k se folk nabashe x:px

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

El Nino če se razumeva moja hči je stara deset let in dejansko mislim da je v velikih pogledih bolj napredna kot njena mama, na njeno srečo in kaj potem če ji zapaše tam pa tam suha salama, sicer pa niti ne vem če sem te prav razumela x:Dx

Meni se zdi grozno otroke usmerjat v vegetarijanstvo oz v prehranjevanje z mesom..

Ko je otrok majhen, mu moramo omogocit, da dobi oboje - zelenjavo in meso in, da se lahko sam odloci kaj bo jedel in kaj ne.. Ce se odloci za vegetarijanstvo, naj to stori sam, ker mi ne moremo vedet kaj njemu pase in kaj ne...

Zato Selene - ce tvoja puncka kdaj poje salamo,, zakaj pa ne? Naj je, kar ji pase.. Se bo ze kasneje odlocila kako se bo prehranjevala.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

sem tud jaz takšnega mnenja, ker dečva bi najraje kr od sira živela... je kar ji paše in včasih sem malce krivična pa mora pojest tud kar ji ne paše... odločitev kasenje bo pa itak njena. Normalno da ji ne rinem mesa v usta, če ga ne mara, sej kmalu bo tudi iz najinega jedilnika popolnoma izginil...

ne obstaja višje motivacije za nižje stvari... ko si enkrat motiviran da ubijaš še vedno ubijaš.... ... hvala aira za ta point čeravno antipoint ... eh eno suho salamco bi se dalo kdaj pojest ja... pa en zrezček dober tek..

x?x meni je itak vseeno lahko tudi celega prašiča. gre se za cilj ki se mu lahko približamo, če bomo pametni... kjer ne bo ubijanja, nasilja, slabih stvari.... x:px

gre za princip 101 opice.

Ko so proučevali navade neke vrste opic, ki so razširjene praktično po vseh kontinentih, so nekega dne opazili, da je ena od opic te vrste sadež umila, predno ga je pojedla. Nato so začeli pri teh opicah opažati vedno več pojavov umivanja sadežev pred jedjo. Ko so zabeležili 101 primer umivanja sadja, je prišlo do kolektivnega preskoka v zavesti opic (ki so seveda tudi povezane s kolektivnim nezavednim oz. z morfogenetskimi polji) in vse opice te vrste, ne glede na to na katerem kontinentu ali otoku so živele, so začele sadje pred jedjo umivati. (to sem preplonkala, hvala viru xsrcx )

Torej če se bomo vegeterijanci vztrajno množili in širili svojo ideologijo, se bo dvignila zavest celotnega človeštva in cilj bo dosežen x^x

x?x meni je itak vseeno lahko tudi celega prašiča. gre se za cilj ki se mu lahko približamo, če bomo pametni... kjer ne bo ubijanja, nasilja, slabih stvari.... x:px

gre za princip 101 opice.

Ko so proučevali navade neke vrste opic, ki so razširjene praktično po vseh kontinentih, so nekega dne opazili, da je ena od opic te vrste sadež umila, predno ga je pojedla. Nato so začeli pri teh opicah opažati vedno več pojavov umivanja sadežev pred jedjo. Ko so zabeležili 101 primer umivanja sadja, je prišlo do kolektivnega preskoka v zavesti opic (ki so seveda tudi povezane s kolektivnim nezavednim oz. z morfogenetskimi polji) in vse opice te vrste, ne glede na to na katerem kontinentu ali otoku so živele, so začele sadje pred jedjo umivati. (to sem preplonkala, hvala viru xsrcx )

Torej če se bomo vegeterijanci vztrajno množili in širili svojo ideologijo, se bo dvignila zavest celotnega človeštva in cilj bo dosežen x^x

tole hudo spominja na une slovanske norce leta 1918 :xx!: :xx!: :xx!:

666 zlomkou...tralala

haha... ne men je počas vseeno al folk je meso al ne to je edino fer stališče... pač vseeno je napačna beseda nč jim ne morem in nič jim ne bom... pač kdor bo hotu se nam bo pridružu slej ko prej bodo pa vsi naši...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

haha... ne men je počas vseeno al folk je meso al ne to je edino fer stališče... pač vseeno je napačna beseda nč jim ne morem in nič jim ne bom... pač kdor bo hotu se nam bo pridružu slej ko prej bodo pa vsi naši...

Malo po 2.sv.vojni, je Jozeta spravila bolezen na konec...lezal je ze v mrliski postelji.Ga vprasajo, ce ima se kaksno posledno zeljo...

On:"Jasno da, zelim si postati komunist ! "

Vsi ga zacudeno gledajo...kaj je zdaj to...ampak zelja je zelja in poklicejo lokalnega ZKJ-sa, da prinese rdeco knjizico in ga vclani...

Ta pride in zacudeno vprasa Jozeta:"Ja Joze, zakaj bi pa zdaj rad postal komunist, ce si bil pa vsa ta leta odlocno proti?!"

Joze: "Zato ker je boljse da umre eden vas, kot pa eden nas."

x:Dx x:Dx x:Dx

Hja, nikol ne veš, kaj ti prnese lajf, ko skoz njega greš. Mogoč bom pa enkrat res vegetarijanka, mogoč bojo pa tud vegeterjanci mesojedci ratal...

Heh, tk ko takrat, ko so se komunisti začel pokristjanjevat :lol:

Kroki, je tvoj vic dober!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hja, nikol ne veš, kaj ti prnese lajf, ko skoz njega greš. Mogoč bom pa enkrat res vegetarijanka, mogoč bojo pa tud vegeterjanci mesojedci ratal...

Heh, tk ko takrat, ko so se komunisti začel pokristjanjevat :lol:

Kroki, je tvoj vic dober!

hehe

sej krshcheni so bli vech ali manj vsi....za vsak sluchaj

666 zlomkou...tralala

Živjo

sama sem vegetarijanka, včasih tudi vege presnahrana.Otrokom v glavnem kuham vegetarijansko hrano, če pa želijo jejo meso, v nič jih ne silim, ker smatram da je otroški sistem naravno popolen in teži k ravnovesju.Oni namreč nimajo nekih blokad , kot jih ima večina odraslih, torej imajo še čist instinkt.Edino izogibam se slabi hrani za otroke, recimo tisti ki ima ojačevalce okusa itd,...Mislim da tisti ki jejo meso nič ne grešijo s tem, saj tako čutijo imajo pač potrebo po mesu.Napačen se mi zdi način ubijanja živali, danes tako brutalen da je groza.Včasih so žival sami ulovili in ubili, kar je bila vsaj dostojanstvena in pravična smrt, saj je tako tudi v živalskem svetu.Mislim da ne smemo soditi drugim, prav pa bi bilo odstranit slabo in zelo okusno hrano zaradi služenja denarja.Čudim se temu svetu kam gre,včasih me prav groza.Skoraj da ne jemo plastike.

Pozdrav od Žarka

Zarek, po tvoje naj bi si vsak sam ulovil hrano?

A si predstavjas kako bi bilo, ce bi vsi direktorji, kuharji, pravniki, cistilci, sportniki..., lavfali po gozdu in streljali na jelene? x;)x :o|o: :o|o:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Zarek - :palec:

Selene - moj sin do sole in se par razredov sploh ni jedel mesa in to je bilo kul sprejeto, niso ga silili.

Sploh ni bil zelo jesc in ga tudi splosno nismo silili s hrano (ne z nicemer).

Potem mu je zadisalo meso in mu ga ne branimo.

Normalno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zarek, po tvoje naj bi si vsak sam ulovil hrano?

A si predstavjas kako bi bilo, ce bi vsi direktorji, kuharji, pravniki, cistilci, sportniki..., lavfali po gozdu in streljali na jelene?  x;)x  :o|o:  :o|o:

Ne, ampak namesto da dajo plastiko v mikrovalovko ali pojejo tableto kalcijevega dodatka ali alg, da naj poskrbijo za svojo hrano.

Lahko grejo pa tudi na ribolov (ki bi jim itak -nastetim- najbrz zelo koristil, ce drugega ne, kot malo sprostitve).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...