nelika 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 in time, nelika, in time zaenkrat pa imamo dovoljenje za ubijanje, za solit pamet drugim ljudem pa nismo poklicani menda Najbolje da poskusite že sedaj.Ker baje se eni v indiji že učijo te tehnike. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Siljenje verjetno ne bi bilo prav, bo pa po mojem mnenju vse več pritiskov s strani vegetarijancev po ukinitvi mesne prehrane. Sej se kar strinjam s tabo Alan. Edino tole glede pritiska s strani vegeterjancev ne vem kako si tole mislil. Vegeterjanci namreč nimamo pravice zahtevati ukinitev mesne prehrane na slošno za vse. Lahko izražamo mnenje, morda dajemo zgled, to pa je vse. Vsak se sam po svoji zavesti potem odloči zase. Te spremembe gredo zelo počasi - tako kot so se spremembe v smeri napredka v zgodovini vedno dogajale počasi. Saj, ko bo dovolj velika masa ljudi spontano postala vegeterjanci oz. bodo pač manj mesa jedli, se bo samodejno zmanjšalo število ubitih živali in masovna vzreja živali v nemogočih pogojih. Tudi tukaj rula sistem ponudba - povpraševanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 hehe,ja najbolje da pridemo na tako visoko duhovno zavest,da živimo le od zraka.počasi nam drugega itak ne bo preostalo...če bomo hoteli preživeti...no...seveda če bo še sploh kaj zrak ostalo...za hrano in vodo je pa itak že poskrbljeno...da jo bo hitro zmanjkalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 = najprej pometi pred svojim pragom, preden lahko samo pomislis soliti pamet drugim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Dej mi to prevedi? saj me razumeš...po svoje...in seveda če me hočeš...pameten si dovolj...al se motim v tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 saj me razumeš...po svoje...in seveda če me hočeš...pameten si dovolj...al se motim v tem zanimivo...je zanimivo spremljat to debato, predvsem pa me veseli strpnost nekoga... me pa tud zanima koliko od zapriseženih vegetarijancev... kaj sem sama niti ni važno, ker se ne opredeljujem sploh ne, ampak me zanima da se znajdete nekje lačni ampak LAČNI... se boste branili ulovit ribo, zajca da rešite svoj lajf, al boste jedli ličinke (aja to je tud živalca) al boste žulili korenine oz. umrli od lakote zaradi svojega prepričanja? sam vprašam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Zakaj bi pa moral pometati pred svojim pragom?V temi vegetarijanci? no...sorry...sem mislil da si pametnejši...in dojemljivejši...pa sem se zgleda zmotil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 al bo tole postalo zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 al bo tole postalo zanimivo kaj naj....vegetarijanci so me vedno privlačili...in jaz njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Vegeterjanci namreč nimamo pravice zahtevati ukinitev mesne prehrane na slošno za vse. Lahko izražamo mnenje, morda dajemo zgled, to pa je vse. Vsak se sam po svoji zavesti potem odloči zase. samo to in nič več........ tisto lapanje pa da bomo enkrat vsi vegetarianci je pa zagotovo čisto enako "visoko", da bomo živeli od zraka... veš kok generacij b se moralo še zamenjati, če vemo, da je več kot 80% človeštva normalnih prehranjevalcev (vsejedcev).... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 aja pozabil sem da imam opravka s konzistentnim in predvsem pismenim človekom, no pa mi še obrazloži zakaj bi bilo duhovito?ma jebi se, cepec, sam si razloži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 aha štekam, napačne informacije si dobil, pa si sedaj popil vso modrost tega sveta..hehe...ne štekaš...kot ponavadi...druge vidiš skozi to kakšen si...pol pa pišeš kar pišeš... pa brez zamere ma jebi se, cepec, sam si razloži. mater si ojštra danes saj bo...tudi njemu enkrat kapnilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 evo, preden poletim na sever ... od kdaj petelinjenje spada v temo vegeterijancev ? "one man`s meat is another man`s poison" se tu dogaja ... torej, kdo je kle vegeterijanec? kar se pa prehrane tice: jaz delam kar mi pase, se mi zdi, da frustracije potem ne pridejo, zato siljenje drugih tudi nima iz kje zrasti. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 ja saj...strpnost je vrlina strpnih...ne vegetarijancev peace with you...sis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 mater si ojštra danes saj bo...tudi njemu enkrat kapnilokar je res, je res. naj se človek nauči pisati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Joj s kako inteligenco imam za opravit. In v tem je razlika med mano in tabo in tvojo okolico.ok..štekaš..si zdaj zadovoljen se mi pa še vedno smiliš...ker imaš potrebo tolko razlik med ljudmi za delat...pa saj bo...vse....enkrat peace...bra in kot sem že rekel...brez zamere...pa oprosti če sem te slučajno kaj vznemiril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Dejte si najprej pogledat film Into the wild. Priporočam res vsem... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 že videno... kakšno vezo ima? sem gledal...samo se mi ta forum bolj divji zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 že videno... kakšno vezo ima? Toliko o tem,ko se soli pamet o prehrenjevanju iz fotela in lagodnega življenja.Preveč vsega imamo v riti. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 na cajte pa res ja, sej pravim No tale modelček v filmu je imel vsega preveč,pa se odloči,da bo izkusil malo divjine.Hmmm,kam ga je to pripeljalo.?V izstradanje in smrt. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 V izstradanje in smrt. ja in...je pa okusil svobodo...kot je mi nikoli ne bomo...ker smo premehkužni...in nas je preveč smrti strah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Nič me nisi vznemiril, mako, ti si meni zelo simpatičen človek, brez skrbi, ne menjam tko hitro, mnenja o ljudeh, kot to mogoče na prvi pogled zgleda.Kar se tiče pa delanja razlik med ljudmi. veš, jaz imam to napako, da sem na forumu, dosti bolj krut, direkten, neposreden in žaljiv pogosto brez nekega razloga oziroma so razlogi nekje drugje, velikokrat off topic in služijo bolj kot provociranje kot pa za kakšen resen obračun. Z ljudmi s katerimi se kle kao jako kregam, nimam nobenih nerešenih stvari, nobenih zamer, zapizdim, ko vidim da je reakcija korektna se hitro umaknem, rad pa grizem v kosti če vidim, da so reakcije užaljenosti, ipd. Z ljudmi,ki jih tudi osebno poznam,nimam konfliktnih javnih odnosov na forumu, kar si očitno razlagajo (NEKATERI) da se morda bojim kakšne obelodanitve kakšne od skrivnosti, ki sem tem ljudem zaupal ali česa drugega in se me seveda tu pa tam privoščijo. Pa pravim, da je to razmišljanje zelo zelo zmotno, pa se ne jezim več toliko, dokler me seveda ne bo minilo potrpljenje,ker sem se marsikaj tudi naučil od vseh teh oseb. priložnost pa bo tudi tebi dana v življenju spoznati ljudi, ki so pa na forumu same gracije svetniške, imajo pa vsaj kar se razlik med ljudmi delati tiče, v praksi, bajno več masla na glavi. Ampak vse sčasoma.daj ne delaj se spet pametnega in pokroviteljskega...pa nisem ti jaz po kisli župi priplaval Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 jst pa mislim, da človeka vleče v divjino, ker iz tam prihaja, ne pa zato, ker bi imel polno rit. umrl je pa, ker je pojedel strupeno rastlino. tko pač je in umrl bi tko al tko. magari s polhnim talarjem mesa (alpa zelenjave) udobno sedeč na kavču gledajoč tivi mako Hmm,mislim,da ni bil smisel filma da je umrl ker bil itak enkrat umrl.hehe Umrl je zaradi svije iluzorne predstave o divjini.Illusion.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 vse je neumno, vse je crno - belonaj zivi cips! tko pač je ... odtenki so tudi pomembni, tanajtabolj... po moje. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Hmm,mislim,da ni bil smisel filma da je umrl ker bil itak enkrat umrl.hehe Umrl je zaradi svije iluzorne predstave o divjini.Illusion....hmmm...mislim da je smisel filma...da vsak svoj smisel v njem najde...al pa ne...po lastni izbiri...pač vse je neumno, vse je crno - belonaj zivi cips! tko pač je ... odtenki so tudi pomembni, tanajtabolj... po moje.so be it...sis...blues on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.