KOB 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 Zelim si, da bi napredovala pri svoji samozavesti in da bi lahko vsaj enkrat doživela pravo čustvo ljubezni. Da bi se mi enkrat lahko mešalo od zaljubljenosti in da bi vedela kako je, če nekomu pomeniš ves svet,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Naj se ti želja izpolne . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Poglej se v ogledalo, mogoče si že našla ta pravo in prvo ljubezen. Pol pa hiter okol med ljudi, pa se bo nešel še kdo. Mogoče pa že nekomu pomeniš vse to , pa mu je nerodno. , da bi ti to povedal. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Zelim si, da bi napredovala pri svoji samozavesti in da bi lahko vsaj enkrat doživela pravo čustvo ljubezni. Da bi se mi enkrat lahko mešalo od zaljubljenosti in da bi vedela kako je, če nekomu pomeniš ves svet,... KOB, kdor čaka dočaka! Tudi jaz ti želim, da se ti uresničijo te želje! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Kob, samo pazi da bo tega vreden... drugace bos pobirala koscke srca in dushe... ker to tako neznansko boli... Zelim veliko srece pri iskanju! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Danes si želilm, da bi nasmeh, ki sem si ga nataknila zjutraj na obraz trajal...do polnoči in potem zjutraj nekje do 5...potem pa lahko...zaspim....In da bi nasmeh bil na mojem obrazu in obrazu vseh tistih, ki pridejo danes v stik z mano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Zelim si, da bi napredovala pri svoji samozavesti in da bi lahko vsaj enkrat doživela pravo čustvo ljubezni. Da bi se mi enkrat lahko mešalo od zaljubljenosti in da bi vedela kako je, če nekomu pomeniš ves svet,... Ljubite se med seboj! Ljubite svojega bližnjega kakor sami sebe! Blagor tistim, ki so verjeli, pa niso videli! Vir: Sveto pismo Verjemi, da vse ob svojem času pride, tudi ljubezen, ki si jo srčno želiš. Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Tudi zate bo prišel ta čas... Vsak najde svojo polovico(eni prej,drugi kasneje),s katero potem skupaj tvorita popolno celoto. Nikar ne obupuj,nikar ne išči zagnano,doletelo te bo,ko boš najmanj pričakovala.Bodi v cvetju!Chandra Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Vso sreeeeeččččooooooooo!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Emerson je rekel: Pazite se tistega kar hočete kajti tisto boste tudi dobili ! Presneto res je ! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Emerson je rekel: Pazite se tistega kar hočete kajti tisto boste tudi dobili ! Presneto res je ! :o|o:Ni potrebno se paziti, če razmišljamo pozitivno in z ljubeznijo. Širi dobro in dobro boš dobil Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 Ja v vsakem primeru dobiš tisto kar hočeš ! tako ali tako ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Dons me tko razganja, da b šla kar s Humarjem plezat na tisto noro GORO Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Naky , katero goro ? Jaz sem že od sobote tako nora, da kar iščem kaj je nad 2000 m , da grem še to soboto nekam ! Joj, joj kam to pelje ? Naj se nama uresniči ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Meni se že uresničuje !!! Yeessss! Sicer pa bog mi pomagaj, ko bom drobce mojega srca pobirala okrog ! Vseeno mi je ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Vanja...uživaj... ...dokler traja...saj potem pa boš lohk namest Zlate ribice...uporabljala Črno luknjo... :xx!: ...tut pomaga... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 g. Vanja, uzam drugic mene zram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 g. Vanja, uzam drugic mene zram Če se tale komentar nanaša na tisti post o 2000 m, prištej še mene zraven. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 ha,ha kdo bi si mislil, da ste takšni hribolazci, bi lahko naredili enkrat kakšen izlet ! Ja Astra sreča je, da imamo na forumu oboje....vseeno mi je, tole se mi enostavno mora izpolinti ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Vanja, z veseljem. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Tina, a ti greš takole na kakšen pohod ? Ali bolj kolesariš ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Če se zmenim za prost dan, grem najrajši med tednom na kakšen izlet v hribe. Takrat je manj ljudi kot pa med vikendom. Kolesarim pa bolj po bližnji okolici - po službi, da se malo razmigam. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Sva kar temo prestavili (tisto z izleti) sem v zlato ribico, jaz jo mahnem med vikendom. Čao ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.