Skoči na vsebino

Kristalni otroci

VTONKLI

Recommended Posts

Vabljeni 29.1.2005 ob 14.uri na AGRFT kjer bo potekal kulturni program, ob 15.uri bo prva projekcija filma Indigo, nato sledi kulturni program in seminar o Indigih, ob 19.uri pa še druga predstava filma Indigo.

Celoten projekt je dobrodelnega značaja. Izkupiček od prikazovanja filma je namenjen ustvarjalcem filma, denar, ki ga bomo zbrali s sponzorji pa gre v celoti za otroke, žrtve cunamijev v JV Aziji. Karte za film bodo kmalu naprodaj preko spletne strani www.mychi.biz.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec:

No, to me pa res zanima...Mogoč se celo vidmo :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kdaj je pa naslednja projekcija? Žal ravno to soboto putujem. Tudi mavrična sobota bo na 29., če se ne motim.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:V: , upam, da bo še kdaj

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Fajn!

------

<{POST_SNAPBACK}>Vabljeni 29.1.2005 ob 14.uri na AGRFT kjer bo potekal kulturni program, ob 15.uri bo prva projekcija filma Indigo, nato sledi kulturni program in seminar o Indigih, ob 19.uri pa še druga predstava filma Indigo.

Celoten projekt je dobrodelnega značaja. Izkupiček od prikazovanja filma je namenjen ustvarjalcem filma, denar, ki ga bomo zbrali s sponzorji pa gre v celoti za otroke, žrtve cunamijev v JV Aziji. Karte za film bodo kmalu naprodaj preko spletne strani www.mychi.biz.

• 1 month later...

Živijo!

Mene zanima, če je med vami tudi kak indigo starš z kristalnim otrokom?

Jst namreč sem in mamo stalne strese in pretrese doma.

Skozi moram kaj obdelovat in spreminjat, moram pa priznat, da če ga ne bi bilo nebi bila taka kot sm in moram rečt, da sm si bolj všeč zdej. Dost bolj se poznam in dosti več delam stvari zase in se trudim biti čimbolj jst. :inocent: :O:

Nikjer nisem zasledila komentarjev o filmu. Ga je kdo videl?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

• 5 months later...

Napovednik: INDIGO OTROCI, petek, 2.9.05 ob 22.50 na TVS1

Indigo ni samo barva, »indigo« so tudi otroci. So zelo nadarjeni, poduhovljeni in so tu, da bi odrešili svet. Jih znamo prepoznati? Ga imate doma tudi vi? O tem se ob začetku šolskega leta sprašujemo v tokratnem Polnočnem klubu. Vida Petrovčič je pred kamere povabila psihologa dr. Vida Pečjaka, zdravnico Margareto Dolinšek – Bubnič, direktorja Waldorfske šole Iztoka Kordiša in Tajo Alboleno, ki pravi, da je tudi sama »indigo«.

www.rtvslo.si

(*sem bila povabljena, pa sem odklonila sodelovanje x;)x xcivx x:px )

<{POST_SNAPBACK}>Bog vam pomagaj, saj vam zdrava pamet očitno nič ne pomeni...

kaj hočeš s tem povedat?...sori nism čist sigurna

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Spoštujem tvoje vedenje, samo smo pač vsi na nek način kristalni in zto vsak po svoji poti razmišljamo......

V času zasičenosti tehnologije počasi prihajajo zaradi načina življenja tudi tista dušna plat življenja v ospredje, ker kakor v Kaliguli, se vsega prenaješ, poplava podatkov nam je zafilala hard disk in pričeli smo se zavedati, da se moramo počasi vrniti k zemlji, vesolju, moška energija prehaja v žensko, da bi se počasi tudi tu uravnovesilo.

Te spremembe so predvsem prisotne po letu 2000, naenkrat se je pojavilo cel kup strokovnjakov, ki znajo tako ali drugače razlagat naše dušne zadeve, cel kup zdravilcev, pa strokovnjakov zdravega življenja in podobno. Seveda je pač tako, da se otroci najprej učijo od nas potem pa mi od njih in normalno je, da tudi otroci drugače sprejemajo te resnice, če jih učimo poštenega življenja se jih bo tudi kaj prijelo.....Tu jaz vidim odgovor na kristalne ali pa inigo otroke, so pač razlike med njimi, tudi takrat ko smo se mi rodili so bile, samo v drugem znanju, drugačnem okolju. Ko sem se jaz rodil ni bilo kopalnic (umivali smo se v lavorju), bila je ena žarnica na sredini prostora, pa nismo bili siromaki, vendar taka je bila takrat tehnologija. Danes je že toliko tehnologije, poplava podatkov, dostopnost do podatkov, da je normalno, da bodo tudi razlike med otroci velike, ker pač nimajo vsi istih pogojev.

Kar se avre tiče je pa prav taka, kot v nekem trenutku odseva energetska uravnovešenost osebe.....več blokad, več jeze, več nestrpnosti, bolj je avra nesimetrična, bolj je oseba uravnovešena bolj je simetrična in močnejša.......bolj prevladuje tudi violična barava če seveda slikamo po eni od metod slikanja avre. Samo po tem, kaki so indiga otroci, kot je Mateja napisala, ti prav take idealne barve in oblike avre ne morejo imeti. Nisem imel pa priložnosti slik tako označenih otrok videt...mislim in verjamem, da so samo drugačni, kot pač vsi otroci.......

To o odrešitvi sveta....no ja bomo videli, bilo bi lepo...samo sami otroci so veliko premalo, ker odrasli svinjamo.......če ne bomo mi pričeli sanirati, ti otroci, ko bodo odrasli ne bodo imeli več kaj popraviti.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

a veš da men vsak dan pomaga Bog x;)x ampak da mi je prišepnil, da naj spoštujem tudi mnenje drugih, da naj jih ne ponižujem, da naj prisluhnem tudi tistemu, kar mi ima kdo drug za povedat... da moja resnica ni rečeno za vsakogar tudi njegova.... zdrava pamet - če ne bom videla pet metrov preko svoje ograje zaradi nje, jo ne rabim, mi je tko prav fajn, pa če prav me ima kdo za noro ;)

kaj hočeš s tem povedat?...sori nism čist sigurna

Neverjetno, kakšne domislice takoj padejo na plodna tla. Namenjeno je ljudekom, ki nekritično absorbirajo različna čudaštva. Kristalni otroci so čudaška domislica. V času, kakršen pač je, veliko ljudi misli, da je mladina takšna ali drugačna. Otroci niso kristalni ali nekristalni, temveč vzgajani v različnih okoljih. Mnogi otroci so temeljito plačali za eksperimente premaknjenih staršev. velikokrat starši skozi otroke izživijo svoje mladostne frustracije. Bral sem o uničenih življenjih "genijev" (starši so jih za to imeli) in ostalih posebnih vzgojah. A danes so tržno blago ravno zadeve, ki odstopajo od tradicionalnih stvari (ne govorim samo o odnosu do otrok). Ravno ljudeki, ki hitro podležejo vplivu različnih "duhovnih" idej, potrebujejo božjo pomoč, saj sami nimajo dovoljšne sposobnosti prepoznavanja. Naj se sliši še tako grdo, tako pač je.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...