Skoči na vsebino

Kristalni otroci

VTONKLI

Recommended Posts

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx

Ne boš verjela, Mateja - ravno danes sem poslala prošnjo za odobritev seminarja o indigcih pri pedagoški psihologiji II (o čemer sva se pogovarjali že kar nekaj časa nazaj, pa je bila potem tema že zasedena s strani drugih študentov) xsrcx - in ravno danes si ti postnila članek "Daleč vsaksebi" na Sončeve pozitivke :2src:

Naključje? x;)x

Lep dan ti želim,

Maša

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Ejjj, a ne... kakšna 'naključja'... :palec: ... v zvezi z Indigci se vsakič takole 'poklapa'... prejšnji teden sem pred službo dirkala še na pošto, ker mi je ena mlada tršica po pošti vrnila An Indigo celebration... in pomotoma zagrabim s torbo tudi knjigo in nesem vse skupaj v zbornico... pa pogleda kolegica knjigo in reče 'O, a to maš tisto knjigo Indigo?'... :eek: :eek: ' a poznaš tole, al kako?'...'Ja, Knjigobube jo ponujajo ...a ni to to?'.... pa vprašam, če ve, kaj je to 'indigo' 'emmm, eni otroci, nevemkakšniže? '.... no, tkole gre to v zbornicah... x:Dx

Članek 'daleč vsaksebi' (se ti zdi naslov kako povezan z 'naključjem') pa je bil že precej časa nazaj objavljen v Delovi prilogi Šolstvo...

Čuj, Maša, a tema je bila pa že zasedena? To je pa je v bistvu prav krasna novica (razen morda zate ne tako zelo :sori: x?x )! Upam, da uživaš v raziskovanju in pisanju o Indigcih xsrcx x8Dx

Sem vedela, da ti bo všeč x:Dx x:Dx x;)x x:Xx

Ja, še sama nisem mogla verjet, tema je že bila zasedena... Razlog, zakaj ti tega nisem sporočila, je bil to, da je ta mejl, v katerem mi je to profesor sporočil, nekako čudežno šel mimo mojih oči v mojem inboxu :eek: takrat sem imela tudi sama s seboj kar veliko mučk, tako da sem odložila tole spraševanje glede seminarja na kasnejši čas... Potem, ko sem nekega dne iskala en mejl v inboxu, sem pa naletela na tega od profesorja, prvič videla pravzaprav :eek: :eek: :eek: :inocent: - in so se mi ustnice kar razlezle v nasmeh... Zadnjič, ko sem bila na faksu, sem tudi spraševala, kdo naj bi lani imel ta seminar pri pedagoški, pa so mi študenti dali dokaj pomanjkljive podatke... Bom poskusila izbrskat, pa od njih dobit ta seminar, da vidim, kaj bi se še dalo dodat za letošnje leto. :palec:

Upam sicer, da mi bo profesor pustil opravljat ta seminar pri predmetu, odgovora namreč še ne vem. Zaupam v najboljše xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

emmm... en cel dan sem zdržala, da nisem nič napisala, kako zelo, zelo mi je bilo letošnje leto posebno lepo z otroki... včeraj sem se poslovila od mojih malčkovpalčkov :sori: ... kar se mi je zdelo nekak simbolično... da sem na koncu (in vprašanje, ki sem ga postnila v 'horarno' je bilo na nek način res nesmiselno, kot pravi beli Vran, na drug način pa ne... ker sem potrebovala jasnost v sebi) pristala še med osemletniki... prav kot nagrado sem to doživela... moje delo pa je takšno, da je prisotno veliko čustev in občutkov (kar mi je zelo všeč, zato ga imam tako rada)... poslavljanja so del tega. V sredo sem malčkom dala svoje zahvale, napisane na male voščilnice, na katere sem obesila še srčke (ki mi jih je pomagala Daša narediti), v četrtek pa so mi tamali pripravili pravi šov... so mi zarepali en komad o meni yo, yo-yo x8Dx x:Dx ... pa naredili so knjigo in vsak mi je nekaj napisal... najbolj me je pa presenetil fant, ki ni maral delat joge in ostalih podobnih vaj, ni se hodil k meni cartat v naročje... napisal mi je pa: 'draga Mateja, jaz vem da, si ti najbolša učitelca na celem svetu. pozdravla te Matevž'... en malček pa pride k meni, mi da roko in reče:'ko sem te prvič vidu, sem mal dvomu, da mi boš všeč, sam zdej se mi pa zdi, da te bom prou pogrešou.'

... no tkole... rabim mal časa, nekak žalujem za tem nepozabnim druženjem... vsak malček se me je dotaknil... gremo dalje, seveda.... druženje z otroki pa je tudi poslavljanje od njih... oni pustijo sled v meni... jaz v njih...

xsrcx

: 'draga Mateja, jaz vem da, si ti najbolša učitelca na celem svetu. pozdravla te Matevž'... en malček pa pride k meni, mi da roko in reče:'ko sem te prvič vidu, sem mal dvomu, da mi boš všeč, sam zdej se mi pa zdi, da te bom prou pogrešou.'

Mateja x:Xx kako si lahko srečna, da se te dotakne takole bogatstvo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica
jaz vem da, si ti najbolša učitelca na celem svetu

:palec: Matevž pa je brihten poba.....

In srečni so starši, čigar otroci imajo učitelja, ki jim je "najboljši na celem svetu".

Tudi jaz spadam mednje, kajti do sedaj se je vsako leto moj sin ujel z učiteljico.

In brihten ali nebrihten, indigo ali neindigo; spoznanje, da učitelj daje otroku več, kot piše v navodilih in otroci to dojamejo je tisto, kar me osrečuje.

x:Xx za vse učitelje, ki jim uspe priti do xsrcx otrok x!x

• 3 weeks later...

Ne vem kam tole vtaknit....ker naše šefice trenutno ni vsi, ki ste čakali prevod je že na spletu

http://www.lightworker.com/transbeacon/slo...anslations.html

My Webpage

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 3 weeks later...
... in nekaj se le premika (v dolini šentflorjanski x;)x x:Dx x:o)x) ... jeseni bodo namreč objavili moj člankec o Indigcih celo v Šolskih razgledih, povabili pa so me tudi na svoj forum, ker se pojavljajo vprašanja o Indigo otrocih med šolniki ... yeah, yeah x8Dx :palec:

Raček, a veš, da sem jaz tudi dobila nekaj mailov, če lahko dam kakšen nasvet, kako do knjige (zgleda, da mislijo, da imam kaj pri izdaji prevoda zraven)... sem šla preverit na seznam EPTE, pa sploh nisem našla tam 'Inigo otroci' na seznamu...

... bom malo pobarala Epto, kako je zdaj s tem... xrolleyesx

Ja, jaz sem včeraj gledal v Poštnih razledih, imajo za poštarje popust ... Pa te knjige tudi ni bilo tam. Sicer je to knjiga za odrasle, kolikor jaz to razumem, oni pa so tam ponujali knjige za otroke, Harrya Potterja, pa slikanice, ipd ... x:)x

... bom malo pobarala Epto, kako je zdaj s tem...  xrolleyesx

Cool. :palec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...