rachek 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 naročite po promocijski ceni 1.500 tolarjevLahko to naredimo "po elektronski poti" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Rachek, poskusi tukaj EPTA Center za izobraževanje in usposabljanje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Huh, no, lahko bi se sam potrudil tudi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ne boš verjela, Mateja - ravno danes sem poslala prošnjo za odobritev seminarja o indigcih pri pedagoški psihologiji II (o čemer sva se pogovarjali že kar nekaj časa nazaj, pa je bila potem tema že zasedena s strani drugih študentov) - in ravno danes si ti postnila članek "Daleč vsaksebi" na Sončeve pozitivke Naključje? Lep dan ti želim, Maša Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ejjj, a ne... kakšna 'naključja'... ... v zvezi z Indigci se vsakič takole 'poklapa'... prejšnji teden sem pred službo dirkala še na pošto, ker mi je ena mlada tršica po pošti vrnila An Indigo celebration... in pomotoma zagrabim s torbo tudi knjigo in nesem vse skupaj v zbornico... pa pogleda kolegica knjigo in reče 'O, a to maš tisto knjigo Indigo?'... ' a poznaš tole, al kako?'...'Ja, Knjigobube jo ponujajo ...a ni to to?'.... pa vprašam, če ve, kaj je to 'indigo' 'emmm, eni otroci, nevemkakšniže? '.... no, tkole gre to v zbornicah... Članek 'daleč vsaksebi' (se ti zdi naslov kako povezan z 'naključjem') pa je bil že precej časa nazaj objavljen v Delovi prilogi Šolstvo... Čuj, Maša, a tema je bila pa že zasedena? To je pa je v bistvu prav krasna novica (razen morda zate ne tako zelo )! Upam, da uživaš v raziskovanju in pisanju o Indigcih Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Sem vedela, da ti bo všeč Ja, še sama nisem mogla verjet, tema je že bila zasedena... Razlog, zakaj ti tega nisem sporočila, je bil to, da je ta mejl, v katerem mi je to profesor sporočil, nekako čudežno šel mimo mojih oči v mojem inboxu takrat sem imela tudi sama s seboj kar veliko mučk, tako da sem odložila tole spraševanje glede seminarja na kasnejši čas... Potem, ko sem nekega dne iskala en mejl v inboxu, sem pa naletela na tega od profesorja, prvič videla pravzaprav - in so se mi ustnice kar razlezle v nasmeh... Zadnjič, ko sem bila na faksu, sem tudi spraševala, kdo naj bi lani imel ta seminar pri pedagoški, pa so mi študenti dali dokaj pomanjkljive podatke... Bom poskusila izbrskat, pa od njih dobit ta seminar, da vidim, kaj bi se še dalo dodat za letošnje leto. Upam sicer, da mi bo profesor pustil opravljat ta seminar pri predmetu, odgovora namreč še ne vem. Zaupam v najboljše Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 emmm... en cel dan sem zdržala, da nisem nič napisala, kako zelo, zelo mi je bilo letošnje leto posebno lepo z otroki... včeraj sem se poslovila od mojih malčkovpalčkov ... kar se mi je zdelo nekak simbolično... da sem na koncu (in vprašanje, ki sem ga postnila v 'horarno' je bilo na nek način res nesmiselno, kot pravi beli Vran, na drug način pa ne... ker sem potrebovala jasnost v sebi) pristala še med osemletniki... prav kot nagrado sem to doživela... moje delo pa je takšno, da je prisotno veliko čustev in občutkov (kar mi je zelo všeč, zato ga imam tako rada)... poslavljanja so del tega. V sredo sem malčkom dala svoje zahvale, napisane na male voščilnice, na katere sem obesila še srčke (ki mi jih je pomagala Daša narediti), v četrtek pa so mi tamali pripravili pravi šov... so mi zarepali en komad o meni yo, yo-yo ... pa naredili so knjigo in vsak mi je nekaj napisal... najbolj me je pa presenetil fant, ki ni maral delat joge in ostalih podobnih vaj, ni se hodil k meni cartat v naročje... napisal mi je pa: 'draga Mateja, jaz vem da, si ti najbolša učitelca na celem svetu. pozdravla te Matevž'... en malček pa pride k meni, mi da roko in reče:'ko sem te prvič vidu, sem mal dvomu, da mi boš všeč, sam zdej se mi pa zdi, da te bom prou pogrešou.' ... no tkole... rabim mal časa, nekak žalujem za tem nepozabnim druženjem... vsak malček se me je dotaknil... gremo dalje, seveda.... druženje z otroki pa je tudi poslavljanje od njih... oni pustijo sled v meni... jaz v njih... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 : 'draga Mateja, jaz vem da, si ti najbolša učitelca na celem svetu. pozdravla te Matevž'... en malček pa pride k meni, mi da roko in reče:'ko sem te prvič vidu, sem mal dvomu, da mi boš všeč, sam zdej se mi pa zdi, da te bom prou pogrešou.'Mateja kako si lahko srečna, da se te dotakne takole bogatstvo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 jaz vem da, si ti najbolša učitelca na celem svetu Matevž pa je brihten poba..... In srečni so starši, čigar otroci imajo učitelja, ki jim je "najboljši na celem svetu". Tudi jaz spadam mednje, kajti do sedaj se je vsako leto moj sin ujel z učiteljico. In brihten ali nebrihten, indigo ali neindigo; spoznanje, da učitelj daje otroku več, kot piše v navodilih in otroci to dojamejo je tisto, kar me osrečuje. za vse učitelje, ki jim uspe priti do otrok x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ne vem kam tole vtaknit....ker naše šefice trenutno ni vsi, ki ste čakali prevod je že na spletu http://www.lightworker.com/transbeacon/slo...anslations.html My Webpage Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 O, kaj sem odkrila ... hvala, Cosmica, ker si mislila tudi na to (sicer pa tale obvestila dajem v tole temo ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 ... in nekaj se le premika (v dolini šentflorjanski ) ... jeseni bodo namreč objavili moj člankec o Indigcih celo v Šolskih razgledih, povabili pa so me tudi na svoj forum, ker se pojavljajo vprašanja o Indigo otrocih med šolniki ... yeah, yeah Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Bravo, Mateja. Jaz pa po več kot mesecu dni še vedno nisem dobil knjige. :xx!: Bo treba založbi še enkrat pisat, očitno. Če ne, pa v knjigarno kupit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Raček, a veš, da sem jaz tudi dobila nekaj mailov, če lahko dam kakšen nasvet, kako do knjige (zgleda, da mislijo, da imam kaj pri izdaji prevoda zraven)... sem šla preverit na seznam EPTE, pa sploh nisem našla tam 'Inigo otroci' na seznamu... ... bom malo pobarala Epto, kako je zdaj s tem... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja, jaz sem včeraj gledal v Poštnih razledih, imajo za poštarje popust ... Pa te knjige tudi ni bilo tam. Sicer je to knjiga za odrasle, kolikor jaz to razumem, oni pa so tam ponujali knjige za otroke, Harrya Potterja, pa slikanice, ipd ... ... bom malo pobarala Epto, kako je zdaj s tem... Cool. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 mene tile kristalni otroci vedno spomnijo na kristalko hehe mrbit zarad imena al kaj hem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 men se pa zdijo kt eni vesoljci..prvič slišm zanje.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 mene tile kristalni otroci vedno spomnijo na kristalko hehe mrbit zarad imena al kaj hem Uff, a ni Kris indigec ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 men se pa zdijo kt eni vesoljci..prvič slišm zanje.. premalo opazujete Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 sej, pardon...sem se za brez veze kle not uturila... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Meni pa pri vseh teh indigo in kristalnih otrocih manjkajo mavrični. Se mi zdi, da sem enkrat na strani od MY CHI brala o vseh treh. A ve kdo kaj o tem? LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 . je vse nekak isto Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ... bom malo pobarala Epto, kako je zdaj s tem... Hmm, jaz sem danes videl obvestilo od poštarja, da je nek paket prišel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ... fino. naj bo kaj luštnega v njem (na založbi se pa sploh ne javljajo... so najbrž na dopustu ali kaj... :o|o: ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 A ne da, Mateja ... je res bila knjiga noter. Prvih 18 strani sem kar v službi prebral, ko sem malical breskve. Zelo zanimivo čtivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.