Skoči na vsebino

Kristalni otroci

VTONKLI

Recommended Posts

xDDx Eeeem, pravzaprav res ne...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na kratko: to so otroci, ki se bodo začeli bolj množično rojevati zdaj (naj bi bili otroci Indigo otrok). Najbolj značilno zanje je, da imajo izredno notranjo moč, hkrati pa so zelo ranljivi. Poleg tega je pri njih popolnoma ohranjena jasnovidnost, telepatija,...Tako imenovani "skavtki", ki so prišli na Zemljo samo tipat teren na Zemlji, pa so že kakšni dve ali tri leta med nami. Kaj v zvezi z njimi pa te zanima?

Pa kaj si bodo še izmislili?

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

to itak, ja..sam pol otrok se navad takih pohval˝in potem vedno preizkusa-poizkusa dosec tisto pohvalo tut izrazit, potem pa pride morda do izcrpanosti in meje nezmoznosti vsega popolnega kot ,ga predstavljajo starši ..starši tut radi otroke kar tko pohvalijo,samo da je mir u bajti x:Dx

Ej, tole sm pa spregledala.

Ja, res znajo take pohvale predstavlat napor za otroka, ki pa nerad vid svoje starše žalostne in bi jim rad ustregel :palec:

Jz se sam bojim, da ne bojo starši manično zdej iskal lastnosti kristalnega otroka pr svomu otroku...

Hm, se pa spominjam, da se je govoril, da je generacija 82' neki posebnga x;)x xrolleyesx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ja, ti otročki so nekaj posebnega.

Pri nas sta dva. Moja nečaka. Eden je star 7 let drugi pa pet.

Ker mi je bilo dano, da se veliko ukvarjam z njima. Sem tudi spoznala vse njune odlike in pa tudi muhe, ki jih imata. Npr. takim otrokom se ne moreš zlagati, ker te prebere v trenutku. So lahko izredno občutljivi, včasih zelo ponotranjeni. Imajo izredno močno domišlijo. Zelo empatični.

Z lahkoto se učijo...hitro stvar "poštekajo".

Njuna "muha" izredno svojeglavost...lahko bi rekla trma. Eden "znastvenik" drugi pa "umetniik".

Vsak otrok je nekaj posebnega ...unikat za sebe in Vsak mora biti delžen pozornosti, ljubezni in vspodbude...pa naj bo indigo, kristalen...ali pa mavrični. x:)x

Moje mnenje:

Pozdravček xsrcx

Nismo užaljeni, Trudi... je pa bilo zanimivo prebrat, kako hitro si me 'določil' in opredalčkal ... meni se pač zdi velika razlika med tem, če nekdo govori iz izkušnje (jaz recimo o kirurgiji bore malo vem in bi bilo verjetno hecno, če bi kirurgom razlagala, kako so njihove operacije brezvezne, ker...) ali kar tako, ker 'se mu nekaj zdi'... poleg tega je razlika, ali poveš mnenje o nečem, ali zraven še sodiš o človeku...

Hm, se pa spominjam, da se je govoril, da je generacija 82' neki posebnga x;)x  xrolleyesx  x:Dx

Vsaka generacija in vsakdo je neki posebnega, še zlasti pa je od vsakega starša njegov otrok nekaj posebnega, tak ali drugačen; bolan, ali zdrav; prizadet, ali 'normalen'; majhen, ali velik;.............

Bla, bla, bla... beri v kontekstu.... xrolleyesx x;)x

Dear Human,

Kdo od vas,razen Mateje za katero sem prepričana,da je to storila,je prebral knjigo'Indigo otroci ,so med nami'Lee Carol-Jan Tober, naj dvigne roko,drugi pa .....kakor želite hočete samo,brez mene.Sem že ,uvodoma, povedala.

Čisto razumljivo je ,da je vsakemu staršu njegov otrok najlepši in najpametnejši.Enakega mnenja sem,presneto enakega.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Čveka, jaz sem jo prebrala x;)x

Pa sploh ni fora v tem, a si prebral knjigo al ne, se mi zdi... tisti primeri, ki so not navedeni, zaboga, če si daješ možnost, da to obstaja, potem ja, si morda daš možnost, da verjameš v parapsihološke pojave pri njih, drugač se pač od tega odrežeš...

Sem imela v ponedeljek seminar o indigcih na faksu pri pedagoški psihologiji, učitelj je ful odprt, bil vesel tega seminarja, celo podpira zamisel o indigcih (bom rekla, da je simpatizer, pa je to človek, ki je star čez 50 let!, ne nek neugnan mlad neopredeljivec in nerazmišljevalec kao x;)x ), je bila pa burna debata na koncu.

Eh, da ne bom zdaj klepetala tule, na kratko:

sploh ni fora v klasificiranju, in tisti, ki je to izkusil, to itak ve. Drugi pa boste še zvedli, ko boste al to izkusili pri sebi al pa boste priča temu pri kakšnemu otroku.

Zato mislim, da se Mateji ne da debatirat (oprosti, Mateja, sem si dovolila, če imam napačen vtis, me prosim popravi) in ravno zato se tudi meni ne bo dalo debatirat o tem.

Ko enkrat doživiš to... izkušnjo enosti, čutenja drugega, ne klasificiraš več. Lahk so magar drekaste barve, pa jih imaš še vedno rad zaradi točno tega, kar so, vsakega človeka posebej, ker je točno tak - unikat in zato poseben.

Aja. Indigci nam pa samo kažejo, kaj vse še obstaja. In niso neka super rasa, ker itak vsi pridemo do tja. x:Xx Pa ne v naslednjem življenju. Just watch. x:Dx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Zato mislim, da se Mateji ne da debatirat

v bistvu, ja (oj, Sončna, WB :palec: )... zato... ker - kaj pa naj bi debatirala z nekom, ki uleti v temo , prebere dva posta in zaključi, da je to bul šit? Naj zdaj pišem kilometrske poste in se trudim, da bi dokazala, da temu ni tako (ima svoje otroke? dela z njimi?)? Zakaj torej že? Itak so me ti že takoj določili, da sem ošabna in da se tukaj ven mečem, ker bi bila rada spešl (ker mi baje to drugje ne uspeva). Pa naj bom zanje taka. Pa kaj? Če bi prebrali, kar sem pisala, bi videli, da sem vse to, o čemer so spraševali in imeli pripombe, že napisala (in ne enkrat). Za tem, kar pišem o otrokih, je več let mojega življenja, ki sem ga temu posvetila. Ker so mi spoznanja in moje spremenjeno sprejemanje in odzivanje prinesli veliko pozitivnih povratnih reakcij, sem začutila, da bi to podelila z drugimi... ker bodo v mojih izkušnjah in spoznanjih morda našli nekaj odgovorov...

Čveka... knjigo sem v originalu prebrala pred nekaj leti x;)x

Sončna vila,

z ozirom na odziv na katerega sem doživela ker sem indigca samo omenila sem

tudi zapisala naj si,kdorkoli hoče o tem sploh debatirati ,najpreje prebere omenjeno,knjigo.

Povedala oz.potrdila pa sem tudi samo to kar je vsem,kristalno,jasno.Vsakemu staršu je njegov otrok najlepši in najpametnejši.Lahko tudi drekaste barve,kot meniš ti.

Močno upam,da si vse replike prebrala,si ustvarila neko sliko, predno si napisala kar si.

Da končam...tudi meni se ,o tem,ne da debatirati.Izkušnje z njimi,indigci,imam.(enem)

Lep pozdrav

Joj Čveka xsrcx , tisto je bila bolj replika na vse prejšnje poste, ne na tvoje pisanje, tvoje besede o knjigi sem samo uporabila za izhodišče svojega posta.

Oprosti, če je izgledalo kakorkoli drugače, ni bilo mišljeno xvrtcx . Sva itak na isti valovni, vsaj kar se indigcev in podobnih otrok tiče x;)x xokx

Lepo nočko, zdej grem pa res pospravljat x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

... (jaz recimo o kirurgiji bore malo vem in bi bilo verjetno hecno, če bi kirurgom razlagala, kako so njihove operacije brezvezne, ker...)

Sam sem indoktriniran racionalist. Oče treh čudovitih otrok. Zame zelo posebnih, v svetovni shemi stvari pa verjetno čisto nič. Zaradi splošne izobrazbe sem se pustil prepričat, da sem šel za dve leti v šolo čustvene inteligence.

In, dragi moji (pokroviteljsko), povedati vam moram, da precej "svobodno" uporabljate pojme, ki jih očitno ne poznate. Npr. kvantni preskok (kaj za vraga je to - pa menda ja ne mislite na "Quantum Leap" nadaljevanko). Pa energija. Itd.itd. Recimo, Mateja (vsaj mislim) objavi slikico, na kateri se vidi kontrast in to poimenuje za avro. Pa je zadeva zelo verjetno povsem fizikalne narave. Mateja, če hočeš vedeti, ali gre za avro, daj malo sfiltriraj negativ...

Rad preberem kaj novega, o indigo otrocih, ali kristalnih. Ampak stvar mora biti notranje dosledna. Recimo: pa kdo smo mi, da se naši generaciji dogajajo same čudovite stvari? Ravno zdaj, od vse človeške zgodovine, se rojevajo indigo in kristalni otroci, in to po letu 1970 indigo, po letu 2000 kristalni? Zakaj? Seveda lahko odmahnete z roko in rečete: ne bom debatiral z nekom, ki nima pojma. Ampak, če so argumenti tako trhli, da ne prepričajo nikogar razen verujočih, ali so še sploh argumenti? Aja, če dvesto tisoč ljudi v en glas trdi, da avre obstajajo, in mi je nihče ne zna niti opisati, niti pojasniti, niti pokazati na znanstveno sprejemljiv način, potem zame še vedno ne obstajajo.

Na svetu je 5 milijard ljudi. Postavite Gaussov klobuk na populacijo glede katerekoli lastnosti, pa boste ugotovili, da med nami mrgoli drugačnih. In super, da je tako. Ampak to ni znak časa, to je znak naše pozornosti glede drugačnosti.

In končno, čisto vsak otrok si zasluži našo pozornost. Ne samo neubogljivi. Navkljub Kristusu, ki bo pustil vodljive ovce, da bo našel nevodljivo ...

Moj piskrček še x;)x

Že astrološko se je pokazalo, da se je v letih 1988-do 1989 začelo nekaj dogajati na svetu. Ker se je zgodil položaj, ki vpade vsakih 175 let. Uran, Saturn, Neptun - v kozorogu..

Torej naloga otrok rojenih v tem obdobju bo nekaj storiti v vezi našim ljubim planetkom.

Samo kaj?

Mi, starši,ki tako izkoriščamo vse dane dobrine in jemljemo za samoumevno tole in potem naj naši otroci popravljajo za nam?

No, marsikaj se ne da dokazati, pa vemo, da deluje.

Recimo hitrejši razvoj otrok.

V starih bukvah piše - dojenček začne razločevati pri 3-več mesecev..

Sem cartljala malo pupo - mesec staro, jo potem vrnila nazaj k mamici in je non stop obračala glavico proto meni..hmm?

Če me ne bi razločila, bi ji dol viselo zame x;)x

Ali pa tisto: joj tvoje hčere so bolj bistre kot ti...pa kaj vse će znajo(recimo ko so bile v starosti dveh treh let)...Sploh mlajša - ima blazno logiko in dobro srce..zmožnost neskončnega odpuščanja.

Mah..nekaj se sigurno dogaja.

Kako bomo pa stvari poimenovali. pa je itak vseeno..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Joj Čveka xsrcx , tisto je bila bolj replika na vse prejšnje poste, ne na tvoje pisanje, tvoje besede o knjigi sem samo uporabila za izhodišče svojega posta.

Oprosti, če je izgledalo kakorkoli drugače, ni bilo mišljeno  xvrtcx . Sva itak na isti valovni, vsaj kar se indigcev in podobnih otrok tiče x;)x xokx

Lepo nočko, zdej grem pa res pospravljat x;)x

Sončna

ojla,

ojej ,jaz pa tako osebno vzela :xx!: Se opravičujem.

Mi je malo kri zavrela ker ljudje,total nepoučeni,razglabljajo nekaj o čemer bi bilo,predno se ne prepričajo,preberejo..... bolje,da so tiho.

Knjiga je čudoviti dopolnilo k osebnim izkušnjam.

Rada imam,malce 'odštekane, kot pravijo v vrtcih pa vendar tako zanimive ,neposredne,

nekam v kozmos gledajoče,indigo oz.kakorkoli jim že rečemo, otroke.

Kot pravi Nataly :pri njih opaziš različnost,drugačnost ....,ki pritegne pozornost.

Lep pozdrav :palec:

Heh, Mateja, si mi ti ena elegantna mačkica... x:o)x ...meni se pa danes da še kaj zapisat, mi je všeč, ko je FC tako lepo napisal stvari, pa replike na njegove besede so mi kar same uletavale v misli med branjem x;)x

... povedati vam moram, da precej "svobodno" uporabljate pojme, ki jih očitno ne poznate...

Ma ja. Veš kaj se mi predvsem dogaja. Ko me kdo vpraša, kaj vidim, kaj občutim ob določenih čudnih filingih, vedenju o stvareh... mu velikokrat ne znam razložit, ker za to nimamo besednjaka... pa potem nekak razložiš najboljše, kot znaš, da bi nekak dobil ven najboljši približek tega; smešno je pa to, da če se drugemu človeku to ne dogaja, mu še vedno ne boš mogel tega zadovoljivo pojasnit, ker on sam s tem nima izkušnje. Če imaš pa recimo pred sabo človeka, ki se mu dogajajo iste stvari, ti pa začne, še preden končaš prve tri besede, vskakovat z "Jaaaaaaa, to ja, a ti tut, točno to!!!! :lol: :lol: " in kaže s prstom nekam tja v tvoj solarni pleksus ponavadi, potem pa itak besede zamrejo in se rišejo samo še nasmeški in dogajajo dotiki.

To so stvari, ki jih z besedami zelo težko opišemo. Florijan, opiši nekomu, ki ne voha, vonj vrtnice? Sploh pa je itak res, da so besede le grob približek realnosti, ne pa realnost.

Recimo: pa kdo smo mi, da se naši generaciji dogajajo same čudovite stvari?

Kdo pa smo mi, da se nam ne bi? x:Dx x:px

Ampak to ni znak časa, to je znak naše pozornosti glede drugačnosti.

Ja, moje mnenje je, da imaš prav xokx Namreč, že prej so se verjetno ljudem dogajale takšne stvari, pa nis(m)o dajali pažnje na to - zakaj, je verjetno več razlogov, se ne bi spuščala v to. Mislim pa, da je razlika v tem, da nam je sedaj to začelo stopati v zavest, bosti v oči, sedaj se s tem ukvarjamo, posvečamo pozornost takšnim in drugačnim pojavom, prej pa tega nismo delali. In pomembna je pozornost, ozaveščenost o tem, da se naučimo s tem potem delat, operirat. Tako kot na nek način je pojav govora med ljudmi olajševal komunikacijo, jo bo tole še bolj. Govor srca in duše. Če je kdo to že doživel pri stiku z drugim, točno ve, o čem govorim. x;)x Drugi boste pa še izvedeli, saj sem že napisala. Samo čičite pa čakite. x:Dx x;)x Vse še pride.

Aja... in je napisala Nat, da za veliko stvari vemo da delujejo, se jih pa ne da razložit - naj postrežem še z enim primerom, in sicer dvojno slepi eksperiment o učinku molitve. Dokazali so, da zdravljenje na daljavo oziroma molitev za bolnike deluje. x;)x Ne bom zdaj šla prav avtorjev in literature iskat, tole se da najt v knjigi "Polje" (Lynn McTaggart), za hiter info. x;)x

Grem v mesto, vsem želim en lep dan xsrcx

Sončna

VILA SONCA

Aja, Čveka, sem pozabla prej - ni panike sploh, se ti ni treba opravičevat, itak je bil tule očitno na delu misunderstanding x;)x x:Xx

Pa Florijan Cvetko, dobrodošel med nami xsrcx Še mal, pa boš čist naš x;)x :P

Sončna

VILA SONCA

Včeraj me je od frendice škrat (3.5l) vprašal zakaj govorim tako smešno slovensko x:Dx (beri ljubljansko-mali je pa korošec)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Veste koliko besed imajo eskimi za sneg? 25.

Ali veste koliko je barv? 3? 12? 16mio? neskončno?

Ali veste koliko je spolov? 2?

S tem želim malo potipati za svojimi kot vašimi zaznavnimi obzorji.

Verjamem, da je možno, da človek razvije neko vrsto čutenja avre, karkoli pač že to je. Da avro vidi kot barvo, neko izvzetost iz vseh mogočih frekvenc valovanj.

A vendar se mi zdi zanimivo, kako smo vsi naenkrat pametni glede indigo otrok.

Pa nismo veste?

Enostavno smo prevzeli nek koncept mišljenja, ki nam je omogočil razumeti nekatere zadeve, in zdaj mislimo, da vemo vse o avrah in ne vem čem še vse.

Problem je v tem, da avra, bodimo iskreni ni splošno prisotna zaznava v našem vsakdanjem življenju, da cerjetno ni opora, na podlagi katere bi si upali odločat. V tem je problem. Je pa ustrezno mašilo, za vprašanja, ki so se nam do zdaj zdela nerešljiva, in vidimo v tem enkratno priložnost, da jih pometemo pod preprogo.

Na primer.

Vzhodnjaki uporabljajo pojem KARMA, to je oznaka, ki bi se po našem starogrškem izročilu morda sklapljala s pojmom usoda. Tako s pojmom usoda, kaj šele karma, imajo redki stopiti v stik. Za normalnega zahodnjaka so potrebna leta resnega in zavzetega študija o pojmu karma. Kljub temu je mogoče večkrat slišati, kako je nekdo, tu in tam uporabil ta pojem, da bi nekaj razložil.

V tem se mi zdi problem. v tem se kalijo kompleksi našega življenja, ki nas odvračajo od zdrave utilitarne pameti, ki je taka edina smiselna.

Let the sunshine in

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...