MUCAMACA 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ah, kaj jaz vidim, ker je moj MC na 17 st. Strelca, mi prav tam (oz.je že mal čez) hara Pluton.Ma ni da ni... saj imam res svašta in diham že na škrge. Ruby 72, hvala za info ...menda to pomeni, da gre na bolje ali kaj? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Aja,Sonce je natalno v 8.in Škorpijonu ...in še sem živa...khemm. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 O MucMac, me veseli, ko si 'se ziva'! Pluton hara in dihas na skrge? Ja, saj - ehh, a nisi prebrala mojega tolazilnega posta tamle nekje zadaj, da kolk power in vse? Ja, je zdaj pac v 10. - fajn, nove premike se bos sla in tko, a ni to fajn?Saj si skorpija, madonca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Pri meni pa je Pluton kulminantni planet. (Drugače je v deveti hiši, kjer je tehtnica). Poleg tega sem v izračunu zasledila naslednje: Točka duha: Dvojček Točka fortune: rak Vzhajajoči planet: Neptun. Kaj pomeni vse skupaj? Kulminantni planet naj bi bil eden najpomembnejših, pluton je pa kar destruktiven. Za te točke pa nikjer ne najdem razlage - kaj pomenijo same po sebi in kaj v kombinaciji z znamenji/planetom, ki sem jih navedla. Če se komu da, pomoč prosim ! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.