Skoči na vsebino
Pozdravljen/a na novem LN Forumu! ×

Dinamika in kompatibilnost partnerstva


Vojko

Recommended Posts

Hvala vsem, ki sodelujete v tej temi.

 

Vabim vse, ki vas tematika zanima,

 

da se javite v forumu tao-si -

 

Devetzvezdni KI - FORUM

 

Z veseljem vam odgovorim na vaša vprašanja! Vojko

 

 

Devetzvezdni KI je astrologija iz katere lahko veliko izvemo tudi o odnosih in dinamiki odnosov med ljudmi. Dobro je, da se zavedamo, da je vsaka astrologija le METODA s katero lahko opisujemo posameznika. Posameznik pa je NEPONOVLJIVA in ENKRATNA pojava.

 

Vsak posameznik nosi s seboj energijo (je energija), ki je posebna prav za njega.

Ko z astrologijo opisujemo lastnosti posameznika in jih tipiziramo, nikakor ne mislimo, da ima posameznik le tiste lastnosti, ki so v opisu napisane.

 

Devetzvezdni KI opisuje posameznika, ki je "nerazvit". Torej tisti, ki ni veliko naredil na spoznavanju samega sebe, da bi svoje lastnosti čim bolj spoznal in jih seveda, po možnosti tudi obvladal, tako, da bi bile v korist njemu in hkrati vsej njegovi okolici.

 

Torej vsak posameznik lahko veliko naredi zase z zavedanjem samega sebe in trenutka v katerem je, se tako spoznava in s tem izpopolnjuje in izpolnjuje - postaja tudi na zavestnem nivoju celovit človek, kar pa ima za posledico boljše odnose s samim seboj - torej tudi s svojo okolico - s soljudmi. Pri tem delu nas seveda ovirata in zavirata družbena in življenjska stvarnost, v kateri se želimo znajti čimbolje, največkrat na načine, ki smo si jih pridobili kot otroci in mladostniki, ki pa že davno niso več ustrezni.

 

Devetzvezdni KI nam lahko pomaga, da sebe in svoje lastnosti odkrivamo hitreje in bolje in se hkrati zavedamo, da smo tako mi, kot vsa naša okolica spremenljivi in nikoli natančno takšni, kot smo bili v kateremkoli preteklem trenutku. In vendar smo kljub odkrivanju in spoznavanju samosvoji - samosvoja energija, ki z enim človekom reagirana en in z drugim človekom na drug način, ki se spreminja iz dneva v dan. Kljub temu z nekaterimi soljudmi lepše vozimo skozi življenje, z drugimi pa težje. Prav gotovo pa je dinamika med dvema posameznikoma vedno drugačna kot pa med drugima dvema.

 

Energija, ki jo imamo in ki se pri vsakem spreminja skozi čas, je tista, ki po astrologiji Devetzvezdni KI, v veliki meri določa odnose tako med prijatelji, znanci, družinskimi člani in v delovnem okolju.

 

V tej temi bi se pogovarjali predvsem o tem.

 

Sprejemam vprašanja, odgovarjal pa bom predvsem tistim, ki boste v rubriko opisali svoje konkretne odnose v kateremkoli okolju. Opisi naj bodo dokumentirani z rojstnimi datumi opisanih.

 

 

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
Devetzvezdni KI je astrologija iz katere lahko veliko izvemo tudi o odnosih in dinamiki odnosov med ljudmi. Dobro je, da se zavedamo, da je vsaka astrologija le METODA s katero lahko opisujemo posameznika. Posameznik pa je NEPONOVLJIVA in ENKRATNA pojava.

 

... Torej vsak posameznik lahko veliko naredi zase z zavedanjem samega sebe in trenutka v katerem je, se tako spoznava in s tem izpopolnjuje in izpolnjuje - postaja tudi na zavestnem nivoju celovit človek, kar pa ima za posledico boljše odnose s samim seboj - torej tudi s svojo okolico - s soljudmi.

 

x:)x Dragi Vojko! x:)x

 

Vesela sem, da bo na Luninem netu Devetzvezdni KI zasijal

v svojem mavričnem siju in hvala ti za to.

 

Prosim te, če mi lahko osvetliš,

zakaj se v okolju fantove družine počutim nekako zadušeno,

ne morem dihati kadar sem pri njih.

 

Ali ima smisel vztrajati v tej zvezi,

ali po teh indikatorjih ne x?x

 

Sicer sem prepričanja,

da je neko razmerje potrebno negovati

se zanj truditi in ne takoj vreči puške v koruzo. xsrcx

 

Se ti zahvaljujem za osvetlitev situacije.

 

x:)x Želim ti lepo nedeljo - dan sonca x:)x

in vsem ostalim pravtako! x^x

 

x:)x Helena x;)x

Popravljeno -> Helena

Helena

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:)x Moje podatke sem pozabila navesti. xrolleyesx

 

Izvoli Vojko.

 

Moi - 10. 4. 1970, 10.50 Brežice

 

Želim sebe spremeniti v odnosu do okolice,

potrpežljivost vem, da moram razvijati

in doslednost predvsem do sebe

ter vztrajnost, da začete stvari dokončam

(npr. projekt Srčna želja v Zlati ribici)

 

Katerih strahov se moram še znebiti,

da se bo 30 kilogramski odvečni ovoj

okrog mojega telesa stopil x?x

 

Verjamem, da je večina odgovorov v meni,

namigni mi prosim, na kakšen način naj jim

prisluhnem, da jih bom slišala.

 

Hvala iz xsrcx

 

x:)x Helena x;)x

Helena

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Vojko! x:)x x^x x:Xx

Kul se mi zdi, ko si odprl prec tele teme (*ti ze ves, kaj ljudi najbolj zanima) - pa dal si moznost, da se razmislja v vseh smereh...

Ne da je zdaj 9zqi in konec - ena tema in ciao! ... a ves...

Tako da se mi zdi ful dobro tole...

 

Partnerstvo... nekaj sem opazila...

Rojena sem 13., zanimivo pa je to, da sem imela v lajfu samo dva resnejsa partnerja, pa sta oba rojena 30.

Nekaj mojih frendic pa je prav tako stiric (samo pac niso 13, sestevek drugih cifer je to) in imajo moske 'trojke'.

A ni hecno?

Za kaj gre tule?

za nekaksno... smer, 'nadaljevanje'... V cem je finta? Si ze kdaj opazil tudi ti pri svojih primerih tole?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Aja... sem bila povrsna... si rekel - VSE ljudi...

Hmm... kaj pa vem.

Mislim, da sem nekoc kar presenecena ugotavljala, kako se stekam pravzaprav z vsemi ciframi, prav zares, imam kar pisano paleto, vendar nekako poleg trojk imam veliko kontakta predvsem s stiricami in osmicami, pa tudi enkami...

Ful ljudi, ki mi je blizu ali so z mano v sorodu, je osmic.

4 --> 8 ... Saj je logicno, v bistvu - dva kvadrata,,, tudi v kartah je npr. podobno tole, mislim v tarotu...

Aja - v mojem lajfu je tudi dosti sedmic in devetic... No, ampak saj... saj pravim, da imam kar z vsemi tole.. nekaksno kompatibilnost. ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Draga Helena

 

Hvala ti za lepe želje in upam, da se uresničijo..

 

Zdaj pa k odgovoru. Oprosti, vendar si ne morem kaj, da ti ne bi napisal nekaj čisto izven KIja - namreč moje osebno razmišljanje o tvojem pisanju (še preden si ogledam karto).

 

Veš kako mi hudo, ko gledam svojega sina, ko se v življenju tepe z skoraj enakimi težavami, pa noče slišati ničesar od tistega, kar mu okolica govori. Ko čitam tvoje stavke, mi pač ni tako hudo, a se mi zdi, da delaš enako kot sem delal sam ves čas, vse dokler me ni KI pripeljal do odločitve, da grem na seminar "jasnovidnosti". Tam nam je inštruktor (učitelj, medij) pokazal, da vsi odnosi z našim okoljem ležijo v nas samih. Na to sem se spomnil, ko v tvojem pisanju najdem stavek: "Želim sebe spremeniti v odnosu do okolice,......"

Veš, spremeni sebe do sebe, pogled nase, saj si sama zase idealno bitje, ja, bitje brez napak, brez pomanjkljivosti - vse te lastnosti si zavestno prevzela v obdobju, ko si bila nemočna v boju z zunanjim svetom, potem pa pozabila, od kje so.

Naše težave se začno šele takrat, ko komuniciramo z drugimi ljudmi. Sami zase smo odlični in čudoviti in to velja vedeti ves čas. Tako govorijo tudi vsi klasiki Feng Shuia, ki je v bistvu nastal iz zakona petih pretvorb in kasneje JI Činga.

 

 

Zdaj pa KIjevsko: (v pisanjih ne pokažem vseh odnosov (tabel), saj je le teh preveč, za takle forum)

 

Helena 10. 4. 1970 3 3 5

fant 7. 2. 1975 7 8 3

 

očef 18. 6. 1946 9 1 4

mamaf 29. 4. 1947 8 9 4

 

Najprej poglejva odnos njegovih staršev: Ne glede na to, da imata oče in mama fanta veliko besednih nesporazumov - da imata težave v komunikaciji (drugi par številk), pa sta se kar dobro našla, saj imata enako življenjsko pot (energetski jaz - tretja številka). Oba ciljata nekam visoko - skorajda nedosegljivo z enim očesom na denarju in z drugim na lepoti. Poleg tega pa se fantova mama ob fantovem očetu kar dobro počuti, saj od njega dobi energijo (9 daje energijo osmici)

 

Oče je najbrž zelo živahen in samosvoj moški, ki si v enakopravnem odnosu vzame malo več pravic. V tvoji družbi najbrž kar zasije, saj dobi polno energije (mlado drevo 3 hrani ogenj). Vendar tebe to izčrpava. Kadar je v bližini fantova mama zadeve še kar peljejo, ko pa ste sami in je tvoj fant čustveno zelo blizu tebe, pa ga že sama očetova prisotnost zelo prizadane. Ta energija potem gre od fanta proti tebi in prizadane tudi tebe.

 

Menim, da imata tvoj fant in njegov oče popolnoma drugačne odnose, kadar tebe ni v bližini. Posebej, ker si ti prevodnik za njegov zunanji energetski jaz (ki mu običajno škodi - saj sam sebe "tepe po glavi" - njegov zunanji energetski jaz je 1, ki kontrolira oziroma uničuje devetko - njegov notranji jaz. Tako se oče ne počuti dobro s sinom ne glede na to, ali se sine obnaša otroško ali odraslo. Ko se pridružiš ti, se ta energija prevaja skozi tvojo 3 (voda hrani drevo) v 9 (drevo hrani ogenj - ogenj brez lesa ne more goreti) - ko pa je fant s teboj - je odrasel in je njegova primarna energija 7, (nikakor v družbi očeta noče prevzeti otroške energije 8) - to bi ga rešilo, saj bi bil energetski krog zaključen, ko bi njegova 8 hranila 7. 7 hrani vodo in voda drevo.

 

To je možen opis situacije. Mama energetsko situacijo poslabša, kadar je v stresu in izboljša, ko je v svojem srcu. Seveda pa je zdaj marsikaj odvisno od tvojega fanta, ki sprejme ali zavrne mamino ljubezen.

 

Ne domišljaj si, da boš ti rešila situacijo. Že Sokrat je zapisal, da so v Atenah mladce poslali od doma -daleč od staršev in stare družine, da sta lahko zaživela po svoje.

 

aja, na sliki: kar je napisano z Veliko začetnico je osnovni - srčni jaz, z malo pa zunanji jaz. Žal ne upoštevam vseh parametrov, saj bi bila analiza predolga.

 

http://www.9zvezd.com/ocefant.gif

 

lp, Vojko

 

ps. Oprosti, s sliko imam težave, je pa tu link:

 

oče in sin, oče, sin in Helena

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

... ko pa je fant s teboj - je odrasel in je njegova primarna energija 7,

(nikakor v družbi očeta noče prevzeti otroške energije 8) -

to bi ga rešilo, saj bi bil energetski krog zaključen,

ko bi njegova 8 hranila 7.

7 hrani vodo in voda drevo.

 

x?x Vse razumem v tvoji analizi,

samo tega ne...

 

Če prav razumem je fantova rešitev,

da v odnosu do očeta oziroma v njegovi družbi

zavzame otroško energijo 8 x?x

 

Kaj to pomeni x?x x?x

 

Ali to pomeni, da se mora osamosvojiti

materialno in duhovno

in prerezati popkovino z materjo.

In s tem tudi z očetom,

kar ne pomeni, da ju more črtati iz življenja,

bog ne daj,

energetsko in sicer "dokazati" očetu,

da je sposoben fant z mnogimi talenti,

ki pa še ni imel prave priložnosti

in je vedno v očetovi senci,

tako da njegovo sonce še ni v polni meri zasijalo.

 

Jaz verjamem v mojega ljubega vodnarja

verjamem vanj in ga podpiram,

dejanja so izključno na njemu

jaz pa se izogibam situacijam da smo v trikotniku,

ker je takrat vse :V: , zdej vsaj vem zakaj x:)x

 

Kakšna je tu moja vloga

in če sva kompatibilna

 

x:)x 3 3 5

in

x8Dx 7 8 3

 

in če po tej metodologoiji obstaja

verjetnost (blizu 1) za zrelo partnerstvo,

ki si ga želim x?x

 

Jaz čutim, da je x^x

 

p.s. Sliki nakazujeta odgovor, sigurno,

na žalost je ne znam brati,

gre za sistem podpiranja in uničevanja elementov, kajne x?x

Helena

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x?x  Vse razumem v tvoji analizi,

samo tega ne...

 

Če prav razumem je fantova rešitev,

da v odnosu do očeta oziroma v njegovi družbi

zavzame otroško energijo 8  x?x  

 

Kaj to pomeni  x?x  x?x

Helena

 

Najbrž je za vsakega najbolje, da najde samega sebe.

 

******

KI

Če pa gledam po KIjevski analizi energije. Bi "moral" fant takrat, ko sta vidva skupaj v družbi očeta (in najbrž tudi sicer) biti v ravnovesju - Prav bi bilo, da bi se zavedal trenutka, da bi bil buden. V tem primeru bi bil v ravnovesju in bi lepo gladko "pretakal" očetovo energijo skozi svojo "vesoljsko ladjo - zunanji jaz" na svoje srce. Tako ga kontrolna energija očeta ne bi zadela - saj se nevtralizira, ko 9 podpira 8 in 8 podpira 7 in 7 podpira očetovo zunanjo energijo 1. In kadar si poleg tudi ti (3) se tudi ta energija lepo pretaka do očeta.

******

 

Osebno:

Starši nam pomenijo veliko več kot si mislimo. Energetski odnosi med ljudmi, ki živijo skupaj so težko razločljivi - posebej za te ljudi..... Tu se začne psihologija v kateri pa nisem dovolj podučen, da bi preveč modroval.....

 

Helena piše:)

 

Jaz verjamem v mojega ljubega vodnarja

verjamem vanj in ga podpiram,

dejanja so izključno na njemu

jaz pa se izogibam situacijam da smo v trikotniku,

ker je takrat vse , zdej vsaj vem zakaj

 

Kakšna je tu moja vloga

in če sva kompatibilna

 

3 3 5

in

7 8 3

 

 

Helena! Zveza je možna med katerimakoli dvema človekoma na tem svetu, le dinamika je različna. Z nekom se lahko ljubiš, pa ne moreš živeti skupaj z njim. Z drugim se ne ljubiš, morda ti še všeč ni, pa lahko z njim živiš. Z nekom osebno napreduješ, z drugim si rastlina, z nakom je življenje zanimivo, z drugim lepo......itn.....

 

Devetzvezdni KI, kot metoda kaže lastnosti človeka v "nerazvitem stanju" - to je človeka, ki je odrasel, a se sebe ne zaveda na ta način, da bi kaj zavestno naredil zase - da bi se spoznaval.... Vse, kar se nauči, se nauči iz trdih karmičnih izkušenj. Nekateri pa so se sposobni učiti drugače - skozi ljubezen (tu se spoznavamo vsi - dokler traja), skozi izkušnje drugih, itn....

 

Želim reči, da je vsak med nami na poti nekega razvoja - spoznavanja samega sebe. In hkrati se na različnih področjih različno spoznava - torej ga karma na različnih področjih, različno nagradi!

 

Helena

 

Najpomembnejši pogoj za dobro zvezo imata: - privlačnost!

 

7 in 3 sta diametralno nasprotna pola in tu je velikanska privlačnost, ki nikoli ne mine.

 

težave lahko rešita na komunikacijskem nivoju, z mnogo razumevanja, izmenjevanjem čustev

(in morda, morda, bi lahko včasih malo počakala, da on kaj pove prvi)

ti 3 fant 8

 

Življenjska smer se vama ne ujema, zatorej se splača veliko narediti na komunikaciji, saj je to edino področje na katerem je človek res močan.

 

Da pa sta dva po KIju kompatibilna potrebujeta vsaj dva od teh treh pogojev.

 

Naslednje leto bosta vsak v svoji hiši - to pomeni v energiji, ki vama je domača in najbrž bosta spoznala ali sta za skupaj ali ne.

 

Zavedati se je potrebno tudi tega, da je človek odrasel šele takrat, ko je neodvisen od svojih staršev zato bi bilo dobro, da vidva s fantom dalj časa preživita skupaj sama, z vsemi veselji in obremenitvami, ki jih nosi skupno življenje, brez podpore staršev.

 

*****************

 

Vedeti pa moraš, da obstajajo lepa in ljubeča partnerstva, veliko ljubezni tudi v parih, kjer se KI ne bi izkazal takole naravnost. Ti, Helena si tista, ki POSLUŠAJ samo sebe, poslušaj vesolje okrog sebe, saj ti le-to ves čas govori kdaj delaš tisto, kar ti ustreza in kdaj ne. Žal ne vem, da bi bil čudodelec in vprašuješ me po stvareh na katere ti ne znam odgovoriti - odgovore boš morala poiskati sama. Vse te besede naj ti bodo le v pomoč, da boš bolj budna - v ravnovesju...

 

 

Lepo se imej, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Vedeti pa moraš, da obstajajo lepa in ljubeča partnerstva,

veliko ljubezni tudi v parih, kjer se KI ne bi izkazal takole naravnost.

 

Ti, Helena si tista, ki POSLUŠAJ samo sebe,

poslušaj vesolje okrog sebe,

saj ti le-to ves čas govori kdaj delaš tisto,

kar ti ustreza in kdaj ne.

 

Žal ne vem, da bi bil čudodelec in vprašuješ me po stvareh

na katere ti ne znam odgovoriti - odgovore boš morala poiskati sama.

 

Vse te besede naj ti bodo le v pomoč, da boš bolj budna - v ravnovesju...

 

Lepo se imej, Vojko

x:)x Dragi Vojko! xsrcx

 

Resnično sem ganjena od lepote in resničnosti tvojih besed

in sem ti iz srca hvaležna, ker si me spomnil,

da so vsi odgovori na moja vprašanja v meni,

samo prisluhniti moram notranjemu glasu,

ki je z menoj in Njemu, ki me čuva. x:)x

 

x:)x Se že prebujam, hvala Bogu in vsem,

ki vas nisem omenila, vendar ste v mojih mislih. xokx

 

Res sem vam hvaležna, da ste moji učitelji - MOJE zvezdice SIJOČE! x^x

 

Hvaležna sem za to milost - ZA Ljubezen! :wub:

Helena

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zanimiva, tale zadeva, saj nimam dosti časa.. pred maturo se dolgočasim in meditiram pa seveda igram kitaro.. vse sam učim se ne, hm ampak takole malo berem tukaj forum, heh tole je še meni daleč najbolj neznano, torej najbolj zanimivo, in me zanima kaj lahko tvoja metoda pove o naslednjem ljubezenskem trikotniku...

 

Jaz: 15.4.1984 20.50 LJ

T1, 2.4.1984 13.25 Sempeter pri NG

T2, 10.4.1984 8.25 Sempeter pri NG

 

hehe itak saj nekje sem že napisal o tem razmerju na forumu, sam zanima me kako se skozi 9zQi tole vidi, hehe še ena metoda po kateri stvari še nisem analiziral...

 

saj najbrž še ne boš danes, al pa no ja jaz bom jutri preveril spet zadevo, kar vzemi si čas, men se ne mudi... ah gledam kako lepo je Helena vse napisala...

 

No pa naj bo,

 

Mene zanima kdaj se bo stvar sploh končala, če se bo, in seveda zanima me razmerje med tremi osebami, katero naj izberem... in seveda če je kakšna zanimivost to najraje slišim...

 

 

Naprej oprosti če sem preveč radoveden, ampak to je moja življenska radost... , gledam tiste številke pri heleni

 

Helena 10. 4. 1970 3 3 5 kako jih dobiš? (btw helen maš rojstni dan na isti dan kot moja najdražja...) anyway, iz 1970, pa ker je kasnej kot februar torej lunarno leto.. dobiš 3 (sodeč po tvoji strani... in potem podznak še 3 kul prvi dve številki že znam dobit torej 3 3 ampak sedaj največja naloga, kako dobiš 5??? 10 + 4 ? to je edina možnost kar jih vidim tistih 10.50 Brežice mi nič ne pomaga pri tem, edina petka je tista pri minutah, ampak tako te stvari ne grejo kolikor jaz ugibam... najbrž po prva možnost, čene pa je kakšna dodatna zadeva za ketero ne vem, morda 3+3+1970 to je tudi 5, khm 23 ampak to je enako 5 po numerologiji..., seveda bom moral preverit še ostale fakte da bo kaj, hm pa poglejmo dodatna pomoč

 

mamaf 29. 4. 1947 8 9 4 jasno prvi dve vem kako se dobi, poglejmo zadnjo, 8+9+1947 =/= 4 torej tale opcija odpade, ker nimaš ure odpade tudi tista opcija ki vključuje uro... tolk o tem, odpade tudi tista 29.4 ker to je očitno 6 hm... bom nehal ugibat o tem in pogledal prvi 2 številki....

 

Jaz: 15.4.1984 20.50 LJ 7 6 (lej no lej gospodična 13, jasno saj nikako je nebi moral falit, obvezno če naj bo teorija pravilna se more vmes pojavit trinajstka...)

T1, 2.4.1984 13.25 Sempeter pri NG 7 7

T2, 10.4.1984 8.25 Sempeter pri NG 7 6

 

torej ob T1, sem se počutil dobro ker sem se ob njej počutil bolj 7, bolj jaz, če prav razumem je druga št podobna asc ja?, ob T2 pa ker je jasno enaka kot jaz, me zanima tretja številka, to je kot zvezde, razlikujeva se le v luni in asc, pa še to imava enake elemente... hehe,

 

ajd torej zasledil, sem da je druga številka, rahlo komunikativna, hm no jasno merkur imava na isti točki, le da gre meni nazaj... torej se srečava dobesedno, skozi komunikacijo, ajd kul, tukaj mi 9qi ne pove kaj dosti novega, bom prepustil mojstrom razlago....

 

hehe, ej Marša dodaj link v malo šolo naj si folk pride pogledat kako razmišlja oven, oziroma raziskuje.... mislim če nisem jaz šolski primerek, head strong, haha kar nekaj na silo bi rad pogruntal, hm potem pa se ustavim ko ugotovim da sploh nimam pojma, no ja dve tretini sem pa le razvozlal... ni slabo je pa daleč premalo za mojo radovednost, bom čakal odgovor...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
zanimiva, tale zadeva, saj nimam dosti časa.. pred maturo se dolgočasim in meditiram pa seveda igram kitaro.. vse sam učim se ne, hm ampak takole malo berem tukaj forum, heh tole je še meni daleč najbolj neznano, torej najbolj zanimivo, in me zanima kaj lahko tvoja metoda pove o naslednjem ljubezenskem trikotniku...

 

Jaz: 15.4.1984 20.50 LJ

T1, 2.4.1984 13.25 Sempeter pri NG

T2, 10.4.1984 8.25 Sempeter pri NG

 

hehe itak saj nekje sem že napisal o tem razmerju na forumu, sam zanima me kako se skozi 9zQi tole vidi, hehe še ena metoda po kateri stvari še nisem analiziral...

 

saj najbrž še ne boš danes, al pa no ja jaz bom jutri preveril spet zadevo, kar vzemi si čas, men se ne mudi... ah gledam kako lepo je Helena vse napisala...

 

No pa naj bo,

 

Mene zanima kdaj se bo stvar sploh končala, če se bo, in seveda zanima me razmerje med tremi osebami, katero naj izberem... in seveda če je kakšna zanimivost to najraje slišim...

Hej, ElNinjo - Viharnik

 

Ja, zanimivo je kako razmišljaš. Všeč mi je, da si se razpisal, vendar pa ne kanim razpravljati - delati analize za primere, kjer ne poveš, v kakšni zvezi si z njimi. Torej ne bom se zavestno lotil analize tretjih ljudi (razen, če so javne osebe), kjer ne bo izražena povezava s temi ljudmi. Torej odpadejo nadaljnje analize, ki sledijo iz Heleninega post-a.

 

Seveda je DZK - numerologija. Ampak ni kabalistična, zatorej metod ni dopustno mešati - razen pri rezultatih.

 

Pa ni problema, ti bom na tvoja vprašanja odgovoril drugače.

 

El Nino 7 6 6

T1 - 7 7 5

T2 - 7 6 6

 

Pri konkretnem primeru bi bilo dobro, da bi vedel, ali je to res trikotnik - kot ga jaz razumem - torej, da veste vsi eden za drugega, ali pa ti hodiš mali tu - malo tam in tretjič zopet kam drugam.....!?

 

Vsi ste si zelo blizu. S T1 sta si skoraj kot brata (ali brat in sestra). Seveda, če je spol tu drugačen, je tu moment privlačnosti. Skupaj pa sta najbrž prišla ravno zato, ker sta si tako podobna.

 

Z osebo T2 se razumeš zato, ker je tvoj KI-jevski dvojček. Praktično tako kot bi bila tvoja (več kot) sestra.

 

Sicer pa ti povem. Skoraj nobene šanse ni, da bi katerakoli od teh možnih zvez držala dalj časa - razen kot možnost prijateljstva ali pa ljubimkanja - pa še tu je možnost zelo majhna, posebej pri tistih osebkih, ki bodo osebno zrasli. Večja možnost torej obstaja pri tistih, ki se bi "prilepili" na sliko nekega trenutka in si romantično želeli doživljati tisto, kar so doživeli takrat.

 

Posebej je težko, da bi skupaj dobro shajali osebi T1 in T2, ti pa lahko še nekaj časa solidno shajaš z osebo T2 - vse dokler ne odrasteš. Takrat bo tudi te zveze (če je ljubezenska), konec. Saj kot kaže ste še vsi (tako ali drugače) v okrilju svojih staršev (to sodim po tipu vaše zveze, ne po starosti).

 

***************************

 

Toliko o trikotniku. Kar zadeva tretje številke pa je algoritem povsem drugačen kot si predstavljaš in ga je težko predstaviti tukaj.

 

In zadeva ni tako preprosta - je sestavljena iz veliko več parametrov kot se jih vidi na prvi pogled. Namreč okrog vsakega števila je še 8 drugih števil in iz vseh skupaj potem sklepamo na lastnosti trenutka ali osebe, ker pa je potrebno vse skupaj postaviti še v čas, je teh parametrov toliko več.

Res pa je, da običajno osebe ne postavljamo v čas bolj širok kot je devetletje. Torej, pri vsakem človeku je dobro vedeti njegove 3 številke - s tem je jasnih tudi 8 drugih okrog vsake in nato še položaj iz koledarja:

- devetletje

- leto

- mesec

 

Seveda je tu lahko tudi dan, vendar se izkaže, da dan za generalne življenjske lastnosti ni toliko pomemben (tu sprejemam ugovore) in seveda se da določati tudi uro.

Vendar sam tega ne uporabljam, saj gledam na Astrologijo kot na metodo, s katero si lahko ozaljšam življenje in s katero lahko hitreje odkrivam samega sebe - in s tem cel svet.

 

Prvo število - notranji jaz - srce

drugo število - zunanji, družbeni jaz, mladostni jaz (do 18. leta ali do samostojnosti), tudi stresni jaz

tretje število - energetski jaz in tudi življenjska pot - smer, kamor se oseba želi razvijati

 

 

Pa pa, Vojko

Popravljeno -> Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Uf, El Nino

 

Vprašal si me, kdaj se bo zadeva nehala, če kdaj.

 

Ej, zaenkrat ne vem, da bi bil jasnoviden v tem pogledu. A iz DZKja gledoč nikakor ne bo trajalo dalj kot še eno leto in pol do dve leti in pol, po treh letih in pol, se pa skorajda poznali več ne boste......

 

Vojko x8Dx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

sedaj mi pa še enkrat razloži kako se pride do podznaka, bil sem namreč prepričan da za leto 84, od 5.apr do 5 maj je 6 torej imava jaz in Tina2 enako(naj razložm spol oseb T1 T2, Tina1 Tina2, obe sta tini, obe ženski.... hehe)

 

Sicer pa precej tako kot si napisal,

 

Prvo sem srečal Tino1 najbrž se je zaljubila vame ker sem ji tako zelo podoben, tudi jaz zaradi tega nisem bil povsem hladen, ampak sva imela bolj prijateljstvo, zarad mene...

Drugo sem srečal Tino2 predstavila mi jo je Tina1, ki je bila njena prijateljica... (torej ja vsi trije smo si bili blizu), najprej sva bila samo prijatelja, poslušala me ni zarad potrplenja ker verjemi on a ga nima, ampak preprosto zato ker bojda se da z mano intelektualno pogovarjat oziroma bolje rečeno razmišlja na povsem enak način kot jaz, zato sva veliko predebatirala o stvareh... kasneje je bila moja soplesalka na maturantskem plesu, potem sva bila še kakšen mesec skupaj in potem konec, ahja kaj ej bilo s Tino1, oktobra je odšla, še prej se je lani ob enakem času skregala s Tino2, zarad lubosumja preprosto... ahja tisto muhasta in eksplozivna, itak seveda, trikrat sva se razšla, nazadnje for good, ej res je fenomenalno, morda če ne bom pozabil bom kdaj napisal dramo po teh treh dejanjih, tolk stvari pade, na izjemnem nivoju, prav zarad take eksplozivnosti, primarno pa mi je bila všeč zarad svoje muhavosti, in nasmeška... hm sedaj sem stvar bolj osvetlil, no pa mi povej še kaj...

 

Torej 6 mam jaz zadnjo številko a? hm zanimivo, kje dobiš kakšno stran za se naučit računat tisti 9qi

kolikor vem kitajci dolga leta niso poznali algoritmov v matematiki, vse dokler jih niso prinesli angleži, tako da tako komplicirano pa le ne more bit... anjbrž je pa stvar precej grafična

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sem poslala na privat sporočilo, pa ponavljam še tukaj, ker zgleda da odgovoerjaš le tu, ampak sem mislila, da ne bo predolgo, ker je kompleksno vprašanje

 

 

Mene zanimajo dinamike v družini, še iz "tvojega vidika":

 

Jaz: 13.1.1973,

sestra:26.12.1980

mama: 21.6.1949

oče: 17.1.1951

 

Hčerka: 14.6.1994,

mož: 17.7.1969

 

 

naj. prijateljica: 5.8.1974

naj. prijatelj:11.10.1976

 

Lep dan

 

Teja

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Torej, nekje sem prebral, da na zbliževanje dveh oseb ima velik vpliv njihov vonj. pri uporabi raznih parfemov si lahko nakopljemo težave. Zvečer ti oseba diši in se ti zdi privlačna. Ko se zjutraj umije pa zaradi drugega vonja postane manj privlačna, lahko celo odbijajoča.

x;)x

www.rael.org
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zanimiva, tale zadeva, saj nimam dosti časa.. pred maturo se dolgočasim in meditiram pa seveda igram kitaro.. vse sam učim se ne, hm ampak takole malo berem tukaj forum, heh tole je še meni daleč najbolj neznano, torej najbolj zanimivo, in me zanima kaj lahko tvoja metoda pove o naslednjem ljubezenskem trikotniku...

 

Jaz: 15.4.1984 20.50 LJ

T1, 2.4.1984 13.25 Sempeter pri NG

T2, 10.4.1984 8.25 Sempeter pri NG

 

hehe itak saj nekje sem že napisal o tem razmerju na forumu, sam zanima me kako se skozi 9zQi tole vidi, hehe še ena metoda po kateri stvari še nisem analiziral...

 

saj najbrž še ne boš danes, al pa no ja jaz bom jutri preveril spet zadevo, kar vzemi si čas, men se ne mudi... ah gledam kako lepo je Helena vse napisala...

 

No pa naj bo,

 

Mene zanima kdaj se bo stvar sploh končala, če se bo, in seveda zanima me razmerje med tremi osebami, katero naj izberem... in seveda če je kakšna zanimivost to najraje slišim...

Hej, ElNinjo - Viharnik

 

Ja, zanimivo je kako razmišljaš. Všeč mi je, da si se razpisal, vendar pa ne kanim razpravljati - delati analize za primere, kjer ne poveš, v kakšni zvezi si z njimi. Torej ne bom se zavestno lotil analize tretjih ljudi (razen, če so javne osebe), kjer ne bo izražena povezava s temi ljudmi. Torej odpadejo nadaljnje analize, ki sledijo iz Heleninega post-a.

 

Seveda je DZK - numerologija. Ampak ni kabalistična, zatorej metod ni dopustno mešati - razen pri rezultatih.

 

Pa ni problema, ti bom na tvoja vprašanja odgovoril drugače.

 

El Nino 7 6 6

T1 - 7 7 5

T2 - 7 2 1

 

Pri konkretnem primeru bi bilo dobro, da bi vedel, ali je to res trikotnik - kot ga jaz razumem - torej, da veste vsi eden za drugega, ali pa ti hodiš mali tu - malo tam in tretjič zopet kam drugam.....!?

 

Vsi ste si zelo blizu. S T1 sta si skoraj kot brata (ali brat in sestra). Seveda, če je spol tu drugačen, je tu moment privlačnosti. Skupaj pa sta najbrž prišla ravno zato, ker sta si tako podobna.

 

Z osebo T2 se razumeš zato, ker ima več potrpljenja kot drugi in te posluša - kar ti rabiš. Je relativno bolj stabilna oseba kot T1 - in to ti je zelo všeč, vendar pa je po drugi plati tudi bolj muhasta in včasih eksplozivna, včasih pa se ti lahko dozdeva, kot, da je manj inteligentna (kar seveda ni res)

 

Sicer pa ti povem. Skoraj nobene šanse ni, da bi katerakoli od teh možnih zvez držala dalj časa - razen kot možnost prijateljstva ali pa ljubimkanja - pa še tu je možnost zelo majhna, posebej pri tistih osebkih, ki bodo osebno zrasli. Večja možnost torej obstaja pri tistih, ki se bi "prilepili" na sliko nekega trenutka in si romantično želeli doživljati tisto, kar so doživeli takrat.

 

Posebej je težko, da bi skupaj dobro shajali osebi T1 in T2, ti pa lahko še nekaj časa solidno shajaš z osebo T2 - vse dokler ne odrasteš. Takrat bo tudi te zveze (če je ljubezenska), konec. Saj kot kaže ste še vsi (tako ali drugače) v okrilju svojih staršev (to sodim po tipu vaše zveze, ne po starosti).

 

***************************

 

Toliko o trikotniku. Kar zadeva tretje številke pa je algoritem povsem drugačen kot si predstavljaš in ga je težko predstaviti tukaj.

 

In zadeva ni tako preprosta - je sestavljena iz veliko več parametrov kot se jih vidi na prvi pogled. Namreč okrog vsakega števila je še 8 drugih števil in iz vseh skupaj potem sklepamo na lastnosti trenutka ali osebe, ker pa je potrebno vse skupaj postaviti še v čas, je teh parametrov toliko več.

Res pa je, da običajno osebe ne postavljamo v čas bolj širok kot je devetletje. Torej, pri vsakem človeku je dobro vedeti njegove 3 številke - s tem je jasnih tudi 8 drugih okrog vsake in nato še položaj iz koledarja:

- devetletje

- leto

- mesec

 

Seveda je tu lahko tudi dan, vendar se izkaže, da dan za generalne življenjske lastnosti ni toliko pomemben (tu sprejemam ugovore) in seveda se da določati tudi uro.

Vendar sam tega ne uporabljam, saj gledam na Astrologijo kot na metodo, s katero si lahko ozaljšam življenje in s katero lahko hitreje odkrivam samega sebe - in s tem cel svet.

 

Prvo število - notranji jaz - srce

drugo število - zunanji, družbeni jaz, mladostni jaz (do 18. leta ali do samostojnosti), tudi stresni jaz

tretje število - energetski jaz in tudi življenjska pot - smer, kamor se oseba želi razvijati

 

 

Pa pa, Vojko

Pozdravljen Vojko!

Že na začetku te moram zelo pohvaliti za vse tvoje informacije.ki nam jih pridno posreduješ v zvezi z devetzvezdnim kijem:Se vidi,da imaš na tem področju res bogato znanje in izkušnje.Tvojo spletno stran spremljam že od vsega začetka ko je bila postavljena,kot tudi vsakomesečno in res upoštevam tvoja navodila oziroma opozorila,ter vse pohvale zanjo!!

Zelo me zanima ta tematika(orientalna astrologija),zato sem zelo vesel novega poforuma na to temo.Prebral sem knjigo,ki je bila prevedena v slovenščino od Michio Kushia(Devetzvezdni ki)in res škoda,da ni več literature v slovenščini.Vojko,ker imaš veliko izkušenj te bom povprašal,kako naj povežem oziroma kako si naj razlagam povezavo z meteorologijo(jaz že več kot 10 let spremljam lokalno vreme,zato me ta vrsta napovedovanja in opazovanja zanima!);na drugem mestu mi prosim povej,kako si naj razlagam povezavo z športom in uspehi in neuspehi ekip(upoštevam leto ustanovitve za njihovo število in ko sem primerjal sem ugotovil,da so letos štirice imele veliko težav,devetke so pa izstopale),ker vem,da nekaj vpliva mora biti,ker tolikokrat pride do velikih presenečenj-ali tudi tukaj,kaj vpliva dnevni oziroma urni energijski tok,kajti ekipe imajo včasih v istem mesecu dostikrat "čudne izide"kljub njihovemu slovesu ali igralskemu kadru?In še trtje vprašanje devetzvezdni ki in zdravje,ter vpliv(ali ima tudi tukaj,kaj prstov vmes dnevni oz.urni položaj?!).Vem iz lastnih izkušenj,ker sem številka 3 4 -do tretje številke žal ne znam priti,ker čakamo na tvojo razlago oziroma namig,kako priti do nje,da je lansko in letošnje leto zelo slabo za nas drevesa,kajne!Mogoče ima kaj prstov vmes zlobna petica,ki je bila lani na mestu 3 in letos na mestu 4?!Vidim,da ima nek vpliv,ker je letos na jugovzhodu,kjer se ravno nahaja in prav na JV celin,držav,mest se dogajajo čudne stvari(Sars,tragedije,potresi,pretresi....)

Ko boš imel čas bi te prosil za analizoB(18.3.61;6:55AM;Ce);S(1.9.57);I(12.12.80;19:27;Ce).Za sedaj bo dovolj,če že ne preveč in če boš še dovolil bi te kdaj v prihodnosti kaj povprašal.Veliko uspehov pri pisanju knjige kajti pred meseci sem zasledil,da delaš na tem in želim-o,da bo knjiga čimprej na razpolago,da nam bo na voljo še več koristnih podatkov!Veliko uspeha še vnaprej!BorisM

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

sedaj mi pa še enkrat razloži kako se pride do podznaka, bil sem namreč prepričan da za leto 84, od 5.apr do 5 maj je 6 torej imava jaz in Tina2 enako(naj razložm spol oseb T1 T2, Tina1 Tina2, obe sta tini, obe ženski.... hehe)

 

Sicer pa precej tako kot si napisal,

 

Prvo sem srečal Tino1 najbrž se je zaljubila vame ker sem ji tako zelo podoben, tudi jaz zaradi tega nisem bil povsem hladen, ampak sva imela bolj prijateljstvo, zarad mene...

Drugo sem srečal Tino2 predstavila mi jo je Tina1, ki je bila njena prijateljica... (torej ja vsi trije smo si bili blizu), najprej sva bila samo prijatelja, poslušala me ni zarad potrplenja ker verjemi on a ga nima, ampak preprosto zato ker bojda se da z mano intelektualno pogovarjat oziroma bolje rečeno razmišlja na povsem enak način kot jaz, zato sva veliko predebatirala o stvareh... kasneje je bila moja soplesalka na maturantskem plesu, potem sva bila še kakšen mesec skupaj in potem konec, ahja kaj ej bilo s Tino1, oktobra je odšla, še prej se je lani ob enakem času skregala s Tino2, zarad lubosumja preprosto... ahja tisto muhasta in eksplozivna, itak seveda, trikrat sva se razšla, nazadnje for good, ej res je fenomenalno, morda če ne bom pozabil bom kdaj napisal dramo po teh treh dejanjih, tolk stvari pade, na izjemnem nivoju, prav zarad take eksplozivnosti, primarno pa mi je bila všeč zarad svoje muhavosti, in nasmeška... hm sedaj sem stvar bolj osvetlil, no pa mi povej še kaj...

 

Torej 6 mam jaz zadnjo številko a? hm zanimivo, kje dobiš kakšno stran za se naučit računat tisti 9qi

kolikor vem kitajci dolga leta niso poznali algoritmov v matematiki, vse dokler jih niso prinesli angleži, tako da tako komplicirano pa le ne more bit... anjbrž je pa stvar precej grafična

El Nino

 

Kot sem rekel, ti žal na tem mestu ne morem preprosto pokazati kako se računa tretjo številko - je pa tretja določena s prvima dvema. Način kako reagiramo v življenjskih situacijah pa lahko razberemo iz vseh in vsake od treh, ki je vsaka obkrožena še z osmimi znaki, v osmih hišah. Je precej grafično. Vendar nihče ni rekel, da je Devetzvezdni KI kitajska zadeva. Tam je samo nastal kot del Feng Shuia, nato so ga privzeli Japonci in ugotovili, da v sodobnem svetu večina žensk prevzame moško energijo (razen izjem in nekatere v srednjih letih, ko se spet najdejo). Je pa tudi veliko sodobnih raziskovalcev te astrologije. Nekateri med njimi tudi preverjajo, če koledar sploh še drži, preverjajo kako je to (ali pač ni) povezano s trajektorijami planetov itn. Na strani Devetzvezdni KI imaš v rubriki: "Kam grem na kavo" nekaj povezav, kjer lahko dobiš odgovor na tvoje vprašanje. Literatura pa se dobi tudi v svetovnih spletnih knjigarnah. Kdaj kasneje pa bo način prikazan tudi na spletni strani. x^x

 

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

pozdravljen borism tvoja prva objava, bravo bravo, ampak nekaj me le moti, zakaj citiraš tisti del o meni, ko s tabo nima nobene veze???...

 

Nazaj na topic, oj vojko, rahla sprememba načrta, vidiš, ti si malo narobe zračunal, tole meni,

 

jaz mam 7.6.4, to je tudi številka ki jo dobim če seštejem moje ime 17, 8, tako da nobenih hecov več, glede tega, nevem najbrž si delal vse na pamet, se zgodi,

Tina2 je tudi 7.6.4, Tina ena pa 7.7.5, mi sedaj razložiš zadevo znova, ko smo popopravili fundamentalne napake, al pa sem se sam jaz spet zmotil, ampak nevem tako sem dobil izračun na strani 9starki ker pa vidim da si precej zaposlen in veliko folka tole lepo sprašuje, si bom odgovoril sam, ti pa preglej, potem pa kaj popravi...

 

7 7 7 ok nekaj skupnega pa le imajo tile trije

7 6 4 Jaz in T2, sva si prepodobna da bi stvar dolgo trajala, nasprotja se privlačijo, nasprotij pa tukaj ni...

7 7 5, kovina kovina kovina kovina, kovina les, hehe 775 zmaga, in pač tako je tudi bilo ,hehe simpl,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

If you share the same element as somebody else, your relationship with them is very compatible, easy going - almost like a brother/sister relationship. You would share a deep understanding of each other while at the same time, lack any strong polarity.

 

Examples: David Bowie & Iman (9 Fire) Victoria Spice & David Beckham (7 Metal) Lauren Bacall & Humphrey Bogart (3 Tree).

 

to bo ta problem, lack of any polarity....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

pozdravljen borism tvoja prva objava, bravo bravo, ampak nekaj me le moti, zakaj citiraš tisti del o meni, ko s tabo nima nobene veze???...

 

Nazaj na topic, oj vojko, rahla sprememba načrta, vidiš, ti si malo narobe zračunal, tole meni,

 

jaz mam 7.6.4, to je tudi številka ki jo dobim če seštejem moje ime 17, 8, tako da nobenih hecov več, glede tega, nevem najbrž si delal vse na pamet, se zgodi,

Tina2 je tudi 7.6.4, Tina ena pa 7.7.5, mi sedaj razložiš zadevo znova, ko smo popopravili fundamentalne napake, al pa sem se sam jaz spet zmotil, ampak nevem tako sem dobil izračun na strani 9starki ker pa vidim da si precej zaposlen in veliko folka tole lepo sprašuje, si bom odgovoril sam, ti pa preglej, potem pa kaj popravi...

 

7 7 7 ok nekaj skupnega pa le imajo tile trije

7 6 4 Jaz in T2, sva si prepodobna da bi stvar dolgo trajala, nasprotja se privlačijo, nasprotij pa tukaj ni...

7 7 5, kovina kovina kovina kovina, kovina les, hehe 775 zmaga, in pač tako je tudi bilo ,hehe simpl,

El Nino - Vihranik - x:Dx koštrun x:Ix

 

Ne mešaj numerologije z Devezvezdnim KIjem, velja?

Na spletni strani ti izračuna tvoje osnovno število in podznak.

Ne more biti 7 7 7, ker kadar sta prvi in drugi znak enaka je tretji vedno 5.

 

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ok da ne bo spet kakšnega nesporazuma, na spletni strani (tvoji) mi lepo izračuna 7 6, za naslednjo številko sem moral se malo potrudit in sem dobil na netu, in to ne 6 kot mi ti praviš temveč 4... ne mešam stvari z numerologijo, le opažam da mi pride podobna reč vn,... no in seveda res je če je prvi in drugi enak je zadnji pet, kot pokaže T1 7 7 5 hehe seveda, jaz sem stvar nerazumljivo napisal se opravičujem no ja anyway mislil sem prav.... kot ponavadi... ahhh,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...