Vojko 15. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, nujno prosim za vpogled v "partnerstvo" oz. prijateljstvo in kaj se dogaja na tem področju, ker je po dolgih letih ujemanja, počilo. Jaz: 1 9 6Prijateljica: 1 4 2 Tinal Kaj se dogaja, ti najboljše vidiš in čutiš. Možnost, katero vidim iz vajinih energin pa je: Ker je prijateljica v podznaku 4 ti pa 9 sta letos v takšni situaciji, da se ti počutiš kakor, da te zatira, da ima povsod nate več ali manj kritiko. Priporočam iskren, globok pogovor. Vedno ji lahko poveš svoje občutke in verjamem, da ti bo svoje (tako ali drugače) sporočila tudi sama. V primeru, da je vajino prijateljstvo globoko in iskreno, bo najbrž trajalo, če je le mladostno, najstniško, pa se kaj lahko zgodi, da ga bo konec. In čemu objokavati nekaj, kar ne gre več skupaj?Letos je za tvoje družabno in družbeno življenje karmičen čas - čas, v katerem se lahko hitro učiš, če boš skušala biti manj prizadeta in boš bolje poslušala svojo okolico. Hrati je čas, ko se ti utegne zatikati, razen takrat, ko boš delovala počasi in z občutkom. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Vojko HVALA! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko HVALA! Ni kaj, me veseli - če si zagledala le eno drobno stvar. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 (popravljeno) Živjo Vojko! Zelo kmalu se bom poročila. Zanima me tvoj pogled na zvezo s pomočjo devetzveznega kija. Me: 11.04.1978 slovenj gradec He: 30.08.1976 novo mesto Lp, Bella Popravljeno 29. avgust 2005 -> bella Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo Vojko! Zelo kmalu se bom poročila. Zanima me tvoj pogled na zvezo s pomočjo devetzveznega kija. Me: 11.04.1978 slovenj gradec He: 30.08.1976 novo mesto Lp, Bella Bella On 4 6 3B 6 8 3 Te res zanima?!"#$%& Si resnično razmislila kaj si me vprašala - TIK PRED POROKO! In čemu si se odločila, da se poročiš? Ali bi se premislila, če bi ti napisal, da nikakor nista dober par? Bi se poročila z nekom zato, ker bi ti nekdo napisal, da je odličen zate, pa čeprav ga ne ljubiš? No, da te potolažim. Ker sta se našla dokaj lepo! Med vama prav gotovo vlada strašanska privlačnost, v javnosti (družbi) pa sta tudi dokaj kompatibilen par. No, morda si le ti tista, ki si dolgoročno bolj trmasta kot on in vama bo koristila vodna energija (intuicija, prožnost). Predvsem si ti tista, za katero bi bilo dobro, da se naučiš komunikacije na način, da mu poveš tisto kar misliš na takšen način, da mu poveš, kar vidiš dobrega v tistem kar dela ali govori. Dobro je tudi, da imata dokaj podobne življenjske cilje in ko bosta delala na komunikaciji med vama, se lahko ti cilji še lepše izkristalizirajo in jih bosta še laže dosegala.... Srečno vama želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 (popravljeno) Vojko a lahko se meni lepo prosimjaz 12.12.1983 KRon 5.6.1981 SG ljubezen in ujemanje Popravljeno 29. avgust 2005 -> Liu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko a lahko se meni lepo prosimjaz 12.12.1983 KRon 5.6.1981 SG ljubezen in ujemanje Liu Prosim zaupaj mi še čas njegovega rojstva, saj je ravno na meji med energetskima mesecema. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Vojko tega pa ne vem pa tud izvedt ne morm Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko tega pa ne vem pa tud izvedt ne morm Ok Potem pa mi povej:- se kaj ukvarja z umetnostjo- ali je sam s sabo velikokrat v "prepiru"- ali ima veliko ali malo pravih prijateljev- je njegova postava - suh - normalen - mišično močan- ali ima veliko empatije- ali ima letos v službi ves čas cirkus - ali le veliko dela- ali ima velike ali majhne oči- ko je v težavah - se jezi - je tiho - ali se umakne- kakšni so njegovi življenjski cilji- je rad v višavah ali na ravnini, zemlji- si želi težko dosegljivih stvari ali tisto, kar ve, da se da dobiti katere barve so mu najbolj všeč lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Vojko, zakaj pa meni ne odgovoriš? Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, zakaj pa meni ne odgovoriš? Trixi In kje je tvoje vprašanje? V tej temi? Vidiš, več slalomskih ovinkov mi nastaviš, dalj časa traja..... Bom ti odgovoril. Najbrž bi ti že, če se ne bi ukvarjal s tašnimi formalnostmi... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Vojko, tkole je. Zaljubljenost se mal ohlaja, pa ne vem...a premoreva tolk ljubezni, da se bo zveza obdržala? Jaz jo že najbrž, sam če je ne bom dobivala... A naju čaka težka preizkušna? Jaz 288on 5.5.1977 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, tkole je. Zaljubljenost se mal ohlaja, pa ne vem...a premoreva tolk ljubezni, da se bo zveza obdržala? Jaz jo že najbrž, sam če je ne bom dobivala... A naju čaka težka preizkušna? Jaz 288on 5.5.1977 Pomlad Tvoji strahovi so tisti, ki delajo največ težav! On 5 9 1Ti 2 8 8 Zveza kot jo imata je lahko v začetku neizogibna (če je tu ljubezen) kasneje pa se lahko malo ohladi, saj brez vajinih iskric lahko postane odnos malce dolgočasen. Komunikacija je za vaju lahko tudi precejšen izziv, posebej zato, ker so vajini življenjski cilji precej vsaksebi, kljub temu, da je morda na videz videti, kot da imata iste cilje. Pogovorita se o tem. Morda bo lažje. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Hvala Vojko. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko. Prosim. LP, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Vojko, mislim da si že v eni drugi temi pozabil na en moj postek...ampak nč hudga, vdim, da je tuki prav idealno za moje vprašanjce.. Zanima me ljubezen...valda jaz (13.4.1984) in fant (7.4.1977)! Zaenkrat se imava super, uživava v skupnih trenutkih, sex je odličen, vendar pa ne vem...a trošim čas in energijo zanj in bom na koncu spet samo jaz tista, ki bom prizadeta...?Se fuul pogovarjava o tem, ampak ker si mi zadnjič rekel, da ovni kar nekaj blebetamo o tistem kar ne mislimo resno...ne vem zdaj kaj narediti....se prepustiti in uživati dokler traja ali se posloviti?? Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, mislim da si že v eni drugi temi pozabil na en moj postek...ampak nč hudga, vdim, da je tuki prav idealno za moje vprašanjce.. Zanima me ljubezen...valda jaz (13.4.1984) in fant (7.4.1977)! Zaenkrat se imava super, uživava v skupnih trenutkih, sex je odličen, vendar pa ne vem...a trošim čas in energijo zanj in bom na koncu spet samo jaz tista, ki bom prizadeta...?Se fuul pogovarjava o tem, ampak ker si mi zadnjič rekel, da ovni kar nekaj blebetamo o tistem kar ne mislimo resno...ne vem zdaj kaj narediti....se prepustiti in uživati dokler traja ali se posloviti?? Hvala za odgovor! Pogumna_s Lepo, da se imata super. Krasno, da uživata. To, da "trošiš" čas za nekoga , ko se imaš SUPER !!! mi pač ni jasno! In tisti, ki si želi biti prizadet - ima veliko možnost, da se mu želja uresniči! Da bi ti kdaj napisal, da ovni kar nekaj blebetamo o tistem kar ne mislimo resno. pa menim, da ne drži. Da je to tvoja interpretacija mojih stavkov. Saj v svojih pisanjih skoraj nikoli ne omenjam simbolov iz živalskega kroga. Se pa spomnim tvojega pisanja in zdaj si svoje besede skušala položiti v moja usta. To pa ne gre! Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Mislim da se nisva razumela.. Rekel si da "taki" ljudje preveč govorimo o nepomembnih stvareh...In pod "taki" sem si pač interpretirala OVNI-namreč nebesno znemenje oven, ker sva oba ovna...Res pa je da mi nisi podal razlage kaj pomeni "taki ljudje". Pa saj ni važno, hvala za odgovor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim da se nisva razumela.. Rekel si da "taki" ljudje preveč govorimo o nepomembnih stvareh...In pod "taki" sem si pač interpretirala OVNI-namreč nebesno znemenje oven, ker sva oba ovna...Res pa je da mi nisi podal razlage kaj pomeni "taki ljudje". Pa saj ni važno, hvala za odgovor... Pogumna_s Se opravičujem za nerodno izražanje. taki - pomeni tisti, ki sem jih opisoval v predhodnem besedilu. boljše bi bilo zapisano "takšni ljudje pogosto...." To, da sklepaš, da govorim o nekakšnih ovnih je seveda tvoja interpretacija. Kajti v tej temi je govora o astrologiji Devetzvezdni KI, katera kaže le na smernice in nikakor na fizičnega človeka. Tako se ti opravičujem za nerodno interpretacijo in žal mi je, če te je takšen način podajanja informacije prizadel. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Vojko! Ali mi lahko poves kako gre tole skupaj jaz(12.12.1983) on (3.6.1981). Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Vojko, prosim za odgovor... Kako se ujemava 1 9 6 (jaz) in 8 3 1 (on)? Hvala, LP! Tinal Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko! Ali mi lahko poves kako gre tole skupaj jaz(12.12.1983) on (3.6.1981). Liu Liv 1 5 1Liu 8 1 3 Lahko bi šlo veliko boljše.Velika privlačnost,velika strast,veliko iskric,veliko strel. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, prosim za odgovor... Kako se ujemava 1 9 6 (jaz) in 8 3 1 (on)? Hvala, LP! Tinal Tinal Samo za silo! Tudi pri vama je velika privlačnost!On se počuti kar kulTi se po daljšem času počutiš utesnjeno. Ta mesec lahko vidš vse tisto, kar ti paše in tisto, kar ti ne. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal Samo za silo! Tudi pri vama je velika privlačnost!On se počuti kar kulTi se po daljšem času počutiš utesnjeno. Ta mesec lahko vidš vse tisto, kar ti paše in tisto, kar ti ne.lp, Vojkohmmmm... škoda.... hehe, no pa za silo.... Hvala! LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmm... škoda.... hehe, no pa za silo.... Hvala! LP! Kaj čem, Tinal Ali naj si izmišljujem - tako kot ne gre skupaj s preteklim znanjem - da bi bilo bralcu všeč? Žal. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.