Amis 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 haj Vojko sem šele danes videla tvoj odgovor . najlepša hvala sem nekam zadržana danes in potopljena vase, pa ne bom dost nakladala. bom prebrala napoved hvala ti x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 haj Vojko sem šele danes videla tvoj odgovor . najlepša hvala sem nekam zadržana danes in potopljena vase, pa ne bom dost nakladala. bom prebrala napoved hvala ti x!x Amis Veš, včasih sem največ povedal tistemu, ki je najmanj vprašal. No, izkušnje so mi pokazale, da je boljše, če več povem tistemu, ki več vpraša. Sicer pa je tudi z mano tako - en dan malo bolj komunikativen, drugi dan manj. No, upam, da te nisem prepodil in da boš kljub vsemu vprašala še kaj. Dobrodošla, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hvala Vojko danes sem nekam žalostna, potem je pa še free nekaj napisal, kar mi je dalo misliti in se ravno sprašujem s čim sama sebe dajem na ignor (glede na to, da dobim relativno malo odgovorov na svoja vprašanja, če pa že, potem so precej skopa). pa to ni kritika na tvoj ali kakršenkoli drug račun. razmišljam pač o sebi in tem kar počnem sebi in/ali drugim. me pa zanima, kaj pravzaprav pomeni kombinacija 1 9 6 (je to mišljeno kot osebnostne značilnosti ali kot danosti s katerimi smo prišli na svet) nekje si napisal, da je potrebno za ženske pogledati še "ženska" števila. ali to pomeni, da kombinacija 5 3 7 predstavlja ženska števila? iz tvojega odgovora sem tudi sklepala, da naj bi bela voda 1 bila "moj element". v tem primeru domnevam, da me podpira kakršnakoli kovina, od barv pa najbrž siva, bela, črna in temno modra. drži, da si barve izbiram po trenutnem navdihu, počutju in razpoloženju (ter vsebini omare ). V bistvu barve obožujem (če odštejem vse kar je na temo rjave barve). najraje pa nosim belo, sivo, črno, rdečo in vijolično. sem pa imela tudi že obdobja zelene, pa turkizne in celo temno modre, ki bi bila na mojem seznamu priljubljenih bolj proti koncu. res, danes se je moj klovn nekam skril in joka če boš na volji lahko kaj pokomentiraš in lep pozdrav Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 hej, amis!!!glavo gor, cvetek odpri, ni take krize...! res!po moje te malo vreme dol tisci jaz tudi vcasih kaj vprasam, pa ni nobene reakcije, odgovora....pa ne vzamem osebno. se zgodi, enkrat je pozornost bolj tukaj, enkrat tam...mislim, da nic takega ne delas, da se 'dajes ignorirat'....res no ja, ti ze bolj ves, ampak to je tako, kot jaz vidim vsaj-kot tebe vidim, te nisem se nikoli 'ne-opazila' drzi ze!ti posiljam malo toplote: ->.................................!a cutis? (jaz tudi se vedno cakam, da mi kdo pove kje je kaksna dobra joga v sloveniji, pa tai chi, pa sem ze obupala, bom sla kar na blef. mogoce je vcasih potrebno, da si brez odgovora, pa se ze porihta!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 Hvala Vojko danes sem nekam žalostna, potem je pa še free nekaj napisal, kar mi je dalo misliti in se ravno sprašujem s čim sama sebe dajem na ignor (glede na to, da dobim relativno malo odgovorov na svoja vprašanja, če pa že, potem so precej skopa). pa to ni kritika na tvoj ali kakršenkoli drug račun. razmišljam pač o sebi in tem kar počnem sebi in/ali drugim. me pa zanima, kaj pravzaprav pomeni kombinacija 1 9 6 (je to mišljeno kot osebnostne značilnosti ali kot danosti s katerimi smo prišli na svet) nekje si napisal, da je potrebno za ženske pogledati še "ženska" števila. ali to pomeni, da kombinacija 5 3 7 predstavlja ženska števila? iz tvojega odgovora sem tudi sklepala, da naj bi bela voda 1 bila "moj element". v tem primeru domnevam, da me podpira kakršnakoli kovina, od barv pa najbrž siva, bela, črna in temno modra. drži, da si barve izbiram po trenutnem navdihu, počutju in razpoloženju (ter vsebini omare ). V bistvu barve obožujem (če odštejem vse kar je na temo rjave barve). najraje pa nosim belo, sivo, črno, rdečo in vijolično. sem pa imela tudi že obdobja zelene, pa turkizne in celo temno modre, ki bi bila na mojem seznamu priljubljenih bolj proti koncu. res, danes se je moj klovn nekam skril in joka če boš na volji lahko kaj pokomentiraš in lep pozdrav Oj Amis Sočustvujem s teboj, vsak ima kdaj kakšen žalosten dan, ko ni pošte, niti e-maila, pa nihče ne kliče, ne pride itn. Pa se Cigan ob ddeževnih dnevih smeji, veš! Zato, ker ve, da za dežjem vedno posije sonce! Najbrž je že res, da si voda po osnovnem znaku in 9 po podznaku. Vidiš, ti si me vprašala po teoriji. Žal tu teorije razlagam bolj malo, saj je veliko že napisanega tako na spletni strani kot v forumu - praktično vse to, kar me vprašuješ. O teoriji si lahko prečitaš tudi v reviji KarmaPlus, kjer že od avgusta naprej objavljam članke o Devetzvezdnem KIju - objavljene so tako napovedi kot tudi teorija. Tudi stare številke lahko dobiš. Pa na kratko vseeno še enkrat- prva številka: notranji jaz- druga: zunanji - komunikacija- tretja - energetski jaz Glede na to, kako opisuješ svoje današnje stanje, menim, da 1 9 6 držijo zate (vsaj zaenkrat). Številke kažejo na nerazvitega človeka - torej takšnega, ki je sicer že odrastel, vendar pa še ni veliko naredil na osebnem razvoju - nerazviti človek. Z osebnim razvojem človek raste na različnih področjih (se spoznava) in s tem seveda odpravlja cel kup lastnosti, ki jih DZK opisuje - vendar, presenetljivo, se to več ali manj pozna le v osebnih odnosih, v posledicah potovanj pa ne kaj dosti (govorim za dokaj razvite, običajne ljudi). SEveda, ob ljudeh kovinah (posebej, če so v podznaku še prsti) se dobro počutiš - tisti pa, ki so v podznaku kakšen ogenjček, pa najbrž ne zdržijo dolgo. (no, ni tako hudo).DZK se v analizah lahko razširi na veliko več polj, ki pa jih za običajne razmere ne potrebujemo. Na vsako številko lahko pride še 9 ali 81 številk, vsaka številka predstavlja element in iz medsebojnih vplivov energij elementov lahko sklepamo na posledice delovanja. Toliko. Več pa si res poskušaj prečitati na že napisanih objavah. *** No, lahko ti razjasnim to, da imaš ta mesec najbrž velike težave v komunikaciji. Pa se bodo kmalu rešile - takoj po prvem tednu novega leta se ti bo spet razvezal jezik, pa bo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 hvala tinka, hvala Vojko hvala za podporo in toploto , saj sem vedela, da mi bo danes bolje, samo, da sem včeraj morala povedati, kako se počutim. thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 ups, kmalu bi pozabila tinka, imam podatke za ljubljano za thai chi, če ti odgovarja ljubljana. nimam številke pri sebi, ti jo pa napišem zvečer ali jutri. dečko, ki to vodi je odličen učitelj in po moje boš zadovoljna čau, čau Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. december 2003 Avtor Prijavi Deli 23. december 2003 hvala tinka, hvala Vojko hvala za podporo in toploto , saj sem vedela, da mi bo danes bolje, samo, da sem včeraj morala povedati, kako se počutim. thx No, Amis Samo, da je danes boljše Lep dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 TAko v mesecu decembru kot v januarju imamo lahko vsi večje ali manjše "srčne" težave.Partnerstvo pa je tako ali tako na preizkušnji celo leto. Raje malo več poslušajmo srce - razum pa naj ureja družbene stvari. V naslednjem letu bomo videli svoja razmerja s partnerji v pravi luči. Antene na plan! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 amis, to bi blo super! no, se pisemo...hvala! pa fino, da ti je bolj fino Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2003 Avtor Prijavi Deli 27. december 2003 Hvala Tinka za spodbudne besede (misli) Vsak od nas jih potrebuje (vsaj kdaj pa kdaj)! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Vojko lep pozdrav! V eni drugi temi sem videla tvoj odgovor in prišla semle s svojimi podatki, ker me kaj več zanima teh svojih astroloških znamenjih. torej, moji podatki: datum rojstva: 03.06.1982 ob 18.45torej: dvojčka, škorpijon, škorpijon... Vesela bom kakršnekoli informacije!! LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Vojko lep pozdrav! V eni drugi temi sem videla tvoj odgovor in prišla semle s svojimi podatki, ker me kaj več zanima teh svojih astroloških znamenjih. torej, moji podatki: datum rojstva: 03.06.1982 ob 18.45torej: dvojčka, škorpijon, škorpijon... Vesela bom kakršnekoli informacije!! LP AjdaAjda Me veseli, da se zanimaš za DZK.Ampak ne vidim drugega datuma, da primerjam kompatibilnost.Če želiš kaj več vedeti zase, pa prosim napiši vprašanje, kajti kar nekaj informacij je na moji spletni strani. Po DZKju imaš znake 9 2 3! Pa javi se čimprej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natka 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Vojko zivjo. S partnerjem sva skupaj ene tri mesece poznava pa se od prej ze dve leti. Razumeva se dobro, razmisljava o skupnem zivljenju ampak me zanima najina dinamika, kompatibilnost oz. kako se ujemava, sva za skupaj, pa saj ves kaj mislim. Jaz: 8.1.1978partner:2.4.1968 Hvala za odgovor in lep dan zelim, Natka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Vojko lep pozdrav! V eni drugi temi sem videla tvoj odgovor in prišla semle s svojimi podatki, ker me kaj več zanima teh svojih astroloških znamenjih. torej, moji podatki: datum rojstva: 03.06.1982 ob 18.45torej: dvojčka, škorpijon, škorpijon... Vesela bom kakršnekoli informacije!! LP AjdaKje si Ajda!? Saj ti ni treba datuma napisati tukaj. Lahko znake določiš na spletni strani, ali pa mi napišeš datum v OS. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Vojko zivjo. S partnerjem sva skupaj ene tri mesece poznava pa se od prej ze dve leti. Razumeva se dobro, razmisljava o skupnem zivljenju ampak me zanima najina dinamika, kompatibilnost oz. kako se ujemava, sva za skupaj, pa saj ves kaj mislim. Jaz: 8.1.1978partner:2.4.1968 Hvala za odgovor in lep dan zelim, Natka.Pozdravljena Natka Natka: 5 9 1Natek: 5 1 9 Zanimiva kombinacija, ni kaj. Takeo Mori - japonski strokovnjak za DZK piše približno takole:Kadar sta dve osebi rojeni v pravi kombinaciji, že samo s svojo navzočnostjo izboljšujeta skupno usodo. - to je IDEALNA KOMBINACIJA. Energije posameznih zvezd - kijevskih znakov - imajo vsak svojo naravo in ko se energiji dveh takšnih oseb k- aterih energiji se ujemata - potem imata lahko ti dve osebi lepo skupno usodo, čeprav sta morda različnih značajev, kultur in navad. Drug drugemu - brez, da bi se tega zavedala - že s samo prisotnostjo pomagata v težkih trenutkih. Ko je eden od njiju srečen, lahko srečo podeli drugemu in ga lahko osreči. So pa druge kombinacije, ki niso tako srečne. Dva človeka lahko živita skupaj, se imata lahko celo lepo, vendar pa njuna skupna navzočnost le v redkih dneh, mesecih ali letih prinese nekaj več obema. To je dobra kombinacija. Lahko se oba še tako trudita, idealne kombinacije ne bosta dosegla za dalj časa. In seved še tretja in četrta in peta kombinacija, za katere menim, da te ne zanima preveč. Moje priporočilo je. Bodita skupaj, bodi pozorna, budna. Letos je leto, ko smo vsak na svoji energiji. No, poleg tega se mi zdi, da vsaj še eden od vaju ni samostojen (živi pri starših, je odvisen od njih ali pa od partnerja). Zadeve se namreč močno spremenijo, ko sta oba samostojna. Morda bi bilo dobro, da bi šla skupaj na dopust nekam na samo, brez TV, telefona, gostiln itn za vsaj nekaj dni. Tam bi sama pripravljala hrano, skrbela en za drugega in kaj kmalu se izkaže koliko časa sta sposobna biti skupaj brez izgovorov na nogometno tekmo ali modno revijo, pa da mora kdo po opravkih itn. Sedaj te vprašam. Ali resno sprašuješ za odgovor, ali te je to samo prešinilo kot zanimivost?Prav je, da si ga res pripravljena sprejeti. Kot zanimivost pa je boljše, da morda prelistaš prejšnje odgovore. Ko boš razmislila in mi potrdila, ti odgovorim, velja! Lepo se imej, Vojko P.S.Lepo to, da razmišljaš. Morda bi bilo boljše da poslušaš svoje srca, da spremljaš signale, da si budna, pozorna! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonchii 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Vojko! Zanima me perspektivnost zveze s partnerjem, s katerim sva skupaj približno dve leti. Glede na to da je starejši in ima 2 otroka (in je ločen), me zanima, če se splača z njim graditi prihodnost. Imam dobro prijateljico, s katero vedno deliva mnenja, se konstruktivno pogovarjava, vendar velikokrat zapadeva v skupno malodušje in samopomilovanje in se ne znava pozitivno naravnati in vzpodbujati. Zanima me, kako naj skupaj rešujeva ta problem. JAZ: 3. 11. 1978PARTNER: 3. 4. 1966PRIJATELJICA: 21. 1. 1978 Lep pozdrav in najlepša hvala, Sonchii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Vojko! Zanima me perspektivnost zveze s partnerjem, s katerim sva skupaj približno dve leti. Glede na to da je starejši in ima 2 otroka (in je ločen), me zanima, če se splača z njim graditi prihodnost. Imam dobro prijateljico, s katero vedno deliva mnenja, se konstruktivno pogovarjava, vendar velikokrat zapadeva v skupno malodušje in samopomilovanje in se ne znava pozitivno naravnati in vzpodbujati. Zanima me, kako naj skupaj rešujeva ta problem. JAZ: 3. 11. 1978PARTNER: 3. 4. 1966PRIJATELJICA: 21. 1. 1978 Lep pozdrav in najlepša hvala, SonchiiSonchii Prav lepo pozdravljena Sonchii. Se mi zdi, da te še nisem srečal na forumu.Verjamem, da si prečitala moj odgovor Natki. Tudi ti si še mlada, vendar vem, da si premislila vprašanjeEnako kot Natki, velja prav isti razmislek: "Kadar sta dve osebi rojeni v pravi kombinaciji, že samo s svojo navzočnostjo izboljšujeta skupno usodo. - to je IDEALNA KOMBINACIJA. Energije posameznih zvezd - kijevskih znakov - imajo vsak svojo naravo in ko se energiji dveh takšnih oseb k- aterih energiji se ujemata - potem imata lahko ti dve osebi lepo skupno usodo, čeprav sta morda različnih značajev, kultur in navad. Drug drugemu - brez, da bi se tega zavedala - že s samo prisotnostjo pomagata v težkih trenutkih. Ko je eden od njiju srečen, lahko srečo podeli drugemu in ga lahko osreči. So pa druge kombinacije, ki niso tako srečne. Dva človeka lahko živita skupaj, se imata lahko celo lepo, vendar pa njuna skupna navzočnost le v redkih dneh, mesecih ali letih prinese nekaj več obema. To je dobra kombinacija. Lahko se oba še tako trudita, idealne kombinacije ne bosta dosegla za dalj časa. In seved še tretja in četrta in peta kombinacija, za katere menim, da te ne zanima preveč. Moje priporočilo je. Bodita skupaj, bodi pozorna, budna. Letos je leto, ko smo vsak na svoji energiji.No, poleg tega se mi zdi, da vsaj še eden od vaju ni samostojen (živi pri starših, je odvisen od njih ali pa od partnerja). Zadeve se namreč močno spremenijo, ko sta oba samostojna. Morda bi bilo dobro, da bi šla skupaj na dopust nekam na samo, brez TV, telefona, gostiln itn za vsaj nekaj dni. Tam bi sama pripravljala hrano, skrbela en za drugega in kaj kmalu se izkaže koliko časa sta sposobna biti skupaj brez izgovorov na nogometno tekmo ali modno revijo, pa da mora kdo po opravkih itn." A situacija je pri tebi drugačna. Pa poglejva: ti : 3. 11. 1978 . - 4 1 8on: 3. 4. 1966 . - 7 3 9 Sonchii. Vidim, da je med vama velika privlačnost in lahko se je razvila velika zaljubljenost. Po KIjevski plati (preglej si uvod) ta zveza spada v razred C, če je A največ in E najmanj. Lahko bi živela skupaj, z veliko dinamike - enkrat v nebesih drugič na tleh. Privlačnost DA +Komunikacija NE Življenjska pot NE O Sicer pa - ali ni tako: Če bi se vidva ljubila do nebes - prav gotovo ne bi spraševala nikogar, če sta za skupaj ali ne. Kadar je tako, to VEŠ! Pa še prijateljstvo: Uspešno prijateljstvo lahko obstaja v veliko več oblikah kot pa uspešno partnersvo ti 4 1 8ona 5 9 1 V tem primeru res ne vidim, kje bi lahko bilo dobro prijateljstvo, razen, da izhaja iz najstniških let.Zdi se mi, kot, da si ti že odrasla ona pa še ni. Ti ji v takšnem primeru daješ energijo (obarvano na kakršenkoli način in jo po svoje kontroliraš. Kakršnekoli volje si ti , takšne je ona.. Ti jo imaš popolnoma pod nadzorom, razen če bi ti bila v stresu - ona pa v ravnovesju. Kar pa je težko. Kar je v vajini relaciji zanimivo je to, da se dopolnjujeta prav na vseh ravneh. Ti imaš moč kreacije in občutek za lepoto, tudi intuicija ti ni tuja, tvoje oči so zazrte v stabilno družino, ali podjetje, ali oboje. Ona je dober ocenjevalec, na videz zna tudi samozavestna a v sebi dvomljivka in strašljivka dobrega srca, ki gre po poti pomoči ljudem. Menim, da bi bilo prav, da se dekle postavi na noge - ti pa tudi. Če pa včasih jokata kot dež - je to čisto v redu. Vendar pa: če se zjokata zaradi stvari, ki so se vama zgodile, potem pa gresta naprej v trpljenje - ga lomita. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonchii 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Vojko, najlepše se zahvaljujem za tako hiter odgovor. Komentar bom napisala jutri, ker moram "premleti podatke", posebej za prijateljico... Ne razumem tega, kar si napisal: da ne vidiš, kje bi lahko bilo dobro prijateljstvo (razen, da izhaja iz najstniških let), in kasneje, da se dopolnjujeva na vseh ravneh. Ne gre mi skupaj, lahko, da jaz ne vidim povezave. Glede fanta... Zaljubljenost je bila zelo močna ("TO JE TO, TISTO TA PRAVO!"), sedaj pa se je slika o popolni ljubljeni osebi razblinila oz. se še razblinja... In zraven tega se mi zdi, da doživljam eno globoko osebnostno krizo, predvsem, kar se tiče pomanjkanja samozavesti, pomanjkanja zavedanja o določenih sposobnostih (prepričanje, da sem totalno nesposobna za karkoli...), strah pred prevzemom odgovornosti nad svojim življenjem, osamosvojitev od staršev, strah pred odraslostjo, skrbjo nad sabo, da je treba končati študij... groza. Na trenutke sploh ne najdem oporne točke v sebi... In potem več ne vem, kaj naj si mislim/čutim/dojemam vse, kar se (ne)dogaja. No, nekaj sem napisala. Če se mi še kaj utrne, sporočim! Lepo lahko noč vsem, Sonchii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Vojko, najlepše se zahvaljujem za tako hiter odgovor. Komentar bom napisala jutri, ker moram "premleti podatke", posebej za prijateljico... Ne razumem tega, kar si napisal: da ne vidiš, kje bi lahko bilo dobro prijateljstvo (razen, da izhaja iz najstniških let), in kasneje, da se dopolnjujeva na vseh ravneh. Ne gre mi skupaj, lahko, da jaz ne vidim povezave. Glede fanta... Zaljubljenost je bila zelo močna ("TO JE TO, TISTO TA PRAVO!"), sedaj pa se je slika o popolni ljubljeni osebi razblinila oz. se še razblinja... In zraven tega se mi zdi, da doživljam eno globoko osebnostno krizo, predvsem, kar se tiče pomanjkanja samozavesti, pomanjkanja zavedanja o določenih sposobnostih (prepričanje, da sem totalno nesposobna za karkoli...), strah pred prevzemom odgovornosti nad svojim življenjem, osamosvojitev od staršev, strah pred odraslostjo, skrbjo nad sabo, da je treba končati študij... groza. Na trenutke sploh ne najdem oporne točke v sebi... In potem več ne vem, kaj naj si mislim/čutim/dojemam vse, kar se (ne)dogaja. No, nekaj sem napisala. Če se mi še kaj utrne, sporočim! Lepo lahko noč vsem, SonchiiVidiš Sonchii saj si ugotovila sama: Dokler si bila še v odraščanju (takrat pride bolj do izraza drugo "mladostno" število - v tvojem primeru 1) in takrat sta po eni strani čutila močno privlačnost - njegova 7 podpira tvojo 1, močna privlačnost pa je med tvojo pravo notranjostjo 4 in njegovo 7. To so razmerja, ki prinašajo ljubezen, ki se iskri. Vendar pa ta isti odnos prinaša tudi nasprotja. Po KI-ju bi ta zveza lahko bila "dobra" dokler si bila ti v mladostnem jazu. Zdaj, ko pa si (očitno) odrasla, pa je situacija spremenjena. V tvojem primeru (spet po KIju) je vajina zveza težko celo samo dobra, še težje pa tista "idealna". Privlačnost med vama je sicer velika (in bo ostala še naprej) , vendar pa tu manjka element, ki mu rečem komunikacija. To bolj pomeni kompatibilnost komunikacije, ki je med vama šibka. Kaj pomeni komunikacija. Primer: Ti mu potožiš, da se počutiš slabo - on bi na primer začel klicati zdravnika - ti pa si na primer samo želela, da te pocrtlja in, da ti skuha čaj. No, prav gotovo je še mnogo primerov, ki bi jih lahko naštel, ki bi morda bili boljši, menim pa, da razumeš bistvo. Poleg tega so vajini življenjski cilji drugačni. In ne samo življenjski cilji. Tudi način, kako prihajati do njih so drugačni. Kadar partnerja sovpadata takrat že s samo prisotnostjo partnerja čutiš podporo. Načelno je to takrat, ko ti partner daje (energetsko) podporo - (pravzaprav brez, da bi se tega sam zavedal). Tega pri vaju ni. Pričakuješ lahko veliko dinamiko v vajinem skupnem življenju. Bolj malo pa družinske umirjenosti in topline. Seveda pa za takšno odločitev moj prispevek ne sme biti odločilen. Lahko te samo spodbudi, da vajin odnos opazuješ bolj natanko, da ga živiš tako, da si ves čas budna - da se ves čas zavedaš vajinega odnosa. Najbrž je odveč pripomniti, da je jalovo razmišljanje, da se bo kdorkoli od vaju spremenil. No, tudi to je mogoče - vsaj za nekaj časa. Razmisli. Recimo, da ti zato, da bi bilo vajino življenje bolj skladno odrineš nekatere svoje želje (ker niso v skladu z njegovimi) - ali boš srečna? - koliko časa? Podobno je z njim. Kdorkoli potlači svoje želje, bo prej ali slej nezadovoljen, čeprav bo morda že pozabil zakaj. Podredil je svoje želje v želji, da bo skupno življenje lepše, boljše. A rastoče nezadovoljstvo začne krhati odnose. Odločitev je seveda pri vsakemu od vaju. Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonchii 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Vojko, hvala, bom "budna", čeprav se mi zdi, da si bo treba določene stvari že zdaj priznati in razčistiti, seveda najprej pri sebi (predvsem z mojimi cilj!). Za prijateljico pa si najbrž spregledal... Napisala sem, da ne razumem tega, kar si napisal: da ne vidiš, kje bi lahko bilo dobro prijateljstvo (razen, da izhaja iz najstniških let), in kasneje, da se dopolnjujeva na vseh ravneh. Ne gre mi skupaj, lahko, da jaz ne vidim povezave. Prosim, če bi še to komentiral Lep pozdrav, Sonchii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Vojko, hvala, bom "budna", čeprav se mi zdi, da si bo treba določene stvari že zdaj priznati in razčistiti, seveda najprej pri sebi (predvsem z mojimi cilj!). Za prijateljico pa si najbrž spregledal... Napisala sem, da ne razumem tega, kar si napisal: da ne vidiš, kje bi lahko bilo dobro prijateljstvo (razen, da izhaja iz najstniških let), in kasneje, da se dopolnjujeva na vseh ravneh. Ne gre mi skupaj, lahko, da jaz ne vidim povezave. Prosim, če bi še to komentiral Lep pozdrav, SonchiiSonchii Prijateljstva so prav posebna stvari. Kajti pri prijateljstvu nas običajno ne vežejo spone materializma in pridejo na plan mnogo bolj intimne stvari - ali pač ne. Zato bi bilo dobro najprej definirati, kaj to prijateljstvo sploh je.Namreč, zdi se mi, da je to težko povedati. Prijateljstev je najbrž toliko kot prijateljev in vsak odnos je drugačen. Nekateri so odkrito osebni, drugi izgledajo zelo površni, kjer oba čutita pripadnost, naklonjenost, ki jo tudi pokažeta, a recimo ne gresta v intimno zaupanje. Spet tretja prijateljstva se ne razlikujejo kaj dosti od ljubezni. - zato je o tem težko govoriti, še težje pisati. Da bi to boljše povedal bi najbrž bilo potrebno veliko več besed, v bistvu pa vsak razume za kaj gre (verjamem, da je tako) In tukaj zato ne bom "na silo" komentiral kaj več, samo zato, da komentiram, saj bi zašel iz sebi začrtane poti. Pač: NE VEM kaj bi več povedal, lahko samo malo obširneje razložim tisto, kar sem že napisal. ti 4 1 8ona 5 9 1 Spodaj napisano velja po KIju, če sta obe odrasli in da sta obe prevzeli "moško" KIjevsko energijo. Kar se mi zdi pomembno pri vajinem prijateljtvu je to, da se zelo dopolnjujeta. - Nekatere lastnosti, ki jih pogrešaš pri sebi, jih ima ona in ona pri sebi pogreša nekatere lastnosti, ki jih imaš ti. Skupaj sta več kot pa je seštevek obeh. Če sta obe že odrasli (tukaj se lahko začudiš, ali pa najdeš prispevek o tem objavljen že nekaj časa nazaj) potem se najbrž močno privlačita - tako v intimnih stikih kot pa tudi v družbi. Imata pa različne življenjske cilje in različen pristop k reševanju težav, ravno tako kot način pristopa k novim načrtom. Tu si v "nevarnosti" ti, kajti vse prerada se prilagodiš ljudem okrog sebe zaradi močne empatije. Težava je lahko v tem, da na ta način "izgubiš" sebe - občutek za to - kaj čutiš ti in kaj čutijo drugi. Občutek za druge je namreč lahko tako močan, da čutiš njihova občutja kot, da bi bila tvoja. Ravno iz relacije osnovnega in mladostnega znaka pri tebi, ter odnosa (prijateljskega), ki sta ga vzpostavili sklepam, da sta se spoznali, ko ti še nisi bila odrasla - oziroma, da se še vedno obnašaš mladostno. Druga možnost je, da si ti prevzela "žensko" energijo (česar pač ne morem trditi, glede na to, da ne poznam dogodkov v tvojem življenju, tvojih odnosov do drugih ljudi itn...) kajti pri tej možnosti vidim večjo osnovo za "prijateljstvo" kot ga vidimo običajno. Toliko. Vem, da ti lahko ta odgovor rodi le še nova vprašanja, vendar je takole - pisno - težko razčistiti vsa vprašanja, ki se porajajo tako v tvojih kot v mojih mislih. Lepo se ime, Vojko Morda je včasih nekaj težav s Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natka 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Lep pozdrav Vojko! Hvala za odgovor, sem prebrala in sem kar presenečena. V bistvu me res zanima, ne kot samo zanimivost. Namreč to je kar odločitev, če se odločim da bom šla z njim skupaj živet. Res pa je, da sem jaz včasih malo čudna (spremenim se kot vreme) in se hitro premislim, zato bi rada da mi svetuješ, glede na mojo osebnost. Namreč ne bi ga rada prizadela. Vrejetno boš rekel, no punca nič se selit skupaj, ampak vseeno bi rada kaj zvedela zakaj me včasih prešine kar nekaj drugega, najprej je vse OK, potem pa me začne kar vse motit.Upam da razumeš kaj mislim, in hvala za odgovor že vnparej, Natka. P.S. Nekaj me zanima, a mogoče lahko poveš kakšnega fanta bi jaz rabila s kakšnim karakterjem, če je to v tvoji moči seveda, da mi lahko poveš?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Pozdravljen Vojko! Zasledila sem,da je pri partnerstvu ugodno,če imata oba enaka števila,čeprav v drugačnem vrstnem redu.Lahko,da sem tudi narobe razumela.Prosim te za kratek komentar.Zanima me kako je s tem s stališča DZK-ja,čeprav je najina dolgoletna zveza razpadla.Moja števila:427,njegova:472,Števila njegove sedanje partnerke:418.Lep pozdrav in hvala,lana1 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 Pozdravljen Vojko! Zasledila sem,da je pri partnerstvu ugodno,če imata oba enaka števila,čeprav v drugačnem vrstnem redu.Lahko,da sem tudi narobe razumela.Prosim te za kratek komentar.Zanima me kako je s tem s stališča DZK-ja,čeprav je najina dolgoletna zveza razpadla.Moja števila:427,njegova:472,Števila njegove sedanje partnerke:418.Lep pozdrav in hvala,lana1Lana Če si tako razumela kot pišeš, se moram krepko zamisliti nad svojimi besedili. Ni tako preprosto Pomembno je, kateri znak gledaš. Ujemanje znakov je dobro le pri drugem številu - podznaku oziroma mladostnem številu in pa pri tretjem ti__ 427on_ 472pa_ 418. Prosim te, da si prečitaš zadnjih nekaj sporočil v tej temi, ko partnerstvo kar dobro razlagam. Partnersvo ti in on ne more biti odlično - lahko je dobro,ravno tako kot njegovo novo partnerstvo - lahko je dobro, celo malo boljše kot vajino, vendar ne odlično. Za odlično zvezo je pomembno, da njegova energija (osnovni znak) podpira njeno - recimo, zate bil bil partner z osnovnim znakom 1 (ta dva se težko srečata, ker se ne cenita, dokler se dobro ne poznata - pa se težko spoznata - ker se ne cenita ) Drugi znak naj bi bil isti - to je komunikacija na isti način ali pa naj bi bil enak tretji znak - to še posebej pride v poštev po ca 35 letu, saj le ta kaže na življenjsko pot posameznika. Odlična zveza je seveda lahko odlična - (ni pa nujno, če tega nočeta) vendar pa jima takšna zveza omogoča, da sta skupaj več kot vsota vseh lastnosti - da laže živita skupaj kot morda drug par, ki si celo želi pomagati en drugemu. Vendar pa je pri odlični zvezi že sama prisotnost partnerja tako močna energija, da se že zaradi tega drugi počuti boljše. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.