misek 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Jst sem si pa komaj zračunala, da sem jaz 4 7 2 fant al kaj mi že je pa 6 4 7. A bi mi pls Vojko lahko razložil kaj midva sploh sva, kr po mojem nobenmu ni jasno. P.s. Čist na kratko, se ni treba ful trudit, če sploh mava možnost da sva kdaj tko zares skupi pa kolk časa naj bi to trajalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 Jst sem si pa komaj zračunala, da sem jaz 4 7 2 fant al kaj mi že je pa 6 4 7. A bi mi pls Vojko lahko razložil kaj midva sploh sva, kr po mojem nobenmu ni jasno. P.s. Čist na kratko, se ni treba ful trudit, če sploh mava možnost da sva kdaj tko zares skupi pa kolk časa naj bi to trajalo. Mišek Vedno odgovarjam "čist zares" zato je na strani tistega, ki sprašuje odločitev, ali vpraša ali ne. Če ne želi vedeti, je bolje, da ne vpraša.Če želi le testirati, je bolje, da ne vpraša.Če želi zafrkavati, je bolje, da ne vpraša. Kajti: Kakršno vprašanje - takšen odgovor. Samo na hitro kot si rekla. Imata lepe šanse za dobro zvezo z vročimi trenutki tako na področju ljubezni, ljubljenja kot pa tudi na manj prijetnih področjih. Ta zveza je lahko DOBRA, ne glede na to koliko se trudita, so izboljšave le manjše Odlična zveza pa je nekaj, kar je VELIKO VEČ - že s samo prisotnostjo obeh, je življenje lepše, boljše, bogatejše v vsakem smislu.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 Lep pozdrav Vojko! Hvala za odgovor, sem prebrala in sem kar presenečena. V bistvu me res zanima, ne kot samo zanimivost. Namreč to je kar odločitev, če se odločim da bom šla z njim skupaj živet. Res pa je, da sem jaz včasih malo čudna (spremenim se kot vreme) in se hitro premislim, zato bi rada da mi svetuješ, glede na mojo osebnost. Namreč ne bi ga rada prizadela. Vrejetno boš rekel, no punca nič se selit skupaj, ampak vseeno bi rada kaj zvedela zakaj me včasih prešine kar nekaj drugega, najprej je vse OK, potem pa me začne kar vse motit.Upam da razumeš kaj mislim, in hvala za odgovor že vnparej, Natka. P.S. Nekaj me zanima, a mogoče lahko poveš kakšnega fanta bi jaz rabila s kakšnim karakterjem, če je to v tvoji moči seveda, da mi lahko poveš?!Seveda ti lahko napišem kateri so tisti, s katerimi bi lahko imela odlično zvezo,...... A vedeti je potrebno nekaj : Za vsako ODLIČNO partnerstvo je potrebna tudi ljubezen in še kaj Sama kompatibilnost še zdaleč ni dovolj. Kaj pa je ljubezen? Kako in kdaj se porodi? Zakaj? ? ? ? ? ? Tega si ne upam razlagati. Kdo pa sploh to ve? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Vojko,najlepša hvala za odgovor.Sem prebrala tvoje odgovore drugim,seveda.Zanimalo me je samo,kaj v DZK-ju pomenijo ta števila in kombinacije.Kadar imam čas,se že v bistvu nekaj let poglabljam enkrat v zvezde,enkrat v DZK,pa še kaj se najde.Tele smeri in podpiranje in uničevanje energij mi verjetno še nekaj časa ne bo čisto jasno,zato pa pišem trapasta vprašanja. Pa še dolgo tuhtam ali naj sploh napišem.Seveda najina zveza ni bila odlična,točno.Bila pa sva zaljubljena in kar dolga leta dobro(včasih odlično)shajala drug z drugim. Mi je tudi jasno,da mu ta zveza trenutno bolj ustreza,mislim pa,da je dolga leta moja energija podpirala njegovo. x!x Bom v bodoče pozorna na enice Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 Vojko,najlepša hvala za odgovor.Sem prebrala tvoje odgovore drugim,seveda.Zanimalo me je samo,kaj v DZK-ju pomenijo ta števila in kombinacije.Kadar imam čas,se že v bistvu nekaj let poglabljam enkrat v zvezde,enkrat v DZK,pa še kaj se najde.Tele smeri in podpiranje in uničevanje energij mi verjetno še nekaj časa ne bo čisto jasno,zato pa pišem trapasta vprašanja. Pa še dolgo tuhtam ali naj sploh napišem.Seveda najina zveza ni bila odlična,točno.Bila pa sva zaljubljena in kar dolga leta dobro(včasih odlično)shajala drug z drugim. Mi je tudi jasno,da mu ta zveza trenutno bolj ustreza,mislim pa,da je dolga leta moja energija podpirala njegovo. x!x Bom v bodoče pozorna na enice Lana Kar poznam enk in štiric gredo odlično skupaj, posebej, če sta kompatibilna še v komunikaciji ali pa življenjski poti. Kar zadeva učenja - pa. Ja saj je preprosto. Prečitaš nekaj knjig. Vsak dan se ukvarjaš z DZK in čez devet let je človek goden, da začne nov krog razumevanja, ko zopet vidi, da ve bore malo, in da se je potrebno še veliko veliko naučiti. in prebrati nekaj knjig.... Pa ne zafrkavam. In veš kaj. Povrh vsega je še zelo prijetno in zabavno.Vedno bolj. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misek 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Vojko, hvala za odgovor. Sej sm mislila čist zares, nisem se nč zafrkavala al pa ne hotla vprašat, sam nisem te hotla preveč zamorit, kr vidm, da smo te vsi zasuli z vprašanji. Sej dobra zveza se men zdi čist super, včasih že kr nedosegljiv ideal. A šanse da to nekaj časa traja pa tut so? Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 Vojko, hvala za odgovor. Sej sm mislila čist zares, nisem se nč zafrkavala al pa ne hotla vprašat, sam nisem te hotla preveč zamorit, kr vidm, da smo te vsi zasuli z vprašanji. Sej dobra zveza se men zdi čist super, včasih že kr nedosegljiv ideal. A šanse da to nekaj časa traja pa tut so? Pozdravček Hoj Misek Veš, kar zapišem na forumu, je napisano za vse, pa čeprav je odgovor zate.Zato je včasih vključeno kaj več in še kaj drugega kot pa kdo vpraša. Želel sem ti reči le to, da imam izkušnje, da mnogi vprašajo - kar tako - da je zanimivo, potem pa nastopijo težave. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Živijo Vojko!Tudi sama bi te vprašala kako kaj z mojim ljubim, ker se med znaki in pod znaki ne znajdem najbolj, ker sem čist sveža tle gor. Sama sem rojena 27.2.81 ob 8:15 moj dragi pa 22.5.80 ob 15:15!Moram ti povedat, da so mi tvoje strani full všeč in vse najboljše v prihodnosti. Hvala za odgovor xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2004 Živijo Vojko!Tudi sama bi te vprašala kako kaj z mojim ljubim, ker se med znaki in pod znaki ne znajdem najbolj, ker sem čist sveža tle gor. Sama sem rojena 27.2.81 ob 8:15 moj dragi pa 22.5.80 ob 15:15!Moram ti povedat, da so mi tvoje strani full všeč in vse najboljše v prihodnosti. Hvala za odgovor xrosexPozdravljena Venxa na forumu in seveda dobrodošla na spletni strani DZK! Upam, da si pregledala tudi odgovore v tej temi. No, pa vseeno ti napišem nekaj vrstic uvoda.Kakor vemo, za sedaj ni nobene metode, ki bi zagotovila srečno življenje dveh, ki se odločita za skupno življenje. Življenje nas preseneča vedno znova in uokvirjanje tako celostne in subtilne stvari kot je partnerstvo je občutljiva zadeva. Vseeno pa se ljudje vedno in povsod ukvarjajo s tem, da bi bili srečni na mnoštvo različnih načinov - tudi z astrologijo. Devetzvezdni KI, ki je astrološka metoda, poskuša pokazati kompatibilnost dveh - morda celo boljše - usodnost dveh - za uspešno skupno življenje. Kadar sta dve osebi rojeni v pravi kombinaciji, že samo s svojo navzočnostjo izboljšujeta skupno usodo. - to je IDEALNA KOMBINACIJA. Energije posameznih zvezd - kijevskih znakov - imajo vsak svojo naravo in ko se energiji dveh takšnih oseb k- aterih energiji se ujemata - potem imata lahko ti dve osebi lepo skupno usodo, čeprav sta morda različnih značajev, kultur in navad. Drug drugemu - brez, da bi se tega zavedala - že s samo prisotnostjo pomagata v težkih trenutkih. Ko je eden od njiju srečen, lahko srečo podeli drugemu in ga lahko osreči. So pa druge kombinacije, ki niso tako srečne. Dva človeka lahko živita skupaj, se imata lahko celo lepo, vendar pa njuna skupna navzočnost le v redkih dneh, mesecih ali letih prinese nekaj več obema. To je dobra kombinacija. Lahko se oba še tako trudita, idealne kombinacije ne bosta dosegla za dalj časa. Pa zdaj poglejva tebe in tvojega ljubega: Venxa :27.2.81 - 1 8 7Venx_: 22.5.80 - 2 8 8 Vajini kombinaciji lahko rečem - zelo dobra izbira. To pomeni, da lahko ustvarjata in živita sorazmerno uspešno življenje. Med vama je velika privlačnost, po drugi strani pa sta tudi kompatibilna v komunikaciji - to pomeni, da drugi ve, kaj prvi govori, čuti, kaže. Tvoj dragi je zelo mehka duša, čeprav se na zunaj ne vidi tako. Ti potrebuješ relativno veliko svobode na samosvoj način - in se tega niti ne zavedaš. Dobro pa bi bilo, da to dejstvo ozavestiš, kajti kaj lahko se zgodi, da tvojemu Venxu to ni najbolj povšeči. Po drugi strani imaš ti rada relativno lahkotno življenje (čeprav si lahko zelo garaška) on, pa je sicer priden, vendar se ti večkrat lahko dozdeva prepočasen. Prav bi bilo, da poskušaš razumeti, da smo ljudje različni in da ustvarjamo svoje cilje po različnih poteh. Venx je človek, ki se trudi, da bi ustvaril dom in družino, urejeno situacijo in te "nosil na rokah" - vendar pa je tu tudi zanka, kajti ti se lahko preveč poleniš, njemu pa bo enkrat dovolj in lahko "eksplodira", kljub temu, da te je na takšno lenarjenje navadil on sam. Zato je prav, da bi se on začel zavedati svoje lastnosti - da svojo srečo ustvarja s tem, da pomaga drugim, vendar pa mora najprej poskrbeti sam zase, kajti, ko ni zmožen pomagati drugim - ni srečen. Tu pa lahko leži druga zanka zate - ako mu ne bi pustila, da določene stvari naredi zate, mu jemlješ možnost sreče - torej si ti tista, ki moraš tu skrbeti za pravilno ravnovesje. Ravno to pa je tebi težko. Mlada sta še, prave lastnosti človeka se pokažejo, ko je neodvisen. To je takrat, ko sam skrbi zase (ne stanuje pri starših, služi zase in odloča o sebi). Običajno je to po osemnajstem letu, oziroma, ko v celoti skrbi sam zase - prava odraslost pa nastopi enkrat od 27. do 36. leta. (se da izračunati, vendar je postopek malo daljši, kalkulatorja pa še nisem naredil). Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Pozdravljen Vojko!Pa se ti oglašam še iz te teme. Sicer si mi že odgovoril na eno kratko vprašanje, ko sem ti pisala na mail. Vprašala sem te, kako se ujemam s prijateljem (jaz sem 1 7 8, on je 5 2 8) in lepo si mi odgovoril, da bi bila lahko kar dober par. Sem pa poročena od 25.2.1984 (mož je 4 6 3-11.april 1960), ampak ta zakon je sploh zadnja leta nevzdržen. Zdi se mi kot da najdeva več nič skupnega, da nimava nobenih skupnih ciljev. Sicer pa sem se morala tudi prej, ko je še nekako šlo, vedno jaz boriti z njim, da se je sploh kam premaknil, da sva kaj ustvarila. Je takšen, da bi za druge naredil vse, za sebe, za družino pa kar bo, pa bo oz. je to prepustil meni. Znal pa je biti vseskozi ljubosumen, posesiven, tako da sem se počutila kot v kletki. Pa tudi s tem sem se nekako sprijaznila, saj sem imela ogromno dela z vzgojo hčer (njega skoraj nikoli ni doma), zdaj pa ko sta skoraj odrasli, sem se kar naenkrat zažela zavedeti sebe, da hočem od tega partnerstva kaj več. Ampak ga ne morem premakniti. Ta kriza med nama se je začela stopnjevati sploh lani in se še nadaljuje v to leto. Včasih se sprašujem, zakaj še sploh vstrajam v tej vezi, "požrla" mi je ogromno energije, živcev, moje samozavesti.Kaj pa misliš ti Vojko, kaj sva res ki-jevsko tako neusklajena, da je prišlo do tega? 1 in 4 se menda kar dopolnjujeta, ostalo????? Lep pozdrav, Tajči Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2004 Pozdravljen Vojko!Pa se ti oglašam še iz te teme. Sicer si mi že odgovoril na eno kratko vprašanje, ko sem ti pisala na mail. Vprašala sem te, kako se ujemam s prijateljem (jaz sem 1 7 8, on je 5 2 8) in lepo si mi odgovoril, da bi bila lahko kar dober par. Sem pa poročena od 25.2.1984 (mož je 4 6 3-11.april 1960), ampak ta zakon je sploh zadnja leta nevzdržen. Zdi se mi kot da najdeva več nič skupnega, da nimava nobenih skupnih ciljev. Sicer pa sem se morala tudi prej, ko je še nekako šlo, vedno jaz boriti z njim, da se je sploh kam premaknil, da sva kaj ustvarila. Je takšen, da bi za druge naredil vse, za sebe, za družino pa kar bo, pa bo oz. je to prepustil meni. Znal pa je biti vseskozi ljubosumen, posesiven, tako da sem se počutila kot v kletki. Pa tudi s tem sem se nekako sprijaznila, saj sem imela ogromno dela z vzgojo hčer (njega skoraj nikoli ni doma), zdaj pa ko sta skoraj odrasli, sem se kar naenkrat zažela zavedeti sebe, da hočem od tega partnerstva kaj več. Ampak ga ne morem premakniti. Ta kriza med nama se je začela stopnjevati sploh lani in se še nadaljuje v to leto. Včasih se sprašujem, zakaj še sploh vstrajam v tej vezi, "požrla" mi je ogromno energije, živcev, moje samozavesti.Kaj pa misliš ti Vojko, kaj sva res ki-jevsko tako neusklajena, da je prišlo do tega? 1 in 4 se menda kar dopolnjujeta, ostalo????? Lep pozdrav, Tajči Tajči Lepo, da se javljaš tukaj. No. tukaj je malo drugače kot po emailu. Menim, da razumeš. Tu, je stvar teorije, razprave in prav gotovo prostor tistih, ki vedo nekaj več. In najbrž si prečitala nekaj zadnjih sporočil - morda celo več. Kajti v vsakem sporočilu napišem nekaj splošnih osnov. Prosim, da najprej prečitaš besedilo do konca (morda še kakšno drugo sporočilo prej) preden se razburiš ali malo razhudiš. Kajti napisal sem ti dokaj naravnost in glede na to, da imava podznake (komunikacija) dokaj različne, je dobro, da skušaš "slišati" to, kar sem ti napisal morda na drug način kot se ti pojavi slika takoj na začetku. No, pa verjamem, da ni težav. 1 7 8 5 2 8Napisal sem, da bi LAHKO bila kar dober par - če, če, če. In napisal sem KAR. To pa ni dober, NI prav dober, nisem pa napisal - odličen. Žal. Med vama je velika privlačnost, vendar se kaj lahko zgodi, da ta velika privlačnost preide v drugačna čustva, ki niso tako zaželena - v jezo, sovraštvo itn. Res je, da imata življenjsko pot v isti smeri. Vendar pa mora tu biti tu tudi ljubezen, ne samo zaljubljenost in še kaj. In žal tudi vse prevečkrat hočemo učiti in spreminjati ljudi - pa to ne gre, kot so ugotovili tisoči na tej naši Zemlji. En drugemu lahko le pomagamo, da znanje odkrije v sebi. Pa poskušamo. In si ustvarjamo nezadovoljstvo. ************* Kar pa zadeva tvojega sedanjega partnerja pa po DZKju takole: ti 1 7 8on 4 6 3 1 + 4 = DA7 + 6 = NE8 + 3 = NE Torej, ta zveza je težko dobra! Res je, da se 1 in 4 dopolnjujeta, a boljša kombinacija je, če moška energija podpira žensko - kot obratno. Kajti tudi fant in dekle sta včasih hodila tako, da je bilo dekle na levi in fant na desni - dekle daje energijo fantu. Ko pa sta mož in žena - partnerja, pa je on na levi in ona na desni - on daje energijo njej, kajti, če se ženska dobro počuti doma, potem se doma dobro počuti tudi moški in vsa družina. Če se v domu ženska ne počuti dobro - se dobro ne počuti nihče. - Poskusi. Žal ni receptura za srečno življenje. Lahko si ga le polepšamo ali poslabšamo. Kaj vse lahko storimo zase in za druge, pa si danes lahko prečitamo v mnoštvu ezoterične literature. Najbrž se vajina zveza krha od leta 2000 naprej, morda se je začelo celo 2 leti prej, vendar ni bilo hudega. Od takrat ti gre on najbrž zelo na živce. Ne razumeš ga in najbrž zato tudi ne podpiraš. Tvoj perfekcionizem do drugih je še narastel in on v takšnem okolju še težje živi - saj mu je že tako težko. V situaciji v kakršni je od leta 2000 do 2008 tudi zanj ni lahko. Tako kot ni zate, ko si dostikrat v nasprotju sama s seboj. Takšna situacija pa seveda medsebojne odnose med dvema kaj lahko skrha, če niso ugodni že po naravi partnerjev. In ravno v tem grmu tiči zajec. Z DZKjem lahko vidimo, kateri je tisti partner, ob katerem se večino časa počutimo dobro, ko čutimo podporo že takrat, ko je samo prisoten, tudi, če ni naredil ničesar. In potem ne iščemo napak in pomanjkljivosti, kajti, ko je dober občutek - smo zadovoljni. Upam, da si še naprej mirna in si uspela videti, da je v pisanju le dobra namera. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Vojkohvala za odgovor. Saj sem čisto mirna in vse razumem, ali pa tudi ne.Ne razumem, zakaj vedno naletim na "narobe" partnerje, ali pa sem jaz tako "narobe". Malo sem preučevala skozi devetzvedni ki pare, ki jih poznam, pa jih je večina z dvema NE. Če pogledam samo moja starša (mama je 4 8 1, oče 8 2 2), tudi onadva nista najbolj posrečen par, samo vsaj na okolje delujeta kot da se idealno razumeta, da sta srečen par...In ko pogledam njuju, lahko verjameš, da sem se res trudila v najinem odnosu z možen. Si pa imel prav, ko si napisal, da se je začelo krhati tam nekje med 1998 in 2000 letom (kako si vedel to) in če sem te prav razumela, bo to trajalo nekako do 2008 leta. Ne vem če bom zdržala!Kaj me res ne čaka nič lepega, nič pozitivne energije? Tajči Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 tajci: zelim ti lepa druzenja, cimprej, in ne sele po 2008! pozdravljen Vojko, se mene nekaj zanima...takole, ko berem, ker bi rada razumela.Ce sem prav razumela-bom govorila zdaj zase- je za st. 2 ugodno druzenje z st. 9, pa tudi 2 in 8,ter 6 in 7? za zadnji dve je bolje, ce je 2 moski in 6 ter 7 zenska? kako je pa s tem, da zenske prevzamejo mosko energijo....? imela sem dolgoletnega partnerja (12 let), ke je bil 5-9-? (12.4.1968) in mislim, da bom tezko spoznala cloveka, s katerim se bom bolje razumela oz. ki bo bolje 'skrbel zame' v najsirsem pogledu te besede. tak je vsaj moj obcutek. vseeno zveza ni obstala iz mnogo drugih kompleksnih razlogov. zanima me, ce sem prav razumela tole? in katera stevila naj bi bila ugodna za st.2? kako naj ugotovim, ce sem prevzela mosko energijo, ali nasla svojo...?no, upam, da ti nisem natresla prevec...to so vprasanja, ki so se mi porodila, ko sem prebirala to temo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Hvala Tinka, do leta 2008 so res še dolga štiriiiii leta . Prav imaš! Tajči Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Vojkohvala za odgovor. Saj sem čisto mirna in vse razumem, ali pa tudi ne.Ne razumem, zakaj vedno naletim na "narobe" partnerje, ali pa sem jaz tako "narobe". Malo sem preučevala skozi devetzvedni ki pare, ki jih poznam, pa jih je večina z dvema NE. Če pogledam samo moja starša (mama je 4 8 1, oče 8 2 2), tudi onadva nista najbolj posrečen par, samo vsaj na okolje delujeta kot da se idealno razumeta, da sta srečen par...In ko pogledam njuju, lahko verjameš, da sem se res trudila v najinem odnosu z možen. Si pa imel prav, ko si napisal, da se je začelo krhati tam nekje med 1998 in 2000 letom (kako si vedel to) in če sem te prav razumela, bo to trajalo nekako do 2008 leta. Ne vem če bom zdržala!Kaj me res ne čaka nič lepega, nič pozitivne energije? TajčiTajči Zadeve so zelo preproste - a tudi zapletene - osvisno iz katerega zornega kota gledamo. Vsakič to tuje stvari manj zapletene kot naše lastne. Kajti lastne moramo rešiti sami. Pri tujih pa lahko le sodelujemo - pokažemo na kaj.... Gledanje parov "na pamet" je težko. Ko po DZKju gledamo na kompatibilnost je ODLIČNO tisto, ko sta dva srečna, ko lahko večino časa večino težav rešita brez velikega napora oziroma težav kratko malo ni, saj je njun medsebojni odnos takšen, da ga ne zapletata. Kako živi kakšen par je tudi težko ugotovljivo. Eno je, kako izgleda na zunaj, drugo je, ali sta srečna, zadovoljna, zdrava. Običajno tisti par, ki se ima odlično tudi na materialnem nivoju čez nekaj let živi veliko boljše kot je začel. Kajti ODLIČEN par dela odlične izbire , ker sta skupaj več kot pa "seštevek dveh ljudi". V prejšnjem pisanju sem ti napisal nekaj besed, ki jih nisi "slišala" pa čeprav so napisane tudi v nekaj prejšnjih pisanjih. S trudom ne moremo spremeniti niti svojih želja, kaj šele želje drugih ljudi! Zato trud ne pomaga. Ne pomaga prilagoditev, kajti, če boš ti prilagodila - priredila svoje želje njegovim, boš nesrečna ti - če bo svoje želje prilagodil tebi on - bo nesrečen on - oziroma, v obeh primerih oba. Za pozitivno energijo pa si odgovorna sama. Ta je že nekaj časa s teboj in glavo pokonci, ne joči se nad sabo,, nasmej se in vsi te bodo imeli rajši. Prav gotovo je kaj lepega v tvojem življenju, le oči odpri. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 tajci: zelim ti lepa druzenja, cimprej, in ne sele po 2008! pozdravljen Vojko, se mene nekaj zanima...takole, ko berem, ker bi rada razumela.Ce sem prav razumela-bom govorila zdaj zase- je za st. 2 ugodno druzenje z st. 9, pa tudi 2 in 8,ter 6 in 7? za zadnji dve je bolje, ce je 2 moski in 6 ter 7 zenska? kako je pa s tem, da zenske prevzamejo mosko energijo....? imela sem dolgoletnega partnerja (12 let), ke je bil 5-9-? (12.4.1968) in mislim, da bom tezko spoznala cloveka, s katerim se bom bolje razumela oz. ki bo bolje 'skrbel zame' v najsirsem pogledu te besede. tak je vsaj moj obcutek. vseeno zveza ni obstala iz mnogo drugih kompleksnih razlogov. zanima me, ce sem prav razumela tole? in katera stevila naj bi bila ugodna za st.2? kako naj ugotovim, ce sem prevzela mosko energijo, ali nasla svojo...?no, upam, da ti nisem natresla prevec...to so vprasanja, ki so se mi porodila, ko sem prebirala to temo... Tinka Druženje je eno, ljubezensko partnerstvo je drugo. Ti imaš kaj malo dobre izbire - ako spadaš pod dvojko. 9 9 59 2 3 Zgoraj je zelo dobra izbira. skupnost s sedmicami je običajn eksplozivna in ni najugodnejša.sedmice preživijo ogromno časa zunaj doma in se pridejo domov napajat, čeprav znajo biti zelo skrbni ljudje 7 2 1 - tvoji cilji podirajo njegove7 7 5 - ta je boljša izbira od teh dveh Boljše je s šesticami. So pa to čudaki svoje vrste, ki pa rabijo umirjeno dušo, saj se potem tudi sami umirijo in so lahko zelo nežni, skrbni, sočutni, uvidevni 6 2 9 - to je dobra izbira, kajti s takšnim se razumeš, hkrati pa podpira tvoje ž. cilje6 6 5 - malo manj kompatibilnosti v komunikaciji kot zgoraj, a več skupnih ciljev pri katerih ni podpore. Tvoj dolgoletni partner 5 9 1 in ti 2 2 5! Hej Tinka. Seveda se dva lahko ljubita, ne glede na to, ali gresta skupaj po KIju ali ne. Jasno. A tu gledamo na srečo, ki je dolgoročna, morda vseživljenjska. Jasno, da ta tvoj partner ne more biti ob tebi, kajti tvoji življenjski cilji - tvoj drud itn so podirali njegove cilje. Vem pa, da so to zelo skrbni partnerji (pa čeprav imajo na vsak prst še 5 rezerve), da skrbijo za svoje ljube in jih razvajajo, ščitijo. (odvisno kaj komu paše). Tinka. Bodi dušica in si kupi KarmoPlus - novoletno in tam je opis ženske energije. No, čez čas bo tudi na spletni strani. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Tinka Druženje je eno, ljubezensko partnerstvo je drugo. Ti imaš kaj malo dobre izbire - ako spadaš pod dvojko. 9 9 59 2 3 Zgoraj je zelo dobra izbira. skupnost s sedmicami je običajn eksplozivna in ni najugodnejša.sedmice preživijo ogromno časa zunaj doma in se pridejo domov napajat, čeprav znajo biti zelo skrbni ljudje 7 2 1 - tvoji cilji podirajo njegove7 7 5 - ta je boljša izbira od teh dveh Boljše je s šesticami. So pa to čudaki svoje vrste, ki pa rabijo umirjeno dušo, saj se potem tudi sami umirijo in so lahko zelo nežni, skrbni, sočutni, uvidevni 6 2 9 - to je dobra izbira, kajti s takšnim se razumeš, hkrati pa podpira tvoje ž. cilje6 6 5 - malo manj kompatibilnosti v komunikaciji kot zgoraj, a več skupnih ciljev pri katerih ni podpore. Tvoj dolgoletni partner 5 9 1 in ti 2 2 5! Hej Tinka. Seveda se dva lahko ljubita, ne glede na to, ali gresta skupaj po KIju ali ne. Jasno. A tu gledamo na srečo, ki je dolgoročna, morda vseživljenjska. Jasno, da ta tvoj partner ne more biti ob tebi, kajti tvoji življenjski cilji - tvoj drud itn so podirali njegove cilje. Vem pa, da so to zelo skrbni partnerji (pa čeprav imajo na vsak prst še 5 rezerve), da skrbijo za svoje ljube in jih razvajajo, ščitijo. (odvisno kaj komu paše). Tinka. Bodi dušica in si kupi KarmoPlus - novoletno in tam je opis ženske energije. No, čez čas bo tudi na spletni strani. Lepo se imej, VojkoDragi Vojko, hvala za tako hiter odgovor!se strinjam, da je druzenje nekaj drugega kot ljubezensko partnerstvo...samo vcasih, ko ti partnerstva ne grejo dobro od rok, kaksno dobro druzenje veliko pomeni...tako sem bolj mislila.. se tudi meni zdi, da imam bolj malo izbire, ja... :o|o:toliko iz izkusenj...ampak me je zanimalo tole, ce prav razumem.spadam pod dvojko, oprosti, sem pozabila pripisat...sem 2 2 5. sem pac dolgo premlevala, kje je slo narobe, ker se stvari niso jasno izfizile, ampak na nek cuden nacin, in sem prisla do podobnega zakljucka kotje tvoja opazka: da sva imela totalno razlicne zivljenske cilje, ceprav sva dobro funkcionirala; jaz sem mu dala vso podporo mentalno in emocionalno, on pa meni fizicno, materialno (ne toliko v smislu denarja, kot materializiranega okolja za moje dobro pocutje: dom, toploto...bazo, kjer sem lahko ustvarjala, predvsem OBCUTEK, da nekam pripadas). no kot receno...se je koncalo iz drugih razlogov, zanimivo. je bilo pa lepo in dobra izkusnja in mi je zelo vsec, da sem lahko v takih super odnosih s svojim bivsim, njegovo novo druzino...itd.ker so me namrec doma ucili drugace (dajati obcutek krivde, ali imeti obcutek krivde v 'neuspeli' zvezi, ce temu tako sploh lahko recemo!), pa se nisem pustila prepricat. torej...zivi in pusti ziveti. vsekakor si bom kupila KarmoPlus...mislim, da sem jo brala, pa ne vem, ce sem vse razumela. bom se enkrat, pa potem morda bolj konkretno vprasanje. lep vecer in hvala, Vojko! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Tinka Stare revije lahko veliko ceneje dobiš na uredništvu. Pri razumevanju ženske energije ne gre le za razumevanje.Gre za pogled na svet. Nek horoskop lahko sprejmemo na različne načine - morda si stvari sploh ne razlagamo. Ko pa se začnemo ubadati s tem vprašanjem, se zaplete.... Veš kaj. Če pa še ne boš razumela, pa me vprašaj. Velja! Lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Velja! imam se malo tehnicno vprasanje...sem zdaj gledala, ko govorimo o 7 7 ljudeh, so to ljudje, ki so rojeni npr. med 8.12. in 5.1., letnica stevila 7 je pa npr. 1967...torej je nekdo, ki je rojen 1.1.1968 stevilka 7 7, ce prav razumem...?(in ne 1.1. 1967)samo toliko...ker me je malo zmedlo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Velja! imam se malo tehnicno vprasanje...sem zdaj gledala, ko govorimo o 7 7 ljudeh, so to ljudje, ki so rojeni npr. med 8.12. in 5.1., letnica stevila 7 je pa npr. 1967...torej je nekdo, ki je rojen 1.1.1968 stevilka 7 7, ce prav razumem...?(in ne 1.1. 1967)samo toliko...ker me je malo zmedlo.... Tinka 7 7 energije imajo ljudje rojeni od 6. marca do 4. aprila -9,1948, 1957, 1966, 1975, 1984,+9,+9,....inod 8.12 do 5. januarja v letih:1948, 1957, 1966, 1975, 1984seveda do 5. januarja v letu +1 torej 1949, 1958, 1967, 1976, 1985 Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Vojko! Saj sem vesela, tudi danes, ko je zunaj tako pusto vreme. Je res toliko lepih stari na svetu, da se ne splača preveč sekirat. Vedno ko sem otožna ali slabe volje, si mislim: jutri bo nov dan in vse bo izgledalo čisto drugače. IN RES JE TAKO. Kar pa se tiče pozitivne energije, res se že nekaj časa počutim takšna bolj močna. Bo tudi letošnjo leto takšno zame, bom končno rešila svoje težave?Lep dan ti želim! Tajči Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2004 Vojko! Saj sem vesela, tudi danes, ko je zunaj tako pusto vreme. Je res toliko lepih stari na svetu, da se ne splača preveč sekirat. Vedno ko sem otožna ali slabe volje, si mislim: jutri bo nov dan in vse bo izgledalo čisto drugače. IN RES JE TAKO. Kar pa se tiče pozitivne energije, res se že nekaj časa počutim takšna bolj močna. Bo tudi letošnjo leto takšno zame, bom končno rešila svoje težave?Lep dan ti želim! Tajči Pozdravljena Tajči Krasno. Le tako naprej.Morda bi bilo še boljše, če bi tisto "jutri bo nov dan in vse bo izgledalo čisto drugače..." prestavila kar na ta trenutek: "Zdaj je prišel nov trenutek, ki je z mano in ta je popolnoma drugačen in nov in v tem trenutku imam moč, da spremenim karkoli hočem!". In tako boš rešila težavico za težavico, zmeraj boljša boš v tem in potem se bodo težavice spremenile v izzive in problemi v težavice.... Letos imaš krasen čas, da uvidiš veliko o sebi - in samo za to gre. Pa nisem rekel, da kdaj ne bo bolelo. Bolj ko boli, več lahko rešiš. Pa malo beri poste od Free-ja, se da veliko, veliko naučiti. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Živjo vojko!Sem si zadnje čase prebirala tale 9zvezdni KI in je prav zanimivo. A bil lahko še meni komentiral tole: jaz 8-7-6 on pa 9-5-9.Hval za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Pozdravljen Vojko! Še jaz bi prosila za razlago. Jaz:591 in on:822. Se že vnaprej zahvaljujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2004 Živjo vojko!Sem si zadnje čase prebirala tale 9zvezdni KI in je prav zanimivo. A bil lahko še meni komentiral tole: jaz 8-7-6 on pa 9-5-9.Hval za odgovor.Ariso Prav vesel sem vsakega vprašanja, ki mi ga kdo zastavi.Žal pa je včasih velik zamik. Tudi tokrat imam kar precej obveznosti, pa še počitnice sem si privoščil - 1 dan. Pa sem malo v zamiku. Zato le na kratko: Si prečitala tiste primerjave prej - prosim daj - posebej uvod v primerjave, kajti partnerstva so sila zapletena zadeva in dostikrat se zgodi, da sam primerjavo napišem na tak način, da jo tisti, kateremu je namenjena razume drugače kot sem sam želel povedati. Ravno zato je dobro, če so vprašanja malo daljša, tako se lahko vsaj malo prilagodim vprašalcu..... jaz 8-7-6on 9-5-9 Spet je pomembno koliko let imata, ali še živita pri starših ali sta samostojna .... Življenje je potrebno izkusiti!!! in izkušati! KI-jevsko pa: - Osnovni števili sta skladni - to je zelo kul, saj on podpira tebe in s tem mu tudi ti vračaš energijo.DA - komunikacija je mnogokrat težavna. Kadar sta dva zaljubljena, mnoge komunikacijste težave odpadejo, ker sta oba usmerjena v iste vsebine, ko pa je potrebno reševati življenjske zaplete kjer imata različne poglede, pa se zaplete.NE - Življenjski smeri sta različni in sta si celo v nasprotju. Velika možnost obstaja, da bodo njegovi življenjski cilji v nasprotju s tvojimi in celo, da bodo njegovi cilji "podirali" tvoje.Pa ni on prav nič kriv pri tem !!NE DA NE NE - torej NE Takšna izbira je sicer DOBRA, ni pa odlična. Večina ljudi bo mislila, da sta srečna - v resnici sta tudi zares lahko zadovoljna, včasih tudi srečna, vendar pa takšno skušno življenje obema pušča nekaj grenkobe o neuresničenih sanjah. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.