Skoči na vsebino

Dinamika in kompatibilnost partnerstva

Vojko

Recommended Posts

Ja ,živjo xDDx

Sem že kar pogrešala tvoje pisanje,verjetno imaš ogromno dela :palec: ,res sem malo boljše volje,čeprav se s prijateljem (445 ) nisva slišala cel teden(sem mu rekla,da ga ne bom več klicala) ....

Upam,da ti ne težim preveč... x^x

Želim ti lep popoldan,D :2src:

Dadika

Tvoj prijatelj 4 4 5!

Ja, zanj je prav, da ta mesec vse dela počasi in premišljeno. Malo bolj je "nagnjen" k domu in "strežbi" domačih, urejanju domačih zadev itn. Če pa bo prehiter v odločitvah, pa mu ta mesec lahko marsikaj poči. Dober čas za njegove začetke in za obnovitev obstoječih vezi je v naslednjem mesecu.

Kaj Dadika nič ne prebiraš mesečnih predvidov - to vse tam piše.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Živ x:Ix

Saj prebiram tvoje predvide ...

Ne boš verjel,ampak sem hotela 445 dati za rojstni dan napisan predvid,vendar kako,če nima časa....,zato ga bom sedaj pustila pri miru... :sori: bo že poklical,ko mu bo odleglo :o|o:

DZK je kul in veliko stvari drži,hvala ti in lep večer xsrcx

D x:Ix

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Živ x:Ix

Saj prebiram tvoje predvide ...

Ne boš verjel,ampak sem hotela 445 dati za rojstni dan napisan predvid,vendar kako,če nima časa....,zato ga bom sedaj pustila pri miru... :sori: bo že poklical,ko mu bo odleglo :o|o: 

DZK je kul in veliko stvari drži,hvala ti in lep večer xsrcx

D  x:Ix

Hoj Dadika

Pa ti verjamem!

(uf, kako si me določila)

Pa hvala za pohvalo, ko bi le več ljudi dojelo to, kar praviš, vsi mi bi lahko živeli boljše in še boljše..

Kajti moje mnenje je: Če živijo boljše tisti okrog mene - tudi sam živim bolje.

Vojko

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...

Vojko zdravo,

a lahko pogledaš kompatibilnost zveze on 9 6 8 in ona 6 4 7.

Občutek imam da je on prava oseba, da bi se lahko dobro ujela. Sicer se še nič velikega ni zgodilo, obstaja pa komunikacija in medsebojna privlačnost. Ker nisva iz istega kraja se pogrešava in oba komaj čakava da se vidiva. Tako čutim jaz in tako piše on...

Hvala za odgovor in prijeten dan želim! x:)x

Vojko zdravo,

a lahko pogledaš kompatibilnost zveze on 9 6 8 in ona 6 4 7.

Občutek imam da je on prava oseba, da bi se lahko dobro ujela. Sicer se še nič velikega ni zgodilo, obstaja pa komunikacija in medsebojna privlačnost. Ker nisva iz istega kraja se pogrešava in oba komaj čakava da se vidiva. Tako čutim jaz in tako piše on...

Hvala za odgovor in prijeten dan želim! x:)x

Pozdravljena Bacci

Kaj naj ti rečem.

Ljubezen je glavna zadeva pri vsej stvari.

Imata zanimivo kombinacijo, saj pokrijeta skorajda vse energije.

No, manjka voda.

Prav gotovo je ta zveza polna privlačnosti, ki ne neha.

Ko pa gledam principe KIgaku in DZK, pa res ne vidim,

da bi ta zveza res lahko cvetela. Je pa vsekakor možna in lahko tudi lepa.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

kako pa tole kaže:

ona 1-4-2 (14.06.72, lj)

on 5-9-1 (03.05.77, zenica)

leppozdrav,

Živijo Jaan

Uf, skoraj bi te bil spregledal. Veš, sem vesel vsakega, ki se mi javi.

Včasih odgovorim takoj, drugič z velikim zamikom.

Moti me le to, da imaš pri tem vprašanju napisan drug rojstni datum kot pa na LNF.

Kateri je pravi - 14. maj ali 14. junij? Ali je pač to drugi človek?

Če te ni zraven pri tem paru - mi oprosti, kajti za tretje osebe v takšnem primeru ne dajem odgovorov

Lahko se naučiš sam, saj so preprosti principi, s katerimi lahko nekatere stvari ugotoviš iz prvega pogleda že razložene v tej temi.

Seveda pa je je za boljšo analizo potrebno malo bolj "pomigati".

Lep dan ti želim, Vojko.

Vojko J Kalan

vojko, imam frenda s katerim se ful dobro štekava (čeprav bi ga včasih v kakšni debati utopila v žlici vode kolikor zateži x^x :vragec: x:o)x -sam mu to tud povem)...skratka, zelo odprta komunikacija...zanima me, na čem po dzk-ju temelji to prijateljstvo x:)x x;)x

1 9 6- amis

7 8 4

a nisi šel še nč na dopust?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ona 28.10.1977 (9:30mb)

js 15.4.1984 (20:55 lj)

IN? x8Dx

oh jes jes, točno :D hehe vprašanje manjka.... sm mislil da ti bo točno jasno tako kot meni kaj mislim, ajd ujemanje teh dveh osebkov... ? ? ? kako gre skupaj, kaj je treba pazit, kako možnost masta za "preživet"

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vojko, imam frenda s katerim se ful dobro štekava (čeprav bi ga včasih v kakšni debati utopila v žlici vode kolikor zateži x^x  :vragec:  x:o)x -sam mu to tud povem)...skratka, zelo odprta komunikacija...zanima me, na čem po dzk-ju temelji to prijateljstvo x:)x  x;)x

1 9 6- amis

7 8 4

a nisi šel še nč na dopust?

Zanimivo vprašanje Amis

Zato, ker on tebe podpira na srčnem področju, ti pa njega na družbenem.

Poleg tega pa se takrat, ko sta skupaj, vsak od vaju načelno počuti boljše kot pa sam.

Včasih pa ga seveda imaš "poln kufer" - razmisli - morda pa imaš v tistem trenutku poln kufer sebe!

druga varianta je, da je takrat on preveč zunanji, ti pa preveč ti - to ti lahko gre na živce.

gotovo pa ostanejo še kakšne možnosti

lp, Vojko

Vojko J Kalan

uf, to pa je zadetek v črno, vojko. točno tako. vedno me navduši kako napišeš stvari, kratko, jedrnato in v center. res se bolje počutiva, ko sva skupaj, pa nobenemu ni treba nič nardit za to. enostavno je.

kadar imam poln kufer sebe, takrat se tega še kako dobro zavedam in mu tud povem, da nisem ok in kaj se mi dogaja. težje je zgleda po drugi varianti. ko vklopi samo racionalni in zunanji del in gre na nek način kontra svoji notranjosti....takrat je obema hudo, ker se do neke mere prekine komunikacija...če sem takrat "preveč jaz" ga moti. mene pa moti v takih momentih njegova odmaknjenost in občutek, da zavrača nekatere "dele" mene. hm, ne znam tako lepo in na kratko napisat kot ti vojko.

kakorkoli že, taka prijateljstva so zlata vredna x:)x x;)x

hvala xsrcx :vio: :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uf, to pa je zadetek v črno, vojko. točno tako. vedno me navduši kako napišeš stvari, kratko, jedrnato in v center. res se bolje počutiva, ko sva skupaj, pa nobenemu ni treba nič nardit za to. enostavno je.

kadar imam poln kufer sebe, takrat se tega še kako dobro zavedam in mu tud povem, da nisem ok in kaj se mi dogaja. težje je zgleda po drugi varianti. ko vklopi samo racionalni in zunanji del in gre na nek način kontra svoji notranjosti....takrat je obema hudo, ker se do neke mere prekine komunikacija...če sem takrat "preveč jaz" ga moti. mene pa moti v takih momentih njegova odmaknjenost in občutek, da zavrača nekatere "dele" mene. hm, ne znam tako lepo in na kratko napisat kot ti vojko.

kakorkoli že, taka prijateljstva so zlata vredna  x:)x  x;)x

hvala  xsrcx  :vio:  :palec:

Hvala Amis

Mene pa veseli, da mi daš povratno sporočilo. Tako veliko pomagaš meni in najbrž tudi vsem drugim.

Saj to je eden od dogovorov na tem forumu - mar ne.

Žal nekateri še vedno niso ugotovili, da bodo dobili - le, če bodo tudi kaj dali.

Kajti že v njihovem osebnem pojmovanju se dojemanje spremeni takrat, ko so nekaj dali, zato, da dobijo nekaj drugega.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala vojko... :D bom spet vprašal ko bo kaka druga bolj resna :D ... se mi zdi da maš ti kar fajn metodice :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ona 28.10.1977  5 3 6

Nino 15.4.1984  8 9 4

hja le en mali popravek js sem 7 6 6 ona pa 5 3 7 vsaj glede na tvojo stran... hm x:Ix zdej sem ti pa zakuhal dvojno delo... :sori:

Ja,Nino, Nino, lej kaj si naredil-zmešnjavo! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja,Nino, Nino, lej kaj si naredil-zmešnjavo! :vragec:  x:Dx

:D Hehe kdor zna pač zna... ni čudn da se z devičkami ne razumem... js k sem tolk messy...

ona 28.10.1977  5 3 6

Nino 15.4.1984   8 9 4

hja le en mali popravek js sem 7 6 6 ona pa 5 3 7 vsaj glede na tvojo stran... hm x:Ix zdej sem ti pa zakuhal dvojno delo... :sori:

El Nino

Nič nisi ti kriv.

Eh, veš, ne vem čisto kako je. Le enkrat bom začel delati evidenco svojih napak.

So dnevi, ko preverim stvari nekajkrat - in nekajkrat naredim napako, drugič pa delam čisto na pamet, brez tabel in pripomočkov, pa delam brez napake....

Torej - napaka je bila moja. Se ti opravičujem.

Zdaj pa poglejva pravo situacijo:

ona 28.10.1977 5 3 7

Nino 15.4.1984 7 6 6

Veliko komunikacije in veliko potrpljenja v komuniciranju.

Njena energija te podpira (boljše bi bilo, da bi tvoja njo - pa je to tudi dobro, veš).

Težava je lahko, če si pri komunikaciji - kadar si skupaj z njo kje zunaj,. morda premalo uvideven in stem preoster. Takrat jo lahko prizadaneš in takšna prizadetost bo tebe zadela nazaj. Pa se nikar ne jezi nanjo, raje razmisli, kaj si naredil narobe. Če te bo vzela v svojo zaščito, potem si Car. Le gle, da si zaupanja ne zapraviš.

Življenjska smer je podobna, a kljub temu zelo različna.

ocena dolgoročnega razmerja od 1 do 10 = 5

Vojko

Vojko J Kalan

:D kako lepo vidiš se mi je zdelo da neki ni vredu...

Eh, ja, ElNino

Veš, po moje je lahko ljubezen marsikje, sožitje z ljubeznijo pa je po moje bolj redka dobrina....

in če bi prištel še kaj drugega.....

Uf,

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Imaš na svoji strani razloženo, katere številke se ujemajo med seboj?  x:)x

lp,

Oona

Žal ne. Sem načrtoval, pa najbrž ne bom objavil, ker ljudje preveč hočemo recepte -

Sem že poskušal dati ljudev v roke takšno besedilo, pa je vsak le pogledal tabelo, spremno besedilo in pa besedilo po kompatibilnostni tabeli pa večina izpusti. Tam pa je vsaj toliko pomembnih stvari kot tabela sama.....

Torej več škode kot koristi....

Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...