Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Ja ,živjo Sem že kar pogrešala tvoje pisanje,verjetno imaš ogromno dela ,res sem malo boljše volje,čeprav se s prijateljem (445 ) nisva slišala cel teden(sem mu rekla,da ga ne bom več klicala) .... Upam,da ti ne težim preveč... Želim ti lep popoldan,D Dadika Tvoj prijatelj 4 4 5! Ja, zanj je prav, da ta mesec vse dela počasi in premišljeno. Malo bolj je "nagnjen" k domu in "strežbi" domačih, urejanju domačih zadev itn. Če pa bo prehiter v odločitvah, pa mu ta mesec lahko marsikaj poči. Dober čas za njegove začetke in za obnovitev obstoječih vezi je v naslednjem mesecu. Kaj Dadika nič ne prebiraš mesečnih predvidov - to vse tam piše. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Živ Saj prebiram tvoje predvide ...Ne boš verjel,ampak sem hotela 445 dati za rojstni dan napisan predvid,vendar kako,če nima časa....,zato ga bom sedaj pustila pri miru... bo že poklical,ko mu bo odleglo :o|o: DZK je kul in veliko stvari drži,hvala ti in lep večer D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Živ Saj prebiram tvoje predvide ...Ne boš verjel,ampak sem hotela 445 dati za rojstni dan napisan predvid,vendar kako,če nima časa....,zato ga bom sedaj pustila pri miru... bo že poklical,ko mu bo odleglo :o|o: DZK je kul in veliko stvari drži,hvala ti in lep večer D Hoj Dadika Pa ti verjamem! (uf, kako si me določila) Pa hvala za pohvalo, ko bi le več ljudi dojelo to, kar praviš, vsi mi bi lahko živeli boljše in še boljše.. Kajti moje mnenje je: Če živijo boljše tisti okrog mene - tudi sam živim bolje. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Vojko zdravo, a lahko pogledaš kompatibilnost zveze on 9 6 8 in ona 6 4 7. Občutek imam da je on prava oseba, da bi se lahko dobro ujela. Sicer se še nič velikega ni zgodilo, obstaja pa komunikacija in medsebojna privlačnost. Ker nisva iz istega kraja se pogrešava in oba komaj čakava da se vidiva. Tako čutim jaz in tako piše on... Hvala za odgovor in prijeten dan želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaan 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Vojko, kako pa tole kaže: ona 1-4-2 (14.06.72, lj)on 5-9-1 (03.05.77, zenica) leppozdrav, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 Vojko zdravo, a lahko pogledaš kompatibilnost zveze on 9 6 8 in ona 6 4 7. Občutek imam da je on prava oseba, da bi se lahko dobro ujela. Sicer se še nič velikega ni zgodilo, obstaja pa komunikacija in medsebojna privlačnost. Ker nisva iz istega kraja se pogrešava in oba komaj čakava da se vidiva. Tako čutim jaz in tako piše on... Hvala za odgovor in prijeten dan želim! Pozdravljena Bacci Kaj naj ti rečem. Ljubezen je glavna zadeva pri vsej stvari.Imata zanimivo kombinacijo, saj pokrijeta skorajda vse energije.No, manjka voda. Prav gotovo je ta zveza polna privlačnosti, ki ne neha.Ko pa gledam principe KIgaku in DZK, pa res ne vidim, da bi ta zveza res lahko cvetela. Je pa vsekakor možna in lahko tudi lepa. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Vojko, kako pa tole kaže: ona 1-4-2 (14.06.72, lj)on 5-9-1 (03.05.77, zenica) leppozdrav,Živijo Jaan Uf, skoraj bi te bil spregledal. Veš, sem vesel vsakega, ki se mi javi. Včasih odgovorim takoj, drugič z velikim zamikom. Moti me le to, da imaš pri tem vprašanju napisan drug rojstni datum kot pa na LNF.Kateri je pravi - 14. maj ali 14. junij? Ali je pač to drugi človek? Če te ni zraven pri tem paru - mi oprosti, kajti za tretje osebe v takšnem primeru ne dajem odgovorovLahko se naučiš sam, saj so preprosti principi, s katerimi lahko nekatere stvari ugotoviš iz prvega pogleda že razložene v tej temi. Seveda pa je je za boljšo analizo potrebno malo bolj "pomigati". Lep dan ti želim, Vojko. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ona 28.10.1977 (9:30mb)js 15.4.1984 (20:55 lj) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 ona 28.10.1977 (9:30mb)js 15.4.1984 (20:55 lj)IN? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 vojko, imam frenda s katerim se ful dobro štekava (čeprav bi ga včasih v kakšni debati utopila v žlici vode kolikor zateži -sam mu to tud povem)...skratka, zelo odprta komunikacija...zanima me, na čem po dzk-ju temelji to prijateljstvo 1 9 6- amis7 8 4 a nisi šel še nč na dopust? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ona 28.10.1977 (9:30mb)js 15.4.1984 (20:55 lj)IN? oh jes jes, točno hehe vprašanje manjka.... sm mislil da ti bo točno jasno tako kot meni kaj mislim, ajd ujemanje teh dveh osebkov... ? ? ? kako gre skupaj, kaj je treba pazit, kako možnost masta za "preživet" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 vojko, imam frenda s katerim se ful dobro štekava (čeprav bi ga včasih v kakšni debati utopila v žlici vode kolikor zateži -sam mu to tud povem)...skratka, zelo odprta komunikacija...zanima me, na čem po dzk-ju temelji to prijateljstvo 1 9 6- amis7 8 4 a nisi šel še nč na dopust?Zanimivo vprašanje Amis Zato, ker on tebe podpira na srčnem področju, ti pa njega na družbenem.Poleg tega pa se takrat, ko sta skupaj, vsak od vaju načelno počuti boljše kot pa sam. Včasih pa ga seveda imaš "poln kufer" - razmisli - morda pa imaš v tistem trenutku poln kufer sebe!druga varianta je, da je takrat on preveč zunanji, ti pa preveč ti - to ti lahko gre na živce. gotovo pa ostanejo še kakšne možnosti lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 uf, to pa je zadetek v črno, vojko. točno tako. vedno me navduši kako napišeš stvari, kratko, jedrnato in v center. res se bolje počutiva, ko sva skupaj, pa nobenemu ni treba nič nardit za to. enostavno je. kadar imam poln kufer sebe, takrat se tega še kako dobro zavedam in mu tud povem, da nisem ok in kaj se mi dogaja. težje je zgleda po drugi varianti. ko vklopi samo racionalni in zunanji del in gre na nek način kontra svoji notranjosti....takrat je obema hudo, ker se do neke mere prekine komunikacija...če sem takrat "preveč jaz" ga moti. mene pa moti v takih momentih njegova odmaknjenost in občutek, da zavrača nekatere "dele" mene. hm, ne znam tako lepo in na kratko napisat kot ti vojko. kakorkoli že, taka prijateljstva so zlata vredna hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 uf, to pa je zadetek v črno, vojko. točno tako. vedno me navduši kako napišeš stvari, kratko, jedrnato in v center. res se bolje počutiva, ko sva skupaj, pa nobenemu ni treba nič nardit za to. enostavno je. kadar imam poln kufer sebe, takrat se tega še kako dobro zavedam in mu tud povem, da nisem ok in kaj se mi dogaja. težje je zgleda po drugi varianti. ko vklopi samo racionalni in zunanji del in gre na nek način kontra svoji notranjosti....takrat je obema hudo, ker se do neke mere prekine komunikacija...če sem takrat "preveč jaz" ga moti. mene pa moti v takih momentih njegova odmaknjenost in občutek, da zavrača nekatere "dele" mene. hm, ne znam tako lepo in na kratko napisat kot ti vojko. kakorkoli že, taka prijateljstva so zlata vredna hvala Hvala Amis Mene pa veseli, da mi daš povratno sporočilo. Tako veliko pomagaš meni in najbrž tudi vsem drugim.Saj to je eden od dogovorov na tem forumu - mar ne.Žal nekateri še vedno niso ugotovili, da bodo dobili - le, če bodo tudi kaj dali.Kajti že v njihovem osebnem pojmovanju se dojemanje spremeni takrat, ko so nekaj dali, zato, da dobijo nekaj drugega. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Hvala vojko... bom spet vprašal ko bo kaka druga bolj resna ... se mi zdi da maš ti kar fajn metodice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ona 28.10.1977 5 3 6Nino 15.4.1984 8 9 4hja le en mali popravek js sem 7 6 6 ona pa 5 3 7 vsaj glede na tvojo stran... hm zdej sem ti pa zakuhal dvojno delo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja,Nino, Nino, lej kaj si naredil-zmešnjavo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja,Nino, Nino, lej kaj si naredil-zmešnjavo! Hehe kdor zna pač zna... ni čudn da se z devičkami ne razumem... js k sem tolk messy... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 ona 28.10.1977 5 3 6Nino 15.4.1984 8 9 4hja le en mali popravek js sem 7 6 6 ona pa 5 3 7 vsaj glede na tvojo stran... hm zdej sem ti pa zakuhal dvojno delo... El Nino Nič nisi ti kriv. Eh, veš, ne vem čisto kako je. Le enkrat bom začel delati evidenco svojih napak. So dnevi, ko preverim stvari nekajkrat - in nekajkrat naredim napako, drugič pa delam čisto na pamet, brez tabel in pripomočkov, pa delam brez napake.... Torej - napaka je bila moja. Se ti opravičujem. Zdaj pa poglejva pravo situacijo: ona 28.10.1977 5 3 7Nino 15.4.1984 7 6 6 Veliko komunikacije in veliko potrpljenja v komuniciranju. Njena energija te podpira (boljše bi bilo, da bi tvoja njo - pa je to tudi dobro, veš). Težava je lahko, če si pri komunikaciji - kadar si skupaj z njo kje zunaj,. morda premalo uvideven in stem preoster. Takrat jo lahko prizadaneš in takšna prizadetost bo tebe zadela nazaj. Pa se nikar ne jezi nanjo, raje razmisli, kaj si naredil narobe. Če te bo vzela v svojo zaščito, potem si Car. Le gle, da si zaupanja ne zapraviš. Življenjska smer je podobna, a kljub temu zelo različna. ocena dolgoročnega razmerja od 1 do 10 = 5 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 kako lepo vidiš se mi je zdelo da neki ni vredu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2004 kako lepo vidiš se mi je zdelo da neki ni vredu...Eh, ja, ElNino Veš, po moje je lahko ljubezen marsikje, sožitje z ljubeznijo pa je po moje bolj redka dobrina....in če bi prištel še kaj drugega..... Uf, lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Imaš na svoji strani razloženo, katere številke se ujemajo med seboj? lp, Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Imaš na svoji strani razloženo, katere številke se ujemajo med seboj? lp,Oona Žal ne. Sem načrtoval, pa najbrž ne bom objavil, ker ljudje preveč hočemo recepte - Sem že poskušal dati ljudev v roke takšno besedilo, pa je vsak le pogledal tabelo, spremno besedilo in pa besedilo po kompatibilnostni tabeli pa večina izpusti. Tam pa je vsaj toliko pomembnih stvari kot tabela sama..... Torej več škode kot koristi.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 In kako naj zdaj vem, kdo mi je pisan na kožo? Ali pa moram preizkusiti vse kombinacije? Joj, koliko dela... Lep pozdrav! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.