Skoči na vsebino

Dinamika in kompatibilnost partnerstva

Vojko

Recommended Posts

xrolleyesx Hojla,Vojko xrolleyesx

Hvala za vse ,kar mi napišeš,res se potrudiš.

Sem v nekem obdobju,ko hočem priti neki stvari do konca.To leto je zame prava katastrofa,vse mi gre narobe,vsi me napačno razumejo,ampak jaz temu hočem narediti konec.

upam,da mi bo uspelo......

še enkrat ,hvala in res si dasa,Vojko

Lep pozdrav,D(591)

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.
Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx  Hojla,Vojko xrolleyesx

Sem v nekem obdobju,ko hočem priti neki stvari do konca.To leto je zame prava katastrofa,vse mi gre narobe,vsi me napačno razumejo,ampak jaz temu hočem narediti konec.

Lep pozdrav,D(591)

Hvala! Se potrudim

čim bolj se da - tako na kratko.

Seveda pa ni niti primerjave s tistim, kar se da narediti z DZKjem, ko se upošteva več parametrov in seveda v osebnem razgovoru, kjer je komunikacija načelno boljša in prav gotovo hitrejša.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vojko, lepo pozdravljen!

Odločila sem se, da ti spet pišem, ker me zelo zanima kako bi se ujela z določeno osebo! Ko boš imel čas, seveda. x:)x

To osebo sem videla le enkrat, zdaj se pogosto slišima po telefonu, ker tudi nisma iz istega kraja. Mislim da mora bit zelo v redu karakter, kolikor pač lahko sodim tako na daleč.

jaz: 445

On: 784

Zanima me, ali bi se lahko razumela z njim? Na strani Devetzvezdni Ki sem že prebrala, kakšni so ljudje 7. Ker pa mi zvestoba zelo veliko pomeni, me zanima ali je ta znak zvest?

Zahvaljujem se ti za odgovor!

Lep pozdrav, Yade

Yade

Osebno sem prišel do sklepa, da vsak od nas na partnerstvo gleda s svojimi očmi - na drugačen način kot vsi drugi.

Telefonska komunikacija je eno,

občasna srečanja nekaj drugega

in skupno življenje spet nekaj posebnega....

Nikakor si ne upam trditi, da nekdo ne bi bil "v redu" človek.

V redu za koga? V redu za kakšen odnos? Kje? Kako?

O tem, kakšen je bi najbrž lahko oba pisala vsak dan, pa ga še vedno ne bi opisala.

KI-jevski opis - kakšne tendence ima posameznik, si prosim prečitaj na spletni strani, kjer je opisanih kar nekaj čez 60 različnih "tipov" - tendenc, po katerih se posamezniki oblikujemo v življenju glede na rojstni datum. Več o njem in vajinem odnosu boš spoznala sama.

Kajti - Vsako partnerstvo je lahko dobro, ali celo uspešno.

V vsakem partnerstvu pa obstaja prav posebna dinamika.

Če želiš veš o tem, si prosim najprej prečitaj opis na spletni strani,

nato pa mi prosim sporoči tudi rojsna datuma obeh, kajti v datumu

najdem še nekaj "kodiranih" informacij, katerih na spletni strani

ne razlagam.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Dragi Vojko, kaj poreces na razmerje

ona 831

on 326

ps. ona v locitvenem postopku, on ledik in frej

ali taksno razmerje lahko obstane?

Lp Mojca  xrosex

Mojca

Z veseljem povem vsakemu, ki vpraša zase in za tistega, ki ga osebno zanima.

Moja odločitev pa je, da je prav, da takšen človek vpraša zase sam.

Če malo pobrskaš nazaj po temi, lahko najdeš groba "pravila" o tem, kdo je

s kom kompatibilen iz tistih podatkov lahko dobimo le 50% točnost.

Če želimo večjo točnost je potrebno upoštevati še nekaj parametrov,

ki pa jih ni lahko dokumentirati na kratko, zanje pa je potrebno tudi veliko znanja.

Vojko

Vojko J Kalan

Dragi Vojko,

vecino me povozi pomoc drugim, pa se vedno znova kaj naucim, do kod lahko in od koder naprej ni vec moje,

Sem ze posredovala naprej,

Hvala, da si tukaj za nas

Mojca xrosex

Dragi Vojko,

vecino me povozi pomoc drugim, pa se vedno znova kaj naucim, do kod lahko in od koder naprej ni vec moje,

Sem ze posredovala naprej,

Hvala, da si tukaj za nas

Mojca  xrosex

Tipka

Če koga zanima, pa nima spleta mi lahko pošlje pismo na naslov, ki je na moji spletni strani.

Hvala za razumevanje, Vojko

Vojko J Kalan

xrolleyesx  Hojla,Vojko xrolleyesx

Lep pozdrav,D(591)

Hvala! Se potrudim

čim bolj se da - tako na kratko.

Seveda pa ni niti primerjave s tistim, kar se da narediti z DZKjem, ko se upošteva več parametrov in seveda v osebnem razgovoru, kjer je komunikacija načelno boljša in prav gotovo hitrejša.

lp, Vojko

xDDx Hvala,Vojko :palec: :palec: bom upoštevala nasvet,mogoče se ti pa res kdaj oglasim xrolleyesx :palec: :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

x^x živjo Vojko!

Dolgo se nisem oglasila.

Med tem časom je bilo ogromno sprememb v mojem življenju. Med drugim sem skupaj s človekom, s katerim se ujemava na pomembnih področjih.

Sama imam pa strah, da bom s svojo energijo kdaj kaj pokvarila med nama, ker znam biti silovita.

Pa me zanima dvoje, Vojko.

1.Kakšne kvaliteta vidiš med nama in šibke točke?

2. Kakšen življenjski cilj imava 3 in 2?

Jest 463

On 362

xsrcx tnx, Sasha

x^x  živjo Vojko!

Dolgo se nisem oglasila.

Med tem časom je bilo ogromno sprememb v mojem življenju. Med drugim sem skupaj s človekom, s katerim se ujemava na pomembnih področjih.

Sama imam pa strah, da bom s svojo energijo kdaj kaj pokvarila med nama, ker znam biti silovita.

Pa me zanima dvoje, Vojko.

1.Kakšne kvaliteta vidiš med nama in šibke točke?

2. Kakšen življenjski cilj imava 3 in 2?

Jest 463

On  362

xsrcx tnx, Sasha

Pozravljena Sasha

Lepo, da si se oglasila. Me veseli, da si pozorna na to, kar se dogaja s teboj.

Pa poglejva:

Jest 463

On 362

(driga številka - luna)

Prav gotovo je med vama dobra komunikacija - to pomeni, da razumeta en drugega tudi takrat, kadar vajini občutki in mišljenji niso usklajeni.

(prva številka - sonce)

Po eni strani sta si osebno zelo blizu, takšen odnos je običajno zelo zaupljiv in oseben že v prvih trenutkih. Po drugi plati pa sta si kljub temu precej različna, saj je on veliko bolj impulziven kot ti. Senzibilnost je pri obeh zelo močna in tako te lahko njegova impulzivnost ter neupoštevanje reda velikokrat prizadaneta.

Vajin zunanji izraz (tretja številka), je tudi kazalec na življenjsko pot. Je energetski plašč, ki ga kažeta ljudem okrog sebe - predvsem tistim, ki vaju ne poznajo. Je nekakšna avra, ki se lahko tudi menja v odvisnosti od človekovega stanja duha, zdravstvenega stanja, miselne usmerjenosti v danem trenutku pa je različna.

Takšna zveza je lahko zelo uspešna kot zveza prijateljev, ljubimcev, sodelavcev... precej manj pa kot partnerjev v skupnem gospodinjstvu. Velika občutljivost obeh, dolgočasje in različni življenjski cilji lahko takšno partnerstvo pripeljejo v manj uspešno in manj zadovoljujoče.

Če pa že vztrajate je pomembno, da v vajino skupno življenje prineseš veliko novih idej - iz dneva v dan, iz leta v leto. Skupno življenje naj bo pestro, kati ponavljajoče se aktivnosti - na primer ob rojstvu otroka, rednem delu, vožnji na delo, dopustovanje na istem mestu, ponavljajoči se obiski, ponavljajoče se akcije iz tedna v teden in iz leta v leto lahko naredijo vajino življenje takšno, kakršnega si najbrž ne želita - dolgočasno in ubijajoče. Veliko volje in kreativnosti je včasih potrebno, da dnevno prinašaš v družino impulze iz dneva v dan - leta dolgo.... Boš to zmogla?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko!

Še moja opažanja.

Impulzivna sem jaz. On je recimo temu "flegmatičen" in iz tega izhaja, da v 80% mi paše, da je tak. V 20% pa to razumem kot "easygoing", kar me moti.

Sva pa močno usklajena glede dolgega časa in muvinga. Imava oboje. Dolgčas je del življenja, s tem, da ga ne doživljava kot nekaj slabega, ampak kot priložnost za umirjen dan v objemu in tišini.

Imava pa potrebo po muvingu preostali čas in potem bluziva okrog. Dopust pri nama zgleda tako, da greva okorg čez vikende. Vsakič drugam, ker ne zdrživa več kot 3 dni na istem kraju. Netipični dopust, izključno v kampih.

Oba sva senzibilna. To je res. Predvsem jaz sem občutljiva na trenutke, ko je sam s seboj. A vendar to preraščam. Oddaljevanje in približevanje je ritem, kot v naravi.... vse miga, vse se srpeminja, narašča in pada. Mislim, da dobro razumeva naravo. x:px

Življenjske cilje imava tudi usklajene. Morda sem jaz bolj odločna in bolj usmerjam, dokler ni pri njem močnega impulza. Ko pa pride tudi pri njem, pa se dogovarjvava.

Torej, želiva si miru v sebi. Oba. Otrok, a ne še. Poroke oba, drugo leto. Glede poštenosti sva si enaka.

Edino kar opažam je to, da sva najraje sama ali v manjši družbi, še enega para recimo. Gužve ne marava.

Toliko. Kaj praviš? Mislim, da presegava marsikaj. Rasteva. ŠE in še.

Vojko!

Še moja opažanja.

Impulzivna sem jaz. On je recimo temu "flegmatičen" in iz tega izhaja, da v 80% mi paše, da je tak. V 20% pa to razumem kot "easygoing", kar me moti.

Sva pa močno usklajena glede dolgega časa in muvinga. Imava oboje. Dolgčas je del življenja, s tem, da ga ne doživljava kot nekaj slabega, ampak kot priložnost za umirjen dan v objemu in tišini.

Imava pa potrebo po muvingu preostali čas in potem bluziva okrog. Dopust pri nama zgleda tako, da greva okorg čez vikende. Vsakič drugam, ker ne zdrživa več kot 3 dni na istem kraju. Netipični dopust, izključno v kampih.

Oba sva senzibilna. To je res. Predvsem jaz sem občutljiva na trenutke, ko je sam s seboj. A vendar to preraščam. Oddaljevanje in približevanje je ritem, kot v naravi.... vse miga, vse se srpeminja, narašča in pada. Mislim, da dobro razumeva naravo.  x:px

Življenjske cilje imava tudi usklajene. Morda sem jaz bolj odločna in bolj usmerjam, dokler ni pri njem močnega impulza. Ko pa pride tudi pri njem, pa se dogovarjvava.

Torej, želiva si miru v sebi. Oba. Otrok, a ne še. Poroke oba, drugo leto. Glede poštenosti sva si enaka.

Edino kar opažam je to, da sva najraje sama ali v manjši družbi, še enega para recimo. Gužve ne marava.

Toliko. Kaj praviš? Mislim, da presegava marsikaj. Rasteva. ŠE in še.

Sasha

Hvala za feedback

Seveda bi lahko odgovoril bolj na dolgo in široko, ker pa sem predpostavil, da si pogledala lastnosti posameznika na straneh, sem bil bolj kratek.

In če ti veš, da sta usklajena, lepo.

Po izkušnjah (mojih in tujih) pa se je izkazalo, da večina ljudi svoje življenjske cilje spozna šele po 32. letu.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

vojko, na čem je temeljil odnos z mojo mamo in kakšen je z očetom

1 9 6

5 1 9 (mama)

1 7 8 (oče)

z mamo sva imeli pogoste pogovore in včasih burne debate. ni se vedno strinjala z mano, pa vendar je na koncu, vsaj na videz, sprejela moje odločitve...s fotrom imava pa zelo malo besedne komunikacije, je pa neko tiho in zelo dosledno spoštovanje

hvala :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tole dušenje je kar bilo res...vendar sem bila na to pozorna, pa še se je zgodilo, da me je kdaj ujela na kakšno finto...komunikacijo sem pa res jaz furala dalje...ona se je bolj utrmala in se mulila...no ja...niso bili samo minusi... x;)x

vojko, na čem je temeljil odnos z mojo mamo in kakšen je z očetom

1 9 6

5 1 9 (mama)

1 7 8 (oče)

z mamo sva imeli pogoste pogovore in včasih burne debate. ni se vedno strinjala z mano, pa vendar je na koncu, vsaj na videz, sprejela moje odločitve...s fotrom imava pa zelo malo besedne komunikacije, je pa neko tiho in zelo dosledno spoštovanje

hvala :vio:

Amis

Družinske vezi so prav posebna zadeva.

Težke so za obravnavo - posebej pri tistih, ki še niso dozoreli - to je od 27 pa vse do 36 let - odvisno od posameznika (KI-jevskega znaka), življenjskih pogojev, ožjega in širšega okolja, selitev, hrane,....

DZK kot kozmologija obravnava vse te stvari.

Poleg tega se v skupnem življenju ustvarijo tudi mnoge razmere, ki so povsem psihološkega značaja, ideje, utvare, ... sklratka slike o nas in o naši okolici, ki prav gotovo krasijo vsakega izmed nas in nam otežujejo čist pogled na medsebojne odnose.

Kajti o svojih bližnjih (kakor tudi o sebi) imamo običajno povsem drugačno podobo kot pa jo imajo drugi o nas in naših bližnjih (tudi oni s sabo nosijo slike - več ali manj). Te slike drugih so običajno bolj abstraktne - na njih je manj detajlov kot na naših. In ravno to jim omogoča, da na grobo "bolj zadenejo" lastnosti naše družine, naših bližnjih in nas samih.

Podrobnosti, ki krasijo naše podobe o materi, očetu, bratu, sestri so natančne. In ker imajo "vsake oči svojega malarja", mi sami na teh podobah močneje označimo lastnosti, ki so nam pri teh osebah všeč - ali pač ne - in tako so slike popačene - izgubijo celostnost lastnosti človeka. To najbrž velja v vsaki družbi, saj nam le ta ne omogoča, da bi svojega bližnjega spoznali v plejadi dogodkov.

Tako se spomnim sebe, ko sem pričel z učenjem DZK, kako sem vrgel knjigo v zid, ko sem čital lastnosti šestic. "Oslarija, nisem takšen, nobene od teh slabih lastnosti nimam,.....!" in podobne stvari so se mi vrtele v umu. Vse do takrat, ko sem spoznal, da so lastnosti samo to: lastnosti. Niso ne dobre ne slabe. Za nekoga so "dobre" ... in iste lastnosti so za drugega "slabe".

Tako. Dolg uvod, da vsi malo razmislimo o naših vezeh, ki jih imamo s svojo okolico. Da skušamo na svojih slikah videti tudi tiste - drobne - a pomembne detajle, ki smo jih zarisali o drugih in sebi in skušamo vse to uravnovesiti.

Sicer pa s časom barve na slikah bledijo - razen, če smo jih znova in znova obnavljali - in tako z leti dobimo bolj popoln pogled nanje.

Tako je lahko moj pogled skozi DZK samo bleda slika osnovnih energetskih odnosov v vaši družini. Posebej velja, če obstaja še kakšen družinski član, ki ga nisi omenila. Kajti tudi film ali dramo, vidimo drugače, če v njej nastopa en sam igralec, ali pa so vanjo vključeni še drugi - stranski igralci ali pa morda le statisti. Občutek je drugačen in igralci igrajo drugače.....

1 9 6 amis

5 1 9 (mama)

1 7 8 (oče)

Boris ti je že lepo opisal osnovni odnos med tabo in mamo. Seveda pa to velja bolj za čas, ko si ti že odrasla. V mladih letih se je kazal le priložnostno, ko si se zjokala, umaknila, morda celo skregala z njo. Načelno pa se je mama večino časa počutila ob tebi prijeno. Morda niti sama ni vedela zakaj. Najbrž sta se celo dokaj dobro razumeli vse do začetka adolescence. Nato je bilo neskladij vedno več - razen, ko si ti uporabila svojo komunikacijo in z mamo komunicirala bolj s svojim "zunanjim jazom" - še vedno bolj otroško. Takrat sta se našli. Ali bolje rečeno - ti si našla njo in jo ovila okrog prsta....

Načelno je situacija kot jo imata ti in oče dokaj dobra. Vendar je on tvoj oče in ti njegova hči. To pomeni, da je oče v tebi videl mnogo svojih lastnosti - nekaterih je bil vesel in druge je morda zatiral. Ali pa te je pač ves čas razumel. No, najbrž je dinamika med tabo in očetom nekako večja, bolj burna, lahko pa tudi na zunaj povsem umirjena (bi lahko napisal disertacijo - pa je ne bom)

Vsekakor ima (je imela) mama določeno moč nad vama z očetom. Konflikti - so se pojavljali najbrž takrat, ko je imela težave mama (in to je najbrž velikokrat) Oče je morda v odnosu z njo postal nekako "zunanji", se z njo (slišno za okolico) pogovarjal o nepomembnih stvareh. To pa je najbrž nek "zakodiran" jezik, komunikacija, v kateri se oba počutita najboljše....

Če sta že starejša od 72 let, ali pa sta morda veliko veliko naredila zase, potem se sedaj ujameta boljše kot sta se kdajkoli. In tako se lahko razumeta tudi s teboj.

Toliko na kratko Amis.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

In če ti veš, da sta usklajena, lepo.

Po izkušnjah (mojih in tujih) pa se je izkazalo, da večina ljudi svoje življenjske cilje spozna šele po 32. letu.

lp, Vojko

Aham, tnx. :palec: Sva oba že čez 32. x;)x

Vojko pozdravljen še tukaj. x:)x

Zanima me kompatibilnost med mano in mojim partnerjem po 9KI, ko boš imel kaj časa pogledat tole.

Jaz 19.12.1976 (6 4 7)

On 15.9.1963 (2 4 3)

Gre za partnerski odnos in me zanima kako se ujemava glede na tvojo metodo.

Hvala! x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Vojko pozdravljen še tukaj. x:)x

Zanima me kompatibilnost med mano in mojim partnerjem po 9KI, ko boš imel kaj časa pogledat tole.

Jaz 19.12.1976 (6 4 7)

On 15.9.1963 (2 4 3)

Gre za partnerski odnos in me zanima kako se ujemava glede na tvojo metodo.

Hvala! x:)x

Pozdravljena Pixy

Jaz 19.12.1976 (6 4 7)

On (2 4 3)

Kako se ujemata, vesta vidva. Po KI-ju pa je to prav dobra (skoraj odlična) zveza. (odličnih je zelo zelo malo).

On je tisto, kar ti potrebuješ - nekdo, ki te sprejema in je načelno miren - razen, ko si nakoplje preveč dela. Tako, da je moje priporočilo - še naprej dobro delajta na komunikaciji (ki vama že po naravi teče ok - pa jo lahko izboljšata). Prav bi bilo, da se on zaveda, da je prav, da poskrbi tudi zase in se morda ogne vsem "pomaganjem" pri prijateljih in znancih - zato, da bo imel tudi sam nekaj energije.

Saj je dobro in prav, da rad pomaga - kajti to ga osrečuje, vendar ne na račun njegovega zdravja.

Sovpadnost, ki jo imata in dobra komunikacija vama pomagata, da bosta na zelo uspešen način rešila tudi razlike v pristopu k načrtom in v življenjskih ciljih. Pomambno je, da ti ohraniš svoj nivo svobode, ki jo potrebuješ, tako, da se ti nikoli ne bo potrebno zatekati k izmišljotinam ali lažem, ki te lahko naredijo nemočno.

Za takšna partnerstva Japonci pravijo, da so takšna, kot bi ves čas ob sebi imela nevidnega pomočnika, ki tudi težke stvari naredi - lahke.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko hvala za odgovor. dejansko je res to kar si napisal o komunikaciji in predvsem o njegovem pomaganju drugim.

dobila sem v bistvu še eno potrditev, ker se meni zdi najina veza ful fajn. Nevidnega pomočnika pa bova tud potrebovala ker naju zaenkrat loči še malo razdalje...ampak ljubezen - po moje - vedno najde pot.

lep dan! x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Vojko hvala za odgovor. dejansko je res to kar si napisal o komunikaciji in predvsem o njegovem pomaganju drugim.

dobila sem v bistvu še eno potrditev, ker se meni zdi najina veza ful fajn. Nevidnega pomočnika pa bova tud potrebovala ker naju zaenkrat loči še malo razdalje...ampak ljubezen - po moje - vedno najde pot.

lep dan! x:)x

Pixy

Brez skrbi, pomočniki so vedno blizu.

Potrebno je le prositi za pomoč - in jo znati sprejeti!

Vojko

Vojko J Kalan

he he...kompatibilnost s sabo

1 9 6 ....voda-ogenj-kovina....zanimiva nasprotja in možnosti za notranji konflikt kolikor hočeš...po drugi strani pa ogenj vodo upari, para pa stroje poganja...če to uporabim je ok...če pa obratni princip, pol je pa štala...skratka možnosti za navdušenje ali dušenje x^x

za ravnovesje je torej potrebno uporabiti zemljo in les...in jih po možnosti poiskati pri sebi...pa itak jih dobimo tudi skozi odnose z drugimi...in če/ko odkrijem še preostali dve trojici iz kompleta, ki sledijo 1 9 6...no, potem bo ziher bolje x:Dx

vojkov komentar :irs: ... :vio: x:)x :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...