Skoči na vsebino

Dinamika in kompatibilnost partnerstva

Vojko

Recommended Posts

Vojko, lep pozdrav in hvala za odgovor. Ko sem to prebrala, sem pomislila, ojej, kako črnoglede napovedi.

Kako mislite to, kar naju zanima, tudi naju ločuje? Oba imava interes, da se srečava.

Hvala!

Lp

Bodi dobro!
Deli na socialnih omrežjih

a lahko prosim se meni pogledas kompatibilnost:

on:20.04.1980

jest:10.03.1975

energetsko se mi zdi da sva si precej razlicna, me pa vseeno zanima kako ti vidis situacijo?

Hvala za tvoj odgovor x:)x

Pozdravljen Vojkox;x

Se enkrat jaz...a lahko se meni prosim pogledas najino kompatibilnost...prosim x:)x

Hvala za tvoj odgovor in trud :palec:

Ojla Vojko!

Tudi mene zanima kakšna je dinamika med mano in mojim fantom in bi bila zelo vesela odgovora.

jaz: 10.12.1981

on: 11.11.1976

Zanima me predvsem ali je veza lahko uspešna, predvsem pa kako bi nanjo vplivalo skupno življenje.

Lp

(popravljeno)

Evo da še jst pristavim svoj piskerček.

Namreč s fantom sva se sporazumno razšla, ker sva se na najini poti izgubila in s ezačela dušiti. Oba morava narediti/izkusiti še kar nekaj stvari, ki pa jih če sva v vezi ne moreva. Med nama je neka vez, iskrena ljubezen, rada se imava in sva ostala prijatelja. Okej sej je res da je od najinega razhoda šele nekaj dni in da v vsem tem času še vedno živiva skupaj in tudi bova dokler sama ne najdem primernega stanovanja... Zanima me samo samo če bova spet našla pot en d drugega ali bova ostala dobra prijatelja ali pa s ebodo najine poti dokončno razšle..

podatki:

jaz: 19. 09. 1984 (5.40)

on: 31. 10. 1973 (6.50)

Popravljeno -> shtrukeljchek

Vojko hvala za odgovor. Sem vesela, da si si vzel čas. Morda imaš prav in si res premalo zavedam svoje vloge pri odnosih s starši, vendar mi ni več všeč občutek, da moram jaz vleči vse iz njih,v zameno pa dobim bolj malo. V odnosih sta potrebna dva. Če se trudi samo en, je premalo. Saj sem to počela skozi vse življenje. Z večino ljudi se razumem odlično, pri starših pa vedno pride do nesoglasij. Ne razumem tega. Pa sem se nehala truditi. No, pa bom poiskusila ponovno.

Prav si ugotovil, da je pri nama z očetom problem v komunikaciji. Razumeva se čisto OK, samo jaz ga čutim na drugi ravni. Se čudno sliši, ampak je to res. Pri redkih ljudeh to začutim. No, odnos z mamo, pa bi morda res lahko popravila.

Nisi pa nič povedal za brata?

kako pa izgleda konzultacija?

Tega pa tudi ne razumem. Mi lahko podrobneje razložiš?

Pozdravljena Nelika

(Spodnja vprašanja so le zate in je odveč odgovarjati nanje meni - torej si odgovori in potem pojdi na naslednje!)

Lepo, da si se potrudila slišati nekaj stvari.

Imam pa občutek, da obstaja možnost, da bi v mojem prejšnjem postu videla še veliko več.

Tu je torej zame potrditev, da sem ti napisal preveč, kljub temu, da bi rada, da kaj zapišem tudi za brata.

Predvsem je pomembno, kako dojemaš svet ti. (se ti zdi, da se kje v besedilu ponavljaš?)

Ali sem razumel pravilno, da bi moral odnos med tabo in starši sloneti na ekonomski logiki?

Sem razumel prav, da bi ti morali starši dati nekaj v zameno za tvoj trud?

Kako veš, da ti starši tega ne dajo? Kaj pa, če ti tega ne vidiš?

Kaj pa če je ravno ta njihova reakcija največ in najboljše, kar dobiš od njih?

Katera (kakšna) je raven na kateri se (ne)razumeš z očetom? Kajti ni mi jasno, ali se z njim na tej ravni razumeš ali se pač po tvoje ne razumeš.

In, ko praviš, da bi se z mami lahko razumela boljše: Kaj lahko takoj storiš, da bi se boljše razumela?

Ali obstaja vsaj majhna možnost, da bi se potem (še)boljše razumela tudi z očetom?

Se ti zdi pomembno, da bi imela čim boljše odnose s starši? Ali bi ti živela boljše?

Konzultacija je zanimiva zadeva. Odgovarjam ti na tvoja vprašanja skozi KI 9zvezd.

Povem ti, kdaj in kakšne težave lahko pričakuješ in kako jih laže premagati.

Povem ti kdaj in kakšno podporo lahko pričakuješ in kako jo čim boljše izkoristiti.

Hkrati pa ti pomagam videti in najti vire, ki so v tebi, da lažje in hitreje najdeš nove možnosti za izzive v življenju.

Pomagam ti odkriti in razjasniti vire, s katerimi si lahko (na mestu samem) olajšaš bolečine ob spominu na pretekle dogodke in

s tem pomagaš sebi, da lepše, boljše in bolj uspešno živiš in greš lažje k svojim lepšim ciljem....

Vojko

P.S. Na tem mestu pišem za nekatere premalo in za druge veliko preveč.

Za tiste, ki sprašujejo vsevprek - malo tega in malo onega in testirajo, kaj je tisto, kar velja - je skoraj vsak odgovor predolg, saj, kadar človek stvari jemlje tako - za poskus, tako ali tako dobi rezultat - poskusa!

Za tiste, ki komentar, vprašanja in predloge vzamejo srčno in odgovorno in so v težavah ali bi se radi znebili tistih, ki jih še ni - za tiste povem premalo. Rad bi jim povedal več, rad bi jim pomagal, da čimpreje, čim boljše rešijo svoje težave. Želim si, da bi čim preje prišli na 'zeleno vejo', da bi bili čim prej in čim bolj uspešni, zadovoljni in srečni.

Po odzivih in po tem, kaj mi kdo napiše v povratno informacijo skušam videti, kdo in kako uporablja konzultacijo. In vsakemu, ki pove več in boljše - poskušam povedati še več in še boljše....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ojla Vojko!

Sem ti pisala že pred časom, vendar nisem dobila tvojega odgovora....ki bi ga bila zelo, zelo vesela.

S fantom sva bila skupaj šest let, nato za daljši čas nehala, sedaj pa sva ponovno skupaj. Na splošno se dobro razumeva in zdi se mi da pri nekaterih stvarih pozitivno vplivava drug na drugega. Sedaj premišljujeva o skupnem življenju, vendar mene nekaj drži nazaj...nekaj manjka. Mogoče malo več svobode, ki ni samo v besedah ampak v dejanskem razumevanju....

Zelo me zanima kakšna je najina dinamika in predvsem kompatibilnost na daljše časovno obdobje.

Hvala za trud.

Ojla Vojko!

Sem ti pisala že pred časom, vendar nisem dobila tvojega odgovora....ki bi ga bila zelo, zelo vesela.

S fantom sva bila skupaj šest let, nato za daljši čas nehala, sedaj pa sva ponovno skupaj. Na splošno se dobro razumeva in zdi se mi da pri nekaterih stvarih pozitivno vplivava drug na drugega. Sedaj premišljujeva o skupnem življenju, vendar mene nekaj drži nazaj...nekaj manjka. Mogoče malo več svobode, ki ni samo v besedah ampak v dejanskem razumevanju....

Zelo me zanima kakšna je najina dinamika in predvsem kompatibilnost na daljše časovno obdobje.

Hvala za trud.

Lepo pozdravljena fibi

Pa si mi poslala 'klicaj', da bi se spomnil na tvoj post (ali pa ga našel kje med drugimi)?

Poglej. KI 9zvezd obravnava kompatibilnost ravno na način,

ki si ga omenila ti.

Kakšna je dinamika in predvsem kompatibilnost med dvema

na daljše časovno obdobje!

Da bi ti lahko odgovoril tako kot si vprašala, bi potreboval kar nekaj časa,

kar nekaj pisanja - pa še potem ne vem, če bi ti povedal tako

kot si ti želiš. Torej, ko si želiš takšno razlago, je morda dobro,

da prideš na svetovanje ali pa na tečaj.

Si se vprašala kaj želiš od skupnega življenja?

Kakšno svobodo potrebuješ?

Ali on tudi potrebuje svobodo?

Meniš, da ti svobodo lahko da partner?

Ali on ve, da dvomiš v vajino zvezo?

Ali si srečna?

Res?

In v čem je torej težava?

Vprašanja so samo zate, tako so odgovori na forumu odveč!

Ko pa pogledava kompatibilnost med vama 'na hitro', ti lahko rečem:

Da bi ti lahko povedal več, potrebujem vedeti nekaj več o njem,

saj je rojen v času, ko ljudje rojeni v tej energiji lahko delujejo na več načinov.

Običajno prevzamejo enega za glavnega. In ta mi je pomemben.

on: 11.11.1976 6 5 6

jaz: 10.12.1981 1 7 8

Težko trdim, da je vajina kompatibilnost odlična.

Z nekaj truda iz obeh strani lahko živita dobro.

Si to želiš?

Lep pozdrav, Vojko

P. S. Ali meniš, da je za tako pomembno odločitev dovolj, da o tem vprašaš nekaj ljudi na forumu in se nato odločiš?

Kaj, ko bi o tem vprašala sebe? mamo? teto?

Vojko J Kalan

Hojla Vojko!

Res si mi veliko povedal in dovolj, da se zamislim vase. Fora je v tem, da se obsesivno izogibam kakršnih koli konzultacij s komurkoli. Taka sem po naravi že od nekdaj. Ker me moji starši v mladostniških letih niso razumeli, so me pošiljali k raznim psihologom in psihiatrom, ki pa prvič:

1. niso ugotovili, da bi bilo kaj narobe z mano

2. jaz sem jih jemala, kot ljudi, ki mi ne morejo ne svetovati, niti dajati nasvete, ker ne poznajo moje osebnosti, duše. Vsaj ne toliko kot se poznam jaz.

To je verjetno pri meni ostalo, in rade volje sprejmem neke namige, do zaključkov pa se rada prebrskam sama. Tvoj način svetovanja se mi je zdel zanimiv (in tudi nov) pa sem malo poiskusila, kako razmišljaš in na kakšen način prihajaš do interpretacij.

Hvalči :palec: x;)x xDDx

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Namreč s fantom sva se sporazumno razšla, ker sva se na najini poti izgubila in s ezačela dušiti. Oba morava narediti/izkusiti še kar nekaj stvari, ki pa jih če sva v vezi ne moreva. Med nama je neka vez, iskrena ljubezen, rada se imava in sva ostala prijatelja. Okej sej je res da je od najinega razhoda šele nekaj dni in da v vsem tem času še vedno živiva skupaj in tudi bova dokler sama ne najdem primernega stanovanja... Zanima me samo samo če bova spet našla pot en d drugega ali bova ostala dobra prijatelja ali pa s ebodo najine poti dokončno razšle..

podatki:

A lahk še zame prosim?

Hvala Vojko.

(shtrukeljchek @ 23. Feb 2007, 16:51) *

podatki:

A lahk še zame prosim?

Hvala Vojko.

Lepo pozdravljena shtrukeljchek

hvala ti za ponovno posredovanje vprašanja.

on: 31. 10. 1973 (6.50): KI 9 6 8

jaz: 19. 09. 1984 (5.40): KI 7 1 2

Misliš, da ti lahko dam odgovor kot ga pričakuješ od mene?

Ali morda misliš, da se boš o tem odločila ti?

Ali si morda le izrazila svoja razmišljanja?

Kakorkoli že. Lahko ti napišem le na svoj način:

Seveda je med vama dokaj velika privlačnost in nekakšna odvisnost v intimnem življenju.

Pomembno je, da vaju skupaj vleče ta velika privlačnost, ki izvira iz velike različnosti.

Komunikacija med vama pa je tista, ki vaju ovira na skupni poti,

tudi to bi šlo, ko bi res imela skupno pot - a so vajini cilji različni.

In ali meniš, da si lahko srečna, če ne boš živela svojih ciljev?

Kako gresta lahko dva - vsak k svojim življenjskim ciljem tako,

da živi z drugim, hkrati pa imata težave v komunikaciji?

Kaj lahko naredita?

Menim, da lahko veliko naredita na komunikaciji? Na dojemanju sveta!

Bi to naredilo vajino skupno življenje srečno?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, zdravo!

Ker se popolnoma zavedam, da sami izbiramo ljudi, ki so in bodo hodili ob naši strani, bo moje vprašanje malce drugačno.

S fatnom sva skupaj že kr lep čas. Čeprav sva si dokaj različna, se dobro razumeva. Se dopolnjujeva. Zanima me, kako naj sledim in podpiram fantovo 'dimaničnost' in željo po napredku. Kako naj usmerim sebe, da bom dodatno vzpodbujala tako njega kot sebe? Kje je moja 'niša', da se dodatno 'aktiviram' in obogatim zvezo?

jaz: 1.9.1979 (ob 10.00 mb)

fant: 29.7.1978 (ob 13.50 jesenice)

Hvala vnaprej!

Papa, Simona

http://shrani.si/files/metuljwfik.gif

Lepo pozdravljena shtrukeljchek

hvala ti za ponovno posredovanje vprašanja.

on: 31. 10. 1973 (6.50): KI 9 6 8

jaz: 19. 09. 1984 (5.40): KI 7 1 2

Misliš, da ti lahko dam odgovor kot ga pričakuješ od mene?

Ali morda misliš, da se boš o tem odločila ti?

Ali si morda le izrazila svoja razmišljanja?

Kakorkoli že. Lahko ti napišem le na svoj način:

Seveda je med vama dokaj velika privlačnost in nekakšna odvisnost v intimnem življenju.

Pomembno je, da vaju skupaj vleče ta velika privlačnost, ki izvira iz velike različnosti.

Komunikacija med vama pa je tista, ki vaju ovira na skupni poti,

tudi to bi šlo, ko bi res imela skupno pot - a so vajini cilji različni.

In ali meniš, da si lahko srečna, če ne boš živela svojih ciljev?

Kako gresta lahko dva - vsak k svojim življenjskim ciljem tako,

da živi z drugim, hkrati pa imata težave v komunikaciji?

Kaj lahko naredita?

Menim, da lahko veliko naredita na komunikaciji? Na dojemanju sveta!

Bi to naredilo vajino skupno življenje srečno?

Lep pozdrav, Vojko

Seveda da se bom odločila sama... In da, izrazila sem svoja razmišljanja.

S tem da nama komunikacija peša se strinjam, ker nekak se ne znava zaslišat ampak vsak gleda iz svojega zornega kota- iz sebe. Različni cilji? To je blo mišljeno kot življenjski cilji? Ker če je to tko potem sva se tukaj kr ujela. Si oba želiva nekak istih stvari, le da sm jst tok mlajša da so moji cilji še nekak zelo daleč. Ja če bi se znala pogovarjat oz. bolje rečeno slišati, bi blo veliko stvari lažjih...

Hvala Vojko.

Seveda da se bom odločila sama... In da, izrazila sem svoja razmišljanja.

S tem da nama komunikacija peša se strinjam, ker nekak se ne znava zaslišat ampak vsak gleda iz svojega zornega kota- iz sebe. Različni cilji? To je blo mišljeno kot življenjski cilji? Ker če je to tko potem sva se tukaj kr ujela. Si oba želiva nekak istih stvari, le da sm jst tok mlajša da so moji cilji še nekak zelo daleč. Ja če bi se znala pogovarjat oz. bolje rečeno slišati, bi blo veliko stvari lažjih...

Hvala Vojko.

shtrukeljchek

In kaj bi se zgodilo, ko bi enkrat v prihodnosti pričela boljše slišat ... recimo njega ... zdaj?!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

shtrukeljchek

In kaj bi se zgodilo, ko bi enkrat v prihodnosti pričela boljše slišat ... recimo njega ... zdaj?!

Lep pozdrav, Vojko

Nisem jasnovidec tko da ne vem kaj bi se zgodilo. Lahko da bi bilo boljše, lahko pa da se ne bi nič spremenilo ali pa bi bilo slabše. Ne razumem kaj hočeš od mene.

x:)x Zivjo Vojko,

a lahko poveš še meni kaj.On je rojen 05.07.1985 ,jaz pa 05.07.1982 . Kako sva kompatibilna, je možnosti za uspeh.....bila sva skupaj vendar se zaradi njegove sluzbe nisva videla kar nekaj casa....ogenj pa se vedno gori xrolleyesx Hvala za odgovor.

Pa vse lepo ti zelim

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

x:)x Zivjo Vojko,

a lahko poveš še meni kaj.On je rojen 05.07.1985 ,jaz pa 05.07.1982 . Kako sva kompatibilna, je možnosti za uspeh.....bila sva skupaj vendar se zaradi njegove sluzbe nisva videla kar nekaj casa....ogenj pa se vedno gori xrolleyesx Hvala za odgovor.

Pa vse lepo ti zelim

Lepo pozdravljena anapikica

in kaj naj ti povem anapikica?

a lahko poveš še meni kaj.

Ko biš napisala kratko in jasno vprašanje, bom lahko tudi odgovoril.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Kukuc!

V gruči prošenj se je moja ziher izmuznila Vojkovemu budnemu očesu! x;)x

No, svojo srečo bom probala še enkrat! Mogoče pa bo kaj! hehe! :P

Vojko, zdravo!

Ker se popolnoma zavedam, da sami izbiramo ljudi, ki so in bodo hodili ob naši strani, bo moje vprašanje malce drugačno.

S fatnom sva skupaj že kr lep čas. Čeprav sva si dokaj različna, se dobro razumeva. Se dopolnjujeva. Zanima me, kako naj sledim in podpiram fantovo 'dimaničnost' in željo po napredku. Kako naj usmerim sebe, da bom dodatno vzpodbujala tako njega kot sebe? Kje je moja 'niša', da se dodatno 'aktiviram' in obogatim zvezo?

jaz: 1.9.1979 (ob 10.00)

fant: 29.7.1978 (ob 13.50)

Hvala vnaprej!

Papa, Simona

Pozdravljen Vojko.

zanima me,kako sva pa midva kaj kompatibilna....

jaz_10.9.70

on_10.12.82

lp hvala.

Hoj musa

Kako sta vidva kaj kompatibilna?

On 9 4 1

Ti 3 7 1

Skoraj idealen par sta.

Poskusita delati več na poslušanju in tudi na razumevanju drug drugega.

Ali se zavedamo, da ima drug človek popolnoma drugačen pogled na svet?

Ali se zavedamo, da drug človek ves čas svet opazuje iz drugega zornega kota kot mi?

Torej: Poslušanje in poskus razumevanja je del komunikacije.

Ko sočloveku prisluhnemo, mu lahko govorimo v 'njegovem' jeziku, tako nas boljše razume.

Področje komunikacije vama vajino skupno življenje lahko izboljša.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, zdravo!

jaz: 1.9.1979 (ob 10.00 mb)

fant: 29.7.1978 (ob 13.50 jesenice)

Hvala vnaprej!

Papa, Simona

Pozdravljena Simona

Lepo, da si vztrajna. Me veseli, da me spomniš, da pogledam še malo nazaj.

Poglejva vajino situacijo:

On 4 3 6

Ti 3 8 9

Zanimivo Simona. Zdajle se spomnim, kako sem čital tvoje pisanje in menim celo, da sem ti odgovoril.

Si se kdaj vprašala - še boljše - si kdaj vprašala njega, kaj si on želi v partnerstvu s teboj?

Se ti zdi, da je to, da njega spodbujaš, tisto, kar dela vajino zvezo lepšo, bogatejšo?

Ali vaju tvoj način sprejemanja zveze in delovanja v njej izpolnjuje?

Si kdaj vprašala njega, kakšno spodbudo si želi od tebe?

Ali si on res želi biti še bolj dinamičen in napreden?

Ali je dinamika zate isto kot zanj? Kaj pa napredek? Kaj je to?

Se ti zdi, da ima on enake cilje kot ti?

Ali imaš občutek, da on dosega svoje cilje na isti način kot se tebi zdi ok?

Kateri so tvoji cilji v življenju? Mogoče še kaj drugega razen to, da bi spodbudila njega?

Menim, da ti odgovori na ta in na druga vprašanja, ki se ti zastavijo

ob čitanju ali kje drugje - v vsakdanu - dajejo odgovor na tvoja vprašanja.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljena Simona

Lepo, da si vztrajna. Me veseli, da me spomniš, da pogledam še malo nazaj.

Poglejva vajino situacijo:

On 4 3 6

Ti 3 8 9

Zanimivo Simona. Zdajle se spomnim, kako sem čital tvoje pisanje in menim celo, da sem ti odgovoril.

Si se kdaj vprašala - še boljše - si kdaj vprašala njega, kaj si on želi v partnerstvu s teboj?

Se ti zdi, da je to, da njega spodbujaš, tisto, kar dela vajino zvezo lepšo, bogatejšo?

Ali vaju tvoj način sprejemanja zveze in delovanja v njej izpolnjuje?

Si kdaj vprašala njega, kakšno spodbudo si želi od tebe?

Ali si on res želi biti še bolj dinamičen in napreden?

Ali je dinamika zate isto kot zanj? Kaj pa napredek? Kaj je to?

Se ti zdi, da ima on enake cilje kot ti?

Ali imaš občutek, da on dosega svoje cilje na isti način kot se tebi zdi ok?

Kateri so tvoji cilji v življenju? Mogoče še kaj drugega razen to, da bi spodbudila njega?

Menim, da ti odgovori na ta in na druga vprašanja, ki se ti zastavijo

ob čitanju ali kje drugje - v vsakdanu - dajejo odgovor na tvoja vprašanja.

Lep pozdrav, Vojko

Seveda sem navedena vprašanja oz. podobna vprašanja večkrat zastavljala tudi sama sebi. In ker vedno rada pridem stvari do bistva, vse svoje dvome, vprašanja in mnenja vedno naslovim neposredno na 'pravi naslov'. :)

Kaj dela najino zvezo bogatejšo? Definitivno komunikacija in razumevanje. Ni je stvari, ki bi bila nerazumljiva ali nerešljiva. Vedno igrava z odprtimi kartami, zato vem, kakšne so fantove želje. Vsekakor drugačne od mojih: jaz gledam na svet idealistično, medtem ko so fantove oči realne in stremijo k boljšemu poklicnemu življenju. Fant je mož dejanj in poln skrbi za prihodnost, jaz pa si ne razbijam glave z dolgoročno prihodnostjo, temveč verjamem v načelo "kar potrebujem, me bo poiskalo". Hja, težava se pojavi pri mojem trenutnem "potrebujem". Zavedam se, kaj bi morala storiti zase, ampak a to res potrebujem? Hmmm. In stvar se vlečeeee in kar naprej odlašaaam! :sori:

Trenutno se mi zdi pomembneje podpirati fantove upe in sočasno poravnati vse svoje 'stare dolgove', kot pa brskati po svoji zmedeni biti in iskati tisti moj 'potrebujem'.

In ravno to je bil tudi moj vzrok, Vojko, zakaj sem ti pisala. x:Ix Kako dati dodatnega zagona fantu (ker tega si trenutno želi) in posledično tudi sebi? Najverjetneje bo največji fantov zagon prav moje zadovoljstvo in moje uspešno kosanje z življenjem! :vio:

In evo ti odgovor, ki ga poznam že ves čas. A ga nočem slišati, saj pomeni bolj strmo, naporno pot. :inocent:

Ni kaj, lažje je vprašati zvezde, številke in strokovnjake ter upati na čudežni odgovor, kot pa se osebno naprezati za boljši jutri! Hehe! x;)x

Vojko, hvala za prijeten kup vprašanj! Hehe x;)x

Lep pozdravček,

Simona

Lepo pozdravljena anapikica

in kaj naj ti povem anapikica?

Ko biš napisala kratko in jasno vprašanje, bom lahko tudi odgovoril.

lp, Vojko

:eek: x:)x Ja kako sva kompatibilna.....? Kakšne so šanse za uspeh, glede na DZK, drugače pa se zavedam , da je vse odvisno od nas samih :palec: Hvala

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

Živjo, Vojko!

Čisto na kratko ne morem, ker sem pod vplivom svežih slabih dogodkov...

Jaz 941

on 169

skupaj sva leto, naenkrat BUM, z njegove strani same laži, brani se s tem, da se je bal povedati.

Kaj sploh on želi od mene? Je človek, zaupanja vreden? Oz. kakšne so možnosti, da to prebrodiva brez poznejših problemov in če je sploh smiselno iskati rešitve in se prilagajati, če se lahko glede na zdajšnje izkušnje zgodijo zelo slabe stvari.

Človek nosi masko, brez obraza je. Morda se motim.

Hvala že vnaprej

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...