Vojko 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 Lepo pozdravljeni Vojko! Kakšna pa je dinamika in kontibilnost med nama dvema? Jaz 813On 528 Za odgovor, se vam že v naprej najlepše zahvaljujem! Lepo pozdravljena, Kaur Med vama vlada velika seksualna privlačnost, ko sta v družbi, vendar pa je le-te manj, ko sta sama.Ujemanje globoko v srcu je vajin adut in hkrati tudi zanka v katero se lahko ujameta. Kajti ujemanje lahko sčasoma postane - dolgočasje.Vajini življenjski poti sta precej različni in zahtevata dobro komunikacijo za uskladitev.Ravno komunikacija je tista, na kateri vama priporočam veliko vložka. Vajin odnos je v osnovi umirjen, izziv pa vama pomeni življenje v skupnem gospodinjsvu, kjer načelno najdeta skupni imenovalec, konkretno pa bi vsak od vaju rad stvari naredil povsem po svoje. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 Ojla Vojko A bi mi lahko povedal kako tale kombinacija lahko laufa glede na DZK:) Jaz: 499On: 2.11.77 (nimam pojma več kako najdit te cifre na tvoji strani) Upam, da ti nisem dala preveč dela Lep dan Lepo pozdravljena, Valkira Pa poglejva: ti 4 9 9on 5 3 7 ( 8 3 1, 2 3 4) Med vama je globoka osebna privlačnost. Zatakne se pri komunikaciji, je pa res, da ti njegov način ustreza. No, to bore malo pomaga takrat, ko se želiš z njim kaj zares dogovoriti. V življenju gledata vsak v svojo smer. Odpri oči. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 Živjo! Se mi zdi, da bi tud jaz rabila nekoga, ki bi me postavil na realna tla in rekel, da sem neumna. 436 (jaz) in 647 (on) najbrž ne gresta skupaj. Bi zanikala, če bi rekla, da je med nama vse idealno. Čeprav zame še vedno veliko boljše kot z vsemi drugimi. Hvala za odgovor (hvala tudi, če ga ne bo). Itak smo sami odgovorni, kako si bomo skreirali življenje. In trenutno je v planu počet nič, ne v smeri nadaljevanja in ne v smeri prekinitve; kej dost naju itak ne veže. LP Lepo pozdravljena, Tonks! In si izbrala mene, da bi ti rekel kaj tako ne-lepega?Pa se imaš za neumno?Je neumnost povezana s tem kako doživljamo partnerja in sebe? Lahko ti le napišem komentar, ker vprašanja v tvojem besedilu nisem zasledil! In kakršno je vprašanje, takšen je odgovor. Bolj natančno, ko ga zastaviš, bolj ustrezen odgovor dobiš. Ko pa pogledam KI energije ti lahko povem sledeče: ti: 4 3 6on :6 4 7 Med vama je velika privlačnost. Ta je najmočnejša vez, ki pa je tudi povzročitelj bistvenih neskladij. Torej imata se lahko nebeško lepo in peklensko vroče!Komunikacija med vama izgleda čista in jasna. Ravno tu je zanka, kajti, ko se dogovarjata za konkretno zadevo lahko vidiš, da razmišljata povsem drugače in da so dogovori le redko res usklajeni. Lahko pa komunikacijo krepko izboljšata tako, da eden drugega vprašata skorajda za vsako dogovorjeno zadevo. Na takšen način vidita, kako drugi razume to, kar mu povemo. Vajini življenjski poti sta dokaj blizu, kljub temu pa so vajini cilji zelo različni bolj po kvaliteti kot po vsebini. Ti si bolj naravnana k ciljem, ki jih dosegaš na racionalen način, on pa skozi družbene dejavnosti... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 (popravljeno) In si izbrala mene, da bi ti rekel kaj tako ne-lepega?Pa se imaš za neumno?Je neumnost povezana s tem kako doživljamo partnerja in sebe? Ko pa pogledam KI energije ti lahko povem sledeče: ti: 4 3 6on :6 4 7 Med vama je velika privlačnost. Ta je najmočnejša vez, ki pa je tudi povzročitelj bistvenih neskladij. Torej imata se lahko nebeško lepo in peklensko vroče!Komunikacija med vama izgleda čista in jasna. Ravno tu je zanka, kajti, ko se dogovarjata za konkretno zadevo lahko vidiš, da razmišljata povsem drugače in da so dogovori le redko res usklajeni. Lahko pa komunikacijo krepko izboljšata tako, da eden drugega vprašata skorajda za vsako dogovorjeno zadevo. Na takšen način vidita, kako drugi razume to, kar mu povemo.Oprosti in najlepša hvala za odgovor. Kar se tiče njega sem definitivno neumna, drugače ne. Čeprav zdaj po dobrem letu postajam za spoznanje realnejša. Se mi zdi, da si ful zadel. Ja, je zelo lepo in v redu kadar sva skupaj, tudi komunikacija, je tud brez besed vse jasno. Komunikacija na daleč pa ne gre, vsaj ta običajna ne. Še telepatska veliko bolj. Je ena zanka. Pol leta sva porabila, da sva prišla do enga dogovora, ki obema ustreza. Pa oba skoz isto razmišljala. Saj komunicirava približno tako, kot si ti predlagal. Drugače sploh ne gre, ker nimam pojma kaj misli. Jaz pa itak znam vsake 10 minut mislit popolnoma nasprotno. Hvala še enkrat. Mogoče pa ne bom še čist obupala, saj na to ne-komunikacijo sem se že malo navadila. Je to vsaj en trening za izboljšat mojo potrpežljivost. Lp Popravljeno 20. avgust 2007 -> Tonks Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 Oprosti in najlepša hvala za odgovor. Kar se tiče njega sem definitivno neumna, drugače ne. Čeprav zdaj po dobrem letu postajam za spoznanje realnejša. Se mi zdi, da si ful zadel. Ja, je zelo lepo in v redu kadar sva skupaj, tudi komunikacija, je tud brez besed vse jasno. Komunikacija na daleč pa ne gre, vsaj ta običajna ne. Še telepatska veliko bolj. Je ena zanka. Pol leta sva porabila, da sva prišla do enga dogovora, ki obema ustreza. Pa oba skoz isto razmišljala. Saj komunicirava približno tako, kot si ti predlagal. Drugače sploh ne gre, ker nimam pojma kaj misli. Jaz pa itak znam vsake 10 minut mislit popolnoma nasprotno. Hvala še enkrat. Mogoče pa ne bom še čist obupala, saj na to ne-komunikacijo sem se že malo navadila. Je to vsaj en trening za izboljšat mojo potrpežljivost. Lp Lepo pozdravljena, Tonks. Si že kdaj slišala tisti pregovor: 'Ljubezen je slepa!'? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Lepo pozdravljena, Tonks. Si že kdaj slišala tisti pregovor: 'Ljubezen je slepa!'?Lep pozdrav, Vojko ja po določenem času pa res oslepiš in potem ti sam še alpska orka lahko pomaga lp Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Vojko, lahko prosim pogledaš še za naju. kako se pride do te cifre nevem, zato napišem raje oba datuma. Torej: jaz 8.4.72on 21. 7. 69 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Lepo pozdravljen, Voljo! Po dolgem času imam tudi jaz eno vprašanje... Kako se partnersko in/ali poslovno ujemam z osebo 8 6 7. Jaz sem pa 1 9 6. Hvala za odgovor in veliko smeha in sončka še naprej! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Lepo pozdravljena, Tonks. Si že kdaj slišala tisti pregovor: 'Ljubezen je slepa!'?Lep pozdrav, Vojko Ja, sem dobila hudo dozo lani. Če bi izbirala z glavo, res ne bi bil prva izbira. LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Ja, sem dobila hudo dozo lani. Če bi izbirala z glavo, res ne bi bil prva izbira. LPMogoče tole ni prava tema, da ti odgovorim, ampak včasih (oz. skor večinoma) je najbolje izbirati z glavo. Vsaj mene je lajf to naučil. In kar Vojkota sprašujem v zgornjem postu je izbrano po tehtnem premisleku. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2007 Vojko, lahko prosim pogledaš še za naju. kako se pride do te cifre nevem, zato napišem raje oba datuma. Torej: jaz 8.4.72on 21. 7. 69 Hvala! Lepo pozdravljena Primavera Pa si pogledala na mojo stranštevilke dobiš pri meni jaz 8.4.72 1 6 9on 21. 7. 69 4 3 6 Če pogledaš malo nazaj, sem na krako obrazložil, kako se obravnava partnerstva s KI 9zvezd.Tvoja energija podpira njegovo in skupaj sta bolj odločna kot vsak zase. Letos je med vama velika privlačnost, ki bo malo manjša kasneje.Za uspešno zvezo je dobro imeti izpolnjenih kar nekaj pogojev, ki jih v vajinem primeru ne vidim.Dobro bi bilo, da bi veliko delala na razumevanju. Da bi vsak od vaju videl, slišal in čutil tisto, kar govori drugi. To se najlaže naredi tako, da partnerja vpašujemo o tem kar govori, do takrat, ko partner vidi, da smo ga razumeli tako kot misli on. Kvalitetno in ustrezno komunikacijo potrebujeta zato, ker imata zelo različne življenjske cilje. (kaj, ko bi se o njih pogovorila bolj natančno?) Lep pozdrav, Vojko Za bolj natančno primerjavo in napotke je priporočljiv osebni posvet. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2007 Lepo pozdravljen, Voljo! Po dolgem času imam tudi jaz eno vprašanje... Kako se partnersko in/ali poslovno ujemam z osebo 8 6 7. Jaz sem pa 1 9 6. Hvala za odgovor in veliko smeha in sončka še naprej! Lepo pozdravljena Larsy Hvala za lepe želje in sonček. Poglej Larsy. Ali misliš, da se da na tvoje vprašanje odgovoriti tako preprosto in kvalitetno v dveh vrsticah kot si vprašala? Poslovno je čisto drugače kot osebno.Če pa sta partnerja pa je to sploh drugačen pogled. In, ko že razmišljaš poslovno. Je to resno?Če je resno, kaj si pripravljena vložiti v posel? Poleg tega je pomembno ali posel že imata, ali ga šele vpeljujeta. Kdo je začetnik posla! itn. Vem, da tele vrstice niso najlepše in najboljše, kar bi ti lahko napisal.Menim pa, da je boljše tako kot, da ti dajem odgovor, ki ni popoln. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ojla Vojkomene pa resno zanima kaj hudiča je na 995 tako magičnega za 178, da je 178 trdno prepričana da bo 995 že nehal trmat in da je prijateljstvo med tema dvema osebama možno kljub nesoglasji pred leti... je 995 res tako trd oreh ali pa komunikacija med njima spljoh ni možna?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Lepo pozdravljena Larsy Hvala za lepe želje in sonček. Poglej Larsy. Ali misliš, da se da na tvoje vprašanje odgovoriti tako preprosto in kvalitetno v dveh vrsticah kot si vprašala? Poslovno je čisto drugače kot osebno.Če pa sta partnerja pa je to sploh drugačen pogled. In, ko že razmišljaš poslovno. Je to resno?Če je resno, kaj si pripravljena vložiti v posel? Poleg tega je pomembno ali posel že imata, ali ga šele vpeljujeta. Kdo je začetnik posla! itn. Vem, da tele vrstice niso najlepše in najboljše, kar bi ti lahko napisal.Menim pa, da je boljše tako kot, da ti dajem odgovor, ki ni popoln. Lep pozdrav, VojkoVojko, hvala ker si me opozoril na to, da sem podala premalo informacij. S to osebo sem v zvezi že 1 leto (intimno). So vzponi in padci, definitivno pa je (vsaj kolikor do sedaj izgleda) možnost za »skupno sobivanje« v zvezi, če se lahko mal nerodno izrazim. Poslovno pa razmišljava o skupnem poslu/podjetju/finančnem vlaganju (ne še tako kmalu, definitivno pa v roku 3 let enkrat). Predlagal je on (ima idejo, ki je delno realizirana pri njegovem dosedanjem poslu že kakšno leto), jaz pa z mojim znanjem lahko veliko doprinesem pri tem njegovem projektu (torej jaz vložim predvsem svoje znanje- ne pa financ). Skupnega posla trenutno (še) nimava- občasno mu pomagam- vendar neuradno. Upam, da je dovolj podatkov. Hvala ti! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Lepo pozdravljena Primavera Pa si pogledala na mojo stranštevilke dobiš pri meni jaz 8.4.72 1 6 9on 21. 7. 69 4 3 6 Če pogledaš malo nazaj, sem na krako obrazložil, kako se obravnava partnerstva s KI 9zvezd.Tvoja energija podpira njegovo in skupaj sta bolj odločna kot vsak zase. Letos je med vama velika privlačnost, ki bo malo manjša kasneje.Za uspešno zvezo je dobro imeti izpolnjenih kar nekaj pogojev, ki jih v vajinem primeru ne vidim.Dobro bi bilo, da bi veliko delala na razumevanju. Da bi vsak od vaju videl, slišal in čutil tisto, kar govori drugi. To se najlaže naredi tako, da partnerja vpašujemo o tem kar govori, do takrat, ko partner vidi, da smo ga razumeli tako kot misli on. Kvalitetno in ustrezno komunikacijo potrebujeta zato, ker imata zelo različne življenjske cilje. (kaj, ko bi se o njih pogovorila bolj natančno?) Lep pozdrav, Vojko Za bolj natančno primerjavo in napotke je priporočljiv osebni posvet. Hvala, Vojko! Tisto o komunikaciji drži. S cilji je pa tako, da so pri njem enkrat takšni, drugič drugačni, vse je odvisno od razpoloženja. Sprašujem zato, ker je začel omenjati skupen naraščaj, mene pa skrbi najin- če se astrološko izrazim "uranovski odnos".. Se bom zares enkrat morala oglasiti pa bomo kakšno več rekli.. LPP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Leyla 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Pozdravljen! Od julija naprej se občasno dobivam z nekim fantom. Zanimivo je to, da mene, ki se lahko popolnoma kontroliram, on čisto enostavno prepriča v nekaj popolnoma drugega. V tistih nekaj nočeh mi je bilo lepše kot pa kdaj koli prej. Ker sem končno prišla do zaključka, da bi rada nekaj več, te prosim, da poveš, kaj naju čaka v prihodnosti. Jaz - 25.08.1986, on-11.12.1982. Najlepša hvala v naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Evil Ivy 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Živijo, lep pozdrav! Mene zanima, kako se ujemam s človekom jaz: 2 7 9on: 8 3 1 ? zanimivo je, da jih je veliko, ki me jih je pritegnilo, s trojko v sredinidva sta 6 3 8 pa še eden 9 3 2 (hm-kaj bi to pomenilo?) /če je še prostor in čas v rezervi: kako pa se ujemam s starši: mama 6 5 6 in oče 7 4 8;kaj pa prijateljica 2 1 6, ki mi je napravila veliko razdejanje in zamero, hm, za kakšne nesporazume bi lahko šlo??/ No, lepa hvala v naprej, malo več številk sem napisala bolj za v rezervo, ker me vse zanimajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 Ojla Vojkomene pa resno zanima kaj hudiča je na 995 tako magičnega za 178, da je 178 trdno prepričana da bo 995 že nehal trmat in da je prijateljstvo med tema dvema osebama možno kljub nesoglasji pred leti... je 995 res tako trd oreh ali pa komunikacija med njima spljoh ni možna?hvala Ojla Ksenia Menim Ksenija, da bi magičnost, ki jo omenjaš, lahko ugotovila sama pri sebi! Sam menim, da je človek, ki je zares 'trmast' 178 veliko bolj od človeka 995. 995 pač hodi v svoji življenjski smeri in se kaj malo briga za preteklost. Tako je 995 trd oreh predvsem zate. On se najbrž za tvoje izzive bolj malo 'sekira' Lep pozdrav, Vojko P.S. Se opravičujem za zapozneli odgovor Vojko, hvala ker si me opozoril na to, da sem podala premalo informacij. S to osebo sem v zvezi že 1 leto (intimno). So vzponi in padci, definitivno pa je (vsaj kolikor do sedaj izgleda) možnost za »skupno sobivanje« v zvezi, če se lahko mal nerodno izrazim. Poslovno pa razmišljava o skupnem poslu/podjetju/finančnem vlaganju (ne še tako kmalu, definitivno pa v roku 3 let enkrat). Predlagal je on (ima idejo, ki je delno realizirana pri njegovem dosedanjem poslu že kakšno leto), jaz pa z mojim znanjem lahko veliko doprinesem pri tem njegovem projektu (torej jaz vložim predvsem svoje znanje- ne pa financ). Skupnega posla trenutno (še) nimava- občasno mu pomagam- vendar neuradno. Upam, da je dovolj podatkov.Hvala ti! Kako se partnersko in/ali poslovno ujemam z osebo 8 6 7. Jaz sem pa 1 9 6. Poslovno lahko zelo v redu, s klicajem pri tem, da bi bilo dobro, da oba vveliko VELIKO in še več naredita v izobraževanju komunikacije. Osebno: Če vama je to dobro kar imata, bodo vzponi in padci vedno, kajti ravno ti si tista, ki to dinamiko povzročaš s svojim načinom življenja. 8 pa je tisti, ki bo zdržal v partnerstvu veliko dlje kot mu je ugodno. Ko bo šel, bo Pri poslu je malo drugače. Človek je zanesljiv in verjamem, da ti daje tisto, kar ti pripada. Skupaj pokrivata širše področje kot pa ga je sposoben vsak zase. Lep pozdrav, Vojko Pozdravljen! Od julija naprej se občasno dobivam z nekim fantom. Zanimivo je to, da mene, ki se lahko popolnoma kontroliram, on čisto enostavno prepriča v nekaj popolnoma drugega. V tistih nekaj nočeh mi je bilo lepše kot pa kdaj koli prej. Ker sem končno prišla do zaključka, da bi rada nekaj več, te prosim, da poveš, kaj naju čaka v prihodnosti. Jaz - 25.08.1986, on-11.12.1982. Najlepša hvala v naprej! Pozdravljena Leyla fant: 9 4 1Leyla: 5 5 5 Leyla Živi, kar doživljaš, uživaj in dobila boš še več. Menim, da sta premlada, da bi ti pisaril kaj vse vaju čaka. To še posebej velja zate, saj imaš čisto posebno energijo, ki je zelo redka. Je pa močna v vseh pogledih. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 Živijo, lep pozdrav! Mene zanima, kako se ujemam s človekom jaz: 2 7 9on: 8 3 1 ? zanimivo je, da jih je veliko, ki me jih je pritegnilo, s trojko v sredinidva sta 6 3 8 pa še eden 9 3 2 (hm-kaj bi to pomenilo?) /če je še prostor in čas v rezervi: kako pa se ujemam s starši: mama 6 5 6 in oče 7 4 8;kaj pa prijateljica 2 1 6, ki mi je napravila veliko razdejanje in zamero, hm, za kakšne nesporazume bi lahko šlo??/ No, lepa hvala v naprej, malo več številk sem napisala bolj za v rezervo, ker me vse zanimajo Živjo, lep pozdrav, Ivy (prvo besedo izpuščam, ker mi ni všeč in sem razmišljal ali naj ti sploh odpišem) on: 8 3 1jaz: 2 7 9 Kompatibilnost po KI 9zvezd tukaj ni dobra. Seveda vidim, da je med vama velika privlačnost, vendar bolj takrat, ko sta v družbi ali zato, ker vama ni lahko izraziti / pokazati srca drugemu. Tako se lahko igrata 'igrice' na nivoju simpatije.Komunikacija med vama je šibka (letos je boljša kot v preteklih in prihodnjih letih), življenski cilji in način uresničitve projektov je povsem različen.Da bi lahko živela lepo in srečno življenje, bi bilo dobro, da bi oba začela živeti svobodno (popolnoma) kar pa ni lahko niti tebi niti njemu. To, kar nas pritegne je seveda različnost. Vzrok za privlačnost je lahko skrit marsikje. Lahko v energiji, lahko v tem, da si v svojem življenju srečala človeka (v rani mladosti), ki je imel to energijo. Kajti dostikrat iščemo partnerja, ki je podoben našemu dedku, babici, stricu, teti ali človeku, ki se nam je zelo priljubil v zelo rani mladosti 0-7 et. Mama in oče in bližja družina so psebna kategorija. Z njimi živimo in zmenjujemo energijo dolgo časa in na različnih življenjskih področjih zelo dolgo časa. Tako so odnosi v družini s starši bolj kompleksni kot se vidi na prvi pogled. Ivy 2 7 9mama 6 5 6 oče 7 4 8 Mama se s tabo počuti dobro vse to takrat, ko se pričnejo v vajine misli in pogovor vpletati tvoi življenjski cilji, tvoj način delovanja in dokler se znaš pogovarjati tako, da se izogneš kritiki ali zanikanju njenih občutij in razmišljanj, akcij. Potem se ona čuti prizadeta. Z očetom sta se najbrž zelo dobro razumela, dokler si bila 'majhna punčka' ali kadar se ob njem obnašaš tako. Zdaj pa si lahko dostikrat skočita v lase in med vama se lahko razplamti vroč ogenj (notranji ali zunanji ali oboje), ki vaju lahko oba spravi iz tira. Ivy 2 7 9prjjateljica 2 1 6 Si prepričana, da je razdejanje naredila prijateljica? Kako ga lahko stori ona? Kje je storila razdejanje? V tebi? Kdo je zameril komu? Kako veš, da je ti je zamerila? Ali nisi morda ti zamerila njej? Čemu? Kaj je v tebi, da tako čutiš? Kakšen odnos imaš sedaj do nje? Vprašanja so zate in mi prihrani odgovor naje! Najbrž so primernejši načini pogovora o tej temi kot po forumu. Lep pozdrav, vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Vojko, najlepša hvala za odgovor! Veliko sončka v srcu še naprej! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 hvala , sem pa v tem obdobju tud sama pogruntala, da nima smisla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. september 2007 Avtor Prijavi Deli 19. september 2007 Luci Rada bi vprašala za vezo,ki se je pred časom končala pa ne vem zakaj.Jaz sem rojena 28.2.1955 LučkaOn pa 3.1.1943 Tomo.Bova še kdaj skupaj? On: 4 7 2Luci: 9 5 9 Kako naj ti povem odgovor na vprašanje kot si ga zastavila? Lahko ti napišem kako gresta skupaj po KI9zvezd! Ti se ob njem počutiš zelo dobro, lahko pa se v vajinih odnostih, ko gre za urejanje vsakdanjih zadev - čisto navadnih, enostavnih, velikokrat zalomi - lahko se vname 'ogenj v strehi'. Ker za tisto, kar pove on, kasneje ugotoviš, da govori drugače ali, da je celo res menil drugače. In da on 'potvori' tvoje besede. - To se zgodi, ko imata dva, ki živita in delata skupaj dokaj različno komunikacijo. Vidva! Tudi življenjski cilji so zelo različni, kljub temu, da ima on včasih občutek, da tvoji cilji enkrat podpirajo njegove - drugič spet čuti, da si prav ti tsta, ki njegove cilje podiraš. Seveda tu ni lahko narediti kaj veliko boljšega. Tako menim, da imata kaj malo možnosti za dobro napredovanje zveze. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 ...vojko kaj pa tole partnerstvo:jaz: 2 7 9 (junij1980)ona: 3 6 2 (oktober 1979) hvala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Pozdravljen Vojko.prosim, če lahko pogledaš tudi za najino vezo: jz:14.11.78 (mislim, da je 4 8 1)on:21.4.83 (mislim, da je 8 9 4) Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. september 2007 Avtor Prijavi Deli 19. september 2007 ...vojko kaj pa tole partnerstvo: (oktober 1979)hvala... Živjo Samson23 Se ti vidi, da je tvoja 7 letos v hiši vode 1 in torej ne komunicira z veliko besedami!Morda bi lahko povedal, kaj je tisto, kar pričakuješ od partnerstva... Pa poglejva jaz: 2 7 9 ona: 3 6 2 Med vama je vidna velika privlačnost. Privlačnost je pomemben element partnerstva, kljub temu, da po KIju stopa šele na drugi tir - prvo je sovpadanje!. In kar veliko je partnerjev med 2 in 3. Dvojka nudi trojki stabilnost, ki je sama nima veliko na zalogi. Če je partnerstvo 'sveže' lahko rečem, da je zgrajeno bolj na letnih energijah kot pa na res globokih osebnih. Kajti dvojka je letos pod vplivom energije 5 in trojka pod vplivom energije 6. 5 in 6 pa sta zelo sovpadni energiji za partnerstvo, saj 5 ceni stabilnost šestke in 6 ima rada sprejemljivost 5ke. Komunikacija med vama je na prvi pogled dobra, vendar je ravno tu zanka, saj je krepko različna. Tako vaju življenje vodi do različnih življenjskih ciljev. To partnestvo bi lahko bilo odlično, ko bi obstajalo na osnovi popolne svobode in brezpogojne ljubezni, Takšna partnerstva pa pri ljudeh vajine mladosti ni prav pogosta. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.