Skoči na vsebino

Dinamika in kompatibilnost partnerstva

Vojko

Recommended Posts

Pozdravljen Vojko!

Ali mi lahko prosim pogledaš za najino zvezo-ujemanje-prihodnost-ali sva sploh za skupaj?

on: 13.7.1965 8 6 7

jaz:31.1.1966 8 9 4

Hvala in lep pozdrav.

Lep pozdrav Sonček1

Vidim, da se videvata najbrž zato, ker imata veliko skupnega. Pa je to vedno dobro za zvezo?

Posebej v vajinem primeru, ko oba skrivata svoje srce in ga ne pokažeta drugim! (ga vsaj en drugemu? zares?)

Privlačnost med vama je na fizičnem nivoju, ko pa sta dalj časa skupaj, je vajin odnos lahko bolj podoben odnosu brat - sestra.

Izziv za vaju je torej, da prineseta v intimni odnos zanimivost, pestrost - drugo od tiste pestrosti, ki vama jo prinašajo različni slogi za dosego ciljev, ki so pri vama precej različni in tako vama ostane komunikacija, da bi načine dosega ciljev uskladila. Komunikacija med vama pa ni lahka. Seveda se lahko veliko pogovarjata. Pa se tudi razumeta? Kako veš? Vedno?

Po KI 9zvezd nimata veliko možnosti za res dobro partnerstvo.

Lep pozdrav, Vojko

P.S. Vprašala si in sem ti povedal.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Hvala za odgovor! Sem komaj zdaj uspela prebrat.. Ja, res pravijo, da je neverjetno kako dobro vplivam na druge s svojo dobro voljo, občudujejo to in se čudijo moji močni osebnosti in tem, da me skoraj nič ne spravi na tla.

Torej možnosti imava.. Sej so vedno, skoraj vedno, vem :) Se bova potrudla, da bo čim lepše in da bo čim dle trajalo. Še enkrat hvala!

Živjo Samson23

Se ti vidi, da je tvoja 7 letos v hiši vode 1 in torej ne komunicira z veliko besedami!

Morda bi lahko povedal, kaj je tisto, kar pričakuješ od partnerstva...

Pa poglejva

jaz: 2 7 9

ona: 3 6 2

Med vama je vidna velika privlačnost. Privlačnost je pomemben element partnerstva, kljub temu, da po KIju stopa šele na drugi tir - prvo je sovpadanje!. In kar veliko je partnerjev med 2 in 3. Dvojka nudi trojki stabilnost, ki je sama nima veliko na zalogi.

Če je partnerstvo 'sveže' lahko rečem, da je zgrajeno bolj na letnih energijah kot pa na res globokih osebnih. Kajti dvojka je letos pod vplivom energije 5 in trojka pod vplivom energije 6. 5 in 6 pa sta zelo sovpadni energiji za partnerstvo, saj 5 ceni stabilnost šestke in 6 ima rada sprejemljivost 5ke.

Komunikacija med vama je na prvi pogled dobra, vendar je ravno tu zanka, saj je krepko različna. Tako vaju življenje vodi do različnih življenjskih ciljev.

To partnestvo bi lahko bilo odlično, ko bi obstajalo na osnovi popolne svobode in brezpogojne ljubezni, Takšna partnerstva pa pri ljudeh vajine mladosti ni prav pogosta.

Vojko

hvala, vojko.

Zveza traja ze skoraj dve leti. Ce prav razumem si hotel povedati tole:"Privlacnost da, komunikacija tezko, trajnost zveze vprasljiva." Ali se motim? No men se zdi da to o privlacnosti vsekakor drzi. Se mi pa vseeno zdi, da je komunikacija fenomenalna in prav zato lahko furam z njo. Z vsemi ostalimi ni bla komunikacija niti na 50% kakovosti kot je z njo. No kar se pa tice brezpogojne ljubezni pa: se trudiva oba, ni pa lahko.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Vojko, zanima me ujemanje oseb po ki 9 zvezd: on 885 (l.r. 1956), ona 427 (l.r. 1960).

Hvala in lp.

Lana

Lepo pozdravljena, Lana1

Me veseli, da kdaj tudi kaj povprašaš.

Tisti, ki imajo življenjsko pot 5 (885) so ljudje, ki usmerjajo svoje življenjske cilje k ljudem, k majhni skupini. Načelno so humani, ker so običajno v svoji mladosti prerasli koncept 'trde roke' in dojeli, da obstajajo še drugi, boljši in lepši načini delovanja z ljudmi. Ti ljudje prehajajo v novo obdobje svojega življenja, ki ga ne poznajo dobro - v devetletno obdobje bele vode 1. Ko odprejo svoje srce so humani, topli in srčni. K njim se je dobro približati počasi, saj na ta način odpirajo svoje srce. In tisto, kar je za nas druge počasi, je za njih hitro.

Oba že imata toliko izkušenj za sabo in upam, da sta tudi že kaj naredila na osebni rasti, da bi lahko odnos gradila na brezpogojni ljubezni, torej tudi svobodi, ki ni ne tvoja, ne njegova. Med vama namreč lahko (če si to dovolite) vlada velika privlačnost, ki je tu pomemben element odnosa. Komunikacija ni čisto na 'isti frekvenci' vendar je toliko skupaj, da se jo da z nekaj potrpljenja in dobrimi vprašanji o razumevanju uskladiti toliko, da zlahka urejata medsebojne odnose.

Njegovi življenjski cilji podpirajo tvoje in zate je pomembno, da se zavedaš, da on stopa skozi življenje na drugačen način in do drugačnih ciljev kot ti. Ko zaživita svobodno, je to lahko lepo partnerstvo.

Ko pa bi se spustila v odnose običajnega 'družinskega podjetja' pa vajin odnos ne bo tako odličen.

Upam, da to pomaga.

Lep pozdrav, Vojko

hvala, vojko.

Zveza traja ze skoraj dve leti. Ce prav razumem si hotel povedati tole:"Privlacnost da, komunikacija tezko, trajnost zveze vprasljiva." Ali se motim? No men se zdi da to o privlacnosti vsekakor drzi. Se mi pa vseeno zdi, da je komunikacija fenomenalna in prav zato lahko furam z njo. Z vsemi ostalimi ni bla komunikacija niti na 50% kakovosti kot je z njo. No kar se pa tice brezpogojne ljubezni pa: se trudiva oba, ni pa lahko.

Hvala Samson

Kaj bi bilo, ko bi se ne trudila? Kaj ko bi to enostavno začutil in zaživel. Ti veš in ti lahko to storiš. Se ti ne zdi, da je tvoj odnos do nje odvisen od tvojega doživljanja?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

ojla Vojko,

kaj pa ce te takole vprasam:

jaz sem 362 letnik 79, koga rabim? w:Iw

ce se da...seveda, res lepa hvala. :mezik:

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Pozdravljen Vojko! xsrcx

Ali lahko pogledaš za najino zvezo-ujemanje-prihodnost, sva za skupaj?

jaz: 3.1.1985

on: 8.7.1981

Hvala in lep pozdrav!! x:)x

Pozdravljena doorwoman.p

Vsak par je za skupaj, ko se pojavi ljubezen in jo živi!

Se pa pojavi vprašanje kvalitete življenja posameznika v tem odnosu v vseh ozirih, ki jih poznamo.

On 1 3 3

ti 6 1 1

Vajino skupno življenje bi imelo veliko dinamiko. Nenehno osebno rast obeh (vse dokler bi vztrajala skupaj) Stalne vzpone in padce, ko ne bi bilo veliko topline. Izziv za vaju je komunikacija, kljub temu, da izgleda kot da se odlično razumeta, predvsem zato, ker je vajina komunikacija in delovanje v 'zunanjem' svetu zelo spremenlive narave, poleg tega pa so vajini življenjski cilji različni.

Aha, mnogi mi rečejo približno takole: Ni res, oba si želiva otroke in hišo in ...... (seveda, verjamem. Pa sta se vprašala iz kakšnih razlogov si želita isto? Kaj naj bi s temi cilji dosegla? Kje in na kakšen način bosta živela? Ali si eden želi ves čas biti v hribih, drugi na morju? Ali si en želi zabave v zabavišču in drugi mir v naravi?

Kaj, ko bi to pri vaju preverila sama?

Lep pozdrav Vojko

Vojko J Kalan

Lepo pozdravljena, Lana1

Me veseli, da kdaj tudi kaj povprašaš.

Tisti, ki imajo življenjsko pot 5 (885) so ljudje, ki usmerjajo svoje življenjske cilje k ljudem, k majhni skupini. Načelno so humani, ker so običajno v svoji mladosti prerasli koncept 'trde roke' in dojeli, da obstajajo še drugi, boljši in lepši načini delovanja z ljudmi. Ti ljudje prehajajo v novo obdobje svojega življenja, ki ga ne poznajo dobro - v devetletno obdobje bele vode 1. Ko odprejo svoje srce so humani, topli in srčni. K njim se je dobro približati počasi, saj na ta način odpirajo svoje srce. In tisto, kar je za nas druge počasi, je za njih hitro.

Oba že imata toliko izkušenj za sabo in upam, da sta tudi že kaj naredila na osebni rasti, da bi lahko odnos gradila na brezpogojni ljubezni, torej tudi svobodi, ki ni ne tvoja, ne njegova. Med vama namreč lahko (če si to dovolite) vlada velika privlačnost, ki je tu pomemben element odnosa. Komunikacija ni čisto na 'isti frekvenci' vendar je toliko skupaj, da se jo da z nekaj potrpljenja in dobrimi vprašanji o razumevanju uskladiti toliko, da zlahka urejata medsebojne odnose.

Njegovi življenjski cilji podpirajo tvoje in zate je pomembno, da se zavedaš, da on stopa skozi življenje na drugačen način in do drugačnih ciljev kot ti. Ko zaživita svobodno, je to lahko lepo partnerstvo.

Ko pa bi se spustila v odnose običajnega 'družinskega podjetja' pa vajin odnos ne bo tako odličen.

Upam, da to pomaga.

Lep pozdrav, Vojko

Najlepša hvala za razlago Vojko. Pomaga, seveda.

V bistvu je to bolj prijateljstvo in ne načrtovanje kakega "družinskega podjetja".

Lep pozdrav, Lana

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

ojla Vojko,

kaj pa ce te takole vprasam:

jaz sem 362 letnik 79, koga rabim? w:Iw

ce se da...seveda, res lepa hvala. :mezik:

mia

Vidiš mia4aerobics, ko pogledaš post ali dva nazaj, lahko vidiš, kaj sem napisal drugi 'Lunatki': Odvisno kaj si želiš.

Zate (kot trojko) obstaja poseben izziv. Človek, ki te najboljše energijsko podpira, ti daje tudi navečje izzive. (bela voda 1)

- Najprej ti ti ljudje na prvi pogled najbrž niso najbolj všeč, ker jim manjka odločnosti

- ko jih boljše spoznaš (če se sploh srečaš z njimi), se zadeva spremeni: nastane polno novih idej, dobiš moč in to moč uporabljaš za dosego svojih ciljev

- ker pa bi te tak človek rad imel bolj zase (ne zato, da 'noriš' po svetu in ker ti 'dovoli' svojo svobodo (tvoja je drugačna) ni vedno lahko, kajt tako ti (3) kot on (1) si želite svobodno življenje, vendar vsak na svoj način.

- tako 1 kot 3 imata kaj malo želje, da bi razkazovala svoje bistvo. Če se tu srečata in si to dovolita je veliko boljše.

Takšen človek naj bi imel enako komunikacijo ali enako življenjsko smer.

Zate tore

A.) komunikacijo 6

ali

B.) življenjsko smer 2

A.) komunikacija 6 je sicer ugodna a takšen človek ima potem življenjsko smer 9 ( 1 6 9) tvoja življenjska smer pa je 2 ( 3 6 2). To je načelno dokaj dobro, če on zdrži, da njegovi cilji podpirajo tvoje in se ti zavedaš, da bi brez njega ne dosegla tako veliko dobrega.

B.) Če ima on življenjsko smer 2 kot ti ( 1 4 2 ), pri takšnem odnosu nastajajo velike komunikacijske težave in takšen človek bi načelno ne zdržal res dolgo časa s teboj, saj bi se čutil ves čas ogroženega pri svojem življenju v družbi in bi s tem tudi ne dosegal tako dobro svojih ciljev.

V tem primeru je torej zate zelo dobra kombinacija moškega z energijo 1 6 9.

V poštev pride celo goro kobinacij (ki jih najbrž iščeš, ker so bolj zanimive: 9, 2, 7), vendar te kasneje v življenju ne prineso toliko ljubezni, blagostanja in sreče.

Zgodbo bi lahko nadaljeval naprej, še za druge kombinacije. Tokrat sem napisal nekaj več besed, ker je tvoje vprašanje zanimivo, kombinacij pa je toliko, da si na ta način ne dovolim pisati na forumu, saj vzame preveč časa. Hvala pa za idejo, ko delam material za knjigo.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

izjemno hvalezna vojko!

lepo bodi, uspeh s knjigo, povej kdaj bo izdaja.

:flowerface:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Živjo, Vojko. Spoznala sem fanta, ki je rojen 25.01.1979. Nekako je med nama že od začetka velika privlačnost (no, vsaj tako se mi zdi:)a se nekako nič ne premakne naprej. Je tukaj sploh kakšen potencial za srečno zvezo? Rojena sem 06.06.1983. Hvala za odgovor.
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Zelo zanimivo.. sem prav radovedna kaj bom izvedela. Takole je: jaz 22.7.1985

on 13.11.1984

zanima me pač kako se ujemava, kakšna je najina skupna pot, ali je mogoča prava ljubezen.. vse pač kar se da razbrati je dobrodošlo. že vnaprej se prav lepo zahvaljujem xrosex

Be what you want to be

Živjo, lep pozdrav, Ivy (prvo besedo izpuščam, ker mi ni všeč in sem razmišljal ali naj ti sploh odpišem)

on: 8 3 1

jaz: 2 7 9

Kompatibilnost po KI 9zvezd tukaj ni dobra. Seveda vidim, da je med vama velika privlačnost, vendar bolj takrat, ko sta v družbi ali zato, ker vama ni lahko izraziti / pokazati srca drugemu. Tako se lahko igrata 'igrice' na nivoju simpatije.

Komunikacija med vama je šibka (letos je boljša kot v preteklih in prihodnjih letih), življenski cilji in način uresničitve projektov je povsem različen.

Da bi lahko živela lepo in srečno življenje, bi bilo dobro, da bi oba začela živeti svobodno (popolnoma) kar pa ni lahko niti tebi niti njemu.

To, kar nas pritegne je seveda različnost.

Vzrok za privlačnost je lahko skrit marsikje. Lahko v energiji, lahko v tem, da si v svojem življenju srečala človeka (v rani mladosti), ki je imel to energijo. Kajti dostikrat iščemo partnerja, ki je podoben našemu dedku, babici, stricu, teti ali človeku, ki se nam je zelo priljubil v zelo rani mladosti 0-7 et.

Mama in oče in bližja družina so psebna kategorija. Z njimi živimo in zmenjujemo energijo dolgo časa in na različnih življenjskih področjih zelo dolgo časa. Tako so odnosi v družini s starši bolj kompleksni kot se vidi na prvi pogled.

Ivy 2 7 9

mama 6 5 6

oče 7 4 8

Mama se s tabo počuti dobro vse to takrat, ko se pričnejo v vajine misli in pogovor vpletati tvoi življenjski cilji, tvoj način delovanja in dokler se znaš pogovarjati tako, da se izogneš kritiki ali zanikanju njenih občutij in razmišljanj, akcij. Potem se ona čuti prizadeta.

:palec:

Živijo, Vojko, hvala za odgovor! xrolleyesx (šele pred kratkim sem ga odkrila in prebrala!)

(Moje ime je izpeljava iz mojega imena Iva in junakinje iz filma, ki je bila "žleht" (Ivy drugače pomeni bršljan) in je bolj hec, še posebej če zraven pogledaš sličico štoraste rdeče kapice...no, mam pač mal čuden smisel za humor?)

Bi te pa prosila za ena dodatna pojasnila!!

Kaj pomeni stavek "Mama se s tabo dobro počuti vse to takrat, ko se pričnejo v vajine misli in pogovor vpletati tvoji življenjski cilji, način delovanja..." : Da je mami všeč takšen pogovor, ali ne.. :xx!:

Drugič, ful bi rada, da mi poveš še za številko 6 3 8!

Obakrat, bolj drugič, je šlo za zelo močne občutke in potem za katastrofične, ko sem odnos prekinila. Mogoče ga ne bi smela?

Aja, moji dedki in babice- nihče sploh nima nobene trojke! xcivx :o|o: x:)x

Tretjič, vseeno bi rada vedela za kakšne vrste odnos bi/je šlo med številkama 2 7 9 (moja) in 2 1 6!!

(No, kaj pa 3 3 5 in 9 3 2?) x:o)x Lep pozdrav!

Živjo, Vojko. Spoznala sem fanta, ki je rojen 25.01.1979. Nekako je med nama že od začetka velika privlačnost (no, vsaj tako se mi zdi:)a se nekako nič ne premakne naprej. Je tukaj sploh kakšen potencial za srečno zvezo? Rojena sem 06.06.1983. Hvala za odgovor.

Živjo blackie

fant 4 6 3

blackie 8 7 6

Ni čudno, da je med vama velika privlačnost. A kot veš, ti potrebuješ dolgo časa, preden dovoliš, da se kdo približa tvojemu srcu. Še potem ga ne odpreš. In kako naj človek kot je tale fant, nežen, odprt - na zunaj lahko grob in ihtav, dojame, da te mora oblegati dvajsetkrat dalj časa, ti povedati desetkrat več lepih besed kot pa drugim?

Saj je prodoren, ko mu boš pokazala, da ima možnosti...

Kot si ugotovila, je med vama velika privlačnost, no, pri komunikaciji se malo zalomi. Še manj ugodna pa je skladnost vajinih življenjskih poti.

Toda blackie. Ali ne bi rajši življenja živela, namesto, da si o tem dopisuješ? Mlada si še. Ali si vedela kakšnega okusa je ananas, preden si ga poskusila?

Lep pozdrav, Vojko

PS: Šele zdaj vidim, da je možno predvideti, s katero kombinacijo številk bi se potencialno ujela najbolje! xrolleyesx :eek: :2src: /

Če imaš čas - lahko še meni to napraviš? x:Xx (2 7 9)

Ivy

Seveda Ivy imam čas, ker ga odmerjam: toliko za to in toliko za ono.

Dobiš odgovor enkrat v teh dneh...

Lep pozdrav, Vojko

P.S.

Ko želiš več, se lahko javiš na osebnem posvetu. Osebno ali telefonsko.

Več podatkov je na moji spletni strani.

Vojko J Kalan

Kaj bi bilo, ko bi se ne trudila? Kaj ko bi to enostavno začutil in zaživel. Ti veš in ti lahko to storiš. Se ti ne zdi, da je tvoj odnos do nje odvisen od tvojega doživljanja?

Lep pozdrav, Vojko

..ja zdi se mi da je moj odnos do vsega odvisen od mojega dozivljanja oz. gledanja na stvar... samo to da vem zaenkrat se ni dovolj da to zivim... knowing is not enough, we must do!(Bruce Lee)...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..ja zdi se mi da je moj odnos do vsega odvisen od mojega dozivljanja oz. gledanja na stvar... samo to da vem zaenkrat se ni dovolj da to zivim... knowing is not enough, we must do!(Bruce Lee)...

In kaj se zgodi, ko pomisliš, da zaživiš? Ne zaživi še takoj. Poglej in začuti ta trenutek, takoj vidiš, slišiš in čutiš kdo si, kaj si in srce ti pove danes....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, mi lahko poveš, kako se ujemata 858 (jaz) in 115 (on)?

Mačona

Med vama je lahko velika, velika privlačnost. Njemu si hkrati všeč in se te lahko tudi boji. Ti potrebuješ veliko časa, da se ti približa on pa kot voda vije svoje struge k cilju. Nikda ne veš ali res pripeljejo do tvojega srca.

Načelno v letošnjem letu ti čutiš njegov močan vpliv, saj je 1 v hiši drevesa 4 in 5 in 8 sta obe v prstenih hišah.

To je letna situacija. Njemu pa ni lahko zdržati tvoje velike moči v dnevnih in mesečnih situacijah.

Z njim ne boš čutila podpore, največji izziv pa vaju čaka v komunikaciji, ki nima veliko skupnih točk.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Guest mačona

hvala Vojko. x:)x

s kom pa sem še kdaj imela dobro komunikacijo? težko s komerkoli, če se upiram ...

no ja, pa čutim podporo. jaz jo od partnerja vedno čutim. če je ne, hitro grem naprej.

ja z bi rada pomagala tudi s svojimi stevilkami pa se mi sanja iz kje se sploh razberejo :eek: . upam da to ni ovira in bi bos vseeno odgovoril saj je najino razmerje na pomembni prelomnici in bi resnicno rabila pomoc.
Be what you want to be

ja z bi rada pomagala tudi s svojimi stevilkami pa se mi sanja iz kje se sploh razberejo :eek: . upam da to ni ovira in bi bos vseeno odgovoril saj je najino razmerje na pomembni prelomnici in bi resnicno rabila pomoc.

jaz bi tudi rad pomagal tistim, ki prosijo za pomoč...

... a kako, ko ne vem od kje prihaja glas. Kam naj grem, ko ga ne vidim?

Ka pa bi bilo, ko bi pogledala malo prejšnje poste in povezave, ali pa bi mi vsaj zaupala rojstne podatke?

Saj je to tisto, kar kozmologi potrebujemo, mar ne?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...