Vojko 15. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2003 Vojko, hvala za odgovor! Res je bil najin največji problem komunikacija, ko sva velikokrat o isti stvari mislila enako, vendar se nisva reazumela. Sva se pa z leti naučila poslušati drug drugega in mislim, da sedaj oba veva, da tisto kar eden reče, ni nujno tudi tisto kar ga drugi razume! Bi pa prosila še za eno analizo. Pred leti sem imela zelo zelo dobro prijateljico, s katero sva bile skoraj nerazdruzljive. Potem pa kar naenkrat črta in zdaj sploh ne najdeve več skupnega jezika. Kako to? Mi lahko prosim pomagaš tudi ta problem osvetliti?Jaz: 1. 1. 1976ona: 4. 4. 1975Hvala! Lep pozdrav!Lej Pikica Zadeve si lahko razjasneš morda ti. Sam ti jih ne morem, niti s pomočjo KI-ja, saj DZK, čeravno zelo močno, ni čudežno orodje. DZK govori o energijah, ki vplivajo na nas - ne na to kako se bomo odločili. Odločitev pa je odvisna od marsičesa! Jaz: 1. 1. 1976 - 7 7 5ona: 4. 4. 1975 - 7 7 5 Ti lahko napišem še kaj več? Se je to zgodilo iz leta 1997 na 1998? - mislim na razkol. Morda sta se še videvali, vendar ne več tako razumeli! Kot vidiš, sta KI-jevski dvojčici, le, da je ena pomladna, druga jesenska.Kaj pa se je zgodilo med vama, to vesta vedve. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Vojko... vem, to je le metoda... pa vseeno vprašam.. ali lahko poveš, kake energije se vrtincijo v odnosu z mojo mamo? Kaka je dinamika odnosa? Jest 463 (14.1.70.)Mama 16.6.1931 Tnx. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Se je to zgodilo iz leta 1997 na 1998? - mislim na razkol. Morda sta se še videvali, vendar ne več tako razumeli!RES JE! Leto '97 je bilo zame na več področjih usodno. Ampak da takole ugotoviš datum??! Res hudo!In zelo zelo zanimivo!Res najlepša hvala! Bi pa še vprašala za prijateljico. S fantom se odločata za skupno življenje, vendar se vsak dan skregata. Je njuna energija dobra za ljubezen, za skupno življenje? ona: 8. 1. 1978on: 8. 4. 1973Saj vem, da je veliko odvisno od človeka samega, koliko se trudi za nek odnos. Ampak vseeno je fajn slišat, da je nek pozitivni potencial in katero je tisto področje, kjer mora človek še bolj se trudit. Hvala in lep pozdrav! Citiraj ... nekoč biti nekdo, nekoč spet biti nihče ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2003 Se je to zgodilo iz leta 1997 na 1998? - mislim na razkol. Morda sta se še videvali, vendar ne več tako razumeli!RES JE! Leto '97 je bilo zame na več področjih usodno. Ampak da takole ugotoviš datum??! Res hudo!In zelo zelo zanimivo!Res najlepša hvala! Bi pa še vprašala za prijateljico. S fantom se odločata za skupno življenje, vendar se vsak dan skregata. Je njuna energija dobra za ljubezen, za skupno življenje? ona: 8. 1. 1978on: 8. 4. 1973Saj vem, da je veliko odvisno od človeka samega, koliko se trudi za nek odnos. Ampak vseeno je fajn slišat, da je nek pozitivni potencial in katero je tisto področje, kjer mora človek še bolj se trudit. Hvala in lep pozdrav! Pikica Si res pripravljena nosit breme.Naj sama vprašata najprej sebe - in ko premisli(ta), morda tudi mene. OK? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Vojko!A si mal pozabil name-dej, lepo te prosim, če mi lahko odgovoriš?. Me res zanima.Hvala, pa lep dan in prijetno poletje.Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2003 Zdravo Vojko!Oprosti za mojo površnost-torej, zanima me odnos in če bi lahko bila uspešna zvezamed mano(10.2.1977-PO) in njim (7.9.1979-CE);ter odnos in dinamiko med mano in mojo naj prijateljico(9.9.1976-IZOLA).Hvala, pa lep dan še naprej.Lena Oprosti Lena Res sem malo spustil. Lepo je in vesel sem, da me opozoriš. Lena: 10.2.1977 - 5 2 8__ON - 7.9.1979 - 3 8 9 Med vama vlada velika privlačnost, ki je najmočnejša vez med dvema, a nekaj težav je v komunikaciji, kjer bi morala res veliko narediti oba, če bi želela uskladiti dolgoročno skupno življenje, saj so življenjski cilji tudi precej različni.Odgovor je da ne ne 1 - 0 - 0 Za uspešno zvezo po KIju je potrebno imeti 2 x da On tudi potrebuje izredno veliko svobode in pomembno je, da ti to znaš preživeti brez ljubosumja. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2003 Zdravo Vojko!Oprosti za mojo površnost-torej, zanima me odnos in če bi lahko bila uspešna zvezamed mano(10.2.1977-PO) in njim (7.9.1979-CE);ter odnos in dinamiko med mano in mojo naj prijateljico(9.9.1976-IZOLA).Hvala, pa lep dan še naprej.Lena Hoj Lena Še za prijateljico (Vajin odnos bi pa že morala poznati, a ne!) Lena 5 2 8Prija 6 7 4 Vajine lastnosti se lepo dopolnjujejo, vendar imata najbrž zadnji dve leti nekaj težav, saj ti gre prijateljica malo na živce. Zadeve se bodo uredile prihodnje leto. Vajino prijateljstvo pač sloni na tem, da sta skupaj bolj "celostni" kot pa vsaka zase. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 OK Vseeno lepa hvala. LP, pikica Citiraj ... nekoč biti nekdo, nekoč spet biti nihče ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natka 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Najprej en lep pozdrav. Prosila bi za mnenje o najini kompatibilnosti,odnos energij in zveza med nama. jaz sem rojena 8.1.1978, fant:8.4.1973. Hvala in lep dan zelim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Vojko!Najlepša hvala za tvoje odgovore,pa naj ti povem, da bo kar držalo vse skupaj, razen tistega, da mi gre moja naj prijateljica zadnji dave leti malo na živce.Lepo se mej!Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2003 Vojko!Najlepša hvala za tvoje odgovore,pa naj ti povem, da bo kar držalo vse skupaj, razen tistega, da mi gre moja naj prijateljica zadnji dave leti malo na živce.Lepo se mej!LenaJa Lena. Veš. tisto, da ti gre kdo na živce je tako ali tako dvorezen meč. Lastnosti, ki nas v določenem trenutku privlačijo so tiste - ki so nasprotne. Torej, lahko nas privlačijo, lahko pa odbijajo. Če ti ne gre na živce ti je najbrž še bolj simpatična. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Vojko... vem, to je le metoda... pa vseeno vprašam.. ali lahko poveš, kake energije se vrtincijo v odnosu z mojo mamo? Kaka je dinamika odnosa? Jest 463 (14.1.70.)Mama 16.6.1931 Tnx.Se priporocam.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2003 Najprej en lep pozdrav. Prosila bi za mnenje o najini kompatibilnosti,odnos energij in zveza med nama. jaz sem rojena 8.1.1978, fant:8.4.1973. Hvala in lep dan zelimŽivijo Natka Ti si zvita tica, nič ne poveš okolja, ali če si pred poroko itn. Natka 8.1.1978 - 5 9 1Fant:8.4.1973 - 9 3 2 Natka - ali še živita pri starših. Sta materialno neodvisna? Namreč, če je tako, potem spodaj napisano še ne velja - veljati začne, ko bi bila oba samostojna. !!!! Nedvomno se imaš kar fajn. Vajina energija je skladna na način, da se ti ob fantu dobro počutiš, kadar sta skupaj sama, iskrena in intimna. Tudi kadar sta v družbi ni nič drugače. On ti daje veliko energije, ki mu jo ti zagotovo tudi vračaš. Vendar pa imata včasih težave v komunikaciji, ko ne razumeta dobro tistega, kar je drugi povedal. Seveda je to razumevanje odvisno od tega, koliko sta delala in delata na komunikaciji. On sicer najbrž pove, izrazi svoje mišljenje, ko se ne strinja s teboj. Ti pa si večja težava, saj ti tvoji strahovi preprečujejo, da bi izrazila svoje nezadovoljstvo. Poleg tega bi bilo dobro razmisliti, ali boš lahko dala fantu vso svobodo, ki jo, ali jo bo zahteval zase v osebnem življenju, tako, kot jo ti zahtevaš zase v družabnem življenju. Vsaka dva človeka lahko ljubezen združi, da premostita vse težave, vendar pa bi morala na tem področju aktivno delovati oba, ves čas - kar pa je v današnji dirki - redkost. Poleg tega gresta vajini življenjski poti vsaka svojo smer.... Po KI-ju je situacija sledeča: Za uspešno skupno življenje sta potrebna vsaj dva odgovora DA Pri vaju pa je: DA NE NE lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2003 Vojko... vem, to je le metoda... pa vseeno vprašam.. ali lahko poveš, kake energije se vrtincijo v odnosu z mojo mamo? Kaka je dinamika odnosa? Jest 463 (14.1.70.)Mama 16.6.1931 Tnx.Se priporocam.... :xx!: Živijo Sasha Uf uf, dobro, da si vas ne zapomnim. Bi vam čisto v srce pogledal, tako pa le nabiram izkušnje.... Pa poglejva še tebe in tvojo mamo! Jest - ... 4 6 3 Mama _ .6 1 1 Ti in tvoja mama gresta težko skupaj. Mama je sicer mama in odnosi se v takšnih primerih zelo ublažijo, saj je mati tista, ki te čuti najbolj, ki te pozna v dno srca. A kljub temu se mi zdi, da imata precejšnje težave - seveda je to zelo odvisno od tega, če sta obe sposobni veliko narediti na komunikaciji - kar pa dvomim, saj se mama najbrž vedno bolj pogreza v svet svojih misli, svojih občutkov, ki jih vi drugi ne morete vedeti in spoznati, saj vam jih ona ne zaupa - razen morda ob njenih zelo redkih dobrih trenutkih. Ob mami se sicer včasih, ko imata bolj površen odnos najbrž celo počutiš zelo dobro, A ko gre mama v iskrenost, v svoje srce, takrat te lahko preveč zaboli. Vajina komunikacija pa tudi ni na zavidljivem nivoju - razen, če sta tu načrtno vleiko delovali. Življenjski cilji imajo velik razkorak. Obe bi morali biti zelo tolerantni, saj mama, tako kot ti pri tem zahteva veliko svobode. Če želiš z materjo lepo živeti, se o bistvenih življenjskih zadevah pogovajajta bolj " naokrog", na ta način, se energije lepše pretakajo in obe lažje živita. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 cao vsem do sedaj sem pasivno spremljala to temo, pa je le cas, da se oglasim. torej; problem sem jaz (16feb1983; se pravi 8 2 in ?? -> do tretje cifre se nisem prisla) in 2 clovecka, opredeljevanje odnosev blo poglavje zase, prvi je 8feb80 (hmm... dolgoletni bivsi fant), drugi 31maj82 (hmm...aktualni fant, najbrz). po mojih laicnih poizkusih ugotavljanja kompatibilnosti, sem bolj kompatibilna s taprvim. kaj pravite strokovnjaki na to v RL je zmedaaaaa pozdravcke b. Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2003 (popravljeno) cao vsem do sedaj sem pasivno spremljala to temo, pa je le cas, da se oglasim. torej; problem sem jaz (16feb1983; se pravi 8 2 in ?? -> do tretje cifre se nisem prisla) in 2 clovecka, opredeljevanje odnosev blo poglavje zase, prvi je 8feb80 (hmm... dolgoletni bivsi fant), drugi 31maj82 (hmm...aktualni fant, najbrz). po mojih laicnih poizkusih ugotavljanja kompatibilnosti, sem bolj kompatibilna s taprvim. kaj pravite strokovnjaki na to v RL je zmedaaaaa pozdravcke b.Bilboa S tvojim bivšim fantom sta kompatibilna tako, da bi se naveličala drug drugega, saj sta tako imenovana KI-jevska dvojčka. Kot bi imela enega zelo fejst brata!!! Z novim fantom pa sta kar fajn kompatibilna, le malo bolj aktivna bodi, saj je s teboj težko vztrajati tistih nekaj tednov do prvega poljuba. Le pokaži mu, da ti je všeč. Vztrajnosti se mora pa še naučiti. No, zdaj pa še malo več. BBoa 8 2 2 - tiBFant 2 2 5 - bivši fantAFant 9 2 3 - aktualni fant Vidim, da dobro izbiraš partnerje - po komunikaciji. Če ni dobre komunikacije - ni zate, ali ne?Z bivšim fantom sta se najbrž kar dobro razumela, vendar pa je med vama premalo privlačnosti. Zate je bil pravi, ker je vztrajen - no kasneje si najbrž ugotovila, da to ni toliko stvar vztrajnosti - ampak počasnosti. Aktualni fant pa je izredno hiter, hiter pri odločanju, hiter pri zahtevah, malo samosvoj in malo več vreden v enakopravnem odnosu - posebej po poroki - oziroma odločitvi za skupno življenje. Zahteva veliko svobode, ki mu jo je potrebno dati, v komunikaciji pa sta si tako ali tako zelo blizu. Letos je malo bolj vztrajen kot običajno. Ne zna držati skrivnosti zase, zato mu pač ne povemo tistega, česar nočemo povedati Svetu. Pravzaprav sta oba fanta ok zate, vendar pa se ti pri prvem lahko zgodi - tako kot sem že prej zapisal, da vajin odnos postane preveč podoben odnosu brat - sestra, saj med vama ni prave elektrike, ki je eden od najpomembnejših elementov med dvema, ki živita skupaj. Sicer te elektike ni prav veliko niti pri aktualnem fantu, je pa energija, ki jo čutiš, ki ti jo daje. Vprašanje je, ali boš pri aktualnem fantu zdržala to, da bo ves čas hodil po svetu, domov vodil polno svojih znancev in prijateljev. - Če ga pa pri tem zavreš, pač ne bo več on - ki ga ljubiš - to pa bi bila škoda. Vidiš. Konec koncev odločitev še vedno pade nate, če že ne znate živeti v troje lp, Vojko lp, Vojko Popravljeno 18. julij 2003 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 awww, Vojko, hvala hvala hvala. heh, moram reci, da stvari drzijo. torej, zdaj je pa navrsti tezji del... ali jiju navaditi enega na drugega ali pa se odlociti kaj konkretnega pozdravcke, b. Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2003 awww, Vojko, hvala hvala hvala. heh, moram reci, da stvari drzijo. torej, zdaj je pa navrsti tezji del... ali jiju navaditi enega na drugega ali pa se odlociti kaj konkretnega pozdravcke, b.Bilboa Vsaka usmerjenost mišljenja na karkoli konkretnega pomaga k rešitvi! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 hehe ...si je rekla glista, ko jo je lastovica nosila v svoje gnezdo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2003 hehe ...si je rekla glista, ko jo je lastovica nosila v svoje gnezdo... Aakhut Zate pa imam novo ime: Digen To pride iz DISIPACIJAin iz : GENERATOR Priznam. Največkrat so takšni komentarji kul, saj širijo pogled,vendar, če jih je preveč, pa vsebino preveč razbijejo. (v tem konkretnem primeru je zame prav KUL ker se mi pojavljajo nova vprašanja in seveda novi odgovori! Seveda je drugače za vpraševalca, ker ne vem kako takšno pripombo sprejme. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Živijo Sasha Uf uf, dobro, da si vas ne zapomnim. Bi vam čisto v srce pogledal, tako pa le nabiram izkušnje.... A kljub temu se mi zdi, da imata precejšnje težave - mama najbrž vedno bolj pogreza v svet svojih misli, svojih občutkov... nabiraš izkušnje... in pogledaš v srce.... Kar si rekel glede pogrezanja v svet misli in občutkov, zelo drži. Kam pelje tako zaprianje v nek čuden svet, pa si lahko misliš. Drgač pa je bil največji problem njena težnja, da imava obrnjeni vlogi. Vojko, tnx. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 lol - aakhut svet bi bil tako pust brez sarkazma pozdravcke byglista formerly known as bilboa Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 lol - aakhut svet bi bil tako pust brez sarkazma pozdravcke byglista formerly known as bilboa Ups, Bilboa Sam Digen-ovo (Aakhut-ovo) pripombo:hehe ...si je rekla glista, ko jo je lastovica nosila v svoje gnezdo... vidim malo drugače. Kljub temu, da : Vsaka usmerjenost mišljenja na karkoli konkretnega pomaga k rešitvi! vidim njegovo pripombo kot: Vendar nam nameni - ko smo predaleč - ne pomagajo več prav dosti! (kdo ve kdaj je predaleč!?) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 Živijo Sasha Uf uf, dobro, da si vas ne zapomnim. Bi vam čisto v srce pogledal, tako pa le nabiram izkušnje.... A kljub temu se mi zdi, da imata precejšnje težave - mama najbrž vedno bolj pogreza v svet svojih misli, svojih občutkov... nabiraš izkušnje... in pogledaš v srce.... Kar si rekel glede pogrezanja v svet misli in občutkov, zelo drži. Kam pelje tako zaprianje v nek čuden svet, pa si lahko misliš. Drgač pa je bil največji problem njena težnja, da imava obrnjeni vlogi. Vojko, tnx. Sasha Ko spremenimo (SPOZNAMO) sebe spremenimo Svet! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ko spremenimo (SPOZNAMO) sebe spremenimo Svet!a m lahko poves dinamiko in kompatibilnost partnerstva z 9 zvezdnik kijem? datum 1: 24.4.1964datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 datum 4: _8.8.1976datum 5: _5.1.1979 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.