Vojko 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 Ko spremenimo (SPOZNAMO) sebe spremenimo Svet!a m lahko poves dinamiko in kompatibilnost partnerstva z 9 zvezdnik kijem? datum 1: 24.4.1964datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 datum 4: _8.8.1976datum 5: _5.1.1979 Free Kdo s kom? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
varja 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Živjo, Vojko, zmede polna skleda. Mi jo lahko vsaj malo pomagaš razjasniti? Datumi so pa tile:jaz: 8.6.1973moj novi fant: 2.4.1966moj bivši fant: 8.2.1970njegova sedanja punca: 13.2.1976 Najlepša ti hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bojka 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Zivjo Vojko! Tudi mene zanima tvoja razlaga odnosov. Mi lahko prosim pomagaš? Datuma: moj 23. 6. 1976 fant 18. 6. 1969 Hvala! Lp vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 Živjo, Vojko, zmede polna skleda. Mi jo lahko vsaj malo pomagaš razjasniti? Datumi so pa tile:jaz: 8.6.1973moj novi fant: 2.4.1966moj bivši fant: 8.2.1970njegova sedanja punca: 13.2.1976 Najlepša ti hvala.Hoj In kakšno je tvoje vprašanje?Žal je to zadnjič, da pišem nekaj, kar me ni nihče vprašal. Vsaka kombinacija je možnaVsaka kombinacija prinese drugačno dinamiko - ali jo zdržimo ali ne, ali nas zabava ali ne, nam je všeč ali ne - to so pa že druge stvariKar ti napišem ti najbrž ne bo všeč: - Ti - ne s sedanjim ne z bivšim, seveda je privlačnost, a je težava v komunikaciji. Bivši te je povozil in ti njega, sedanjega povoziš ti, pa še samo sebe dostikrat, ko dobiš energijo od njega... Je res? jaz : 8.6.1973..................9 1 4novi:2.4.1966..................7 7 5 Je pa tvoj bivši fant našel kar pravo, čeravno se ravno pri tej kombinaciji težko zdrži, da v začetku zdrži prav dolgo. Če pa, potem je kul. Sta si privlačna in razumeta en drugega, čeravno to ne pomeni, da se ujemata in strinjata. bivši:8.2.1970.................3 5 3puncab: 13.2.1976...........6 5 6 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 Zivjo Vojko! Tudi mene zanima tvoja razlaga odnosov. Mi lahko prosim pomagaš? Datuma: moj 23. 6. 1976 fant 18. 6. 1969 Hvala! Lp vsemBojka No, naj ti bo. Še ti izjema. Potrebno je vprašanje! jaz 23. 6. 1976......6...1...1fant 18. 6. 1969... 2...7..9 Kako? Sta materialno neodvisna? Oba?Ni potrebno odgovoriti, vendar so odnosi med dvema popolnoma drugačni, če je eden še odvisen od staršev. Težko bi rekel, da ima takšna zveza prihodnost. Težava je v komunikaciji, pa tudi, če bi tukaj oba veliko napredovala, je še težava v življenjskih ciljih, ki so popolnoma diametralni. Vendar to ne pomeni, da dva ne moreta lepo živeti skupaj. To samo pomeni, da se morata zelo zelo potruditi, da spoznavata samega sebe in skušata razumeti sebe in drugega. Je pa res, da je pri tako različnih ciljih včasih težko uskladiti življenje. Otrok pa v družino spet prinese novo energijo, ki potem teče drugače.To je tudi res v primerih, ko tak par živi v ozkem gospodinjstvu s sorodniki. Test: Pojdita sama za nekaj dni nekam, kjer bosta popolnoma sama, brez telefonov, televizorjev in gostiln. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Ko spremenimo (SPOZNAMO) sebe spremenimo Svet!a m lahko poves dinamiko in kompatibilnost partnerstva z 9 zvezdnik kijem? datum 1: 24.4.1964datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 datum 4: _8.8.1976datum 5: _5.1.1979 Free Kdo s kom? ok. pa zaenkrat le:ta s tem:datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2003 Avtor Prijavi Deli 5. september 2003 Ko spremenimo (SPOZNAMO) sebe spremenimo Svet!a m lahko poves dinamiko in kompatibilnost partnerstva z 9 zvezdnik kijem? datum 1: 24.4.1964datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 datum 4: _8.8.1976datum 5: _5.1.1979 Free Kdo s kom? ok. pa zaenkrat le:ta s tem:datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 hvala Free Veš prav vesel sem, tegale skromnega pisanja od tebe. Namreč z veseljem prečitam pisanja na tem forumu, kjer se malo bolj razpišeš, saj so mi zielo blizu, čeravno se ne strinjam vedno z njimi. Žal nisi nič posebnega vprašal-a, zato samo osnovno poročilo: datum 2: 19.2.1969 4 8 1datum 3: _5.7.1972 1 4 2 Ta dva sta skupaj bolj odločna kot pa vsak posebej. In tudi kar lepo skupaj pašeta - načelno, vendar pa imata težave v komunikaciji in pa v življenjskih poteh - saj imata različni, ki pa ju je težko uskladiti - posebej pri slabi komunikaciji. Poleg tega najbrž datum 3 ne pusti partnerju dovolj svobode, ki jo krvavo rabi. datum_3 se namreč ne zaveda, da je za svojega partnerja bolj zanimiv, kadar je daleč od njega, ko je težko dosegljiv, kar pa je beli vodi 1 težko doseči, saj vendar ne zdrži, da ne bi pokukala na katerokoli področje že. NE Tako Free. Prosim vprašaj bolj natančno in odbovor bo najbrž bliže tistemu, kar te zanima. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2003 Avtor Prijavi Deli 5. september 2003 Free ok. pa zaenkrat le:ta s tem:datum 2: 19.2.1969datum 3: _5.7.1972 hvalaFree Veš prav vesel sem, tegale skromnega pisanja od tebe. Namreč z veseljem prečitam pisanja na tem forumu, kjer se malo bolj razpišeš, saj so mi zielo blizu, čeravno se ne strinjam vedno z njimi. Žal nisi nič posebnega vprašal-a, zato samo osnovno poročilo: datum 2: 19.2.1969 4 8 1datum 3: _5.7.1972 1 4 2 Ta dva sta skupaj bolj odločna kot pa vsak posebej. In tudi kar lepo skupaj pašeta - načelno, vendar pa imata težave v komunikaciji in pa v življenjskih poteh - saj imata različni, ki pa ju je težko uskladiti - posebej pri slabi komunikaciji. Poleg tega najbrž datum 3 ne pusti partnerju dovolj svobode, ki jo krvavo rabi. datum_3 se namreč ne zaveda, da je za svojega partnerja bolj zanimiv, kadar je daleč od njega, ko je težko dosegljiv, kar pa je beli vodi 1 težko doseči, saj vendar ne zdrži, da ne bi pokukala na katerokoli področje že. NE Tako Free. Prosim vprašaj bolj natančno in odbovor bo najbrž bliže tistemu, kar te zanima. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 hehe ...... tale vojko k zlata ribica je.....vse ga je treba CHIST NATANCHN uprashat... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2003 Avtor Prijavi Deli 5. september 2003 hehe ...... tale vojko k zlata ribica je.....vse ga je treba CHIST NATANCHN uprashat... se pa vedno sili z nekimi neprimernimi izjavami, brez, da bi ga kdo vprašal.... No, pa saj kasira tudi - to svojeglavost. Pol je pa ves sam in izgubljen in tava naokoli brez prijatelja in partnerja in kdo ve česa še.... No, pa uživaj Aakhut,... a dvomim, da te to vrivanje v vse in vsakega osrečuje.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Veš prav vesel sem, tegale skromnega pisanja od tebe. Namreč z veseljem prečitam pisanja na tem forumu, kjer se malo bolj razpišeš, saj so mi zielo blizu, čeravno se ne strinjam vedno z njimi. Žal nisi nič posebnega vprašal-a, zato samo osnovno poročilo: datum 2: 19.2.1969 4 8 1datum 3: _5.7.1972 1 4 2 Ta dva sta skupaj bolj odločna kot pa vsak posebej. In tudi kar lepo skupaj pašeta - načelno, vendar pa imata težave v komunikaciji in pa v življenjskih poteh - saj imata različni, ki pa ju je težko uskladiti - posebej pri slabi komunikaciji. Poleg tega najbrž datum 3 ne pusti partnerju dovolj svobode, ki jo krvavo rabi. datum_3 se namreč ne zaveda, da je za svojega partnerja bolj zanimiv, kadar je daleč od njega, ko je težko dosegljiv, kar pa je beli vodi 1 težko doseči, saj vendar ne zdrži, da ne bi pokukala na katerokoli področje že. NE Tako Free. Prosim vprašaj bolj natančno in odbovor bo najbrž bliže tistemu, kar te zanima. Lepo se imej, VojkoZADEL v 0!!! razen tega, da ko sta bolj narazen, pogresa 3 st. 2 ??ne stekam al pa se nisem opazil? tudi tvoje poste je prijetno brati!zdrava pamet!! hvala ti za potrditev!!zelim ti veliko uspeha se naprej!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 se pa vedno sili z nekimi neprimernimi izjavami, brez, da bi ga kdo vprašal.... No, pa saj kasira tudi - to svojeglavost. Pol je pa ves sam in izgubljen in tava naokoli brez prijatelja in partnerja in kdo ve česa še.... No, pa uživaj Aakhut,... a dvomim, da te to vrivanje v vse in vsakega osrečuje....Vojko... Kaj pa teb je...a te Mars muči?.. Daj no...še pred časom si izjavil, da je ravno Aakhut tisti...ki te največ nauči.Kakšen pa bi bil, če ne bi vtikoval svojga nosu tut tja, kjer nam ni všeč...Sicer pa je že Sanjalica govorila nekaj o strpnosti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Itaq...Mick, ti bi pa lohk odprl temo, kako prijatelji ostanejo prijatelji... Znam bit porogljiva, cinična...nikoli pa se ne spuščam v žaljivke...in to me moti pri drugih...tut pr -u... Moške teme ...sori...najboljš, da odslej vsak pri odprtju teme napiše tut, kdo lahko v njej odgovarja... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 pa ja ne, de sta se klele najdla dva na kupu k sta ostala brez... (utikanja?)... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 a ker od njiju?hmmm....ja vojko, ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 mick.... kuko pa ti lahko vesh, kolk je ona potrebna.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 ja...kr izjavljam...da SEM potrebna...ene pomlajevalne, shujševalne kure...glede na to, kako me zadnje čase tule opisujete... :xx!: Ma kakšna reklama je to...sploh nbenih OS-ov več ne dobivam.. :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 pomlajevalne, shujshevalne kure......JA OK....,sam kaj bosh pa s kozo pa lisico nardila? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Ne kliči hudiča, praviš...koga pa...Bobnarja Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 devetzvezdnega? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Devetzvezdni KI...Ki ga ni... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 KI, ki ni v sluzbi...je doma...pa majo sam en PC Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2003 Avtor Prijavi Deli 6. september 2003 ZADEL v 0!!! razen tega, da ko sta bolj narazen, pogresa 3 st. 2 ??ne stekam al pa se nisem opazil? tudi tvoje poste je prijetno brati!zdrava pamet!! hvala ti za potrditev!!zelim ti veliko uspeha se naprej!!Hvala Free Veš, tudi jaz sem človek in tudi zmotljiv.In tudi 2 in 3 sta človeka in imata tudi sposobnost odločanja.In KI je vseeno tudi le metoda. Torej je veliko, veliko stvari, pri katerih smo samo približni. Prava realnost pa je ves čas tukaj -kolikšen del le-te pa se zavedamo? Kdo ve? Imej se še naprej fajn. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2003 Avtor Prijavi Deli 6. september 2003 Glej, glej.... tut Vojko je krvav pod kožo... Heh, nekateri smo se s tem že zdavnaj sprijaznili, nekateri se še očitno morejo... Astra: ne kliči hudiča (poko) Hvala Bogu, Bobnar, da sem še krvav. Pa bi rad še kar nekaj časa bil. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2003 Avtor Prijavi Deli 6. september 2003 devetzvezdnega? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.