Skoči na vsebino

Dinamika in kompatibilnost partnerstva

Vojko

Recommended Posts

El Nino 7 6 6

T1 - 7 7 5

T2 - 7 6 6

Bila sva pri temu da jaz pa ti dve tini nikol ne bo skupaj nevem kaj, no hm ja prijateljstvo mi gre kar lepo z mojo dvojčico T2, T1, pa je bil čisti fiasko...... ampak to je pravzaprav vseeno mene zanima zdajle pa ena nova.... reciva ji V(kot Vesna, ne ni Vojčica) pa dodajmo k temu da je 656 hm se mi zdi, nikol ne vem pri moji matematiki.. hehe :) pravzaprav ne matematiki moji natančnosti in poznavanju postopka.... 1986 9.februar se mi zdi, sigurno je že znotraj februarja, al je 8.9., hm zanimivo stvari ki si jih ne zapišem si jih zapomnim če jih zapišem pozabim takoj... jaj, kt bi pozabil moj rojstni datum.... ajd, mislim da je to dovolj za izračun, ni treba ur in to ja ? ponovmo postopek, in reč mi da je 6 pa 5 prav, za tisto šest na koncu, pa hm kdo ve, se mi je zdelmal čudn,.... 1986=24 6 11-6=5 :) 5 dam v tabelco je 2, aha, in pol pogledam kontinuiteto skozi tabelce pride 3.. 523 ??? zveni seksi, ej ampak če mi rečeš da je prav bo kar kul.... hm morda seveda tudi ni ampak za 5 pa 2 sem prepričan pol pa kar pride pride....

El Nino

Ja, za V si pravilno izračunal prvi dve številki - 5 2

Tretjo številko ugotoviš tako, da imaš narisan lo shu in še mesečni razpored za mladostno število

V konkretnem primeru:

5 - osebno število

2 - mladostno število

vzameš razpored mladostnega števila

1 6 8

9 2 4

5 7 3

(torej dvojka je v sredi) - nato najdeš osnovno število in pogledaš v kateri hiši je (ker je levo spodaj, pogledaš v osnovni razpored = lo shu, katera hiša je tam

4 9 2

3 5 7

8 1 6

V konkretnem primeru je to 8

Torej Tvoja V je po KIju 5 2 8

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Kul 7 6 6 in 5 2 8 oa najbrž gre skupaj a?, hm moje skromno mnenje, 19 in 15, hehe, 15, se pogosto pojavlja v moji numerologiji, prav tako osemka.... po hebrejski sem jure 6 grbec 6, pa še 15ga rojen 6, hehe, oziroma vse tiste šest so izključno 15, el nino tud po eni metodi 6, hehe, svašta.... bi rekla moja babica, the question is, a je moja nova izbira kaj boljša...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kul 7 6 6 in 5 2 8 oa najbrž gre skupaj a?, hm moje skromno mnenje, 19 in 15, hehe, 15, se pogosto pojavlja v moji numerologiji, prav tako osemka.... po hebrejski sem jure 6 grbec 6, pa še 15ga rojen 6, hehe, oziroma vse tiste šest so izključno 15, el nino tud po eni metodi 6, hehe, svašta.... bi rekla moja babica, the question is, a je moja nova izbira kaj boljša...

El Nino

Ja, ti imaš pa res čisto svoj način izbire. Iz vsega narediš kabalistične številke.

No, če ti veš, da klapa - ok, Vendar pa po DZKju, ne najboljše!

Po DZK je tako, da lahko s temi številkami še kaj drugega vidim: torej, kako se dva razumeta v času. Namreč kdorkoli lahko živi s komerkoli - se pa tu pojavi dinamika. Dinamike so različne glede na ljudi in nekatere so nam bolj všeč - oziroma jih bolje prenašamo, nekatere pa slabše.

Če bi na kratko napisal bistvene elemente, ki vplivajo na to kako zadovoljno živimo z drugim:

- sozvočnost - sovpadnost

- komunikacija

- sovpadnost v času

- privlačnost

- življenjski cilji

Ker ima vsak človek možnost, da marsikaj naredi na področjih:

- spoznavanja samega sebe ( s tem tudi bolše razume druge)

- izboljšanju komunikacije (informacijo lahko širimo tako, da drugega ne prizadane a, da jo razume)

Ko izboljšamo gornji dve navedeni zadevi se običajno izboljša tudi toleranca

Potem dva "razvita" človeka katerekoli "konfiguracije" lahko živita skupaj, če si to želita. Vendar je med nami malo takšnih, ki so tako razviti oziroma tako napredni - jih pa poznam.

Za druge pa velja, da je dobro uporabiti načine s katerimi lahko ugotovimo ali so kompatibilni ali ne - še boljše pa je, da dva, ki sta si všeč in se izpolnjujeta morda uporabita neko metodo zavedanja - pozornosti, s katero laže napredujeta. No in takšna metoda je tudi DZK.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vendar pa po DZKju, ne najboljše!
What? xnckrivx

- sozvočnost - sovpadnost :palec: :palec:

- komunikacija :palec:

- sovpadnost v času :palec: v prostoru pa niti ne tako zelo

- privlačnost :palec:

- življenjski cilji :palec:

Potem dva "razvita" človeka katerekoli "konfiguracije" lahko živita skupaj, če si to želita. Vendar je med nami malo takšnih, ki so tako razviti oziroma tako napredni - jih pa poznam. :palec:

najbrž je to to, jaz postajam vedno bolj moder kar se tiče razmerij (jeah right), ona pa je daleč najbolj taka kar sem srečal, bejb.... pa še mlajša od mene, ahhhh, sploh pa po obični astrologiji ful paševa skupaj, dost harmonije, na vseh mogočih področjih, edini problem je moj asc, čeprav kar paše z njenim v levu, ampak jaz sem znanstvenik, hočem vedet, tisti del najvišje, po DZKju ne najboljše, kaj misliš s tem, ??? osvetli mi probleme da se lahk pripravim, :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx 8.2.1986 če to kaj spremeni... ? to me pa res zanima, k ti vojko mi vedno nekaj negativnega napoveš tukaj, jaz pa itak rad vrtam tam kjer kaj je, če ma kdo jajca mi povedat slabo, to takoj mal spoštujem... :palec: kr tile astrološki programčki, ala AstroWin, mi zračunajo ful dosti... na tisti definitivno več kot s kerokoli kar sem jih srečal, tudi več kot kerikoli prijatelj, družinski član, v glavnem uber procenti, res si ne predstavljam kaj tukaj nebi moglo funkcionirat...... E=mcc. oziroma Ej = Maš Cas za Cajcek....

xDDx Pozdravljen Vojko in vsi ostali!

Sem prvič na forumu.

Nekaj malega sem o Devetzvezdnem Ki-ju že prebrala. Me je pritegnilo!!!

Zanima me, kakšna bi lahko bila povezava med nekom, ki sem ga spoznala že kar precej časa nazaj - 31.12.1969 in mano 8.4.1972?

Hvala za odgovor!

(popravljeno)
x:Dx  8.2.1986 če to kaj spremeni... ? to me pa res zanima, k ti vojko mi vedno nekaj negativnega napoveš tukaj, jaz pa itak rad vrtam tam kjer kaj je, če ma kdo jajca mi povedat slabo, to takoj mal spoštujem...  :palec:  kr tile astrološki programčki, ala AstroWin, mi zračunajo ful dosti... na tisti definitivno več kot s kerokoli kar sem jih srečal, tudi več kot kerikoli prijatelj, družinski član, v glavnem uber procenti, res si ne predstavljam kaj tukaj nebi moglo funkcionirat...... E=mcc. oziroma Ej = Maš Cas za Cajcek....

El Nino

Hvala, da si mi zdaj napisal datum.

Po mojih izkušnjah - ugotovim, da moram za ženske uporabiti "izračun za ženske" v približno v enem od 30 do 50 primerih.

Zdaj, ko si mi napisal datum pa ti povem nekaj - Za tako mlade kot je ona, je zelo težko povedati kako se v resnici obnaša. Najbrž živi pri starših in ji do odraslosti manjka kar še nekaj let - to je takrat, ko je človek materialno neodvisen, lahko pa še precej kasneje.

Pri tako mladih kot je ona, si sploh ne upam povedati ali se bo obnašala po moškem ali po ženskem principu - vseeno pa: Po ženskem principu so njene številke 1 8 7!

In načelno mlajšim od 18 let sploh ne govorim ali s kom "pašejo" ali ne. To so leta, ko se človek spoznava in ko spoznava odnose z ljudmi - in tako se mi zdi prav. In da se imata odlično, sem prav vesel, le tako naprej...

Če se ti zdi, da kaj negativnega povem - je to tvoja stvar! Ti čitaš! Povem ti tisto, kar si vprašal in iz tistega, kar si vprašal. Če ne želiš, da ti povem, me ne vprašaj, če želiš nekoga, ki ti bo povedal tisto, kar si želiš ti - pojdi drugam. Tu se skriva težava "dopisnega delovanja".

Menim, da je moje pisanje - točno takšno kot je. V njem sam vidim veliko dobrega kot kaže pa nekateri tudi veliko slabega - oprosti!

in El Nino: Vsake oči imajo svojega malarja!

In El Nino! Z veseljem sprejmem vabilo na čaj, oziroma te povabim sam. Hvala!

Želim vama obilo lepih trenutkov, Vojko

Popravljeno -> Vojko

Vojko J Kalan

xDDx  Pozdravljen Vojko in vsi ostali!

Sem prvič na forumu.

Nekaj malega sem o Devetzvezdnem Ki-ju že prebrala. Me je pritegnilo!!!

Zanima me, kakšna bi lahko bila povezava med nekom, ki sem ga spoznala že kar precej časa nazaj - 31.12.1969 in mano 8.4.1972?

Hvala za odgovor!

Živijo Papalagi

(zanimiv nick, pojma nimam kaj pomeni!)

Seveda ti odgovorim.

PaPal.: 1 6 9

Nekdo: 4 7 2

Opomba: Če si sebe dobro našla v opisu bele vode 1, potem tole spodaj velja, če ne, mi sporoči, da izračunam tvoje številke po ženskem principu.

Načelno je kombinacija 1 4 ena najboljših po DZKju :palec: , saj iz dveh relativno neodločnih ljudi postane ena sama entiteta. Zlijeta se en v drugega (no še vedno sta tudi individuuma). Nekaj malega težav je pri vama najbrž v komunikaciji, tvoji življenjski cilji pa podpirajo njegove. Če bosta dovolj delala na komunikaciji x!x - da bo vsak razumel in predvsem čutil, kaj hoče drugi povedati, potem je to lahko kar dobra zveza, vendar se lahko zgodi, da mu ti ne pustiš toliko svobode kot si jo on želi. Svoboda in razumevanje sta ključnega pomena, da bosta lahko uresničila svoj način življenja, ki je malo različen. Nujno je skupno delovanje na spoznavanju samega sebe! x!x

Menim, da sta lahko odlična prijatelja, pri partnerstvu pa se lahko kar pogosto zalomi - ali pa se je zalomilo! Letos pa menim, da odlično vozita skupaj! :2src: Takšno je lahko tudi prihodnje leto! x:)x

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Menim, da je moje pisanje - točno takšno kot je. V njem sam vidim veliko dobrega kot kaže pa nekateri tudi veliko slabega - oprosti!/QUOTE] ne jaz sem mislil to hehe ok mislil sem na ta način, what tha f.... meni tukaj, da jaz in vesna ne greva skup, to pa bi bla fenomenalna novica.... ker s to se pa res povežem.... vse mava sočasno, recimo mi piše da se slabo počuti tisto uro se tud jaz slabo počutim, .... no ja čustveni bioritem se mi zdi da mava identičen, hehe, ej mislim kje še dobiš punco ki ma fiziko in kemijo 5 :) hehe, veš da to more it dobro skupaj, no kaj praviš pol.... 1 8 7, hm 5 2 8 hm no prva je očitno rahlo khm zelo drugačna, kaj 8 7 1, hm 16, hm 7, ja to je pa bolj po njenih numeroloških številkah... :) hehe Vesna 45151 .. 16 :) 7, v tega bom bolj verjel, tisti prejle je pa 528 hm je sicer 15, kar je tud dobro.... ampak numerologijo na stran, radoveden sem, če bi blo to pač, paševa ali ne, to vprašanje mi je jasno, kt beli dan.... sicer pa me zanimajo podrobnosti saj veš.. :) recimo ala tam pri papalagi.... al sem jaz že izkoristil bonus, no ja z vsakim legendarnim lunovcem, se seveda rad usedem za čaj, hm s kje pa si ?, trenutno se nahajam med ajdowščino rakekom in Ljubljano, ne nujno v tem vrstnem redu xrolleyesx hehe, če si kje vmes, se lahk komot dobiva... :) 7 6 6 in 1 8 7, pa še za 5 2 8, hehe tak ... veš da me zanima... to opažam zadnje čase, na koncu vsakega "dreka" je moja radovednost, k zadnje čase res vse izhaja iz nje, kt bi bil spet tam star pet let pa bi me zanimalo zakaj letala letijo, kako hitro padajo dežne kaplice proti tlem, zakaj če se vozim hitreje morejo brisalci bolj brisat, zakaj moja babica kadi, zakaj ne more nehat, zakaj obstajajo tako lepi ljudje, zakaj obstajajo malo manj lepi ljudje, zakaj obstajo slabi ljudje, kako za vraga da je ljubljana tako majhna čeprav zgleda tako velika na zemljevidu, a to pomeni da je slovenija majhna....... no ja you get the picture....

Vojko, dej, če se ti da, poglej in napiši, kako sem jaz kaj kompatibilna z mojimi prijateljicami. Me prav zanima, kje je finta, da se z nekaterimi raje družim, z drugimi manj...

Jaz: 4 2 7

Prijateljice (vse so ženske):

B: 9.7.1969

S: 12.8.1970

K: 25.4.1967

M: 28.7.1940

V: 19.11.1969

D: 2.5.1952

Uf, koliko sem jih naštela! Sploh nisem skromna! :sori: x:Ix

Ko smo že pri dinamiki in kompatibilnosti........ugotavljam, da dinamičen sem x:)x .....kompatibilen z mojo boljšo, lepšo, pametnejšo itd. polovico....pa trenutno niti najmanj :xx!:  x^x ......neki krizni časi spet :xx!:  :xx!:  :xx!:

Ja Mick

Prav si povedal. Časi so prav zagotovo prav posebni. To sem povedal že v predvidu za ta mesec.

No, za ene malo boljše za druge malo drugače, je pa za vse POSEBNO. In tega nismo prav vajeni.

Meni se zdi zanimivo, da je bilo v prometu septembra vse zabasano, ta mesec pa promet teče kolikor toliko lepo in se kaj hitro pride na cilj.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Meni se zdi zanimivo, da je bilo v prometu septembra vse zabasano, ta mesec pa promet teče kolikor toliko lepo in se kaj hitro pride na cilj.

To pa res, jaz se lepo furam po ljubljani nobenih zastojev nič... hehe, no ja, saj počakaš kak semafor, ampak nikjer ne čakaš več kt minuto.... blazno kul

Aja pa še vedno mi nisi razložil kako jaz pa vodnarka... greva in ne greva skupaj... :8): :sori: hm kje je kak proseč smeško ko ga rabiš... :)

Aja pa še vedno mi nisi razložil kako jaz pa vodnarka... greva in ne greva skupaj...  :8):  :sori: hm kje je kak proseč smeško ko ga rabiš... :)

Uf El Nino

Zdaj si pa forum zgrešil, jaz pa ne najdem podatkov.... škoda.

Bolje, da jih zapišeš, ko prosiš znova, ker res ne vem za koga sprašuješ.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

8.2.1986 , jaz pa 15.4.1984... hm sem se že ustrašil da sem res forum zgrešil :) hehe, res me zanima tvoje mnenje k v bistvu govoriš o stvareh ki jih težko dosežem s tradicionalno astrologijo (khm zahodno, ker kaj pa vem kera je bolj tradicionalna ;) ) da vidmo kaj pravi 9 ki......

8.2.1986 , jaz pa 15.4.1984... hm sem se že ustrašil da sem res forum zgrešil :) hehe, res me  zanima tvoje mnenje k v bistvu govoriš o stvareh ki jih težko dosežem s tradicionalno astrologijo (khm zahodno, ker kaj pa vem kera je bolj tradicionalna ;) ) da vidmo kaj pravi 9 ki......

El Nino

Najprej malo razjasnitve:

Vse kar napišem je moja interpretacija partnerstva po DZKju. Ker sem sam človek, ki je zmotljiv in uporabljam metodo, ki je LE metoda, je dobro in prav, da vse kar je napisano vzamemo s kančkom humorja, dvoma in veliko ljubezni.

Pomembno je biti pozoren. Pozoren nase ves čas. In kadar smo pozorni nase, smo tudi na soljudi in takrat ne potrebujemo nobene astrologije več - to je moje mišljenje.

Ker pa nam to ne uspeva vedno, si lahko vsak, ki bi to rad dosegel lahko privošči kakšno metodo - način, s katerim si to olajša. Sam sem si izbral DZK.

Pa poglejva:

ElNino: 7 6 6

Ona : 5 2 8

Zdaj ne vem ali bi ti napisal ali ne. Ko pa si mi rekel, da ti vedno povem kaj slabega. Pri teh stvareh je dobro, da bi mi povedal, če si že samostojen. Ali sam skrbiš zase, se sam preživljaš, živiš v svojem stanovanju - in zanjo tudi. Vse dokler ni tako, je po DZKju zelo težko kaj res kvalitetnega povedati, saj ves čas "tiktakamo" med "mladostno" in "odraslo" energijo - pri tebi med 7 in 6, ki sta si v bistvu zelo podobni, čeravno na zunaj zelo različni. Tvoje "gonilo" je STRAH in strah ima tisoč obrazov, ki jih redkokdaj razpoznamo na prvi pogled.

Med vama je dober pretok energije in ti se v njeni družbi zelo dobro počutiš (to običajno pomeni, da si do nje manj kritičen). Vendar pa se v komunikaciji pojavlja nekaj težav, čeravno se ob tem posebej ti počutiš izredno dobro. Velja se veliko pogovarjati in si tudi pisati, saj so življenjski cilji skladni, čeravno je ravno ob tem dobro paziti, da imata oba dovolj svobode, kajti njej se prav lahko zgodi, da je preveč ljubosumna, četudi ima na vsak prst 3 rezerve. Ti, ElNino pa potrebuješ družbo, veliko družbe in ravno takrat, ko si dovolj v njej si lahko odličen tudi v privatnem življenju, vendar nismo vsi ljudje takšni, da bi to znali sprejeti.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

No vsekakor kul, da napišeš, res, raje slišim slabo resnico, kot dobro laž....

Hehe, daj no daj lepo prosim.... i'm 19, v ničtih letih 21.stoletja, po končanimi gimnaziji, medtem ko študiram, pri dovolj bogatih starših, hm se preživljam pravzaprav ne sam. tu res nisem samostojen, živim pri babici, a tam imam pa bolj samostojno življenje, ona mi kuha, vse ostalo je pri meni... a spet, je to bolj nesamostojno kot če bi imel eno sobco v ljubljani, se pa samostojno vozim naokrog,... ona pa je 17, kdo se pri takih letih.. preživlja sam več al manj isto, brez tistega fax dela, k je še v srednji šoli.... torej dokaj nesamostojna bi se dalo reči..... hm v terminologiji ljudi ki so dvakrat starejši od nas... velka mularija.. al pa velki otroci..

Hehe ful dobr to napišeš.... tak uvodek, hm ej moje gonilo je strah praviš, kako to misliš.... (grem pregledat tvojo stran 7, pa 6 in 6,), to me pa že bolj pritegne, čeprav o razmerju nisi povedal nič kaj definitivnega..... zanimivo ne, jaz najbolj samotarski tip, potrebujem veliko družbe, hm to se mi zdi malo sumljivo, ker jaz lahko zelo enostavno zdržim daljša obdobja brez kontaktov.. kao puščavnik al kaj, rahlo en pikič (včasih pa ravno vmes med obema skrajnostima) sem introvertiran... Hm ljubosumnost, mislim da ni problem, to pomoje... hehe, sej ne rečem, če b bla kaka škorpijonka.... :) tak problem sem mel z eno drugo, ampak je bil povsem upravičen, in bi ga jaz lahko preprečil pa ga nisem (in se naučil da bi ga bilo v prihodnje bolje preprečit) torej grem jaz brskat po tvoji 9ki strani ti pa mi povej kaj o tem strahu.....

Hm ja kar me zadane.. tista zadeva, in vse ovne, moje generacije... hehe vsi so dokaj tipično taki, 766, soloh ženske (itak sem jaz edini tip. takrat okrog(ki ga poznam)) sam tistega straha kot vodila pa nisem nikjer odkril... prosim povej mikaj več... o tem... jaz grem pa spat. .počasi lahkonoč!

Hm ja kar me zadane.. tista zadeva, in vse ovne, moje generacije... hehe vsi so dokaj tipično taki, 766, soloh ženske (itak sem jaz edini tip. takrat okrog(ki ga poznam)) sam tistega straha kot vodila pa nisem nikjer odkril... prosim povej mikaj več... o tem... jaz grem pa spat. .počasi lahkonoč!

ElNino

Spustil si stavek - tisti, da sta premlada, da bi si že vnaprej s horoskopom življenje čarala.

Dajta, živita ga!

Zato pa ti nisem nič posebnega napisal. In tudi ne bom. Velja?!

Vojko J Kalan

Ja sem opazil to, da nisi kaj dosti napisal o razmerju, nekaj o meni, rahlo kako stvar o njej, in le eno težavo.... hja, nič ne, te vprašam čez deset let a? ampak najbrž če bo tako dolgo trajalo je prav vseeno.... (kaj ma 9 ki povedat o tem..., ker karkoli ma, če že ma bit natančen bi moralo biti dobro.....) hehe, mislim stvar me zanima tako bolj kot znanstvenika ne kot zaljubljenca, k mam en tak lep astrološki program ki zračuna vse aspekte, na objektiven način, sešteje in tko naprej, in mava s tole, največ kar sem imel s kom po procentih harmonije.... sem pa to zadevo opazil spontano že prej.... pa me zanima kaj pravi o tem 9 ki.... hja, je pa en velik problem tu informacije ki jih še nisem pripravljen vedet, oziroma ki trenutno še ne držijo... kot ko sem tam sanjalici govoril o smrti...

Vojko, dej, če se ti da, poglej in napiši, kako sem jaz kaj kompatibilna z mojimi prijateljicami. Me prav zanima, kje je finta, da se z nekaterimi raje družim, z drugimi manj...

Jaz: 4 2 7

Prijateljice (vse so ženske):

B: 9.7.1969

S: 12.8.1970

K: 25.4.1967

M: 28.7.1940

V: 19.11.1969

D: 2.5.1952

Uf, koliko sem jih naštela! Sploh nisem skromna!  :sori:  x:Ix

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Tamara

A si :xx!: :eek: x:px :vragec: x:o)x

Se ti ne zdi to le malo preveč.

No, bom poskusil ugotoviti - zdaj ko vidim,

da si me prosila le za en zaključek - če ga kje najdem x;)x

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...