milenacs 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Si se "spihala", Cleverina? Ko se boš, pa še enkrat preberi, kaj sem napisala. Če boš hotela, boš tudi razumela. Če pa ne, mi je tudi prav. Glede na tvoje pisanje pomeni tebi forum eno, meni pa drugo. OK. Springer? Kruha in iger! Seveda sem ga gledala, ker v nasprotnem primeru ne bi vedela o čem govoriš. Zato tudi mislim, da je vse skupaj (ali vsaj velika večina) zrežirano. Bolj so realistični - več cekinov dobijo, gledalci pa se temu primerno zabavajo. Takšno je moje mnenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Bobnar škorpijon... a to na mene leti, ne a ne da ne? Ko nism. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PeterPan 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Lunin forum je dbest! Zame so forumi nekaj čisto novega, se še učim obnašanja...Pa res, ko vidim kakšne druge forume, kjer se obmetavajo z ne vem čim vse... tudi jaz tega ne prenesem. Tudi tukaj se krešejo mnenja, le način je drugačen. Pa zdi se mi da je Cleverina vletela ravno v času mrka, kot jaz...ko se je dogajalo resetiranje, pa duhovni je forum obkladal z lepimi mislimi in srčki...., pa Helenine slike in misli, pa Stankine, pa Marsa ki je "šefica" je tako prijazna, namesto da bi zatirala in bila hladna....pa vsi so bolj kot ne prijazni...tudi mene je zajela evforija.....in nastal je PeterPan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Bemti, Naky! Zarad tebe moram tle prvo stran z miško premikat! Bi vsaj kak presledek nardila!A ti nič ne dihaš vmes, ko se dereš?Tamara - ne skrbi - sem dala umetno dihanje Naky. Ce debelo gledas in ne stekas - popravila sem tisto in ne rabis vec ne miske ne bombe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 PeterPan dobro opazuje - tudi sama sem pomislila na mrk in tole... Pa saj je vse kul... Vidis, v tem je pa ravno finta; ti si zdaj povedala, Cleverina, kar si hotela in ni nic takega; samo si pustila nekomu morda kaksen vtis - ker je to napisano... Tudi jaz vcasih takole sem kaj malo bolj razdrazljiva in vse, pa morda pred menstruacijo ipd...Nic takega, no...Ti kar po svoji zelji - kot vsak..Ce si bom jaz se tako zelela pozitivnih besed tule, je nesmiselno jih v vsakem postu pricakovati, ker ne morem sugerirati misli ljudem in ne obnasanja, ce si bos pa ti zelela kaksnega socnejsega odziva, pa bos preprosto odprla temo, pa bo.. ma - se dobro, da so forumi.Vsakdo si najbrz najde neko skupino ljudi oz. nek plac, kjer se dobro pocuti in tja pac hodi.In - to smo ze obdelali- zakaj hodit nekam, kjer ti ni kul Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Cleverina, saj bi te branila, pred sumo borci, če bi ocenila, da ne obvladaš. Morala bi ti reči takole: tukaj pišemo svoja mnenja, enkrat so takšna, drugič nasprotno, kar ostra, kar si pač tema in " debaterji" zaslužijo, čeprav tukaj razpravljamo in ne obsojamo. Napačno je obsojati, jaz nekako napad vzamem kot obsojanje, čeprav se vsi najbrž tudi ne strinjajo s tem. Vsak si razlaga po svoje in to napišemo, včasih pa je potrebno z nekom delati tako, da ga v vatko zaviješ, ker bi drugače pobegnil. Mogoče sem zopet mimo mahnila s svojo razlago ?! LP! Pomembno je da je sonce zunaj !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CLEVERINA 4. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2003 Napačno je obsojati, jaz nekako napad vzamem kot obsojanje, čeprav se vsi najbrž tudi ne strinjajo s tem. Pomembno je da je sonce zunaj !!!! Ne, napad res ni obsojanje, je le nestrinjanje, izraz drugačnega mnenja na, no..khm.. malo radikalen način, res. Ampak dinamičen!!! Maš zaščito? (Za sonce, ki je zunaj.......) Citiraj FORTUNE FOLLOWS THE BRAVE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Ko sem brala tvoj post Cleverina je bilo, kot bi zacutila sebe pred nekaj leti...hmmm ja povedat, naglas..kaj se pa to pravi...valjda jest vem...jest pa ze ne bom tako vljudna samo zaradi tega, da bom vljudna ...bom ze povedala svoje....Nikoli nisem bila nesramna do ljudi, ampak sem furala neko naivno odkritost.-(saj jo se zmeraj ampak zdej mal bolj kontrolirano).Ce mi kaj ne sede takoj, ce mi kdo kaj rece ....ne popenim v istem trenutku ampak stejem do 10 in si recem...ej najbrz ima razlog da takole rece kaj...samo jaz ne vem tega...bom premislila.Jaz imam problem s tem kar je rekel nekdo drug...torej kaj imam jaz s tem neposlihtanega?Jaz mu zelim povedat kaj je prav in kaj ni. Kdo pa sem jaz da bi mu to govorila?Jaz zahtevam da je to tako in tako. Who the X am i? da kar nekaj zahtevam, da bo tako... Vsec mi je, da se znas izrazit in ce se srecujem z ljudmi, ki reagirajo na podoben nacin sem ok s tem, ker potem vem da ljudje razmisljajo, na kaksen nacin to delajo in kako se prilagoditi na ''brain storming'', to mi je ljubse kot pa, ko ljudje ne recejo nic ali pa hmmm....ja.....bomo se videli...in podobna masila..ker potem nic ne ves...razen tega, da te un ne steka. Sama sem se nekako obrusila v svojih prijateljstvih,ki so se gradila, krepila ali pa prekinila zaradi razlicnih mnenj, pogledov, navad. Najvec strpnosti sem se naucila od svojega partnerja, ker on tolerira veliko stvari in je strpen do vsega. Nisem stekala kako to njemu ratuje, da kar pusti da nekdo nekaj rece on pa nic ne naredi itd....Ampak potem sem videla, da zaradi tega ni cisto nic izgubil ''na svoji ceni'' je ogromno pridobil, ljudje ga imajo radi in mu zaupajo.Potem sem zacela pri sebi malo po malo...na vajeti brzdati svoj Ego in razumevati, da s tem, ce si korekten vedno in prijazen ni nic narobe. In da se z lepo besedo veliko dlje pride, kot pa z ven metanjem pa popizdevanjem kot pravis.V take situacije padem, ko se pocutim nemocna, ko ne morem vplivati na izzid na potek itd...takrat bi kar pop**** in tulila...pa se spet umirim in prosim svojega angela naj me vodi naprej... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Cosma, men tud partner za zgled. Pa sem se dost časa spraševala KAKO MOREŠ BITI TAK, PA DA NE ZNORIŠ VČASIH, KO TI KDO KAKŠNE KOZLARIJE TROSI, POČNE??? Zdej sem sem mal unesla, pa ne butnem vse direkt.. Ampak to je verjetno od temperamenta odvisno, ko se v momentu ne moreš zadržat, enim je dana taka hladna nrav , drugi mormo se pa s konji nazaj držat včasih. Uno, prvo da poštudiraš, opa.. počak mal, umir se, zdej pa reagiraj. Prej ko se še nisva poznala, me pa nč ne bi ustavilo. Kar takoj vsakemu svoje, u faco. Drugač bi me tak zadušil. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Bobnar, sex nč nima veze s tem. Ti pa sam na neki misliš. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Musi zgleda, da si najdemo take partnerje, da pol kompenziramo s tistim kar sami nimamo. Men je tole kar sola bila nekaj let...tut njega nisem stekala pa sem se zdej kar unesla, ceprav me se kdaj pa kdaj mal odpihne...Ce bi naju opisala, bi rekla da je on en velik, mehak,prijazen, kuza (kot npr. Bernardinec ) jaz pa ena bolha, ki po njemu skace.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CLEVERINA 4. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2003 Cosma YES! Točno za to je šlo, thanks, po vsem tem je človek res vesel, da kdo pošteka. Za iskrenost jasno gre. Res je tudi o srečevanju. Pa sploh.... srečamo tiste, ki jih rabimo kot protiutež. Dogaja se z namenom. Tudi z drugimi, ne le v ljubezni. LEP dan mej!!!! (Zdej, ko so mi povedali, da so caps lock "ta glasne" tulim z veliko večjim veseljem!) Pa-pa, C. Citiraj FORTUNE FOLLOWS THE BRAVE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Cleverina ti kar tuli....ful pomaga....se najbolj da v mlado drevo...pol si k prerojen Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Bemti, Naky! Zarad tebe moram tle prvo stran z miško premikat! Bi vsaj kak presledek nardila!A ti nič ne dihaš vmes, ko se dereš?Tamara sorry, ma me je tko razpiz.... da sem dihala na škrge vmes . Zdaj pa zares: sem mislila, da je kej z netom narobe, ker se je meni tudi prvič naredilo, da sem morala z miško jahat do skrajne desne......PA SEM BLA JEST KRIVA.. Marsa, umetno dihanje pomagalo.... ne bom več delala tarparij Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Milenacs - zdaj imam rahlo slabo vest....Pa ne, da sem te kdaj okrcala????Ne...saj nisem namerno no....evo smeška Ej, ljudje, kar mislite s svojo glavo. Tako! Kimajočih je itak preveč! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Šetam zadnje dni tko malo po teh vaših (naših?) forumčkih... Sprva je videt takoooo zanimivo, potem pa, ko prebereš nekaj več tem ugotoviš, da gre pravzaprav za razmeroma majhno število aktivnih članov, pa OK, to ni keč. Povsod se mi zdi, je vse nekako ALL THE SAME.... :o|o: Vse je en sam kičast SUPPORT, pa prijazne besede, ki se jim kao reče "pozitivna energija", pa zahvale, pozdravi... Jasno s tem ni nič narobe, ampak manjka drugi pol. Manjka tisto, ko nekaj prebereš, pa postaneš jezen, al pa nestrpen (pazim kaj bom rekla, khm. se vidi, a?), ko hočeš reagirat burno, rekla bi Ej, bumbar, a ti je ja jasno, da tko ne gre, bla, bla... x!x A so to za vas kao "črne misli", bad tripi, slabe vibracije, ali kaj??? :xx!: Meni bi tak buren odziv na mojo temo pomenil prav tako drug pogled na stvar, kot recimo pohvale, zahvale in podpore (ki si jih vsepovsod večinoma talate). Meni se zdi bistvo dialoga debata, kar pomeni soočanje nasprotnih mnenj, inteligentnih kontraargumentov, izziv in preverjanje lastnih stališč.... ne pa tole. V "najboljšem" primeru se nežno pokara kakšne hude predsodkaste in rasistične izjavice, kar jim pove le to, da morajo seveda svoja stališča še malo bolj "umotat" v fini, po možnosti ročno izdelan, papir prijaznosti in lepega vedenja. Bljak. :xx!: Namesto, da bi se natreslo "hudih" argumentov, jih soočilo z nepoznavanjem in zaplankanostjo in posledično povzročilo, da se vsak od nas zamisli nad sabo.... x!x Seveda je bila tudi moja izkušnja obiska jasno pozitivna, videla sem, da je "prijaznost res in", da sem definitivno nemoderna, milo rečeno. Vseen uživite še kar naprej!OUUU, ma sti si mal bouna, ko misliš da bi moral bit negativni pa otkačeni pa..... Ljudje so v resnici čudovita in pozitivna bitja, v vsakem trenutku iščejo ljubezen in dobroto. razdajajo se in želijo vse dobro. In pol pridejo nekateri, ki bi želeli da bi bil folk odkačen in zmešan in da vse tisto kar je dobro da je slabo. ne dajmo se Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Saj pravim... babe so tečne in zajedljive ko jim nekaj manjka... Treba nafilat pol pa je mir.... Al te matra, kaj??? So ti vse dale kajlo, al samo škorpijonka? MucaMaca P.S. Saj tud mene matra, pa ne naprej povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Bemti, Naky! Zarad tebe moram tle prvo stran z miško premikat! Bi vsaj kak presledek nardila!A ti nič ne dihaš vmes, ko se dereš?Tamara - ne skrbi - sem dala umetno dihanje Naky. Ce debelo gledas in ne stekas - popravila sem tisto in ne rabis vec ne miske ne bombe. Marsa, hvala! Naky, nisem več jezna nate! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Pazte narod, zdej bo pa BURNO, pa prav nič CORRECT. Zdej se bosta pa dva Štajerca mal butnla, pa bo ..UUU MucaMaca (saj lahko čisto malo zraven gledamo?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Prejle sem videla tole temo oz. naslov... pa sem se morala prav nasmehnit...namrec - meni se zdi, da prav sama veckrat reagiram nekoliko burno...Nisem pa seveda edina... Tako da to je bilo kar nekaj, Cleverina, in zato tudi logisch Bobnarjev komentar...Prvic je to zelo moski komentar, drugic pa ga lahko pricakujem tudi od Direktorja oz. Šerifa. Pa ne mores sklepat iz 5 tem, kaksni so zdaj posti oz. povprecni komentarji... Mislis, da ker ne lajam, ne grizem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Ja, čreva na plot (al kako že)! al si mislil kaj drugega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 hja, zadnje čase sem jaz nekam buren, hehe ni kaj dosti correct, bi si pa želel da bi bil bolj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 marsa dej bobnarja kej o bobnanju nauch bi pobobnu po bobnarjevi ritki-ci Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Ej Cleverina, če imaš rada da te vsi ljudje pošljejo v PM, tud u redu. Tale forum je eden od redkih kjer se ljudi ne pošilja v PM. Pa pojdi tja kjer se to dela. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Aakhut - a mislis, da me bo pustil?Saj je boljsi kot Ich - dec kot je! Volk - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.