Volk K.L. 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Ožeži . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Bobnar Ce se midva dobiva, pa skup zaspilava bobne, bo totalen raztur! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 jaz pa moram prav ratat mal correct, sem kr prevec out.vcasih.pa hudo je to, ker mi kr kul- Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 jst ponavadi reagiram burno ... pri stvareh, k so mi pomembne ... drugač preveč mozgam, kako povedat pa blablabla reagiram, kakor se počutim ... če to pripelje do kakšne čudne situacije, rešujemo potem sem se pa naučila tud priznat, če "preveč" burno reagiram ... correct ni zame Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.