Volk K.L. 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ja ko rečejo ne, pomeni ne. Pr' teh zadevcah se znajo bejbe res kontrolirat. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe.....bejbo morš pripravit do tega, da se ti pusti zadovoljit.......če se ti ne pusti, preda, lahko trojni salto z dvojim akslom z rdečo pero v riti, rožco med zobmi in zlatim prstanom v roki, delaš, pa je ne boš.... torej tle grupni pravite uh ja a bomo mal swingali jeah jeah ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 a se je že kdo oglasu z osebnimi izkušnjami, če je to tko v redu, naj pove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Sej res ja hm hm dober point... Estrella Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 še zmeri nč, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Kateri so pa aspekti v chartu, ki pri določeni osebi nakazujejo interes in morebitno realizacijo za skupinski seks? Morda Luna opp Neptun? In Venera opp Pluton? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a se je že kdo oglasu z osebnimi izkušnjami, če je to tko v redu, naj pove js lahko samo povem,da še nimam teh izkušenj, me tudi ne mika, je pa res,da branil se pa ne bi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...........da branil se pa ne bi hmmm......... zakaj se mi zdi, da bi vedla tud če ne bi napisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm......... zakaj se mi zdi, da bi vedla tud če ne bi napisal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 spet na glas razmišljam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet na glas razmišljam.... ups jaz tudi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 jah sej vem....kdaj kr uide.... pa čist nč si ne moreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ups jaz tudi emmm, ampak jaz sm mislil s tem poljubčkom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 aaaa.... je šele zdej pršu.... dolga je iz Bleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaaa.... je šele zdej pršu.... dolga je iz Bleda ah pa sej po zraku potuje s svetlobno hitrostjo, ampak zej je že tema, pa verjetno z zvočno, pa mal dlje časa traja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kr raj priznaj da maš prazno ABC kartico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr raj priznaj da maš prazno ABC kartico emmmm zakaj že? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 mene vprašaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ups, spet naglas razmišljam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ti, ti.... pa vsaj eden bi se mogu mal kontrolirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 pa res, pa sej veš, ponavadi ste ženske bolj odgovorne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa res, pa sej veš, ponavadi ste ženske bolj odgovorne kva se to lepo sliš, če moški to reče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Problem je to, ker misli drugače! Važno pa je, da me vemo kako in kaj! Ja, pa nisem prepričana, da vedno vemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zase lahko rečem, da vem! Bravo zate. Jst bom mogoče tud enkrat vedla. Upam. Če pa ne pa tud nčhudga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Hehe, čisto tipično. Več kot ena stran pregovarjanja, kdo ve in kdo ne, pa tudi o ABC kartici je več kot o skupinskem seksu ... Kot tema "Gremo nabijat poste ... " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.