aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 hmmma mick spet z dickom razmishla? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 aakhut.... taprav se je oglasu... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 mateja...sej to sm tut jst napisu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 teli uradniki.... sam kurc jih je... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 ...a res.....ja pol bo pa Mick res postal zanimiv.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 teli uradniki.... sam kurc jih je... Akhut tole pa ni blo najbolj posrečeno. Tkole sam Micku reklamo delaš. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Mašinca...mrbit pa ma Aakhut preveliko gužvo...pa se je odloču, da kakšno Micku odstopi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Se mi zdi, da to ni glih v karakterju. Pa pri tako našpičenih rožičkih dvomim, da se jih more glih otepat. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 ni ztreba otepatprej al slej same spizdijo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Ene prej...ene slej... kaj pa nardiš s tistimi...ki kr vztrajajo Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 une pa slejkoprej je pa tko al tko vechen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Večen že...sam tut večno v peklu... :xx!: Mi...ne- i....si pa včasih tut kakšen raj prvošmo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 hehe sam u peklu boljsha drzhba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Že res...sam vedno ista... :xx!: Mi pa...lahko mal menjamo...mal ...mal ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 tipichno njuejdzharsko poberesh sam tist, kr ti je ushech... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Zdej mi pa razlož...zakaj pa bi mela tist...kar mi ni všeč... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 zarad askeze ker brez askeze ni duhovnosti tut pomalem trpi...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Ehhh...pol sem pa jest glede moje duhovnosti potolažena...čist zadost trpim...ko se spustim k -u :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 si mislla dvignesh...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Kokr mi je...učasih dvignem...učasih spustim... Pa smo spet pr tem...da zberem tist kar mi paše... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 bobnar.... zato, ker che bi po shtajersk lajala, bi rabl prevod Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Astra, zakaj zavijaš po lublansko, če si štajerka? Halo?Zato ker tam...kjer mi zaenkrat paše....zavijajo po lublansko.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2003 In ker je toliko različnih ljudi in okusov, je toliko bolj zanimivo! Yes, to je to!!! Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 Glede na to da sta Contesa in Astra dvojčici iz tiste slikce, sem se odločil da si bom privoščil kar obe. Ja ja das ist meine grosse sexualische perversion. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.