Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Evo me.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 no viš... k je prec bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Men se je grupni seks zmer zdel ful nora ideja...ful me je mikalo probat...Sam pol ko sem zabluzla u eno ti resno zvezo...je pa nekak ratalo to mimo...sploh ne pomislim na grupni seks zdej, ko mam nekoga ku mi ful pomeni in jst njemu...Ma pol...če ga kdaj nebom mela več...pol pa:) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ne morem verjet, eno minuto nazaj sem na tole pomislila... Ko je zadnjic frend (NA VES GLAS) nekje v zadrego spravljal in na veliko in podrobno nekaj naprej metal. ker namrec res zelo redko razmisljam o grupnem sexu. sem prav morala se oglasit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jst pa pomisla kaj boš ti komentirala, ko glih ti to ni, ampak nis pa tud tko gajstna, da bi jih neki prepričvala kak je vse skup bad, jst pa že vse rekla 100 let nazaj.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 haha, kao, prisla zatezit nekaj al kaj!! saj se mi je kar zdelo, da se bo prec letelo pogledat , bodisi a je mozno da tezim - al je mozno da imam JAZ ( ) kaj za povedat tule na to temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Mi smo zadnič v šoli mel debato na to temo...smo pogruntali da, če bi se odločli za grupni seks...bi punce hotle met večino punc v ekipi...in fantje isto...ok za fante mi je nekak logično...ampak punce???svet je čist na glavo padu Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ne težit, mogoč zezat kaj.. tamaročka svet res na glavo... bi mislila ČE ŽE pol punce tipe, ne pa punce.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Sem že razmišljala...... nekako firbčna..... ni niti tolko važno, a dva tipa in jaz.... ali tip in ženska..... mogoče same ženske?? Jaz bi kar vse.... Why not v bistvu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 aha, suša! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> mogoče same ženske?? Jaz bi kar vse.... Why not v bistvu. ko bodo same ženske poklič, pa bomo sprobali še drugo možnost hkrati ;) hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 haha, Nino, ... boljs je, ce sta sam dva... je pa cist zabavno lohk... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Hehehe.... suša.... niti ne..... ....mogoče sam hormoni..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Je kdo v tej temi sploh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Evo ti njega...spet ga daje nespečnost...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Glede te teme, se pa strinjam s free in še večino ostalih komentarčkov... Meni ni neki bljek, ok kdor je za je za, js pa nisem med njimi...(večino vzrokov blo že zapisanih) artem- malo vlaganja energije (in celotnega sebe), malo užitkov in kvalitete... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, Nino, ... boljs je, ce sta sam dva... je pa cist zabavno lohk... hehehe narboljš je zihr v dvoje v troje al več je pa seveda lahko zabavno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Nisem za grupni seks... drugi naj kar... v dvoje je itak tok fajn da sploh nimam nobene želje po kakšnem grupnem 1 Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 To bejba, ajmo mala oh, uh, ah, dobro ti to, kdo me pa zdej v rito ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. avgust 2013 Prijavi Deli 19. avgust 2013 Nisem za grupni seks... drugi naj kar... v dvoje je itak tok fajn da sploh nimam nobene želje po kakšnem grupnem Zanimivo da je naš stvarnikov sel Bojante že leta 2005 sodeloval v seksualno obarvanih temah Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.