nimbus 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 hočem ti povedat, da so ble včasih spodaj desno cifre strani in si lepo klikal in gledal stare teme. tega zdaj ni več. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 in si lepo klikal in gledal a tko.. jaz nisem tko oz. se ne spomnim. v glavnem: isces z iskalnikom tko, da kliknes najprej na 'vec moznosti' (ali 'more options'), potem oznacis v kerem forumu , oznacis gumbek 'najdi v naslovu teme', das iskalni pojem (koren) med zvezdici *...* in to je to.recimo ce bos dal *MIS* - bos nasel (med drugimi temami) MISC. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 ok... hvala za tole. priznam, da sem biu včeri zelo, zelo blizu, ampak mi ni kapnilo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 POzdravljeni, zanima me, kje bi lahko začel temo o ljubezni (kjer bi postavil nekaj vprašanj) ali takšna tema že obstaja? ... ali pa takšnih tem ni na tem forumu? Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Zivjo in dobrodosel! Lepo k si najprej vprasal. sicer pa: se hecas? da TU pa bi ble teme o ljubezni kaj cudnega... Tule imas cel seznamcek. (*bodi tudi pozoren, jih spet ni tok kot je videti, ker so namrec raztresene po vseh forumih... najbolje je da se prikljucis k taksni, ki je najbolj dejavna oz. taksni, ki ti po naslovu najbolj ustreza) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Marsa, hvala ti, vendar me je malo zmotilo, ker je po večini vmešan horoskop... Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 saj zato sem ti pa rekla, da bod pozoren v kerem forumu je. morda nek izbor (ajd, pa se grem mal *matrat*, @sam zate@ ) ljubezen - kaj je ljubezen?ljubezen - povraciloljubezen, sex, prijateljstvosex in ljubezenprijateljstvo in ljubezen pri veliki starostni razlikikaj je prej - prijateljstvo ali ljubezenljubezen, partnerstvo, odnosi in duhovna rastljubezenski trikotnik ......... ... ..., ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Uf, kak si prijazna! hvaala... Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Marsa!!!!!!!!! SOS Na temi aktualno popularno zanimivo-ROMI. Prosim če mi lahko pomagaš, oz zbriši tam, kjer se mi je trikrat pripopal en komentar.Malo čudno zgleda. Hvala, pa ne me zmerjat.Tako mi je uspelo, ne vem kako. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Marsa!!!!!!!!! SOS Na temi aktualno popularno zanimivo-ROMI. Prosim če mi lahko pomagaš, oz zbriši tam, kjer se mi je trikrat pripopal en komentar.Malo čudno zgleda. Hvala, pa ne me zmerjat.Tako mi je uspelo, ne vem kako.urejeno. nic hudega. sicer pa tako ali tako nisi ti kriva.prvi komentar se 'ni prijel' in ker ni reagiralo, si pac vecX pritisnila 'objavi', pa je tako forum dobesedno vzel in objavil x-krat. to je zato, k je forum nekaj stekal in se to skratka kdaj zgodi - in ne sam tebi. skratka, zivemu cloveku se vse zgodi. to da se na enem forumu nekaj 3x objavi, je se najmanj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Čudovito. Že tako mi šteka računalnik, sem že paniko zganjala, ker ga moram rešt določenih težav (ne morem smeškote in citate limat), en resen poseg bo potreben. Hvala. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Želim spremeniti moje forumsko ime.A se to sploh da naredit? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Hvala.A ji pošljem na osebni, ali tule? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Hvala Marsa!!!Še lubčka na daljavo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 malenkost. (*saj sem vidla ze tle, sam se mi ni zdel spet tok nadnujno... v to temo pa praviloma hodim, jasno, samo vcas nisem cist vsako minuto na broju). Thanx Macka za posredovanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 mogoče so jo tam dol vzel, odkoder si jo nalepil... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Zakaj danes po parih sekundah stalno preskakuje na: http://www.aurea-kozmetika.si/kozmetikaSploh ne morm mirno brat tem, ker stran avtomatično preskoči na to prokleto auro kozmetiko? sam čakam da še vmes med tipkanjem skoči :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Zakaj danes po parih sekundah stalno preskakuje na: http://www.aurea-kozmetika.si/kozmetikaSploh ne morm mirno brat tem, ker stran avtomatično preskoči na to prokleto auro kozmetiko? sam čakam da še vmes med tipkanjem skoči :xx!: js se tudi to sprašujem :xx!: mi je pa med tipkanjem skočl tja :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Ocitno je nekaj narobe.Sem ze vcer javila Mitji (k ste ze vcer javil) in je rekel da bo spedenal.Hvala za potrpljenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 aha, hvala za feedback; sm že mislila,da je spet kak spam napad na LNF sej najprej mi ni bilo jasno, dokler ni že tatretjič skočlo na aureo alkajježe, sm mislila da sem jaz kej pristiskala narobe al da se pop-up kje zagnala, je blo zame še prezgodaj, tko da sem zjutraj bl zombi (z nizkim tolerančnim pragom) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 ne, ni nic 'zunanjega' v takem smislu. pac je neka napakica, da prehitro preskoci. Ce se bo dal, bo Mitja zrihtal, sicer je nekaj, na kar nimava vpliva oz. je napaka na samem bannerju. LNF ima hudo zascito (ki sva jo po nekem usodnem vdoru se okrepila in ki jo od tedaj prakticno ze skoraj mesecno nadgrajujeva - in to tud placujeva) - gre za pro forum. seveda pa LN ne more odgovarjat za milijarde linkov, ki jih pac nekdo postne tle, pa vas kam drugam pripeljejo. Skratka, v tem primeru je vse klaro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 V brskalniku [Firefox, Opera, IE, Safari, ...] se izklop v nastavitvah java script,in je potem vse ok. ...Zakaj danes po parih sekundah stalno preskakuje na: http://www.aurea-kozmetika.si/kozmetikaSploh ne morm mirno brat tem, ker stran avtomatično preskoči na to prokleto auro kozmetiko? sam čakam da še vmes med tipkanjem skoči :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 a tko? thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. avgust 2009 Prijavi Deli 27. avgust 2009 Fajn. Dela. Bravo Vidva. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.