Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Boris ojla,

sem vidla pa nardila pa......izredno velike,ogromne,črke se mi nalimajo na post in takoj ko kliknem kam drugam so zopet manjše.Bo caka kje drugje.

Lep pozdrav in hvala

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Hm a znas naredit screenshot?

Ce ja, ga pliz poslji Mitji (lahko mu posljes OS po forumu).

da si lohk predstavljava...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

živjo Marsa,

saj to misliš (screenshot) na posnetek zaslona... ga probam nardit...clo preko svojega worda sem probala in ugotovila,da se potem,ko želim to oddat naprej

pokaže tako kakršen je ukaz na forumu ...vedno tele micene črkice x:Dx :vragec:

Grem probat preko mojega maila,da vidim kako bo...drugače pa itak...povečevalno steklo x:Dx x:Dx se šalim,v resnici me pa pečejo uči ---drugač bom pa kakšnega

frenda,ki bo našel kar iščem,povprašala...

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ola,

samo, da opozorim, nekateri smškoti se nočejo prikazati... Sam zdaj, ko jih bo treba tule pritisnit, pa se bodo videli, al?! x;)x

Zdi se mi, da tale: :xx!: (zelen, s križci za oči in jezik kaže) , mhm, pa še najmanj eden se ni hotel prikazati... Sam zdaj ne bom vedela kateri.

Sem napisala sem, ker pojma nimam, kam naj to sporočim x?x xDDx x:px

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Čestitke za novi forum. :palec:

In eno vprašanje:

pravkar sem pokukala v "člani" in opazila, da sem se (zelo pomotoma) dvakrat prijavila. Enkrat samo z imenom, drugič pa še s priimkom.... No, tega slednjega bi zbrisala.

Ker pa ga nikakor ne znam sama, te prosim Marsa, da to opraviš ti.... Ali pa mi vsaj poveš, kako naj to naredim sama....

thx... :palec:

Dolores, to moram narediti jaz, clani ne morejo brisati clanstev in tudi ne popravljati (normalno, potem bi pac kdorkoli si lahko nakadno spremenil v dolores, ce bi zelel, pa bi bila zmeda).

Pametno, da si dala v uredniske forume, kjer bom to ZAGOTOVO VIDELA, se bolje pa je v taksnih primerih pisati na urednistvo - pa ne bo dvomov, ali sem videla ali ne, in tudi ne nepotrebnega cakanja, ali bom opazila in kdaj ali sploh ne. :palec:

Grem zbrisat.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ola,

samo, da opozorim, nekateri smškoti se nočejo prikazati... Sam zdaj, ko jih bo treba tule pritisnit, pa se bodo videli, al?!  x;)x

Zdi se mi, da tale:  :xx!: (zelen, s križci za oči in jezik kaže) , mhm, pa še najmanj eden se ni hotel prikazati... Sam zdaj ne bom vedela kateri.

Sem napisala sem, ker pojma nimam, kam naj to sporočim  x?x  xDDx  x:px 

Mislim da moj trenutno najljubsi tudi ne dela.. :o|o: to naj bi bil oni, ki ma tak skepticen izraz na obrazu al kako bi rekla.. priprte oci in usta postran...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Vem, prosim za potrpljenje, smeskov je tolk, da ko jih je Mitja nekaj dodal, so se pobrkali ostali... pa je treba to zdaj prenest in nekatere preimenovat, pa ni tolk mal dela in mi zdaj preprosto ne znese - pliz, uporabljajte zdaj tiste, ki delajo, ker najverjetneje tudi ne bo isti ukaz, pa bo potem ful postov s temi 'lo:-i'. :)

Hvala za potrpezljivost in razumevanje. :vio:

Picasso

Ja, saj, sam pol pa v vsem tem obsegu pa ze obstaja en s tem imenom, pa ga pomotoma cezenj shranis... pa tak... :)

To se bom morala pac enkrat pozabavat, mi bo prav pasal, sicer, sam zdaj to ni najbolj pomembno. :)

Pa se kaksne nove dodam...

Hm, fino bi bilo, ko bi Boris videl tole, namrec izgubil se mi je njegov OS, kjer mi je to poslal (par serij smeskov), ker sem nekaj pobrkala, pa ce vidi tole slucajno, ga naprosam, da mi ponovno poslje. :8):

Picasso

Tenks, Marsa, da si mi nakazala na tole temo tamle v "Novem LNF-ju", nisem si mislila, da grejo smeški pod tehnična vprašanja :palec:

tolk da vem :palec:

vidva pa kar, kakor vama časa dopušča x;)x x:Xx bomo že zdržali brez tega nekaj časa x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>ker sem bolj frišna v vseh teh zadevah, me zanima naslednje.

dvakrat sem že po pomoti pritisnila, naj me o odgovorih na določeno temo obveščajo. Ali se da to stornirat?

In še, če slučajno dobim osebno sporočilo, ali se da urediti, da ne bi bila o tem obvešečena po mailu?

Saj ne bi bila drugače presrana, a se oglašam iz službenega račualnika in tega maila ne uporbljam le jaz.

hvala za odgovor

Se da stornirat, Anaconda, verjetno kar tam, kjer si pritisnila... Al pa preglej natačno mejl, bi mogoče blo tut tam not kaj za pritisnit mogoče...? Al pa v osebnih nastvaitvah, mal si pač preglej stvari, pa boš ziher najdla.

Ne bi ti znala pa natančno povedat, kje se da to zrihtat, ti bosta Marsa al pa Mitja bolj na podrobno razložila :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Soncna, tu je tako, da je prvi post v temi na vseh straneh zgoraj viden (saj mensezdi se da nastimat, samo se nisem nasla), no tale post je na 1. strani, smo ze vse razlozili, ampak thanx! :palec: x:)x

Ja, to (in vse taksno) v bistvu sodi tudi sem, ker gre v bistvu za delovanje ali ne necesa na forumu. :)

Ampak je tista tema prav tako primerna ali pa se bolj, ker je to v zvezi z novim forumom in so to pac opazanja, za katera sva vas tudi prosila. :)

Picasso

Bah sem zmešana, hvala marsa x:Dx x:Dx

Pa sej to pravzaprav vem, da se prvi post teme pojavlja zgoraj skoz, sam sem zdaj zgleda v naglici spregledala tisto ločino vmes :vio:

hah grem jaz rajs kaj za faks brat :vio:

Sončna

VILA SONCA

Absolutno, pravilno, thanx dandaLuna! :palec:

Tocno tako, saj ne mroes vedeti, kaj smo opazili in kaj ne oz. kaj je v nacrtih bliznjih... :)

Ja, kmalu, sam necesa se mroam se lotit, vsekakor pa se ta teden.

Upam, da bo dovolj hitro. :vio:

Picasso

Aira, isto je bilo pri meni, ker sem imela kot Otožna isti email kot ga imam kot Selene... rešila sem tako, da sem Otožni dala drugega... x;)x hotmailovega... pa je stvar rešena, vidim da moram zadevo rešit še v koledarju

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...