Ksenia 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ne vem, pojma nimam, jaz sem tko rešila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 piše da sem lunin odvisnik ............. hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ni mi všeč. je še kje kak odvisnik, ki to noče bit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 super tale novi LNF. napišeš bedarijo pa ti je noče objavit! thx. kar tako naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 te ON OFF zadeve so pa prav fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Evo Aira, tudi meni ni ravno najbolj všeč,da sem odvisnik .Bo treba tole malo popravit.Odvisniki,tisti tapravi,itak' lunatki ' Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>odkar imamo novi lnf v mojih osebnih nastavitvah oz. na osebni strani piše da nekdo že uporablja moj email naslov in da ga moram spremeniti???? ne uporablja ga nihče razen mene. Aira, najbrž si kaj sama prenastavljala oz. - ta mail že obstaja, ker si se že TI s tem mailom prijavila (s tem se v bodoče sicer izognemo situacijam, kjer nekdo napiše tvoj mail, ker mu glih ta pade na pamet, ko ga je treba vpisat)...Torej, javi mi na urednistvo ali na os spremenjeni e-mail, pa bom resetirala v administraciji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo Aira, tudi meni ni ravno najbolj všeč,da sem odvisnik .Bo treba tole malo popravit.Odvisniki,tisti tapravi,itak' lunatki ' To je pa ja lepo, če si lunin odvisnik, saj ne moreš brez lunce, kar priznaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Čau Jaz bi pa rada ikonco menjala, pa mi je ne pusti. Prilagodila sem velikost, tako da je nekje 4,5 kilo, pa še vedno ne gre. Kaj narobe delam Lp, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aira, najbrž si kaj sama prenastavljala oz. - ta mail že obstaja, ker si se že TI s tem mailom prijavila (s tem se v bodoče sicer izognemo situacijam, kjer nekdo napiše tvoj mail, ker mu glih ta pade na pamet, ko ga je treba vpisat)...Torej, javi mi na urednistvo ali na os spremenjeni e-mail, pa bom resetirala v administraciji. ejla Boris, ziher,da smo vsi ,neke vrste odvisniki.Komaj sedem za PC že iščem LF Ampak saj veš...odvisnik ne mara,da ga kdo zmerja z odvisnikom Kako lepše se sliši(bere) LUNATEK[/size][/color] Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> LUNATEK res zanimiva beseda, ki se jo lahko uporabi kot za moški spol in kot za ženski spol ,hah, ne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kero pa, hmmm, zanimiv to, heee? ne povem, heee. je bila ena izstopajoče trapasta.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>piše da sem lunin odvisnik ............. hm. Sva že dve Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Čau Jaz bi pa rada ikonco menjala, pa mi je ne pusti. Prilagodila sem velikost, tako da je nekje 4,5 kilo, pa še vedno ne gre. Kaj narobe delam Lp, CG Zdajle opazila, imas preveliko, saj ti pise, najvec 100x100 pxl, daj resize. <{POST_SNAPBACK}>Sva že dve Seveda nista samo dve! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Zivio !Verjetno ste se o tem ze pogovarjali, ampak ne najdem - kako dam slicicu na forum ? Imam shranjene slicice v kompjuteru in na netu, no ko sem poskusila ih dat na forum v eni ali drugi varijanti, ni slo Kaj da naredim ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zivio !Verjetno ste se o tem ze pogovarjali, ampak ne najdem - kako dam slicicu na forum ? Imam shranjene slicice v kompjuteru in na netu, no ko sem poskusila ih dat na forum v eni ali drugi varijanti, ni slo Kaj da naredim ? Stardragon, najprej moraš velikost sličice zmanjšat najmanj na 22Kb, potem pa bo šlo. Meni je na začetku pomagal Borism (hvala Boris šeenkrat), ali pa Untitleda kontaktiraj, je moj brat, jaz pa zdaj nisem doma, on pa je in na forumu je tudi. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Stardragon Ojla! Po mojem je prevelika(max.25KB!), verjetno delaš tako, da daš na....prebrskaj>>>>pa jo najdi iz svoje mape na svojem HDD, to je pod kvadratkom za objavo, začni raje s kakšno majhno slikco, če imaš pa prevelike mi pa lahko pošlješ info na OS, pa ti jih prilagodim in vrnem, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Si uredila, O.K., lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Hvala se enkrat, mipo in borism Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Mipo in Stardragon Postavil bi pa uredništvo eno vprašanje glede fotk za ikonco, kako jo lahko urediš, da bo normalna, da ne bo ta raztegnjena, ker je lahko neprijetno še posebej pri obrazih, ker prihaja do popačenja. Program ti jo kar avtomatsko prilagodi, a je kje možna še ročna nastavitev, v tem primeru, bi jo rad zoožil po širini. Lep pozdrav, hvala, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Boris, najbrz si pustil defolt (100x100), preprosto das potem recimo 75x100. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris, najbrz si pustil defolt (100x100), preprosto das potem recimo 75x100. Ojla Marsa! Kje se pa lahko to nastavi, namreč Contesi bi rad pomagal, ker njena fotka pri ikonci ni O.K., lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Mitja pravi da jo najprej pomanjsaj na prave dimnezije in jo preprosto aploudaj - saj moja tud ni nic raztegnjena, pa ni 100x 100. Ker zdajle sem opazila, da ni te opcije, cudno, zakaj jo kar avtomaticno...Aja, najbrz zarad tega, ker ni pravih dimenzij, potem pa jo avtomaticno da 100x100. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Točno ja, saj tudi kakšna druga fotka za ikonco mora biti bolj kvadratne oblike, da je njej izkoristen max., no pri portretih bi bilo fajn prilagojena, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Zdej sem se spomnila, da smo dali delat svoje e-naslove .....@lunin.net in me zanima če še delujejo in kako ga lahko odprem, ker sem vse skupaj pozabila Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.