Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Ojla,

na OS ne morem zamenjat svoje osebne ikone.Program mi sporoča' cool ikona je

spremenjena)...no nekaj podobnega ...ampak ikona(avatar) je še vedno isti.

Vem,da ne delam nič narobe...zato me zanima kaj je narobe x:Dx

Kako do novega avatarja?

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Zdej sem se spomnila, da smo dali delat svoje e-naslove .....@lunin.net in me zanima če še delujejo in kako ga lahko odprem, ker sem vse skupaj pozabila :o|o:

Seveda se delujejo, saj Mitja je tedaj poslal navodila - jih nisi shranila?

No, ce ne bos nasla, bo pogledal, ko pride dam ali jutri.

<{POST_SNAPBACK}>Ojla,

na OS ne morem zamenjat svoje osebne ikone.Program mi sporoča' cool ikona je

spremenjena)...no nekaj podobnega ...ampak ikona(avatar) je še vedno isti.

Vem,da ne delam nič narobe...zato me zanima kaj je narobe x:Dx

Kako do novega avatarja?

Najbrz je samo to, kar omenja tud Buddha (zhanx!) - verjetnu jo imas se v cachu in ko bos restartala racunalnik, utegne se ze pojavit... ce pa ne bo delovalo, pa izbrisi piskotke (saj bos videla, imas nekje to moznost). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Boris hvala,

sedaj vidim novo ikono...samo nisi opazil kakšna je bila dopoldne :eek: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Lep pozdrav

Aja sedaj samo še ne vem kaj naredit,da se skrijem na forumu.

Grem nekej probat....oh ja :C: :C: :C:

Cveka, jaz vidim temnomodro lepo novo ikono.

Tam si oznacila, vendar morda si izbrisala vmes piskotke, pa je pac tud to skenslalo, najbrz moras preprosto oznacit nazaj.

Sory, zdaj je malo zmede, ker je Mitja zacel delat in ga cez dan ni, ko pa pride, ga pa vse zivo caka... ce ne bo delalo, bo on kaj chekiral, ampak po mojem je ziher kaj takega, saj vsem normalno vse dela in to je itak bila funkcija ze na prejsnjem, ta pa je isti, razen da je nadgradnja, tako da so funkcije, ki so bile, bolj ali manj enake.

Skratka, ziher se bo zrihtal.

Obstaja tudi varianta, da ce iz firme recimo gledas, da je v nekaksnem cachu (ne pri tebi na racunalniku), pa da tudi ce ti osvezis, se ne vidis - celo to se vcasih zgodi, pa sodim, da je zato - kar sem rekla zgoraj...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ojla Boris,

sem že kliknila na piškotke pa sama sreča,da hitri refleksi pa ustavila brisanje :8):

Se mi je zdelo,da ni pametno kartako brisat tehle piškotkov.

Hvala za nasvet.

<{POST_SNAPBACK}>Ojla Marsa!

Tule spodaj na LNF je opcija zbriši piškotke, a to so mišljeni piškotki iz Windovsov? jaz jih grem ročno sicer brisati, kdor pa tega ne ve, pa bolje, da ne poskuša, da se mu ne sesede kaj, mogoče je že dost, če zgodovino počistiš tudi, lp.

Boris, to niso windowsovi piskotki, po mojem.

To so 'forumovi' piskotki, to, geslo, ce si zapomni, pa tak...

<{POST_SNAPBACK}>Ojla Boris,

sem že kliknila na piškotke pa sama sreča,da hitri refleksi pa ustavila brisanje :8):

Se mi je zdelo,da ni pametno kartako brisat tehle piškotkov.

Hvala za nasvet.

Cveka, ce si ne upas tega (jaz pa si ti ne upam svetovati, da zbrisi, ker nisem ziher, mitje pa se ni), preprosto UGASNI (shut down, ne restart) racunalnik za 10 minut, predtem se ODJAVI s foruma.

Ko prizges nazaj racunalnik, se konektas na forum, in bo opcija prijavi se - in tedaj bos po mojem si lahko nastavila spet ono.

probaj.

Po mojem bi to mroalo delat. :palec:

Picasso

Marsa, saj se mi je zdelo, da niso isti piškotki, to so potem nekakšne povrnitvene tovarniške nastavitve, če primerjal s kakšnim aparatom.

Mislim, da ima tudi Čveka težave, da se odjavi iz LNF, pa je še vedno prijavljena gor, mogoče je to samo kot zapis, v resnici pa je ni več gor. Saj tole pa še sam ne vem, če ti ugasneš slučajno PC, pa se pozabiš odjaviti, se to naredi menda avtomatsko, bosta povedala Marsa in Mitja, lp. x:)x :palec:

ce se odjavis, te isti hip ni gor, se mi zdi, ce pa samo zapres strani, izkljucis, pa si se 20 minut al kolk casa gor, do naslednje osvezitve.

Saj je ze mitja prisel in ze odgovarja Cveki.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>evo mene Marsa  x:Dx

aha...grem probat pa ,da vidim.

Čist iz osebnih razlogov bi rada,da sem tam nevidna.

Hvala.

Me res zanima sedaj, če ti bo uspelo, ker pri tebi mora biti nekaj drugega v ozadju Čveka :eek: , sam sem ti razložil, pa še vedno si vidna, samo en kvadratek pod prijavo moraš obkljukati, lp. x;)x

Zopet sem tukaj x:Dx

vso noč sem bila odjavljena a glej ga zlomka:zjutraj še vedno vpisana z geslom vred tako,da sem samo kliknila 'naprej>>'

ep pozdrav in hvala za potr in bila prijavljena(sem zvečer brisala nick name in geslo....tako,da Boris žal tudi tiste kljukice ni oz.ne vem kje najbi našla kvadratek,da

ga brišem saj se je samodejno vpisal.

Ne mi razlagat,prosim,kje je kvadratek...vem kje je samo niiii gaaa ...to je to!

Bo Marsa sporočila kako naprej.

Lepa hvala za potrpežljivost...samo ne vem čigavo :inocent: x:Dx x:Dx

Cveka... hmm... imam obcutek, da si se nekako ufurala, da nekaj ne bo delalo oz. da nimas cist zaupanja...

To sklepam (tudi) iz tega, da, ko sem ti rekla, kaj narediti, si potem, ko je vmes Boris dobronamerno vskocil (kot veckrat, hvala, Boris :)), rekla, ces, ojoj, :sick:, se dobro kao... V bistvu se dobro da nisi poslusala mene (urednika). :|||

OK, sem si mislila, grem jaz na eno stopnjo mal nazaj, morda pa bo delovalo.

No in ni - ocitno.

Ker moras preprosto, Cveka, brisat pac kukije.

Picasso

Ojla Marsa!

Če tile piškotki niso v povezavi z osnovnimi na HDD, jih je seveda koristno brisati!

Čveka, daj še enkrat poglej ob prijavi vse prazne kvadratke, na tisti strani ko se prijavljaš na forum!!!!.....saj piše dost razumljivo, mogoče še poglej svojo osebno stran, če imaš tam kaj drugače nastavljeno, lepo nedeljo, jaz sem se odločil, da danes to rešimo, kar potrebuješ, čeprav imam še jaz čas do Novega leta x:o)x x;)x

Boris ojla,

ne gre in ne gre in ne gre ... :inocent: nobenega kvadratka,da bi lahko kliknila kamorkol oz.odstranila kljukico ker me forum enostavno ne odjavi ampak ostanem prijavljena kot

pač sem.

Cookise pa zares ne grem brisat mi je ravno zadnjič nek računalniški stručko(ne iz LF)svetoval,da brišem vse na tools ker je tam saj je itak zgodovina itd...še dobro ,da nisem poslušala ker so bile tam same nastavitve ...

Vidiš kadar imam občutek,da nečesa ne obvladam raje pustim x:Dx

Hvala ti za trud...zdejle grem na +zrak+ in se zvečer bereva.Seveda če boš doma.

Srečno :palec:

PS:aja kljukco narediti..ma nisem niti razmišljala brisati ali narediti ker kvadratka enostavno ni.Sem pač prijavljena.

<{POST_SNAPBACK}>Cveka... hmm... imam obcutek, da si se nekako ufurala, da nekaj ne bo delalo oz. da nimas cist zaupanja...

To sklepam (tudi) iz tega, da, ko sem ti rekla, kaj narediti, si potem, ko je vmes Boris dobronamerno vskocil (kot veckrat, hvala, Boris :)), rekla, ces, ojoj, :sick:, se dobro kao... V bistvu se dobro da nisi poslusala mene (urednika). :|||

OK, sem si mislila, grem jaz na eno stopnjo mal nazaj, morda pa bo delovalo.

No in ni - ocitno.

Ker moras preprosto, Cveka, brisat pac kukije.

Ne me narobe razumet Marsa ampak pojma nimam kako je s temi kukiji in če niso,kot pravi Boris ,povezani s HDD.

Res pa je,da sem se,odkar je nov forum že odjavila,naredila kljukico,da sem nevidna in je uspelo....sedaj pa naenkrat zopet tam nainstalirano,da sem vidna.

Torej bi rekla,da niso samo kukiji tisto glavno....kaj vem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...